02-06-15 04:12 PM
478 ... 910111213 ...
tools
  1. ppeters914's Avatar
    Instead of "Hulk smash!!" it's "Messa BLITZ!! RAWR!!"

    Posted via CB10 with my AzzazzinBerry (STL100-3/10.3.1.1154)
    SWEET!!!!!

    Posted via CB10 / AT&T / Z10 STL100-3 / 10.3.1.1154
    messa831 likes this.
    11-26-14 09:35 PM
  2. torcheredsole56's Avatar
    Thanks to the OP for all the efforts

    Posted via CB10
    11-26-14 10:15 PM
  3. anandk4u's Avatar
    Hi,

    I have successfully upgraded to 10.3.1 from 10.2 on blackberry z30 though after few attempts ( first time ).

    I do have question that how to make the blend work for z30. I have mac osx 10.10 and z30 10.3.1 (this blitz install)

    Please help.
    11-26-14 11:26 PM
  4. panjgoori's Avatar
    I tried to upgrade using sachesi but its not working. It stops after installing 3 or 4 apps. And also upgrading notification in my phone disappears. Any help??

    Posted via CB10
    11-27-14 01:35 AM
  5. Khizer Hayat2's Avatar
    Hi guys I downloaded sachchi 2.0 RC and on the instal tab when I connect my z10 it says "Error - authorization failed" and don't show list of installed apps?

    Suggestions please!!!

    Posted via Z10 / 10.3.1.1016
    11-27-14 02:52 AM
  6. Legal Eagle's Avatar
    Hi,

    I have successfully upgraded to 10.3.1 from 10.2 on blackberry z30 though after few attempts ( first time ).

    I do have question that how to make the blend work for z30. I have mac osx 10.10 and z30 10.3.1 (this blitz install)

    Please help.
    Swap it for a Passport or a Porsche Design phone.

    all other devices are blocked by BB at the moment.
    11-27-14 03:39 AM
  7. YogS's Avatar
    Your link attachment is bad so I couldn't see what you posted - Nonetheless, this is a new OS, as with any other upgradeOS or Blitz, it will take time to settle in. you may experience any or all of the following:

    Lags in screen
    Hub not populated
    Android apps not loading
    Increased PIM Service CPU and or Data spike
    Battery warming up
    Battery life worse than usual

    These are all natural, it takes the system some time to settle in. Give it some time and it should be very snappy.
    It looks like this problem - Having issues with your Android Runtime not working after the 10.2.1 update? Read this! | CrackBerry.com

    I've tried to install both sys.android and sys.android.shell again but it didn't work
    OS 1154 + Radio 1155 'Blitz' Non-Destructive Update-img_20141127_151157.png
    Every android app stops at this point and shutdown after some time, I can't even install new apps from Snap.
    11-27-14 08:16 AM
  8. gfondeur's Avatar
    It looks like this problem - Having issues with your Android Runtime not working after the 10.2.1 update? Read this! | CrackBerry.com

    I've tried to install both sys.android and sys.android.shell again but it didn't work
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141127_151157.png 
Views:	790 
Size:	16.4 KB 
ID:	317216
    Every android app stops at this point and shutdown after some time, I can't even install new apps from Snap.
    you issue its very well know, open skype from BBworld or any port coming from BBworld, them try again, it should fix your problem
    11-27-14 08:24 AM
  9. YogS's Avatar
    It did not worked for me.. I've tried to install Skype and now progress stucked at 50% and I can't even cancel this sh*, other ports from BB World like Cardiograph or Yanosik have the same problem like other android apps.
    11-27-14 09:16 AM
  10. zephyr613's Avatar
    It did not worked for me.. I've tried to install Skype and now progress stucked at 50% and I can't even cancel this sh*, other ports from BB World like Cardiograph or Yanosik have the same problem like other android apps.
    Sorry you are having issues - can you please summarize (step by step) how you loaded 10.3.1.1154? I am thinking something went wrong somewhere (not to state the obvious)

    This will help all of us here to try and assist you in troubleshooting the issue.
    11-27-14 12:08 PM
  11. alamitospc's Avatar
    Will this work on Verizon Z10 and Z30?
    11-27-14 12:13 PM
  12. zephyr613's Avatar
    Will this work on Verizon Z10 and Z30?
    Yes, just follow the instructions the Robbenzer put forth in the first thread.
    11-27-14 12:21 PM
  13. alamitospc's Avatar
    Thanks, it's in middle of installing. I am coming from 10.2.1 so it is installing 201 bars.

    Will update to see how it runs.

    Takes a while though, thought it was hanging a few times

    Thanks
    11-27-14 12:25 PM
  14. alamitospc's Avatar
    Just did it, WOW!!!!!! I am blown away coming from 10.2.1

    One quirk I noticed that when rotation lock is enabled the hub won't go out out of landscape mode.

    Very annoying but otherwise, much snappier.
    11-27-14 01:50 PM
  15. YogS's Avatar
    Sorry you are having issues - can you please summarize (step by step) how you loaded 10.3.1.1154? I am thinking something went wrong somewhere (not to state the obvious)

    This will help all of us here to try and assist you in troubleshooting the issue.
    edit: I've been updating from 10.2.1.x
    Downloaded of course Blitz version of 1154 + Sachesi 2.0.0 RC, then made a backup of device. After that I started updating via Sachesi but at some point BB lost connection with PC (it happens now very often, both usb or wifi so I can't even do an update again because Sachesi will stop) so I started again and this time everything went ok. Phone restarted, everything in place just not android player..

    Now I'm thinking about doing wipe and using autoloader tommorow + use my backup to restore stuff, but I don't know if it's safe when phone is loosing connection via cable so often. I've checked usb cable and ports and still the same, at random point I see that connection has been lost and BB device manager is mounting drives again.
    Someone here had similiar problem - http://forums.crackberry.com/bb10-le...-issue-913093/

    Also I've tried to load sys.android and sys.android.shell again but it didn't work, maybe I'm missing some file for android player?
    11-27-14 02:48 PM
  16. Robbenezer's Avatar
    edit: I've been updating from 10.2.1.x
    Downloaded of course Blitz version of 1154 + Sachesi 2.0.0 RC, then made a backup of device. After that I started updating via Sachesi but at some point BB lost connection with PC (it happens now very often, both usb or wifi so I can't even do an update again because Sachesi will stop) so I started again and this time everything went ok. Phone restarted, everything in place just not android player..

    Now I'm thinking about doing wipe and using autoloader tommorow + use my backup to restore stuff, but I don't know if it's safe when phone is loosing connection via cable so often. I've checked usb cable and ports and still the same, at random point I see that connection has been lost and BB device manager is mounting drives again.
    Someone here had similiar problem - http://forums.crackberry.com/bb10-le...-issue-913093/

    Also I've tried to load sys.android and sys.android.shell again but it didn't work, maybe I'm missing some file for android player?
    If you're gonna do this be careful with a restore from 10.2.1 on 10.3.1, can cause some major issues with things not working properly or at all

    Posted via CB10 with my AzzazzinBerry (STL100-3/10.3.1.1154)
    11-27-14 03:11 PM
  17. zephyr613's Avatar
    YogS,

    Have you tried the following:

    1-Unzip the Blitz file into a directory on your PC/Laptop )there have been reports od problems stalling or crapping out when dragging the .zip file into -Sachesi)
    2-Disable Anti-Virus
    3-Disable Device Password
    11-27-14 03:14 PM
  18. YogS's Avatar
    YogS,

    Have you tried the following:

    1-Unzip the Blitz file into a directory on your PC/Laptop )there have been reports od problems stalling or crapping out when dragging the .zip file into -Sachesi)
    2-Disable Anti-Virus
    3-Disable Device Password
    Tried this now and still loosing connection :/

    If you're gonna do this be careful with a restore from 10.2.1 on 10.3.1, can cause some major issues with things not working properly or at all
    I've done it today and lost only passwords on all accounts so not big problem if this is all.
    11-27-14 03:31 PM
  19. SureshMurugan's Avatar
    Downloaded and installing through sachesi.
    Blackberry Z10- 10.3.1.1151
    11-27-14 09:37 PM
  20. SureshMurugan's Avatar
    hi Robbenezer,

    I am new to install or update the Blackberry.
    Earlier my software release is 10.3.1.1151.
    Now the software release is 10.3.1.747 after your non-destructive upgrade.
    OS 10.3.1.1154 + Radio 10.3.1.1155

    Am I upgraded?
    11-27-14 10:09 PM
  21. lcgoldman's Avatar
    I just took it and did it. He's not too much into technology. He could careless what os he's using. But I did it anyways. Lol.
    I do that to my g/f's too!

    Posted via CB10
    gfondeur likes this.
    11-27-14 10:13 PM
  22. buburimbu's Avatar
    Your link attachment is bad so I couldn't see what you posted - Nonetheless, this is a new OS, as with any other upgradeOS or Blitz, it will take time to settle in. you may experience any or all of the following:

    Lags in screen
    Hub not populated
    Android apps not loading
    Increased PIM Service CPU and or Data spike
    Battery warming up
    Battery life worse than usual

    These are all natural, it takes the system some time to settle in. Give it some time and it should be very snappy.
    I'm kicking myself for haven't read this post. It's my first time using Sachesi, and I downloaded and dragged "BlitzCore/Radio ONLY" into the installer tab. The upload was quick, but my blackberry started experience everything that was described in your quoted reply. I panicked and thought I did something wrong, so I thought I needed to upload the complete Blitz file. So I did, but nothing happened (no installing bar). I then reclosed everything and dragged the full Blitz file again. But after 1 hour, I'm still stuck at installing 12 of 200 bars.

    Should I try to reinstall the full Blitz file again? I'm really worried I screwed up my phone.... Sorry for being a complete n00b to all this...
    11-28-14 03:27 AM
  23. buburimbu's Avatar
    Ok, I just restarted the Blitz file. Now I'm downloading 189 files instead of the original 200, but the speed is still incredibly slow. After 30 mins, I'm still downloading 1 out of 189 files (@30%). Is this normal?

    Edit:
    For some reason I can't get passed 50% of the file "sys.android-10.3.1.145.bar"....

    Edit 2:
    I've disabled my device password and unzipped all the files before dragging them Sachesi. The first file "loaded" up to 50% and stopped there as well. What is going on? /cry
    Last edited by buburimbu; 11-28-14 at 04:19 AM.
    11-28-14 03:48 AM
  24. Robbenezer's Avatar
    hi Robbenezer,

    I am new to install or update the Blackberry.
    Earlier my software release is 10.3.1.1151.
    Now the software release is 10.3.1.747 after your non-destructive upgrade.
    OS 10.3.1.1154 + Radio 10.3.1.1155

    Am I upgraded?
    Yes you are, 1151 would've been OS version, software release of I believe 745. The 1154 OS has the software release as you stated 747. So everything is good.

    Posted via CB10 with my AzzazzinBerry (STL100-3/10.3.1.1154)
    theclipart likes this.
    11-28-14 04:17 AM
  25. buburimbu's Avatar
    Ok, I just restarted the Blitz file. Now I'm downloading 189 files instead of the original 200, but the speed is still incredibly slow. After 30 mins, I'm still downloading 1 out of 189 files (@30%). Is this normal?

    Edit:
    For some reason I can't get passed 50% of the file "sys.android-10.3.1.145.bar"....

    Edit 2:
    I've disabled my device password and unzipped all the files before dragging them Sachesi. The first file "loaded" up to 50% and stopped there as well. What is going on? /cry
    I left Sachesi on overnight, and when I checked the installer log just now, I found this:
    "Installing 188 .bar(s). Skipped 22.
    Communication Error: 2 (Connection closed) from 169.254.119.17
    Connected to MSM8974AA ES1.1 PVS14SB1 WINDERMEREEMEA Rev:05 at 169.254.119.17."

    Anybody know how I can remedy this?
    11-28-14 11:04 AM
478 ... 910111213 ...

Similar Threads

  1. Replies: 517
    Last Post: 02-12-16, 12:46 PM
  2. Scotiabank Update
    By Kris Simundson in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 6
    Last Post: 12-02-14, 07:18 PM
  3. [Not the] Official OS 10.3.1.1151 on Z30
    By Ibegbulem Onyebuchi in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 8
    Last Post: 11-24-14, 11:14 AM
  4. Blackberry 9900 Blackberry World update not working
    By CurryRush000 in forum BlackBerry Bold 9930/9900
    Replies: 1
    Last Post: 11-24-14, 09:31 AM
  5. [False Alarm] 10.3.1.745 OS Roll out in Egypt OTA
    By Hobiano in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 11-24-14, 08:18 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD