03-30-16 06:54 AM
1,058 ... 1314151617 ...
tools
  1. eywong's Avatar
    Where is this screen?
    Open the CB10 app. Swipe down from the screen's top edge to reveal a bar that contains the Settings icon. Tap Settings->General.
    KenV54 likes this.
    08-28-15 10:51 AM
  2. conite's Avatar
    Ok first problem popped up and it is a big one for me.
    I use internetshortcuts on my homescreen for sport and newswebsites.

    They just dissapear after a few hours...
    Just gone without touching them...

    I used an autoloader to update

    Posted via CB10
    I have a few of those. No issues here.

    PassportSQW100-4/10.3.2.2639
    08-28-15 10:54 AM
  3. RubenDM's Avatar
    I have a few of those. No issues here.

    PassportSQW100-4/10.3.2.2639
    At first i thought i didn't add them.
    But now i'm sure cause one of three still is there while the others just vanished

    Posted via CB10
    08-28-15 11:00 AM
  4. brookie229's Avatar
    Ok first problem popped up and it is a big one for me.
    I use internetshortcuts on my homescreen for sport and newswebsites.

    They just dissapear after a few hours...
    Just gone without touching them...

    I used an autoloader to update

    Posted via CB10
    No problems with my shortcuts but I did not use an autoloader on my Passport.
    08-28-15 11:00 AM
  5. akavbb's Avatar
    Well it still asks to enable location services but if you already have it on, you just press no in the app popup and it'll bypass it.
    Bypasses or ignores and sends position?

    Posted via my STL100-2 | Waiting for the mighty Squircle to return
    08-28-15 11:11 AM
  6. akavbb's Avatar
    You're ok Usman! I don't care what everyone says about you!
    Who is saying bad things about Usman?
    Usman and Blaize are always around even though BlackBerry is in a strange path which they seem to know about.

    Posted via my STL100-2 | Waiting for the mighty Squircle to return
    Uzi likes this.
    08-28-15 11:14 AM
  7. Aju's Avatar
    Is it just me or does anybody else too get problems when downloading autoloaders from Thurask's Bitcasa Page?
    Tried so many times...bt always gets interrupted in between

    Q10SQN100-3/10.3.2.858

    Attachment 368699
    08-28-15 11:16 AM
  8. paulwallace1234's Avatar
    After been spammed like mad with Account update notification it's finally half settled down

    It's a little warm atm but it's probably still working on stuff,

    Although radio locked on better it still seems dodgy, for example I just tested the Flip to save power and it jumped to emergency calls mode for a few seconds.

    They still haven't fixed the keyboard touch slider, completely down still emits a faint sound, not good for battery life
    08-28-15 11:17 AM
  9. Uzi's Avatar
    STL100-1 Debrick, Core and Radio up in the OP
    anon(9208252) likes this.
    08-28-15 11:19 AM
  10. Aju's Avatar
    Is it just me or does anybody else too get problems when downloading autoloaders from Thurask's Bitcasa Page?
    Tried so many times...bt always gets interrupted in between

    Q10SQN100-3/10.3.2.858

    Attachment 368699
    Is there any other place from where I can download autoloaders for Q10 and z30?
    Anybody has any idea why this is happening? Any solutions?

    Posted via CB10
    08-28-15 11:21 AM
  11. erezzun's Avatar
    Still having that on my Z10.

    Strangely enough, when I went into my pictures, and picked "Set As" and "Wallpaper", the cropping worked great the first time I tried it after loading the OS (non-destructively, BTW).

    But every attempt after, I get the same cropping problem. It just won't stretch out any more than that little bit - and the resulting wallpaper is horizontally squeezed.

    I'm going to try copying them to the SD card. I've read that in the past, but never tried it. Time to try.
    Sideload 10.3.1 pictures.bar will solve this problem without copying anything to sdcard.

    Posted via CB10
    08-28-15 11:24 AM
  12. Uzi's Avatar
    Is there any other place from where I can download autoloaders for Q10 and z30?
    Anybody has any idea why this is happening? Any solutions?

    Posted via CB10
    Check back op there is mega link
    08-28-15 11:25 AM
  13. tezytan's Avatar
    So.... Even as unappreciated... More links for those who want it... Google Filefactory premium link generator for example vinaleech if you want the free high speed download..

    Update: Upload complete

    Autoloaders
    Passport
    Z10 STL2-3-4
    Q10
    Z30-Classic-Leap

    Radio
    Q5/Q10
    Z10 STL2-3-4
    Z30-Classic-Leap
    Passport

    CORE
    Passport
    Z10/Classic/Leap/Q10/Q5/Z30

    DEBRICK
    Z10/Classic/Leap/Q10/Q5/Z30
    Passport
    bluegreen1965 likes this.
    08-28-15 11:25 AM
  14. Aju's Avatar
    Check back op there is mega link
    Thanks
    Actually when was it updated?
    Before typing in my query, I had check OP, bt dint find z30 and Q10, but only z10 and PP.

    Anyways, u have any idea y it is happening with thurasks Drive??

    BTW, I am giving a last try from thurasks Page using IDM.

    Posted via CB10
    08-28-15 11:28 AM
  15. shorski's Avatar
    Still having that on my Z10.

    Strangely enough, when I went into my pictures, and picked "Set As" and "Wallpaper", the cropping worked great the first time I tried it after loading the OS (non-destructively, BTW).

    But every attempt after, I get the same cropping problem. It just won't stretch out any more than that little bit - and the resulting wallpaper is horizontally squeezed.

    I'm going to try copying them to the SD card. I've read that in the past, but never tried it. Time to try.
    The cropping issue will persist as long as your pictures are saved on device memory.
    Move them to SD card and you will no longer have that problem.

    Z30STA100-2/OS10.3.2.2639
    08-28-15 11:30 AM
  16. sur khatri's Avatar
    For z3...will tomorrow...?


    Love to use my lovely z3 on10.3.2.2339
    08-28-15 11:41 AM
  17. Uzi's Avatar
    For z3...will tomorrow...?


    Love to use my lovely z3 on10.3.2.2339
    Yep
    madh263362 likes this.
    08-28-15 11:44 AM
  18. Paul86's Avatar
    For those who have had loaded for close to 24 hrs, have you found less lag in general. At times I find it really bad on my Z30 on previous OS

    Posted via CB10
    08-28-15 11:44 AM
  19. RubenDM's Avatar
    For those who have had loaded for close to 24 hrs, have you found less lag in general. At times I find it really bad on my Z30 on previous OS

    Posted via CB10
    Only android apps are way faster here.
    Same lag within the BlackBerry 10 ui as before

    Posted via CB10
    Paul86 likes this.
    08-28-15 11:57 AM
  20. Uzi's Avatar
    Only android apps are way faster here.
    Same lag within the BlackBerry 10 ui as before

    Posted via CB10
    Smooth as butter on my red pp PassportSQW100-1/10.3.2.2639
    anon(9208252) likes this.
    08-28-15 11:58 AM
  21. Centerman66's Avatar
    What is the difference between core and debrick?
    08-28-15 12:00 PM
  22. anon(9208252)'s Avatar
    Smooth as butter on my red pp PassportSQW100-1/10.3.2.2639
    Becel

    Poorly written on my SE Passport. PassportSQW100-4/10.3.2.2639
    Uzi likes this.
    08-28-15 12:00 PM
  23. chopachain's Avatar
    Weird issue on Passport and Z30 with iGrann pro when saving pictures. In the pictures folder they all blurry/unfocused. Deleted the app and reinstalled. Sorted.

    Waiting for 10.3.2.2777.
    08-28-15 12:07 PM
  24. tezytan's Avatar
    For STL - 1
    DEBRICK
    CORE
    RADIO

    Autoloader is on the way (compressing) now
    08-28-15 12:09 PM
  25. Chris Degroote's Avatar
    When I walked away from my computer last night, the files were still downloading at around 57KB/s, with estimated time of 18 hours for the debrick. That's in chrome via browser. Mega is always slow for me now. Not sure why, my Internet speed is usually 25 down and 3.5 up...and up to 35 down and 5 up. But mega always seems to hover around dial-up speed.

    Posted via  Z30 (OS 10.3.2.2339)
    I use Mega sync. 15 minutes to DL the debrick and radio of the Z10 STL 100 - 1/2/3 and another 12 minutes for the debrick and radio of the PP. But the upload of my Z 10 autoloader to Mega was very very slow. 25% in one hour and a half.

    Posted via CB10
    08-28-15 12:15 PM
1,058 ... 1314151617 ...

Similar Threads

  1. The HUB is all that matters...
    By Mithrandrost in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 08-29-15, 05:34 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 08-29-15, 02:13 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 08-28-15, 08:26 PM
  4. How to install the new os with sachesi ?
    By Emilian Zace in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 08-28-15, 06:44 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD