01-08-18 05:51 AM
1,014 ... 1415161718 ...
tools
  1. mainely_linux's Avatar
    Will this one be okay then from the mega link

    z30_10.3.03.24049_STA100-1-2-3-4-5-6,7Z
    That will work for a Z30, Classic and Leap device.
    12-01-16 12:11 PM
  2. hamed ghorbani's Avatar
    please give a mediafire link or other site its very slow for me try to download from iran
    its very slow all of the link mega and drive and factory....sign in all of them but
    i try another ip with vpn but agian its veryyy slow speed
    my device is z3
    in iranian site they sell link with high speed very expensive((( please give high speed link
    12-01-16 12:11 PM
  3. dragoncurt's Avatar
    Thanks for telling me.
    12-01-16 12:12 PM
  4. hamed ghorbani's Avatar
    isnt any good & great person who can upload it for me to mediafire or a high speed link?
    12-01-16 12:16 PM
  5. mainely_linux's Avatar
    isnt any good & great person who can upload it for me to mediafire or a high speed link?
    If Mega or Google is slow for you, MediaFire will not give you faster throughput. I would just stick with one download origin and be patient. If you are running concurrent downloads from more than one place you're slowing down your maximum potential downstream speed. Geographically Mega is probably closest to you where Google and Mediafire are in the USA.
    tezytan likes this.
    12-01-16 12:19 PM
  6. Red_Machine's Avatar
    I'm in the UK with a Q10 on Vodafone. Still no sign of an update.
    12-01-16 12:22 PM
  7. mainely_linux's Avatar
    I'm in the UK with a Q10 on Vodafone. Still no sign of an update
    Why wait? All the files are here for the EXACT same thing as an OTA update.
    12-01-16 12:24 PM
  8. dragoncurt's Avatar
    It reset my phone. Not really important as I only had some apps I can get back anyway.

    Also Blackberry world shows up as maintenance
    12-01-16 12:25 PM
  9. hamed ghorbani's Avatar
    If Mega or Google is slow for you, MediaFire will not give you faster throughput. I would just stick with one download origin and be patient. If you are running concurrent downloads from more than one place you're slowing down your maximum potential downstream speed. Geographically Mega is probably closest to you where Google and Mediafire are in the USA.

    mediafire give me alittle highspeed i know ... iran have problem with google and mega and microsoft they always have slow speed download from google with 20kbs
    factory with 15kbs
    mega isnt open for me
    last of my speed is 2mbs
    its low but 20kbs is very very very low i know media fire give me 150 up to 200 kbs or more its better
    12-01-16 12:31 PM
  10. robsteve's Avatar
    I have rebooted several times, my other devices if they are connected, it is an operating system error I think, I am already doing a cleaning with Sic MultiWipe and I will load the Os again. Very grateful my brother Mainely_Linux
    If you have no luck after the wipe, try doing the setup on a different wifi network.

    Not sure if it still happens, but if you are on a network that the OS cannot figure out where you are in the world, it would hang in the setup, because it could not load the regional TOS, terms of service. I remember years ago a few people had this problem in Quebec on one of the Quebec Internet providers and just finding another network, allowed them to get the setup completed.
    12-01-16 12:33 PM
  11. Graham Fernando's Avatar
    I just made an update with the autoloader. Now when i try to open the BBworld it say server is under maintenance. Why do i get that?
    12-01-16 12:45 PM
  12. mainely_linux's Avatar
    I just made an update with the autoloader. Now when i try to open the BBworld it say server is under maintenance. Why do i get that?
    Because its under maintenance?
    zephyr613 likes this.
    12-01-16 12:46 PM
  13. Graham Fernando's Avatar
    Because its under maintenance?
    Is that in the same condition for you?
    12-01-16 12:52 PM
  14. mainely_linux's Avatar
    Is that in the same condition for you?
    Yes, its under maintenance as the message stated.
    12-01-16 12:53 PM
  15. darito30's Avatar
    If you have no luck after the wipe, try doing the setup on a different wifi network.

    Not sure if it still happens, but if you are on a network that the OS cannot figure out where you are in the world, it would hang in the setup, because it could not load the regional TOS, terms of service. I remember years ago a few people had this problem in Quebec on one of the Quebec Internet providers and just finding another network, allowed them to get the setup completed.
    Thank you very much, my brother, that's what I'm going to do
    12-01-16 01:02 PM
  16. tdchung's Avatar
    Installed OTA, no problems on Red Passport...thanks!

    Canada, Virgin Mobile network.
    12-01-16 01:03 PM
  17. Graham Fernando's Avatar
    Well I'm using W10 and I've installed BBlink and set the compatibility to win7 and i made a backup with it well now I'm not able to load the backup it say "Loading the restore and content" and I'm stuck there.. There is no improvement for the past 30 mins..
    12-01-16 01:04 PM
  18. Graham Fernando's Avatar
    Well finally the BBworld is working,...
    12-01-16 01:05 PM
  19. ZeBB45's Avatar
    Yes, its under maintenance as the message stated.
    It's back now.

    PP SE - 10.3.2.2876/SR .2836  < α∂∂ιт > 
    12-01-16 01:07 PM
  20. chopachain's Avatar
    Well finally the BBworld is working,...
    Maybe they updating BBVE.
    12-01-16 01:11 PM
  21. Z Touch's Avatar
    Downloaded the new update and now I don't have the app that was for the battery and testing the phone for certain problems.

    Posted via CB10
    12-01-16 01:14 PM
  22. Legal Eagle's Avatar
    Uninstalled BBVE and reinstalled from BBW. Now I have the Icon but the App doesn't work, loads for a few seconds and closes/ anyone got it working and if so how ??
    12-01-16 01:17 PM
  23. mainely_linux's Avatar
    Uninstalled BBVE and reinstalled from BBW. Now I have the Icon but the App doesn't work, loads for a few seconds and closes/ anyone got it working and if so how ??
    Ive never really used that app before, but was curious what people are talking about. I couldnt find an icon for it but searched for it in BBW, I clicked OPEN and it works fine. You may have found a bug.
    12-01-16 01:19 PM
  24. vichu21363's Avatar
    Which auto loader for bb classic. I think previously I used the Z30 but not sure please help

    Posted via CB10
    12-01-16 01:21 PM
  25. Legal Eagle's Avatar
    Ive never really used that app before, but was curious what people are talking about. I couldnt find an icon for it but searched for it in BBW, I clicked OPEN and it works fine. You may have found a bug.
    Yeah, it worked for me via BBW but trying to get the Icon back I deleted and reinstalled. Got the Icon back but now the app doesn't work via the Icon or BBW. Guess I should have left well alone LOL
    12-01-16 01:21 PM
1,014 ... 1415161718 ...

Similar Threads

  1. What's new on 10.3.3 ?
    By YilmzYilmz in forum BlackBerry Passport
    Replies: 103
    Last Post: 12-22-16, 08:38 PM
  2. Problems updating to 10.3.3- Free up space to update
    By Rickster1 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 6
    Last Post: 12-03-16, 08:16 AM
  3. Tmo Q10 owners / 10.3.3 update
    By macterp in forum BlackBerry Q10
    Replies: 3
    Last Post: 12-01-16, 02:24 PM
  4. 10.3.3
    By LT1500 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 1
    Last Post: 11-30-16, 09:51 PM
  5. BlackBerry OS 10.3.4 will be January [Speculation]
    By ohaiguise in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 11-30-16, 08:28 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD