06-03-15 07:16 AM
112 ... 2345
tools
  1. ankitchahal's Avatar
    Installed without any issues on my passport straight from 10.3.1.1779

    PassportSQW100-1/10.3.2.680

    Posted via my awesome Passport
    05-24-15 02:23 AM
  2. ankitchahal's Avatar
    Thanks OP for such beautiful work


    Posted via my awesome Passport
    05-24-15 04:42 AM
  3. sedalia066's Avatar
    Installed and running well on my Z30. Did need to remove the patch file for installation. Needed a very long reboot time at first.

    May thanks OP. Was waiting for this upgrade.

    C000C6078 Bits for links to world news and views, technology and science postings.
    05-24-15 07:32 AM
  4. shawnOST's Avatar
    Not working for me, gets ~30% done with loading via Sachesi and times out. Has this happened to anyone else?
    05-24-15 10:48 AM
  5. ankitchahal's Avatar
    Not working for me, gets ~30% done with loading via Sachesi and times out. Has this happened to anyone else?
    Which device are you on??

    I did it flawlessly on my passport just dropped onto install tab and done..

    Posted via my awesome Passport
    05-24-15 11:02 AM
  6. wutradition's Avatar
    Battery life is still suboptimal

    Posted via CB10
    05-24-15 11:56 AM
  7. markf's Avatar
    Just downloaded on my Z30. Did restore and finished re-linking my contacts( will this ever get fixed). Let's see how this OS works over the next week.
    05-24-15 01:20 PM
  8. KemKev's Avatar
    Battery life is still suboptimal
    How long ago did you install the OS? Usually you need 2-3 days to get a sense of battery life.
    05-24-15 03:36 PM
  9. wutradition's Avatar
    ~8 hours ago. Settling eh. I'll monitor it then like you recommend. Thanks

    Posted via CB10
    05-24-15 04:59 PM
  10. yeo123's Avatar
    this OS 10.3.2.680 +radio 681 blitz is for Z10/STL100-2.
    Thank you
    05-24-15 10:47 PM
  11. ppeters914's Avatar
    Battery life is still suboptimal

    Posted via CB10
    How long ago did you install the OS? Usually you need 2-3 days to get a sense of battery life.
    Took 4-5 days to settle for me.

    Posted via CB10 / AT&T /Z10 STL100-3 /10.3.2.680
    05-24-15 10:56 PM
  12. ppeters914's Avatar
    this OS 10.3.2.680 +radio 681 blitz is for Z10/STL100-2.
    Thank you
    This Blitz is for all devices -EXCEPT- Z3.

    Posted via CB10 / AT&T /Z10 STL100-3 /10.3.2.680
    yeo123 likes this.
    05-24-15 10:58 PM
  13. paulie_iwin's Avatar
    I was able to install the OS by removing qc8960.factory_sfi-10.3.2.680-nto+armle-v7+signed+patch+10_3_2_500.bar
    Everything seems to be alright. The first reboot took more time than usual.
    Z10 STL100-2
    05-25-15 02:07 AM
  14. abhishek_shah1984's Avatar
    Hi Guys,
    kind of stuck...I used the blitz files to upgrade the ATT passport SQW100-3. I see the radio version got updated to 10.3.2.501.
    however, OS version hasnt changed and shows 10.3.1.1955
    the software release shows 10.3.1.1372. I tried 5 times but no luck...
    then i tried to upgrade to 10.3.2.680 and again the same thing happned. Radio got updated but nothing else. Not even the apps.
    Sachesi runs for 30 mins and shows progress for each and every bar file and then BB restarts. usually during teh restart we would see messages saying updates are getting applied, but device restarts pretty quick and then when i see the versions, its still teh old one except the radio. Any idea whats going on in here and what can i do.
    I then used Darcy tools to do teh update and it does show some messages like below. It looks like its not able to find the correct OS file for ATT passport. SQW100-3.
    Does anyone know what OS file needs to be used for ATT passport version.. Has anyone updated their ATT passport and if so which file was used.

    Discarded box-1.3.2.9-nto+armle-v7+signed.bar - older than already installed
    Discarded dropbox-1.3.2.15-nto+armle-v7+signed.bar - older than already installed
    Discarded evernote-5.5.0.515-nto+armle-v7+signed.bar - older than already installed
    Discarded facebook-10.6.31.2-nto+armle-v7+signed.bar - older than already installed
    Discarded fuse-1.1.0.67-nto+armle-v7+signed.bar - older than already installed
    Discarded linkedin-10.1.31.322-nto+armle-v7+signed.bar - older than already installed
    Discarded m5730-10.3.2.681-nto+armle-v7+signed.bar - Not a proper radio
    Discarded qc8930.wtr5-10.3.2.681-nto+armle-v7+signed.bar - Not a proper radio
    Discarded qc8960-10.3.2.681-nto+armle-v7+signed.bar - Not a proper radio
    Discarded qc8960.factory_sfi_hybrid_qc8974-10.3.2.680-nto+armle-v7+signed.bar - Not a proper OS
    Discarded qc8960.wtr-10.3.2.681-nto+armle-v7+signed.bar - Not a proper radio
    Discarded qc8960.wtr5-10.3.2.681-nto+armle-v7+signed.bar - Not a proper radio
    Discarded qc8974.wtr2-10.3.2.681-nto+armle-v7+signed.bar - older than already installed
    Discarded retaildemo-10.3.2.18-nto+armle-v7+signed.bar - older than already installed
    Discarded retaildemoshim-127.1.0.47-nto+armle-v7+signed.bar - older than already installed
    Discarded winchester.factory_sfi-10.3.2.680-nto+armle-v7+signed.bar - Not a proper OS

    I did same thing on classic and it went in pretty well and showed all the versions as 10.3.2.

    any help would be appreciated.

    Abhi
    05-25-15 12:42 PM
  15. shawnOST's Avatar
    I have been trying for two days to get this to work on my Z30. Will not install no matter what I do. Tried using the zipped file in Sachesi 2.0 RC, just times out, same for the file when unzpipped. Not sure what this issue is. I have also tried on another computer with the same results. Each time I have downloaded the software before the attempt. Thoughts? The USB port and cable both work fine as I backed up via Link before starting.
    05-25-15 05:33 PM
  16. akavbb's Avatar
    What message do you get?

    Posted via my STL100-2 | Waiting for the mighty Squircle to return
    05-25-15 11:28 PM
  17. shawnOST's Avatar
    What message do you get?

    Posted via my STL100-2 | Waiting for the mighty Squircle to return
    No messages, the loading just "stops" during the process. Connection to the phone is not lost, I have verified this with the BB connection manager. I have waited for up to an hour with no progress. Frustrating...
    05-26-15 03:01 PM
  18. akavbb's Avatar
    That's weird.
    Have you tried from a different PC?

    Posted via my STL100-2 | Waiting for the mighty Squircle to return
    05-27-15 11:27 PM
  19. Peppy690's Avatar
    So I did remove the file .500 bar or something to that effect. See my post in this thread for the specifics. It was giving me an error. Now it went through after I took it out if the folder. Thanks for the suggestion. The new os looks so different and blend is amazing, and I like the improved way I can select text now to edit. I was coming from 10.2.1 stock Verizon. Now I'm at Z10STL100-4/10.3.2.680

    Will see how my battery holds up the next couple of days.

    Posted via CB10
    05-27-15 11:34 PM
  20. ankitchahal's Avatar
    So I did remove the file .500 bar or something to that effect. See my post in this thread for the specifics. It was giving me an error. Now it went through after I took it out if the folder. Thanks for the suggestion. The new os looks so different and blend is amazing, and I like the improved way I can select text now to edit. I was coming from 10.2.1 stock Verizon. Now I'm at Z10STL100-4/10.3.2.680

    Will see how my battery holds up the next couple of days.

    Posted via CB10
    Why is it so that some people have to remove the patched file and some dont or is it device specific.. and if its device specific too then why this behaviour.

    I came straight from 10.3.1.2576 using this blitz file without any issues or removing any file while people who have tried this file were having problem with this file.

    Posted via my awesome Passport
    05-28-15 01:38 AM
  21. Poi25's Avatar
    Unable to install on my AT&T Passport SQW100-3. First I removed qc8960.factory_sfi-10.3.2.680-nto+armle-v7+signed+patch+10_3_2_500 because Sachesi kept erroring out.

    Then the update proceeded with the following:

    Code:
    Installing OS: 10.3.2.680
    Installing Radio: 10.3.2.681
    retaildemoshim-127.1.0.47-nto+armle-v7+signed was skipped. Version 127.1.0.47 already installed
    Installing 240 .bar(s). Skipped 10.
    Completed Update.
    Still showing OS 10.3.1.1955, but radio was updated to 10.3.2.681

    Made sure to test some of the new features to confirm. No scrolling with keyboard on homepage, or pinch to zoom using keyboard on Browser.

    What gives?


    Edit: The zip from this post http://forums.crackberry.com/bb10-le.../#post11638764 worked without error. A blitz 10.3.2.680 only for Passport.
    Last edited by Poi25; 05-30-15 at 04:48 AM.
    05-29-15 06:16 PM
  22. TgeekB's Avatar
    I got the same error the first time as some others and had to delete the patch file (Z30). Seemed to work then. Rebooting right now.

    Will update how it works after a while.
    05-30-15 02:42 PM
  23. CyberMan2013's Avatar
    Why is it so that some people have to remove the patched file and some dont or is it device specific.. and if its device specific too then why this behaviour.

    I came straight from 10.3.1.2576 using this blitz file without any issues or removing any file while people who have tried this file were having problem with this file.

    Posted via my awesome Passport
    The ones who had QC8960 based devices and were previously on 10.3.2.500 are the ones who would not have to remove the patch file.

    Posted via CB10
    05-30-15 04:46 PM
  24. Gostinho Chong's Avatar
    done for my Q10, everything working smoothly except the chinese typing issue, i guess no one will take care of it in this forum right? where to report?
    05-30-15 06:25 PM
  25. TgeekB's Avatar
    So far so good for my Z30 STA100-5. Battery life seems just as good. I like being able to peek at the date. No bugs found so far. Quite snappy too!
    05-31-15 11:19 AM
112 ... 2345

Similar Threads

  1. Best OS release for ATT Passport
    By paulbbp in forum BlackBerry Passport
    Replies: 14
    Last Post: 05-22-15, 12:23 AM
  2. 10.3.1 of my dream
    By Kanishk Amin in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 8
    Last Post: 05-21-15, 05:36 AM
  3. Leak Update Question
    By Powdah in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 9
    Last Post: 05-20-15, 07:24 PM
  4. Where can I get 10.2.1.xxxx?
    By Kanishk Amin in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 05-20-15, 01:09 PM
  5. Replies: 4
    Last Post: 05-20-15, 12:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD