03-30-16 06:54 AM
1,058 ... 3132333435 ...
tools
  1. thurask's Avatar
    Doesn't have anything to do with the file i think.
    I wasn't able to autoload 1single radio which was lower than the os version.
    With sachesi it always worked fine.

    So not blaming you

    Posted via CB10
    Actually...

    Before:

    OS 10.3.2.2639 for all devices-badloader.png

    After some changes in Python:

    OS 10.3.2.2639 for all devices-goodloader.png

    Will reupload.
    09-07-15 02:24 PM
  2. RubenDM's Avatar
    Actually...

    Before:

    Click image for larger version. 

Name:	badloader.png 
Views:	1618 
Size:	13.6 KB 
ID:	370255

    After some changes in Python:

    Click image for larger version. 

Name:	goodloader.png 
Views:	1615 
Size:	12.1 KB 
ID:	370256

    Will reupload.
    Anyway a big thanks for the extra work!
    I always autoload a new os, and install the radio file immediatly with sachesi. (once setup is done)

    Posted via CB10
    rayporsche likes this.
    09-07-15 03:03 PM
  3. RubenDM's Avatar
    I'm thinking of jumping on the current is with autoloader and then want to install 799 radio.
    May I ask what method have you performed?

    Last night I've downloaded everything (.2693 Autoloader and Radio 799 Autoloader) from Thurasks OS Storage (thank you very much Thurask!!)

    I always autoload the os, go trough the setup and then i load the radio bar File with sachesi.

    Posted via CB10
    muindor likes this.
    09-07-15 03:04 PM
  4. Jeroen Vos's Avatar
    I cannot load 799 or 859 radio in my Z30. With 2639 OS. Neither side load or autoloader. Autoloader does not complete installation, just connects then restarts phone. Side load with Sachesi soft bricks it, resulting in having to reload everything again...2339, then 2639 files and OS. Ah well. 2640 seems to be working ok.

    Posted via CB10
    You can softbrick it and then reload os with an os only autoloader.

    Posted via CB10
    09-07-15 03:08 PM
  5. thurask's Avatar
    Anyway a big thanks for the extra work!
    I always autoload a new os, and install the radio file immediatly with sachesi. (once setup is done)

    Posted via CB10
    Why not make a hybrid autoloader?

    Posted via CB10
    ppeters914 likes this.
    09-07-15 03:17 PM
  6. NRB's Avatar
    Hello,

    Have been using this one for the last two days and no problem to report.
    I don't know way but this one seems to run a little better than 10.3.2.2339
    Find the os more stable and Android app like Spotify runs better. It's the only android app I use.

    I used autoloader for the update and did not use any backup.

    Best regards

    Z10STL100-3/10.3.2.2639/CB10
    09-07-15 03:22 PM
  7. RubenDM's Avatar
    Why not make a hybrid autoloader?

    Posted via CB10
    Well i can make one tomorrow for the guys.
    I don't need it anymore cause the os is settled well.

    And to be honest. Loading radio with sachesi only takes 2min

    Posted via CB10
    09-07-15 03:27 PM
  8. B00001's Avatar
    This OS is a battery hungry!!! My SE is getting through a day but I still feel the drop in juice is a lot compared to 10.3.2.2339!
    Passport 
    Agree!
    blackbird666 likes this.
    09-07-15 05:29 PM
  9. tlgem's Avatar
    Ok So I got up the nerve and Installed the new 799 autoloader (thanks Thuask) after soft bricking my classic trying to load the radio thru sachesi on a Sachesi OS install. Still can't figure what went wrong & didn't want that to happen again
    Loaded ok & signal seems better we'll see how the battery life goes
    09-07-15 05:54 PM
  10. Rick-TJR's Avatar
    Hi everyone, I read the entire post but didn't seem to find a confirmed answer. I got the SE passport and for the most part she is working great. I've had for 4 days now on the 10.3.2.2639 leaked OS and have done several re-sets and hard re-sets to get it to settle in but it seems to be draining faster than the OG Passport and I noticed it seems to get warmer from time to time on the upper right corner (phone screen is facing you). I did an autoloader and a clean install. Just wondering how everyone with the SE and this OS is doing? And wondering if the .799 radio will help if it will even loads without soft bricking my phone. Has anyone load that radio on the SE and it is working better? Thanks.

    Posted via CB10
    09-07-15 06:34 PM
  11. Chriscarroll50's Avatar
    Hi everyone, I read the entire post but didn't seem to find a confirmed answer. I got the SE passport and for the most part she is working great. I've had for 4 days now on the 10.3.2.2639 leaked OS and have done several re-sets and hard re-sets to get it to settle in but it seems to be draining faster than the OG Passport and I noticed it seems to get warmer from time to time on the upper right corner (phone screen is facing you). I did an autoloader and a clean install. Just wondering how everyone with the SE and this OS is doing? And wondering if the .799 radio will help if it will even loads without soft bricking my phone. Has anyone load that radio on the SE and it is working better? Thanks.

    Posted via CB10
    Is the battery located in the upper right corner perchance? I've not seen a PP up close and personal, I find this OS/SR pretty good, I've yet to try the. 799 Rad with this release as I live in a rubbish signal zone (UK is terrible for cell tower strength) so unless a certain Mr Cameron or Ms. Sturgeon tell the cell tower providers to turn the cell towers up to 11 UK BB users are screwed!

    Posted via CB10
    09-07-15 06:49 PM
  12. Technarch's Avatar
    Rick, the SE is not compatible with the older 799 radio.

    Posted via CB10
    09-07-15 07:25 PM
  13. KenV54's Avatar
    Rick, the SE is not compatible with the older 799 radio.

    Posted via CB10
    Confirmed. Apparently it's blacklisted on the SE but not the OG.

    Posted via CB10
    09-07-15 07:44 PM
  14. Rick-TJR's Avatar
    Thanks you guys for saving me the troubles of reloading everything and going through the whole phone setup all over again after a soft brick. Boy, that is so odd as you would think they are the same phone with a different housing. I guess we have to wait for the next update if there is one coming.

    Posted via CB10
    09-07-15 07:52 PM
  15. ptmh's Avatar
    Is anyone else having problems loading the 799 radio onto their Z30? I get an error when I try to do it via autoloader (which is how I installed 2639).

    Posted via CB10
    I had the same problem on my Z30. 859 loaded fine via autoloader - just as 2639 installed via autoloader.

    Posted via CB10
    09-07-15 08:19 PM
  16. MsDarkDiva's Avatar
    Thanks thurask! I loaded your new .799 file on my Z30 without issue.
    09-07-15 09:18 PM
  17. Kamika007z's Avatar
    Hey guys... can anyone verify if they can load certain websites like owa.intermedia.net for those running this OS leak, on a Z30, and on VZW?

    Thanks in advance.
    09-07-15 09:46 PM
  18. thurask's Avatar
    Well i can make one tomorrow for the guys.
    I don't need it anymore cause the os is settled well.

    And to be honest. Loading radio with sachesi only takes 2min

    Posted via CB10
    Well yeah, but you can make your own hybrids at the beginning, though.

    Posted via CB10
    09-07-15 09:47 PM
  19. I Putu Restu's Avatar
    Can someone give me link to download os 10.3.2 for Z10 stl 100-1?

    Posted via CB10
    09-08-15 01:43 AM
  20. thurask's Avatar
    Can someone give me link to download os 10.3.2 for Z10 stl 100-1?

    Posted via CB10
    First link of first post not working or something?
    09-08-15 02:07 AM
  21. magicdesign's Avatar
    just autoloaded this onto the passport last night. Have to say that there is quite a lag when touching the screen and moving between screens. Should this settle down after a while or does it suggest something didnt go well?
    09-08-15 03:46 AM
  22. kayuz6's Avatar
    just autoloaded this onto the passport last night. Have to say that there is quite a lag when touching the screen and moving between screens. Should this settle down after a while or does it suggest something didnt go well?
    no lag should be there, maybe try flash again
    09-08-15 04:23 AM
  23. Likeberry's Avatar
    Does anyone have problems with the proximity sensor to Passport?
    Often cheek off line to their conversation. Annoying!
    09-08-15 04:33 AM
  24. ahmetseyyah's Avatar
    I guess something went wrong I tried to load .799 radio on to my Z30 and now I have double red blink. What should I do?
    09-08-15 04:56 AM
  25. HakanBALCI's Avatar
    Does anyone have problems with the proximity sensor to Passport?
    Often cheek off line to their conversation. Annoying!
    Yea I did,

    But When I was clean installation! It's done for me.
    Use SIC wipe and autoloader, please.
    2639 is fixed Proximity and light sensor bugs!!!!!!
    Regards,

    Hakan

    Send via CB10 | Passport SQW100-1 | 10.3.2.2639 | Carrier Turkcell
    09-08-15 05:14 AM
1,058 ... 3132333435 ...

Similar Threads

  1. The HUB is all that matters...
    By Mithrandrost in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 08-29-15, 05:34 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 08-29-15, 02:13 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 08-28-15, 08:26 PM
  4. How to install the new os with sachesi ?
    By Emilian Zace in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 08-28-15, 06:44 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD