12-06-14 04:50 PM
240 ... 678910
tools
  1. faheem24's Avatar
    However, why is it showing 10.3.1.652 in the About section in settings.

    Posted via CB10 from my (amazing) Z30.
    11-02-14 04:36 PM
  2. Robbenezer's Avatar
    However, why is it showing 10.3.1.652 in the About section in settings.

    Posted via CB10 from my (amazing) Z30.
    Because that is the Software Release version number not OS. Tap drop down menu in About, and tap on OS, will give you SR, OS, and radio version numbers. Guess what they'll all be different. Lol

    Posted via my AzzazzinBerry (STL100-3/10.3.1.1016)
    11-02-14 05:26 PM
  3. zephyr613's Avatar
    Robbenezer,

    Just wanted to thank you for another "Blitz" package. I used both yours and Xachsa coming up from 10.3.0.1052 to 10.3.1.820/821 and again up to .938 and now about to do the same up to .1016 (hope I don't jinx myself here..)

    Will report back after done. I am going to use Sachesi ver 2.0.0 and have already unzipped your file into a directory so I don't have to wait for the app to unzip them.

    Whatever happens, thanks again. FWIW, I have seem many comments that this seems to be a "VZW specific" leak, as in T-Mobile and other users with other carriers are still seeing the Verizon specific apps when loading. Can you please shed some light on this while I am completing my 4th backup and then will move on to copying my SD card to the laptop before diving in..

    Thanks again.
    11-02-14 05:49 PM
  4. Robbenezer's Avatar
    Robbenezer,

    Just wanted to thank you for another "Blitz" package. I used both yours and Xachsa coming up from 10.3.0.1052 to 10.3.1.820/821 and again up to .938 and now about to do the same up to .1016 (hope I don't jinx myself here..)

    Will report back after done. I am going to use Sachesi ver 2.0.0 and have already unzipped your file into a directory so I don't have to wait for the app to unzip them.

    Whatever happens, thanks again. FWIW, I have seem many comments that this seems to be a "VZW specific" leak, as in T-Mobile and other users with other carriers are still seeing the Verizon specific apps when loading. Can you please shed some light on this while I am completing my 4th backup and then will move on to copying my SD card to the laptop before diving in..

    Thanks again.
    I haven't caught sight of any Verizon specific apps after I loaded it up.
    Only apps that I keep ending up with that I don't use is FourSquare, LinkedIn, Hub app and another I can't remember lol of course speaking for myself only.

    Posted via my AzzazzinBerry (STL100-3/10.3.1.1016)
    zephyr613 likes this.
    11-02-14 05:58 PM
  5. zephyr613's Avatar
    Ummm, I think I saw this somewhere before, Sachesi ver 2.0 is installing 136 files and skipping 70. Is this correct coming from 10.3.1.938??
    Could there really be 70 newer files in .938?
    11-02-14 06:17 PM
  6. Robbenezer's Avatar
    Ummm, I think I saw this somewhere before, Sachesi ver 2.0 is installing 136 files and skipping 70. Is this correct coming from 10.3.1.938??
    Could there really be 70 newer files in .938?
    Not necessarily, just means that 136 files were newer in 1016, 70 remain unchanged between the two OSes

    Posted via my AzzazzinBerry (STL100-3/10.3.1.1016)
    zephyr613 likes this.
    11-02-14 06:22 PM
  7. zephyr613's Avatar
    Not necessarily, just means that 136 files were newer in 1016, 70 remain unchanged between the two OSes

    Posted via my AzzazzinBerry (STL100-3/10.3.1.1016)
    Gotcha, thanks. Guess I was used to the "other" Blitz where everything except the radios were installed and the radios not being used/detected were skipped.
    Moving along...
    11-02-14 06:24 PM
  8. Robbenezer's Avatar
    Gotcha, thanks. Guess I was used to the "other" Blitz where everything except the radios were installed and the radios not being used/detected were skipped.
    Moving along...
    Sachesi 2.0.0 does damn near all the work for you, eg leaving out unnecessary files, installing only required OS and radio as per connected device.

    The second link for PP/STL100-1 blitz actually has ALL Core OS files and radios for every device.

    Posted via my AzzazzinBerry (STL100-3/10.3.1.1016)
    11-02-14 06:34 PM
  9. zephyr613's Avatar
    Understood, I do like the new version of Sachesi loading the Blitz - this time the device itself actually shows the Percentage of update completed on the screen, in addition to Sachesi showing the progress.

    On the negative side - I forgot to strip out all the unwanted languages - but that is my bad, not the package or the App.

    May go in after the load and reboot to remove them in addition to sideloading the Porsche clock.
    11-02-14 06:37 PM
  10. willowbeast's Avatar
    No go on my wife's q5, said not enough space on the phone. I had to use an auto loader.

    Posted via CB10
    11-02-14 06:42 PM
  11. zephyr613's Avatar
    No go on my wife's q5, said not enough space on the phone. I had to use an auto loader.

    Posted via CB10
    Did you download the files to your wife's Q? The only way I have been loading these files is using my laptop (downloading then unzipping them to a directory) then using Sachesi 2.0 and dragging and dropping the files into Sachesi.

    Unzipped they look to be 1.7GB and that could be a problem if downloading them directly to the device.
    11-02-14 06:47 PM
  12. zephyr613's Avatar
    Updated and rebooted in less than an Hour. All email accounts, text messages and BBM chats still there and working.
    Even sideloaded the Porsche clock and that is working as well.

    Phone calls work as well. Looking for bar files to try and restore Verizon Visual Voice mail now.

    Thanks again to all!!
    11-02-14 07:21 PM
  13. Michael Dunn1's Avatar
    Updated and rebooted in less than an Hour. All email accounts, text messages and BBM chats still there and working.
    Even sideloaded the Porsche clock and that is working as well.

    Phone calls work as well. Looking for bar files to try and restore Verizon Visual Voice mail now.

    Thanks again to all!!
    Hey zephyr613, can I ask if you're setting up a Z10? Just wondering, but from what I've seen here on the forums it is the only phone that can use the Posche Clock. Thanks a bunch!

    Posted via white Q10 running 10.3.1.1016!
    11-02-14 08:36 PM
  14. Hedi Regaya's Avatar
    Thanks for the update this 10.3 generation is superb

    Posted via CB10
    11-02-14 09:06 PM
  15. zephyr613's Avatar
    Hey zephyr613, can I ask if you're setting up a Z10? Just wondering, but from what I've seen here on the forums it is the only phone that can use the Posche Clock. Thanks a bunch!

    Posted via white Q10 running 10.3.1.1016!
    That is correct, it is only working on the Z10 - Here are the Mega Links and the original Berry Leak link to the CB forum if you would like to try it. I will also enclose a screen shot of the clock in action here:

    Mega Link (amazing that it is still up): https://mega.co.nz/#%21RQUV3TiI%21NU...iAcg6DXxG1nxMs

    CB link to BerryLeaks original posting (Credit to the BerryLeaks crew):http://forums.crackberry.com/bb10-le...ck-z10-880465/

    OS 1016 + Radio 1017 'Blitz' Non - Destructive Update-img_20141102_215008.png
    Last edited by zephyr613; 11-02-14 at 11:36 PM. Reason: added picture
    11-02-14 10:58 PM
  16. arii2's Avatar
    Hello downloaded the leak and installed via 2.0.0 everything is working fine but when I play tune in radio I get java alert,
    Attachment 311443
    What should I do to fix. Thanks.
    same problem for me. also the ringtone volume is low. any idea?
    11-03-14 12:48 AM
  17. hellraiser1091's Avatar
    EDIT:[/B] The following link is an EXPERIMENTAL Blitz for Passport and STL100-1 users, it includes the Core and Radio for both.

    https://mega.co.nz/#!X1UXmSAS!Astnxl...AcfI7YFjl4IFSw



    Hi can anyone please help me with a non mega link?
    STL 1



    Posted via CB10
    11-03-14 02:53 AM
  18. drbgd's Avatar
    I have wifi connections issues with this Radio 1017 on my Z30 - the wi-fi connections are much weaker than on the previous 10.2.2. Anyone experiencing the same issue?
    11-03-14 05:06 AM
  19. mabbasr's Avatar
    same problem for me. also the ringtone volume is low. any idea?
    No I have no idea, I myself trying to find out how to fix the issue.

    Posted via CB10
    11-03-14 05:14 AM
  20. blue. shark's Avatar
    wifi dont work and so blend

    how to downgrade... please help
    11-03-14 09:08 AM
  21. ppeters914's Avatar
    wifi dont work and so blend

    how to downgrade... please help
    We're all mind readers here, so thank you for not cluttering your post with unnecessary details like what device you have or what OS you started from or anything.

    Since you're posting in the Blitz thread, I'm gonna guess you upgraded using Sachesi and the BlitzOS1016.zip file. If you just dropped the zip file on Sachesi's Install tab, try extracting the zip to a folder, then drop the folder onto the Sachesi Install tab.

    If that doesn't work, try an autoloader:

    http://forums.crackberry.com/bb10-le...evices-972508/

    If that doesn't work, roll back to official release:

    http://forums.crackberry.com/bb10-le...ersion-872821/

    Good luck.
    blue. shark likes this.
    11-03-14 03:17 PM
  22. Arabianhorse's Avatar
    On a more happy note: I am in a "marginal" area for all phone coverage except US Cellular.
    Until this past weekend!!!!
    Before 1016/1017: no bars in house and limited 4g. Now 3-5 bars in the house and no dropped calls. Talking as I drop-down in the Bermuda triangle known as my driveway in southern Iowa and clear reception on AT&T.

    Cloaking Device & Special Opps Commander for the Peevishlicious Crew on SQW-100-1 10.3.1.1016
    11-03-14 09:50 PM
  23. RoseBud68's Avatar
    Thanks Ops for all your help in installing the OS.
    Robbenezer likes this.
    11-04-14 01:18 AM
  24. mzway's Avatar
    I think. I've been missing out a lot, Dzamnnnnnnnn! 10.3.1.xxxx is sooooooo freaking cool. I jumped into the deep end by trusting the "Blitz" method cos i'm still not cut out for autoloaders, well I must say, i'm not complaining at all. No issues so far and all is smooth, the only minor issue I encountered was when making a phone call, it lags a bit. I guess the next time I won't hesitate, as long as it's a non-distructive way of loading lol

    Via a SEXY QTEN
    11-04-14 01:38 AM
  25. nightridah's Avatar
    Thanks, working without hassle on my Z10.

    Z10STL100-2/10.3.1.1016
    11-04-14 01:49 AM
240 ... 678910

Similar Threads

  1. BlackBerry Blend and Chrome OS compatibility?
    By Solar 77 in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-21-14, 12:14 AM
  2. OS 10.3.1.1010 Passport SQW100-1
    By mendez777 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 102
    Last Post: 11-13-14, 01:59 PM
  3. New software update 10.2.1.3062?
    By jinana209 in forum News & Rumors
    Replies: 5
    Last Post: 11-09-14, 02:57 PM
  4. T-Mobile OTA Update?
    By aiharkness in forum BlackBerry Passport
    Replies: 9
    Last Post: 10-31-14, 04:05 PM
  5. AT&T rolling out OS 10.3.1.1016 for the BlackBerry Passport
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-30-14, 05:59 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD