12-30-17 12:24 PM
473 ... 89101112 ...
tools
  1. arpan_bb's Avatar
    If I use autoloader and somehow brick my device, will I get support from BlackBerry?

    I Want to update my Z3 using autoloader, may I need to turn off BlackBerry Protect and decrypt media card?
    07-11-16 04:27 AM
  2. brookie229's Avatar
    I Want to update my Z3 using autoloader, may I need to turn off BlackBerry Protect and decrypt media card?
    No you don't need to do either of those things. If you still feel nervous about it, you can always remove your sd card. The autoloader process is VERY easy and even if you screw up, you can always correct it with another attempt.
    hoytbowhunter likes this.
    07-11-16 07:22 AM
  3. Graham Fernando's Avatar
    It's all in the readme file.
    Ah well may be it's not readable or I don't have the specific sw to read to so do you mind saying it...??

    Posted via My Lovely Z30
    bBOLD723 and bBOLD723 like this.
    07-11-16 08:15 AM
  4. brookie229's Avatar
    Ah well may be it's not readable or I don't have the specific sw to read to so do you mind saying it...??

    Posted via My Lovely Z30
    This file has no relevance to your autoloader other than as an assurance that the autoloader file has the proper integrity. Just disregard it.
    07-11-16 12:51 PM
  5. KenV54's Avatar
    No you don't need to do either of those things. If you still feel nervous about it, you can always remove your sd card. The autoloader process is VERY easy and even if you screw up, you can always correct it with another attempt.
    If you use an autoloader you have to decrypt the SD card first, I think, or it will be unreadable.

    Someone correct me if I'm wrong.

    Posted via CB10
    07-11-16 12:54 PM
  6. brookie229's Avatar
    If you use an autoloader you have to decrypt the SD card first, I think, or it will be unreadable.

    Someone correct me if I'm wrong.

    Posted via CB10
    Pretty sure you are wrong, but someone will correct me if I'm wrong lol
    07-11-16 12:56 PM
  7. jevinzac's Avatar
    Pretty sure you are wrong, but someone will correct me if I'm wrong lol
    You are wrong.

    Posted via CB10
    07-11-16 01:17 PM
  8. brookie229's Avatar
    You are wrong.

    Posted via CB10
    Ok-I stand corrected lol
    07-11-16 01:19 PM
  9. GodGibson's Avatar
    Hi guys: I noticed that after upgrading to this built third party apps like twitly, face 10 and messenger ( all from Nemory studios) don't show up at BlackBerry hub if you also have installed the native Facebook and Twitter apps.

    Posted from my Passport via the CrackBerry App for Android
    You need to re-install these applications as the update of the core OS wipes the hub clean

    Posted via CB10
    07-11-16 01:49 PM
  10. shorski's Avatar
    If you use an autoloader you have to decrypt the SD card first, I think, or it will be unreadable.

    Someone correct me if I'm wrong.

    Posted via CB10
    If you previously encrypted the SD card, then you are correct.
    07-11-16 01:58 PM
  11. Verozi's Avatar
    Hello there guys,
    my wife have z30 STA100-5, yesterday i upgrade the os to 10.3.2.2888, before its had 10.3.2.2639 if i can remember it right, after a day she told me that she never saw a 4G LTE at the signal bar..only H+ and the BB logo, i was trying to set the network mode from 4g & 3g then 4g & 3g & 2g..still the 4G LTE not showing..can you all tell me whats could possibly wrong ? i use the autoloader from thurask google drive.
    Last edited by Verozi; 07-11-16 at 04:13 PM.
    07-11-16 03:38 PM
  12. mitchy_mitch's Avatar
    Hello there guys,
    my wife have z30 STA100-5, yesterday i upgrade the os to 10.3.2.2888, before its had 10.3.2.2639 if i can remember it right, after a day she told me that she never saw a 4G LTE at the signal bar..only H+ and the BB logo, i was trying to set the network mode from 4g & 3g then 4g & 3g & 2g..still the 4G LTE not showing..can you all tell me whats could possibly wrong ? i use the autoloader from thurask google drive.
    Looks like you're on LTE now. Congratulations

    Posted via CB10
    07-11-16 05:16 PM
  13. Verozi's Avatar
    Looks like you're on LTE now. Congratulations

    Posted via CB10
    what i mean on my post is, the phone have 4G LTE before i upgrade the OS..i'm trying to fix it because its only show H+ right now after the update.
    07-11-16 05:21 PM
  14. mitchy_mitch's Avatar
    what i mean on my post is, the phone have 4G LTE before i upgrade the OS..i'm trying to fix it because its only show H+ right now after the update.
    That's odd. Try a hard reset boot on your phone. Or, reinstall the radio

    Posted via CB10
    07-11-16 05:24 PM
  15. mitchy_mitch's Avatar
    That's odd. Try a hard reset boot on your phone. Or, reinstall the radio

    Posted via CB10
    Also, take your sim card out and re-boot and reinstall sim card

    Posted via CB10
    07-11-16 05:29 PM
  16. tmoore3496's Avatar
    You are wrong.

    Posted via CB10
    I just ran a autoloader on my passport and have been doing it with several OS and my SD card has never been messed up,just saying!!!

    Posted via CB10
    07-11-16 07:59 PM
  17. CB-BB-BBM's Avatar
    I just ran a autoloader on my passport and have been doing it with several OS and my SD card has never been messed up,just saying!!!

    Posted via CB10
    Was it incrypted, if not you wouldn't notice.
    07-11-16 08:05 PM
  18. Graham Fernando's Avatar
    This file has no relevance to your autoloader other than as an assurance that the autoloader file has the proper integrity. Just disregard it.
    But what does that .cksum file does really mean...

    Posted via My Lovely Z30
    07-11-16 09:24 PM
  19. thurask's Avatar
    But what does that .cksum file does really mean...

    Posted via My Lovely Z30
    Again, all in the readme...
    07-11-16 09:38 PM
  20. harsh2003web's Avatar
    The delay problem is still there?

    Posted via CB10
    07-11-16 10:01 PM
  21. conite's Avatar
    The delay problem is still there?

    Posted via CB10
    What delay? What OS are you using now?
    07-11-16 10:10 PM
  22. BEEBEEBEEBEE's Avatar
    Upgraded from 2813 to 2888 -- all seems OK.
    07-11-16 10:21 PM
  23. harsh2003web's Avatar
    While receiving call it will delay for some seconds dude remember

    Posted via CB10
    07-12-16 01:24 AM
  24. RXShorty's Avatar
    Still in doubt to update or not... but good to see a new leak
    07-12-16 04:13 AM
  25. Aju's Avatar
    Again, all in the readme...
    Hehehe...!

    Posted via CB10
    07-12-16 05:12 AM
473 ... 89101112 ...

Similar Threads

  1. Can't connect Passport to windows 10 via Hotspot
    By Lee Sykes in forum BlackBerry Passport
    Replies: 12
    Last Post: 09-30-16, 05:05 AM
  2. BlackBerry 10 EOS by 2018? (Rumor)
    By kevwill6115 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 73
    Last Post: 07-18-16, 04:56 PM
  3. BlackBerry Z10 Can't Relaod OS / BB10-0015 Restart Loop?
    By kaanklky in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 8
    Last Post: 07-03-16, 03:41 PM
  4. No more WhatsApp on BlackBerry 10?
    By metin_gafar in forum BlackBerry Classic
    Replies: 6
    Last Post: 07-03-16, 11:00 AM
  5. Os 10.3.3
    By lilevo93 in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-03-16, 06:23 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD