12-06-14 03:50 PM
240 ... 56789 ...
tools
  1. DaddyBenz's Avatar
    HELP Please !!! ( Z10, 100/3, OS10.3.1.1016) After downloading "Blitz" all Google apps not coming up. Went to SNAP "My Apps" they all indicate "update available"...they all download but will not install. Anybody have any ideas on the problem, anyone experience same issue???
    11-01-14 06:28 PM
  2. Griffyj's Avatar
    All good on my Z10-3. Took about one hour to load on my phone.
    11-01-14 06:53 PM
  3. Robbenezer's Avatar
    HELP Please !!! ( Z10, 100/3, OS10.3.1.1016) After downloading "Blitz" all Google apps not coming up. Went to SNAP "My Apps" they all indicate "update available"...they all download but will not install. Anybody have any ideas on the problem, anyone experience same issue???
    Did you check Settings>App Manager>Installing Apps and make sure the first toggle is set to on?

    Posted via my AzzazzinBerry (STL100-3/10.3.1.1016)
    11-01-14 07:17 PM
  4. FCSC's Avatar
    For those of you who clean up the bar files before loading, you can safely take out the escreen bar so that you never have it come up!

    Posted via CB10
    11-01-14 07:37 PM
  5. DaddyBenz's Avatar
    Toggle is on....did a reboot and everything is installing fine. Thanks for a great UPDATE. I appreciate you.
    11-01-14 07:59 PM
  6. LoneStarRed's Avatar
    Z10 updated. Many thanks.

    " I do not think that word means what you think it means. "
    11-01-14 08:14 PM
  7. santhoshmanikandan's Avatar
    Really slow on my end, hopefully faster on yours

    And lemme know if it is complete, I pulled link because i wanted to test it and make sure but you got it before
    Same here. Taking too much time to download. Also one doubt why it's size is twice that of autoloader?

    Z10STL100-1/10.3.1.938
    11-01-14 08:32 PM
  8. project_x's Avatar
    I have downloaded the Blitz package twice.

    I keep getting this error, no matter what I have tried...

    While sending: qc8960.factory_sfi-10.3.1.1016-nto+armle-v7+signed.bar
    Error: failure 500 Bad CRC-32 for file 'qcfm.image.com.qnx.qcfm.qc8960.factory_sfi.BB10_3 _1.1016.793740.signed'


    Any ideas?
    11-01-14 08:32 PM
  9. Robbenezer's Avatar
    I have downloaded the Blitz package twice.

    I keep getting this error, no matter what I have tried...

    While sending: qc8960.factory_sfi-10.3.1.1016-nto+armle-v7+signed.bar
    Error: failure 500 Bad CRC-32 for file 'qcfm.image.com.qnx.qcfm.qc8960.factory_sfi.BB10_3 _1.1016.793740.signed'


    Any ideas?
    Using Sachesi 2.0.0?


    Posted via my AzzazzinBerry (STL100-3/10.3.1.1016)
    11-01-14 09:28 PM
  10. project_x's Avatar
    Using Sachesi 2.0.0?


    Posted via my AzzazzinBerry (STL100-3/10.3.1.1016)
    Yes, I also tried 1.2.1 just to see, same issue
    11-01-14 09:29 PM
  11. Robbenezer's Avatar
    Same here. Taking too much time to download. Also one doubt why it's size is twice that of autoloader?

    Z10STL100-1/10.3.1.938
    Because it has ALL the Core OSes, Radio and apps, for all devices. Not device specific like autoloaders are.

    Only took an hr to download the file for me from bitcasa

    Posted via my AzzazzinBerry (STL100-3/10.3.1.1016)
    11-01-14 09:31 PM
  12. arii2's Avatar
    My Q10 now has 10.3.1.1016, upgraded from 10.3.1.938, thanks to you, Robbenezer, Xsacha !!!!
    how is your q10 battery life now?
    11-01-14 09:31 PM
  13. Robbenezer's Avatar
    Yes, I also tried 1.2.1 just to see, same issue
    1.2.1 won't help at all with blitz package, 1.9.9 and 2.0.0 were designed for blitzes.

    Anyway which browser did you use to download blitz?

    Posted via my AzzazzinBerry (STL100-3/10.3.1.1016)
    11-01-14 09:40 PM
  14. project_x's Avatar
    I used 1.2.1 with just the Core bar...same thing

    I used chrome
    kneebite likes this.
    11-01-14 09:44 PM
  15. Robbenezer's Avatar
    I used 1.2.1 with just the Core bar...same thing

    I used chrome
    You dragged and drop the zip folder or extracted it first? Also which device?
    11-01-14 09:55 PM
  16. project_x's Avatar
    You dragged and drop the zip folder or extracted it first? Also which device?
    Z10 STL-3
    tried zipped, unzipped, as folder, as file
    11-01-14 09:57 PM
  17. Robbenezer's Avatar
    Z10 STL-3
    tried zipped, unzipped, as folder, as file
    That Error message as far as I know usually points to a corrupt file, in this case it says it's the Core...

    You are first to come back with that
    bBOLD723 likes this.
    11-01-14 10:03 PM
  18. LoneStarRed's Avatar
    Z10 STL-3
    tried zipped, unzipped, as folder, as file
    STL-3 here as well. I set up a Mega account( long overdue). Transferred to and downloaded from my Mega. Dropped it into Sachesi 2.0 install tab and it was off.

    " I do not think that word means what you think it means. "
    11-02-14 12:03 AM
  19. santhoshmanikandan's Avatar
    Finally installed it.

    Z10STL100-1/10.3.1.1016
    11-02-14 02:10 AM
  20. mabbasr's Avatar
    Hello downloaded the leak and installed via 2.0.0 everything is working fine but when I play tune in radio I get java alert,
    OS 1016 + Radio 1017 'Blitz' Non - Destructive Update-img_20141102_010338.png

    What should I do to fix. Thanks.

    Posted via CB10
    11-02-14 02:13 AM
  21. arii2's Avatar
    thank you. just updated from 10.3.0
    so far working great on my q10.
    let's play with it and see how is the battery life.
    11-02-14 03:09 AM
  22. osi68's Avatar
    Will Sachesi V2.0.0 work on Windows XP?
    11-02-14 07:47 AM
  23. drbgd's Avatar
    Did blitz my Z30 running 10.2.2 successfully and everything went well. Even the Android apps installed via Snap/Amazon App store are still there and working fine. Thanks!

    Posted via CB10
    11-02-14 09:05 AM
  24. numb401's Avatar
    Here's a magnet file for a torrent of the BlitzOS (not the passport/stl-1 version)

    Code:
    magnet:?xt=urn:btih:b490a56b5011081b349c977548e2ce9bec59e1de&dn=BlitzOS1016.zip&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.publicbt.com%3A80&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.openbittorrent.com%3A80&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.ccc.de%3A80
    edh2860 likes this.
    11-02-14 11:49 AM
  25. faheem24's Avatar
    Tried this with my z30 which was previously running 10.2.1. Pretty much nothing that's hindering me right now apart from instagram crash.

    Posted via CB10 from my (amazing) Z30.
    11-02-14 03:34 PM
240 ... 56789 ...

Similar Threads

  1. BlackBerry Blend and Chrome OS compatibility?
    By Solar 77 in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-20-14, 11:14 PM
  2. OS 10.3.1.1010 Passport SQW100-1
    By mendez777 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 102
    Last Post: 11-13-14, 12:59 PM
  3. New software update 10.2.1.3062?
    By jinana209 in forum News & Rumors
    Replies: 5
    Last Post: 11-09-14, 01:57 PM
  4. T-Mobile OTA Update?
    By aiharkness in forum BlackBerry Passport
    Replies: 9
    Last Post: 10-31-14, 03:05 PM
  5. AT&T rolling out OS 10.3.1.1016 for the BlackBerry Passport
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-30-14, 04:59 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD