03-30-16 07:54 AM
1,058 ... 3334353637 ...
tools
  1. anon(9208252)'s Avatar
    Actually, I don't use any game apps at all, but there are other apps that have data associated with them that I find inconvenient to have to update.

    I'm convinced it would be a good idea to start clean. I may wait until there is a newer release and then autoload that one. Maybe it will even be 10.3.3!
    Totally agree, that's the good thing about this, it's your device and you should do what you think is best. A lot of people have different opinions on this, cause we all use our devices differently.

    Poorly written on my SE Passport. PassportSQW100-4/10.3.2.2639
    09-08-15 03:46 PM
  2. muindor's Avatar
    Why not make a hybrid autoloader?

    Posted via CB10
    I've tried with your newest Lazyloader but it only loads the files and doesn't build the Autoloader anymore. Is this in purpose?

    I'm trying to build 10.3.2.2639 with .799 radio for my Z30.

    09-08-15 06:26 PM
  3. thurask's Avatar
    I've tried with your newest Lazyloader but it only loads the files and doesn't build the Autoloader anymore. Is this in purpose?

    I'm trying to build 10.3.2.2639 with .799 radio for my Z30.

    Accident, probably.

    Might have been fixed in latest code, will make point release today.

    Edit: 2.1.1 is up. Try that.

    Posted via CB10
    Last edited by thurask; 09-08-15 at 06:39 PM.
    muindor likes this.
    09-08-15 06:28 PM
  4. muindor's Avatar
    Accident, probably.

    Might have been fixed in latest code, will make point release today.

    Edit: 2.1.1 is up. Try that.

    Posted via CB10
    Thank you, will come back to you. Might fall asleep as it's 1 am here now so sorry if there's a big delay.

    09-08-15 06:57 PM
  5. thurask's Avatar
    Thank you, will come back to you. Might fall asleep as it's 1 am here now so sorry if there's a big delay.

    I guess it works now.

    Pastebin output
    09-08-15 07:02 PM
  6. muindor's Avatar
    I guess it works now.

    Pastebin output
    It closes itself right after putting the information in. I've written in your "Some autoloader tools" thread too so we could continue there so the feedback is not spread everywhere haha.

    09-08-15 07:11 PM
  7. afshar114's Avatar
    hi
    very thanks from your good site and Service


    please please please
    Insert Auto Loader_Z10STL100-1_10.3.2.2639 Link FOR Blackberry Z10 (STL 100-1)

    please

    best regard
    09-09-15 04:25 AM
  8. Uzi's Avatar
    hi
    very thanks from your good site and Service


    please please please
    Insert Auto Loader_Z10STL100-1_10.3.2.2639 Link FOR Blackberry Z10 (STL 100-1)

    please

    best regard
    https://drive.bitcasa.com/send/6tMMp...3dTocYhTwQn6io
    09-09-15 04:27 AM
  9. chemmutk1's Avatar
    @usman : do they provide hash value along with the autoloader?

    Posted via CB10
    09-09-15 07:29 AM
  10. VinLou's Avatar
    Anyone experiencing apps crashing?

    This happening to me, since the last 10.3.1 OTA, I upgraded hoping that was the last of it, but I was wrong.

    No Shade Just Light!!! Z30 10.3.2.2639
    09-09-15 12:09 PM
  11. conite's Avatar
    Anyone experiencing apps crashing?

    This happening to me, since the last 10.3.1 OTA, I upgraded hoping that was the last of it, but I was wrong.

    No Shade Just Light!!! Z30 10.3.2.2639
    No issues with apps crashing here. Can you be a bit more specific?

    PassportSQW100-4/10.3.2.2639
    09-09-15 12:19 PM
  12. thurask's Avatar
    @thursak: no hash value provided?

    Posted via CB10
    Check the .cksum files in the folder with the .7z files.
    09-09-15 01:13 PM
  13. kgbbz10's Avatar
    Changing radios. I've done this three times now with no soft brick and no other issues.

    Use 2639 autoloader to install the OS.
    Setup the phone.
    Open Sachesi - make sure link and blend are closed.
    In Sachesi - unclick the box that says only install newer apps.
    Drag the Radio bar into Sachesi.
    Watch it update.
    Phone will restart. It takes a bit longer than a normal restart since you just updated the software.
    That's it. No bricking no issues.

    BBClassic10.3.2.2639-799Radio
    09-09-15 02:28 PM
  14. RubenDM's Avatar
    Changing radios. I've done this three times now with no soft brick and no other issues.

    Use 2639 autoloader to install the OS.
    Setup the phone.
    Open Sachesi - make sure link and blend are closed.
    In Sachesi - unclick the box that says only install newer apps.
    Drag the Radio bar into Sachesi.
    Watch it update.
    Phone will restart. It takes a bit longer than a normal restart since you just updated the software.
    That's it. No bricking no issues.

    BBClassic10.3.2.2639-799Radio
    That's it!
    But the restart won't take much longer since you only updated the radio with sachesi.

    Posted via CB10
    09-09-15 02:51 PM
  15. kgbbz10's Avatar
    That's it!
    But the restart won't take much longer since you only updated the radio with sachesi.

    Posted via CB10
    People freak out when things take a second or two longer so I figured I'd throw it in there to ease their worrying lol.

    BBClassic10.3.2.2639-799Radio
    09-09-15 03:07 PM
  16. RubenDM's Avatar
    People freak out when things take a second or two longer so I figured I'd throw it in there to ease their worrying lol.

    BBClassic10.3.2.2639-799Radio
    Haha that's a nice point of view! You are correct they freak out pretty fast hahaha

    Posted via CB10
    09-09-15 03:08 PM
  17. J4m3z420's Avatar
    Autoloader on my Sprint Q10. Was previously on 10.2.1. Was concerned about volume levels. Not as low as expected. Super smooth and killer battery life. Android player is so fast compared to 10.2.1. Much more polished than 10.3.1 as well. Similar signal strength as 10.2.1.

    Screenshot is low to medium usage during the day. Used Pandora for about 1hr, couple calls, bbm's, etc.
    OS 10.3.2.2639 for all devices-img_20150909_190102.png

    Posted via CB10
    09-09-15 09:04 PM
  18. Sangliana's Avatar
    How do i use this...??? I have download it all, but i can find the EXE fille... after extracting, which do i double click..>?????Please help/.
    09-10-15 02:57 AM
  19. anon(9208252)'s Avatar
    How do i use this...??? I have download it all, but i can find the EXE fille... after extracting, which do i double click..>?????Please help/.
    the exe file.
    09-10-15 09:07 AM
  20. adamschuetze's Avatar
    Another update, and still unable to upload to YouTube using the share menu. When I login it says the account is unlinked, and if I try to link it, it prompts me to login again and the upload tool goes into a bizarre looping crash.

    OS 10.3.2.2639 for all devices-img_20150909_224631.png

    Posted via CB10
    09-10-15 10:56 AM
  21. AidenSurvival's Avatar
    Another update, and still unable to upload to YouTube using the share menu. When I login it says the account is unlinked, and if I try to link it, it prompts me to login again and the upload tool goes into a bizarre looping crash.

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150909_224631.png 
Views:	1098 
Size:	117.0 KB 
ID:	370730

    Posted via CB10
    It is a sin to record video in portrait mode.

    Typed on my posh black Classic.
    09-10-15 01:47 PM
  22. VinLou's Avatar
    I am now also experiencing a screen flicker, the image folds too. Anyone else have glitches

    No Shade Just Light!!! Z30 10.3.2.2639
    09-10-15 01:52 PM
  23. VinLou's Avatar
    No issues with apps crashing here. Can you be a bit more specific?

    PassportSQW100-4/10.3.2.2639
    N in use, the app crashes after some minutes

    No Shade Just Light!!! Z30 10.3.2.2639
    09-10-15 01:53 PM
  24. conite's Avatar
    N in use, the app crashes after some minutes

    No Shade Just Light!!! Z30 10.3.2.2639
    N?

    And your image folds?

    You need to be more descriptive.

    PassportSQW100-4/10.3.2.2639
    lift likes this.
    09-10-15 02:40 PM
  25. KenV54's Avatar
    New discovery, probably nothing to do with this OS. I'm traveling and plugged my phone into an Apple iPad wall charger with 5V and 2100ma output. I left my PP charger at home.

    While plugged in, the PP acts as if someone else is controlling it. I try to type and the screen jumps around, emails get sent before I finish them, other windows pop up, etc. I rebooted, but no help. So I disconnected the charger and all is back to normal again fortunately I found an old Z10 750 ma charger which is a little slow but not messing things up.

    Is there something about an Apple charger that is different or that sends spurious signals to other phones?

    Posted via CB10
    09-10-15 04:42 PM
1,058 ... 3334353637 ...

Similar Threads

  1. The HUB is all that matters...
    By Mithrandrost in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 08-29-15, 06:34 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 08-29-15, 03:13 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 08-28-15, 09:26 PM
  4. How to install the new os with sachesi ?
    By Emilian Zace in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 08-28-15, 07:44 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD