02-21-18 04:45 PM
628 ... 1819202122 ...
tools
  1. conite's Avatar
    Conite, after loading the autoloader the problem is still there. Constant rebooting and now massive battery drain and most importantly UNKNOWN ERROR. It's saying Simcard is from unknown source as before but wifi works well. I know its a know issue but at least can I get this phone working again my boss? Thanks again.

    No Junkroid on Steroids on my Passport
    Run the autoloader again.

    Do not restore anything - just leave it fresh. Do not install any apps.

    Let it sit overnight.
    06-09-17 06:56 AM
  2. Taufiq Omo's Avatar
    Greeting to BB Master,

    I'm newbie here even I got PP SE couple months ago.
    Now I'm using 2205 and still downloading debrick.
    Next question, what should I do?
    Sorry a bit confusing looking all tread.
    Thanks in advance
    06-12-17 12:54 AM
  3. Taufiq Omo's Avatar
    Hi,

    I'm newbie even I got my PP SE couple months ago.
    Now I got OS2205 but not sure furthermore to do.
    Please advise.

    Posted via CB10
    06-12-17 06:01 AM
  4. conite's Avatar
    Hi,

    I'm newbie even I got my PP SE couple months ago.
    Now I got OS2205 but not sure furthermore to do.
    Please advise.

    Posted via CB10
    Download the Passport autoloader from Thurask's archive:

    https://mega.nz/#!4B4RATaB!VNMD0CNU6...yyCKbK6eS6TW9Q

    Download, unzip, plug in device, run it.

    The phone will be wiped in the process. Use Ultimate Backup from BBW if you want to backup anything first.
    06-12-17 07:52 AM
  5. Taufiq Omo's Avatar
    Download the Passport autoloader from Thurask's archive:

    https://mega.nz/#!4B4RATaB!VNMD0CNU6...yyCKbK6eS6TW9Q

    Download, unzip, plug in device, run it.

    The phone will be wiped in the process. Use Ultimate Backup from BBW if you want to backup anything first.
    Hi Conite,
    I already have installed it and now I have the new OS version 2205.
    The software release have not changed 1463.
    What should I do next?

    Thanks in advance
    06-12-17 06:50 PM
  6. conite's Avatar
    Hi Conite,
    I already have installed it and now I have the new OS version 2205.
    The software release have not changed 1463.
    What should I do next?

    Thanks in advance
    OS2205 is SR1463. Same thing.
    06-12-17 09:50 PM
  7. lolo9269's Avatar
    Hi i find a blackberry porshe 9983 never use. Wich autoloader can i use to update to 10.3.3. Thanks.

    lolo69 #welove&weshare
    06-13-17 02:36 PM
  8. conite's Avatar
    Hi i find a blackberry porshe 9983 never use. Wich autoloader can i use to update to 10.3.3. Thanks.

    lolo69 #welove&weshare
    Same as Q10.

    https://mega.nz/#!RZQh0aiY!8bI51iFyC...80UfPnC1XbYQIo
    06-13-17 02:39 PM
  9. lolo9269's Avatar
    Thanks Conite.

    lolo69 #welove&weshare
    06-13-17 02:42 PM
  10. Gvo1975's Avatar
    Run the autoloader again.

    Do not restore anything - just leave it fresh. Do not install any apps.

    Let it sit overnight.
    Did just that but still UNKNOWN ERROR showing... Sim card from unknown source.... I have just left it in my drawer now. Helpless!

    No Junkroid on Steroids on my Passport
    06-13-17 10:29 PM
  11. conite's Avatar
    Did just that but still UNKNOWN ERROR showing... Sim card from unknown source.... I have just left it in my drawer now. Helpless!

    No Junkroid on Steroids on my Passport
    What about the other issues? Does the phone work fine otherwise on WiFi?
    06-13-17 10:43 PM
  12. mndendera's Avatar
    I am back on 10.3.3 with my Z10 because it is faster than the other OS. Which app is responsible for internet connection sign. Its not showing that I am connected though Internet is working fine.

    Posted via CB10
    06-14-17 01:58 AM
  13. Gvo1975's Avatar
    What about the other issues? Does the phone work fine otherwise on WiFi?
    Conite, yes chief, Wifi is working perfectly. Only a big red X on where the network signal s supposed to show. UNKNOWN ERROR below it. I have seen that it's a common problem in the forums. Is there a way to slove this?

    No Junkroid on Steroids on my Passport
    06-14-17 12:51 PM
  14. conite's Avatar
    Conite, yes chief, Wifi is working perfectly. Only a big red X on where the network signal s supposed to show. UNKNOWN ERROR below it. I have seen that it's a common problem in the forums. Is there a way to slove this?

    No Junkroid on Steroids on my Passport
    You've done everything at your end, and I doubt very much it's a phone issue. Go to a carrier store and try another SIM card.
    06-14-17 01:25 PM
  15. mndendera's Avatar
    How can I bring back a BlackBerry logo that came when Internet is connected?

    Posted via CB10
    06-14-17 01:32 PM
  16. conite's Avatar
    How can I bring back a BlackBerry logo that came when Internet is connected?

    Posted via CB10
    The Blackberry logo means you're connected to the Blackberry infrastructure. If you can see it on Wi-Fi, then you must have a provisioning problem on your sim card.
    06-14-17 02:08 PM
  17. mndendera's Avatar
    No choice in a process of downgrading.

    Posted via CB10
    06-14-17 02:41 PM
  18. conite's Avatar
    No choice in a process of downgrading.

    Posted via CB10
    None.
    06-14-17 02:52 PM
  19. BlackSoulxxx's Avatar
    For the one on STL100-01 getting errors on 2205, its the core OS faults. I had sideloaded a whole debrick 2205 on my STL100-01 and still getting that errors. Until BB updating the -01 OS, we cant use 2205 yet. But u cant sideload 2205 dirty from 2888 and get BB World working...
    06-19-17 12:36 AM
  20. lolo9269's Avatar
    @conite witch autoloader i must use for a BlackBerry classic SQC100-1 thanks

    Finally i find response in forum a take Z30 auto loader Then upgrade my new BlackBerry classic backup
    Last edited by lolo9269; 06-27-17 at 03:31 PM.
    06-27-17 12:22 PM
  21. conite's Avatar
    @conite witch autoloader i must use for a BlackBerry classic SQC100-1 thanks
    Classic, Z30, and Leap use the identical autoloader.
    06-27-17 02:14 PM
  22. lolo9269's Avatar
    Thanks conite

    lolo69 #welove&weshare
    06-27-17 04:51 PM
  23. pepinofor's Avatar
    Greetings!
    Recently I bought a BB CLassic SQC100-1 and found out what I was missing trough time and what amazing device is the Blackberry.
    So I want more from my Classic as it is 10.3.2.2836 Soft. Can somebody help me out and give me a 10.3.3 release autoloader thet works fine on the device?
    I cant' use 4G with my 10.3.2 soft.
    06-28-17 05:01 PM
  24. conite's Avatar
    Greetings!
    Recently I bought a BB CLassic SQC100-1 and found out what I was missing trough time and what amazing device is the Blackberry.
    So I want more from my Classic as it is 10.3.2.2836 Soft. Can somebody help me out and give me a 10.3.3 release autoloader thet works fine on the device?
    I cant' use 4G with my 10.3.2 soft.
    Check out Thurask's autoloader archive linked in the first post. Choose the Z30 autoloader for 10.3.3.2205.
    06-28-17 05:04 PM
  25. pepinofor's Avatar
    Thak you so much for the fast answer!!!
    Best regards.
    06-28-17 05:14 PM
628 ... 1819202122 ...

Similar Threads

  1. Help clarify the 10.3.3 update
    By zx9r170 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 21
    Last Post: 02-08-17, 08:42 AM
  2. Youtube live streams.
    By MistahMan in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 9
    Last Post: 01-26-17, 12:18 AM
  3. Default Z30 wallpaper... 10.2
    By someshkelkar3 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 5
    Last Post: 01-25-17, 07:45 PM
  4. Available Bands on 10.3.3.1435 vs 10.3.2
    By Old_Mil in forum BlackBerry Passport
    Replies: 4
    Last Post: 01-23-17, 07:37 AM
  5. Using BeBuzz 10 Pro on Priv
    By nt6x in forum BlackBerry OS Apps
    Replies: 5
    Last Post: 01-23-17, 04:59 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD