03-30-16 06:54 AM
1,058 ... 3637383940 ...
tools
  1. conite's Avatar
    @conite : day 3...

    Posted via CB10
    Hard to judge as I don't know what you're doing on your device, and how your PIM is setup.

    Put your phone down for 20 minutes, and then come back and check your device monitor and look at current cpu system. It should idle at around 6% or so. Any more than that then something is grinding in the background.

    PassportSQW100-4/10.3.2.2639
    Last edited by conite; 09-12-15 at 10:32 AM.
    09-12-15 09:53 AM
  2. yeo123's Avatar
    I have using OS for 2 weeks and HDMI on mode is freeze and is not working. Anyone's having this bug. Thank you

    Z10/STL100-2 ***OS 2639***
    09-12-15 10:30 AM
  3. chemmutk1's Avatar
    @conite: tht mainly happens when I play games for few minutes..I don't play bigger games.. circle rush, crazy math... I usually play for 15 mint at the max. And one more thing, after playing circle rush, my swiping thru home screen using PKB doesn't work for hours or sometimes it needs a restart..

    Posted via CB10
    09-12-15 10:38 AM
  4. Technarch's Avatar
    Fine.. if only to test wifi since I noticed it struggling upstairs, I threw a 799 radio-only autoloader into the Z30. We'll see how it goes, still pretty skeptical. Real test will be on Monday as I am a train commuter and I often bounce between LTE and H mode back and forth during the trip. Wifi to bb-link did work however which I found interesting. Not sure if this is because of a specific hocus-pocus sequence of connectivity, or because there is a wifi to bb-link bug in 2640 radio.
    09-12-15 11:26 AM
  5. James Blight's Avatar
    I still can't get this to install non-destructive. I guess I am waiting for official rollout.

     Red Passport on OS 10.3.2.2339 / SR 10.3.2.2226
    09-12-15 11:46 AM
  6. Tnc Ionut's Avatar
    OS 10.3.2.2639 for all devices-img_20150912_215832.png This is what I found after the update, no more light senzor

    Posted via CB10
    09-12-15 02:06 PM
  7. Technarch's Avatar
    One thing I notice, and this has happened before.. the app pane sliding on the z30 is not as smooth now. There is a slight frameskip stutter sliding it back and forth. We'll see how it goes, but it was smoother with 2640 before I threw in the radio-only and then rebooted a few times.
    09-12-15 02:19 PM
  8. conite's Avatar
    This is what I found after the update, no more light senzor

    Posted via CB10
    Reboot phone?

    PassportSQW100-4/10.3.2.2639
    09-12-15 02:56 PM
  9. Technarch's Avatar
    Believable?

    OS 10.3.2.2639 for all devices-img_20150912_190041.png

    Posted via CB10
    Amit Kafle2 likes this.
    09-12-15 06:01 PM
  10. anon(9208252)'s Avatar
    Believable?

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150912_190041.png 
Views:	1171 
Size:	73.3 KB 
ID:	371042

    Posted via CB10
    Yes if you don't use it. Lol
    kbz1960 likes this.
    09-12-15 07:57 PM
  11. Denny K's Avatar
    Got any Z10 stl 100-1?

    Posted via CB10
    09-12-15 10:48 PM
  12. conite's Avatar
    Got any Z10 stl 100-1?

    Posted via CB10
    First post.

    PassportSQW100-4/10.3.2.2639
    09-12-15 11:07 PM
  13. chemmutk1's Avatar
    How to test the light sensor is working or not...?

    Posted via CB10
    09-12-15 11:14 PM
  14. chemmutk1's Avatar
    Even I have noticed tht the red light( deep inside, not that visible like the notification led) that used to blink in the left top of the screen ,no longer blinks after update... is this what the sensor is? Y so much bugs after OTA update? Also camera is not adapting to light as it was before update... damn..

    Posted via CB10
    09-13-15 01:28 AM
  15. Tnc Ionut's Avatar
    Reboot phone?

    PassportSQW100-4/10.3.2.2639
    Rebooted 12 times, the problem is not fixed

    Posted via CB10
    09-13-15 04:48 AM
  16. conite's Avatar
    Rebooted 12 times, the problem is not fixed

    Posted via CB10
    Apart from trying a fresh install, there is not much else you can do.

    PassportSQW100-4/10.3.2.2639
    rayporsche likes this.
    09-13-15 09:01 AM
  17. Technarch's Avatar
    OS 10.3.2.2639 for all devices-img_20150913_102711.png

    So 799 is now down to 89% after not being used, which is expected. We'll see how it does on the train tomorrow.

    Posted via CB10
    09-13-15 09:29 AM
  18. VinLou's Avatar
    My apps are crashing, phone rebooting, Web browsing is terrible, it's like I browse my browser seems to have turret syndrome. All my problems from 10.3.1 are still ongoing for me.

    Oh, phone contact, I noticed it is supposed to automatically sync double contacts, but that is not the case for me

    Anyone else having issues like this?

    No Shade Just Light!!! Z30 10.3.2.2639
    09-13-15 09:51 AM
  19. conite's Avatar
    My apps are crashing, phone rebooting, Web browsing is terrible, it's like I browse my browser seems to have turret syndrome. All my problems from 10.3.1 are still ongoing for me.

    Oh, phone contact, I noticed it is supposed to automatically sync double contacts, but that is not the case for me

    Anyone else having issues like this?

    No Shade Just Light!!! Z30 10.3.2.2639
    Sounds like you have a lot of corrupt settings. Perform a 'reload OS' with Link and do not restore anything. Start over from scratch.

    Use Ultimate Backup to backup your messages, media, and contacts if they aren't in the cloud already.

    PassportSQW100-4/10.3.2.2639
    09-13-15 09:58 AM
  20. VinLou's Avatar
    Sounds like you have a lot of corrupt settings. Perform a 'reload OS' with Link and do not restore anything. Start over from scratch.

    Use Ultimate Backup to backup your messages, media, and contacts if they aren't in the cloud already.

    PassportSQW100-4/10.3.2.2639
    Thanks for the advice, is ultimate back up an app?

    No Shade Just Light!!! Z30 10.3.2.2639
    09-13-15 10:01 AM
  21. conite's Avatar
    Thanks for the advice, is ultimate back up an app?

    No Shade Just Light!!! Z30 10.3.2.2639
    Yes. From BlackBerry World.

    PassportSQW100-4/10.3.2.2639
    09-13-15 10:02 AM
  22. KenV54's Avatar
    Sounds like you have a lot of corrupt settings. Perform a 'reload OS' with Link and do not restore anything. Start over from scratch.

    Use Ultimate Backup to backup your messages, media, and contacts if they aren't in the cloud already.

    PassportSQW100-4/10.3.2.2639
    Conite, do you think all the corrupt settings are in the Settings backup/restore? IOW, if you use link to reload the OS, then restore just the media and apps with their data (except for the BlackBerry Runtime), aren't you accomplishing pretty much the same thing and saving yourself a lot of hassle?

    Also, is there any way to restore the phone call history?

    Posted via CB10
    09-13-15 10:44 AM
  23. conite's Avatar
    Conite, do you think all the corrupt settings are in the Settings backup/restore? IOW, if you use link to reload the OS, then restore just the media and apps with their data (except for the BlackBerry Runtime), aren't you accomplishing pretty much the same thing and saving yourself a lot of hassle?

    Also, is there any way to restore the phone call history?

    Posted via CB10
    I would say that most issues are resolved by not restoring Settings, 'BlackBerry Runtime', and 'System Applications'. But if you've gone that far, you might as well go all the way in my opinion.

    I assume the Phone call history is in the Settings or 'System Applications' component.

    PassportSQW100-4/10.3.2.2639
    09-13-15 10:50 AM
  24. tmurphx5's Avatar
    I often wondered if I'd be better off doing a device switch instead of a backup. That is I would switch my Passport settings and files, etc to my other devise a Q10. Then do a complete wipe and factory reset of the Passport to the new SW release and then do a device switch back to the Passport from the Q10. Has anyone ever tried this?

    Passport running on 10.3.2. 2639/ 2940 radio
    09-13-15 09:30 PM
  25. Technarch's Avatar
    799 fails the train test. Not only did it have no better battery but it also had worse signal reception and greater periods where no data moved compared to 2640. Tomorrow will be the 859 test.

    Posted via CB10
    09-14-15 08:10 AM
1,058 ... 3637383940 ...

Similar Threads

  1. The HUB is all that matters...
    By Mithrandrost in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 08-29-15, 05:34 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 08-29-15, 02:13 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 08-28-15, 08:26 PM
  4. How to install the new os with sachesi ?
    By Emilian Zace in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 08-28-15, 06:44 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD