02-06-15 05:12 PM
478 ... 1011121314 ...
tools
  1. Ganayni94's Avatar
    Can anyone provide me with a link for Core + Radio for Z10-1 as I'm on limited Internet connection ? I think it would be less than 1 GB.
    11-28-14 01:36 PM
  2. nuangel2's Avatar
    Thanks. Just did this blitz.this is my 3rd upgrade using nondestructive. upgrade. real easy. These were my first used of sacchessi.i will never use autoloader.my only issue after upgrading from 938 to 1016 was my wifi signal was awful.i just upgraded to 1154 tonoc.so far so good.

    Posted via CB10
    11-29-14 01:17 AM
  3. gfondeur's Avatar
    I left Sachesi on overnight, and when I checked the installer log just now, I found this:
    "Installing 188 .bar(s). Skipped 22.
    Communication Error: 2 (Connection closed) from 169.254.119.17
    Connected to MSM8974AA ES1.1 PVS14SB1 WINDERMEREEMEA Rev:05 at 169.254.119.17."

    Anybody know how I can remedy this?
    At this point I think your best option it's to do an autoloader, hope you have a backup
    11-29-14 09:11 AM
  4. Rapito's Avatar
    Hey guys,

    I would really appreciate some help here:

    I followed the instructions step by step and accomplished to install the update...

    Everything was going fine, I was poking around, seeing whats new and whats gone and then it happened. The device froze completely, couldn't even put it on hold. Eventually I gave up on waiting and removed the battery, but that was it. The phone was dead.

    I tried inserting another battery fully charged and it doesn't do anything, doesn't even turn the red led light nor will My computer/BBLink recognize it...

    Can you help me with some suggestions please.

    I used this file: BlitzOS1154Fixed
    11-30-14 01:07 AM
  5. Luka Pessina's Avatar
    Hi, since I ve updated my z10 with 1016 agenda sound disappeared. I ve installed with blitz and every thing is OK except audio in agenda and volume bar disappeared, I mean as you rise volume it rises but no amount visual. Could someone help me? Thanks
    11-30-14 03:56 AM
  6. billybobsa's Avatar
    Ive tried doing non destructive update on a Passport twice with .1151 and .1154 and it always going into a startup loop, goes to 100% then restarts and does it again. Have to hold the power button down for a few seconds then it restarts and reverts back to previous OS which is 10.0.3.1418. any ideas or just going to have to use an autoloader?
    Did you get the passport started without using the autoloader? I have the same issue, just the blue cirlce startup but no further action.
    11-30-14 06:18 AM
  7. FlagshipFighter's Avatar
    Thank you Rob! My phone really needed this (the old update really got on my nerves and I experienced issues side loading files) but this blitz stuff was painless! So easy and now the phone's a dream! :-)

    Posted via CB10
    11-30-14 01:52 PM
  8. cycle_wala's Avatar
    Hey guys,

    I would really appreciate some help here:

    I followed the instructions step by step and accomplished to install the update...

    Everything was going fine, I was poking around, seeing whats new and whats gone and then it happened. The device froze completely, couldn't even put it on hold. Eventually I gave up on waiting and removed the battery, but that was it. The phone was dead.

    I tried inserting another battery fully charged and it doesn't do anything, doesn't even turn the red led light nor will My computer/BBLink recognize it...

    Can you help me with some suggestions please.

    I used this file: BlitzOS1154Fixed
    Congratulations on bricking your phone

    Anyway, on a serious note, what does it do when you connect the charger?
    Did you try pressing down the power button for a while?


    Posted via my White.Leopard
    11-30-14 07:19 PM
  9. Rapito's Avatar
    Shouldn't it be bricked if something happened during the installation?

    To answer your question, nothing, Windows Device Manager doesn't even blinks.
    And yes, I did that several times, also tried with Volume + and - with no luck.
    11-30-14 11:48 PM
  10. grahamf's Avatar
    At this point I think your best option it's to do an autoloader, hope you have a backup
    Might still be able to do a backup. Does Link dtill see it? Make sure you choose full backup if you want to keep your third party apps and data
    12-01-14 09:07 AM
  11. Numero12's Avatar
    I couldnt stay quiet and finally installed this leak on my Z30. I hope it works better than fantastic 10.3.1.1016
    12-01-14 05:03 PM
  12. Ad Bosch's Avatar
    I did as per instructions in the first post and find my Passport is now running version 737 not 1154. Did I do something wrong?
    12-02-14 02:32 PM
  13. cchilderhose's Avatar
    I did as per instructions in the first post and find my Passport is now running version 737 not 1154. Did I do something wrong?
    No that is the Software Release version not the actual OS version.
    12-02-14 02:34 PM
  14. SureshMurugan's Avatar
    Hi Rob,

    After the update. Now couple of days passed.
    My battery is 25 %. But is it shutting down.
    Is there any serious issue or need to revert ?
    12-03-14 03:25 AM
  15. cycle_wala's Avatar
    Hi Rob,

    After the update. Now couple of days passed.
    My battery is 25 %. But is it shutting down.
    Is there any serious issue or need to revert ?
    You probably have the STL100-1. This is a known issue with an unknown solution.


    Posted via CB10
    12-03-14 04:11 AM
  16. Rapito's Avatar
    Congratulations on bricking your phone

    Anyway, on a serious note, what does it do when you connect the charger?
    Did you try pressing down the power button for a while?


    Posted via my White.Leopard
    Shouldn't it be bricked if something happened during the installation?

    To answer your question, nothing, Windows Device Manager doesn't even blinks.
    And yes, I did that several times, also tried with Volume + and - with no luck.
    Anybody has any idea how to revert this? I'ven struggling for 4 days now and haven't been able to get my device to start.

    The battery is fine btw, it's not discharged...
    12-03-14 07:07 AM
  17. calicocat2010's Avatar
    Well I guess this method isn't for me.
    It stayed frozen at 11 of 202 apps i.e. 17percent ALL night.

    I didn't get that communication error pop up on screen either.
    Last edited by calicocat2010; 12-03-14 at 09:03 AM.
    12-03-14 08:27 AM
  18. cycle_wala's Avatar
    Anybody has any idea how to revert this? I'ven struggling for 4 days now and haven't been able to get my device to start.

    The battery is fine btw, it's not discharged...
    Nothing happens when you press and hold the power button? I think you'll have to send it for repairs.

    Posted via CB10
    12-03-14 08:29 AM
  19. MartinAlva's Avatar
    Your link attachment is bad so I couldn't see what you posted - Nonetheless, this is a new OS, as with any other upgradeOS or Blitz, it will take time to settle in. you may experience any or all of the following:

    Lags in screen
    Hub not populated
    Android apps not loading
    Increased PIM Service CPU and or Data spike
    Battery warming up
    Battery life worse than usual

    These are all natural, it takes the system some time to settle in. Give it some time and it should be very snappy.
    Hi. Thanks for posting the possible problems.
    I upgraded with this Blitz and my Passport does not get through the night even when charged at 100%. Today I am experiencing screen flashes on some apps.

    How long do you mean when talking about settling in?

    Thanks!

    Posted via CB10
    12-03-14 08:37 AM
  20. cycle_wala's Avatar
    Well I guess this method isn't for me.
    It stayed frozen at 11 of 202 apps i.e. 17percent ALL night.

    I didn't get that communication error pop up on screen either.
    Was there a progress bar in the phone? If not, you should have unplugged and tried again.

    Posted via CB10
    12-03-14 09:51 AM
  21. Legal Eagle's Avatar
    Hi. Thanks for posting the possible problems.
    I upgraded with this Blitz and my Passport does not get through the night even when charged at 100%. Today I am experiencing screen flashes on some apps.

    How long do you mean when talking about settling in?

    Thanks!

    Posted via CB10
    Try a hard reset and then see how you go. Sounds as though a process is running that need to be terminated.

    I did a Blitz on my Passport straight to this one from .1418 and other than the odd screen flicker in the CB app just after installing it has run flawlessly.

    In bedside mode my Passport idles at around 0.4% overnight so something is definitely not right with yours.
    12-03-14 10:52 AM
  22. KushalBhardwaj360's Avatar
    will this work on z10 stl100-1 ??
    12-03-14 01:04 PM
  23. calicocat2010's Avatar
    Was there a progress bar in the phone? If not, you should have unplugged and tried again.

    Posted via CB10
    No. .I didn't know I have to check that because it wasn't in the instructions .

    I tried twice last night, before knowing about the progress bar, but still it didn't work.
    12-03-14 02:08 PM
  24. Numero12's Avatar
    OS 1154 + Radio 1155 'Blitz' Non-Destructive Update can be installed with Sachesi on a Z10 STL100-1?

    Posted with my amazing Z30
    12-03-14 06:01 PM
  25. ppeters914's Avatar
    will this work on z10 stl100-1 ??
    The first sentence in the OP says ALL DEVICES. SMH
    gfondeur likes this.
    12-03-14 07:57 PM
478 ... 1011121314 ...

Similar Threads

  1. Replies: 517
    Last Post: 02-12-16, 01:46 PM
  2. Scotiabank Update
    By Kris Simundson in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 6
    Last Post: 12-02-14, 08:18 PM
  3. [Not the] Official OS 10.3.1.1151 on Z30
    By Ibegbulem Onyebuchi in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 8
    Last Post: 11-24-14, 12:14 PM
  4. Blackberry 9900 Blackberry World update not working
    By CurryRush000 in forum BlackBerry Bold 9930/9900
    Replies: 1
    Last Post: 11-24-14, 10:31 AM
  5. [False Alarm] 10.3.1.745 OS Roll out in Egypt OTA
    By Hobiano in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 11-24-14, 09:18 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD