06-27-15 03:49 PM
602 ... 1112131415 ...
tools
  1. Drew Oswalt's Avatar
    Not sure if this came back on .500 or. 680, the glowy animation is back when unlocking with the upswipe.

    Passport/Z30-5 10.3.1.2744, Z10-3 10.3.2.158
    06-03-15 09:19 PM
  2. domex's Avatar
    So far this has been a great install. Everything is working except Blackberry Maps where I get a blacked out screen. But since I use BE Maps, it's not an issue as that app works great. Satellite lock is almost immediate. Everything else is fine


    Posted via CB10
    Thank you
    06-03-15 09:22 PM
  3. djsvet's Avatar
    Hehe cute!!!!

    Updating to 10.3.1 bricked my phone. After one week of use it went into a not ending start up loop and didn't start up completely when not plugged into the charger. Have a replacement device now versus it couldn't get fixed.
    And I'm not the only bricked device after updating to 10.3.1.
    Please don't be so naive, a BlackBerry is easily bricked, too.

    I am going to assume you didn't try auto loader and answer this:
    This doesn't sound like bricked device. "Bricked", although a slang, refers to a device condition when you can not make it run using all available public tools, even if they are leaked/cracked software.

    Posted via CB10
    Pdinos3 likes this.
    06-03-15 09:31 PM
  4. KenV54's Avatar
    That's unfortunate, but I hope it works out!

    Mine seems to be that every time I connect it to the car, and after two days of experimenting, it's consistent that after a couple hours it won't recognize my music to autoplay nor will any data about the music pass like I've posted elsewhere. It's intermittent though, because after work I was able to go 4 hours without connecting to it and then when I got in the car it connected right away no troubles like normal...

    C'est la vie \_(ツ)_/

    Praise be unto our Lord, Squircle | Passport SQW100-1/10.3.2.798
    Here's where I am with it right now. Tomorrow, Thursday, is the day I should hear something back from BlackBerry support about whether they can determine what the problem is, with an OS that is now official, IOW, no backing out of it that way. Of course, they can say what they want. If they do have a fix, which I strongly doubt (a beta OS, maybe?), I'll try it. If they offer to exchange the Passport, it would be several days before that would actually happen. So, anticipating that, I contacted my seller, Amazon, which is just incredibly good about returns and swaps on anything, and by tomorrow evening I will have a new replacement Passport in my hands. No guarantee it will be any better, because it may be that some PPs have this issue and others don't, but I'll make sure that BT is working well on the stock OS before I upgrade the OS from 10.3.0. I can keep my current PP for a week or so before returning either it or the replacement to Amazon.

    All of this costs a lot of time but very little wait time for replacements (my second one), zero hassle, and zero dollars out of pocket--and you wonder why Amazon is taking over everything in retail.

    I'll report back here when things get sorted out.
    gfondeur likes this.
    06-03-15 10:08 PM
  5. JstAntherAnimal's Avatar
    Not sure if this came back on .500 or. 680, the glowy animation is back when unlocking with the upswipe.
    Yikes!!!! That is totally weird. Makes the lovely pic of my wife and daughter look totally all Poltergeist or something. Faaaa-reeeeky!!! Make it stop!!!
    06-03-15 10:39 PM
  6. JoBudden's Avatar
    To kev54 and d3cod3r.
    I don't have any issues what so ever with my kenwood receiving calls or even playing music from the SD card via BT. My problem is when my kenwood tries to launch an app like Pandora. It doesn't always work. Via BT. And not at all when connected to usb.

    You may want to look into updating your head unit to the latest firmware. Now as far as other electronic devices I don't use any via BT so I can't comment on those. But just thought I would share that because you mentioned hands free calling.

    Posted via CB10
    06-03-15 10:54 PM
  7. KenV54's Avatar
    To kev54 and d3cod3r.
    I don't have any issues what so ever with my kenwood receiving calls or even playing music from the SD card via BT. My problem is when my kenwood tries to launch an app like Pandora. It doesn't always work. Via BT. And not at all when connected to usb.

    You may want to look into updating your head unit to the latest firmware. Now as far as other electronic devices I don't use any via BT so I can't comment on those. But just thought I would share that because you mentioned hands free calling.

    Posted via CB10
    Thanks Jo. None of my BT devices are holding their connections at this point. I and one other CBer here have contacted Plantronics. My Plantronics headset is not firmware upgradeable. His is, but there are no firmware upgrades yet.

    I'm hoping to sort this out over the next few day, that is, if I get a replacement Passport whose BT at least works out of the box on the stock OS, which I assume will be 10.3.0 or 10.3.1. Then I'll do OTA OS updates to 3.2 and see what happens with BT. Fortunately I get a week or so in which I can use my current Passport as my daily device while experimenting with the new one.
    06-03-15 11:08 PM
  8. mithrazor's Avatar
    Word suggestions show emoji. Surprisingly. Another step closer to using emoji.

    I didn't think it'd be possible for it to get smoother and snappier but it is with this version.

    Q10SQN100-5/10.3.2.798

    I blitzed from 10.3.1.27xx

    Posted via CB10
    06-03-15 11:09 PM
  9. JoBudden's Avatar
    Thanks Jo. None of my BT devices are holding their connections at this point. I and one other CBer here have contacted Plantronics. My Plantronics headset is not firmware upgradeable. His is, but there are no firmware upgrades yet.

    I'm hoping to sort this out over the next few day, that is, if I get a replacement Passport whose BT at least works out of the box on the stock OS, which I assume will be 10.3.0 or 10.3.1. Then I'll do OTA OS updates to 3.2 and see what happens with BT. Fortunately I get a week or so in which I can use my current Passport as my daily device while experimenting with the new one.

    I feel your pain. I absolutely hate the lack of support from other products when it comes to BlackBerry. I don't think it's all the phones fault honestly. My friends iPhone works flawlessly ( my car stereo installer ) with my radio even from YARDS away. My BlackBerry on the other hand starts cutting out only 5 or so feet away. But I mean it's not the only thing. I've even stopped trying to find a BT head set or ear piece to work properly. ( that's why I just don't use them )

    Posted via CB10
    06-03-15 11:25 PM
  10. DurdenLunarius's Avatar
    Has anyone checked for Moga connectivity in this build? I know I had issues with 10.3.1 and my Moga controller no longer responding, or rather it locked my phone when it was connected and gave weird responses to button prompts. I know EchoesFX emailed BlackBerry about it at the time of 10.3.1.1800's release and they said it was Moga's issue...

    Hoping they fixed the issue so I can jump on-board.

    Posted via CB10
    06-04-15 12:12 AM
  11. latitude702523's Avatar
    Anyone having issues with CB10 app on this build.

    I can't see the news feed or any other tab other than forums.

    I have deleted the app then hard rebooted and reinstalled and still no news feed.


    Attachment 355873
    Attachment 355874

    Via CB10 from Scotland using PassportSQW100-1/10.3.2.798
    Did the same thing for a while. After a while it did work.
    Not sure if it was the restart that fixed it

    Posted via CB10
    JamieWilson01 likes this.
    06-04-15 01:10 AM
  12. moegh's Avatar
    it's in the overflow menu see screenshot below.


    Attachment 355837

    via cb10 from scotland using passportsqw100-1/10.3.2.680

    OS 10.3.2.798 Findings & Fixes Thread!-img_20150604_085323.png

     cb10 - q10 - 10.3.2.680 
    06-04-15 01:53 AM
  13. Danz0314's Avatar
    Anyone else having volume issues? Do you have to press multiple times to increase or decrease volume? Or can you press and hold?

    I like Cookies.
    06-04-15 02:03 AM
  14. BMCruiser's Avatar
    Many thanks, I decided to give this build a go on my spare phone, and my findings are much the same as yours. I notice the calendar time travel bug seems to have been fixed as well.
    06-04-15 02:19 AM
  15. dpw09's Avatar
    Attachment 355835

    No private session on browser?

    Posted via CB10 using BlackBerry Passport
    It has been moved.

    OS 10.3.2.798 Findings & Fixes Thread!-img_20150604_024041.png

     Z30STA100-5/10.3.2.680 
    06-04-15 02:40 AM
  16. amit kafle's Avatar
    Since 10.3.1, and continuing here with 10.3.2.798...I can no longer install apks that are on my cloud (box) or media card, or device - I just get message "Unable to install this app". Anyone know what's up with this? What led me to this was trying to upload older APKs of apps that have broken since 10.3.1 &/or 10.3.2. To specify a few: Mint, Translate (no longer speaks out work, message says "no volume"), Kindle (just hangs, won't open books).
    Perform A hard reset by pressing volume buttons until your mobile gets turn off.this will not erase any data of your phone.

    Posted via CB10
    TheRaff likes this.
    06-04-15 02:54 AM
  17. andre3030's Avatar
    My battery life has improved a lot!
    And wi-fi speed on browsing is much faster.

    Posted via CB10
    06-04-15 03:09 AM
  18. branza's Avatar
    Viber not working... tried with older apk, again no success.. anyone?

    Posted via CB10
    06-04-15 03:32 AM
  19. NRB's Avatar
    Hey,

    I think I will call this version the lightning

    I think BlackBerry is doing a magnificent job with the OS. Of course there is a little bit here and there that needs to improve but I'm very pleased with BlackBerry.

    After receiving OTA .680 I tried it for a day and realized I had nothing to lose by using the .798 autoloader and install this version. It runs magnificent oohhhh already said that haha

    Very happy with my super flash Z10

    By the way, no problem to report

    Best regards and don't forget to enjoy your phone.

    Z10 STL100-3/10.3.2.798/CB10
    06-04-15 03:54 AM
  20. BMCruiser's Avatar
    Noticed this problem in .680 and it is still occurring in .798......

    In SMS module, composing a message. Leave the module with the composed message unsent (e.g. a draft). The draft message shows up in the message preview window in HUB. But, when I return to the SMS module to finish composing the message to send it, the text of the draft is not in the edit window. Instead, I have the text of a message I sent 4 or 5 replies ago. Interestingly, when I go back out to the HUB preview I still see the text of the draft that I had originally left in SMS edit window, but no matter how many times I re-enter the SMS module, the draft message that I left there is gone. Very annoying. Anyone else care to try and duplicate this problem? Thanks!!

    Sent from my Verizin Leekberry Z30 running OS 10.3.2.798
    Hi, I just tried to duplicate your issue, without success. It seems too work fine on my Z30 - the text being edited is all there in the correct place, irrespective of whether I access it from the Hub or the Text Messages app.
    gfondeur likes this.
    06-04-15 05:00 AM
  21. Chris Degroote's Avatar
    Assistant works perfect on this OS.
    On 681 assistant had troubles to call any of my contacts.
    On 798 every app opens faster en not once it opens the wrong app.
    I made about 6 calls this morning true assistant and not once it opens the wrong contact.
    In 681 assistant always says " no contact found"

    Posted via CB10
    gfondeur likes this.
    06-04-15 05:07 AM
  22. yeo123's Avatar
    Loaded blitz 10.3.2. 798 seen that no improvement the lagged of closing the WhatsApp.

    BlackBerry Z10/STL100-2
    06-04-15 05:17 AM
  23. Paul Ogorzow's Avatar
    Coming from 10.3.1 notifications on Classic are much louder than before.

    Posted via CB10
    06-04-15 06:21 AM
  24. zmsox's Avatar
    How is your battery performance on the classic?
    06-04-15 06:58 AM
  25. shorski's Avatar
    Coming from 10.3.1 notifications on Classic are much louder than before.

    Posted via CB10
    Yes. Notification sounds are louder on 10.3.2

    Z30 STA100-2 | 10.3.BLACKBERRY
    06-04-15 07:00 AM
602 ... 1112131415 ...

Similar Threads

  1. BlitzOS 10.3.2.798 (SR 516) All BB10 Devices
    By DLewis13 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 37
    Last Post: 06-10-15, 06:45 PM
  2. Blend on 10.3.2.400
    By ivanba121 in forum BlackBerry Blend
    Replies: 3
    Last Post: 06-03-15, 11:51 AM
  3. Camera performance with 10.3.2
    By Peterrrrr1 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 7
    Last Post: 06-03-15, 06:59 AM
  4. OS 10.3.2.798 update files for all BlackBerry 10 devices now available
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-02-15, 03:46 PM
  5. Just received OTA 10.3.2.440 from Telus in the Hamilton area
    By Berry-cracked-up in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 06-02-15, 03:37 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD