10-23-14 12:18 AM
548 ... 202122
tools
  1. dpw09's Avatar
    Blend is not running yet on Z10-STL2;
    Bedside mode is working OK, without sounds on calls
    Setup phone properly and phone ring tone will work in bedside

    Blend is still passport, porche and white listed pins only.


    Z10STL100-3/10.3.1.938
    Sanjoov likes this.
    10-22-14 05:57 PM
  2. Pdinos3's Avatar
    Screen is going to blur in 10.3.1.938 how could I resolve this??

    Posted via CB10
    Get glasses, maybe? Reply!

    Via Cb10 Runnin PassportSQW100-1/10.3.1.632 Proud Member of the Board of Directors for the Peevishlicious Crew
    10-22-14 06:06 PM
  3. pvphooman's Avatar
    Has anyone been able to find notification settings for apps? in the notification settings all I see are phone ring tone, profiles, and contacts...but nothing for apps.

    Z10STL100-3/10.3.1.938
    10-22-14 06:16 PM
  4. conite's Avatar
    Has anyone been able to find notification settings for apps? in the notification settings all I see are phone ring tone, profiles, and contacts...but nothing for apps.

    Z10STL100-3/10.3.1.938
    Go into notifications. Select normal profile, then customised app notifications, then scroll down. All your apps are there.

    Z30STA100-5/10.3.1.938
    pvphooman likes this.
    10-22-14 06:19 PM
  5. ztx's Avatar
    Z10 stl3, Installed.938 using autoloader, no restore, works fine, but after reboot, the phone has no display, swip up from bottom then right(should show the hub), the hub didn't show, only status bar appear.
    OS 10.3.1.938 Live-img_20141023_070736.png
    Link can backup the phone. It seems that the phone runs well, but app display doesn't work.
    OS 10.3.1.938 Live-img_20141023_071216.png
    .821 works same. but .632 works well.
    Very like the .938, Please help me!
    Last edited by ztx; 10-22-14 at 07:03 PM.
    10-22-14 06:30 PM
  6. KemKev's Avatar
    I hope all you guys and gals using Sachesi did er...um....cough.....cough...go to his website and donated!
    10-22-14 06:43 PM
  7. conite's Avatar
    I hope all you guys and gals using Sachesi did er...um....cough.....cough...go to his website and donated!
    Or buy the app on bbw!

    Z30STA100-5/10.3.1.938
    10-22-14 06:46 PM
  8. Don_Henry's Avatar
    Or buy the app on bbw!

    Z30STA100-5/10.3.1.938
    Or better yet - buy the app AND donate!

    Posted via CB10
    10-22-14 06:59 PM
  9. James Blight's Avatar
    My bedside mode is still broken.

    Posted via CB 10 on my Z30 (STA100-5) w 10.3.1.938
    10-22-14 07:14 PM
  10. James Blight's Avatar
    Go into notifications. Select normal profile, then customised app notifications, then scroll down. All your apps are there.

    Z30STA100-5/10.3.1.938
    Conite, did you get bedside working on this leak?

    Posted via CB 10 on my Z30 (STA100-5) w 10.3.1.938
    10-22-14 07:15 PM
  11. conite's Avatar
    Conite, did you get bedside working on this leak?

    Posted via CB 10 on my Z30 (STA100-5) w 10.3.1.938
    Sure did. Works on my Z30 (non-destructive update) and my Z10s (autoloader).

    Z30STA100-5/10.3.1.938
    10-22-14 07:22 PM
  12. dpw09's Avatar
    Conite, did you get bedside working on this leak?

    Posted via CB 10 on my Z30 (STA100-5) w 10.3.1.938
    Just tested mine and rings through perfectly fine.

    Z10STL100-3/10.3.1.938
    10-22-14 07:47 PM
  13. KenV54's Avatar
    Sure did. Works on my Z30 (non-destructive update) and my Z10s (autoloader).

    Z30STA100-5/10.3.1.938
    Likewise, here. It's a little counterintuitive, since on Bedside mode settings it says no sound with sound grayed out. But if you go into the individual app settings in Bedside mode and turn on phone sound and override the volume, and make sure that email and text alerts or whatever you want off in beside mode are set to off, then go into bedside mode from the clock pull down menu, leaving Notifications set on Normal, it really does work now in this version.
    OS 10.3.1.938 Live-img_20141022_204800.png
    OS 10.3.1.938 Live-img_20141022_204721.png
    OS 10.3.1.938 Live-img_20141022_204929.png
    Attachment 308597
    10-22-14 07:51 PM
  14. dpw09's Avatar
    Likewise, here. It's a little counterintuitive, since on Bedside mode settings it says no sound with sound grayed out. But if you go into the individual app settings in Bedside mode and turn on phone sound and override the volume, and make sure that email and text alerts or whatever you want off in beside mode are set to off, then go into bedside mode from the clock pull down menu, leaving Notifications set on Normal, it really does work now in this version.
    Lol. I just posted a separate post with the steps, then I get notification of your post here. Lol

    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=970453
    Z10STL100-3/10.3.1.938
    10-22-14 08:15 PM
  15. KenV54's Avatar
    Lol. I just posted a separate post with the steps, then I get notification of your post here. Lol

    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=970453
    Z10STL100-3/10.3.1.938
    It's good to have some redundancy with these things.

    Posted via CB10
    10-22-14 08:21 PM
  16. dpw09's Avatar
    It's good to have some redundancy with these things.

    Posted via CB10
    Ya we need about 10 posts on the pin mark bug and that nasty cpu graph that Noone can take screen caps of....

    Z10STL100-3/10.3.1.938
    10-22-14 08:24 PM
  17. niceup's Avatar
    Anyone with data wifi issues? Losing data connection...timing out.
    I did a non-destructive upgrade from 1418.
    Would an auto loader fix this problem?
    Or do I need different radio?
    10-22-14 10:11 PM
  18. trsbbs's Avatar
    My bedside mode is still broken.

    Posted via CB 10 on my Z30 (STA100-5) w 10.3.1.938
    Viagra!

    BlackBerry hates America!
    10-22-14 10:15 PM
  19. CheckWriter's Avatar
    Someone has trouble playing videos in instagram or keek or Android Apps, the video have lag and distorted
    I couldn't even install Instagram
    10-22-14 11:11 PM
  20. Ed Gar's Avatar
    Any Mega links for the Q10 autoloader?
    10-22-14 11:23 PM
  21. globaltech's Avatar
    Someone has trouble playing videos in instagram or keek or Android Apps, the video have lag and distorted


    I couldn't even install Instagram
    Use instagram apk version 6.2.2 it works verry well on my z!0

    Z!0 STL-3 10.3.1.938
    Swave514 likes this.
    10-22-14 11:24 PM
  22. seshaadhree's Avatar
    That is correct
    Is this process is similar to downloading an autoloader ????
    10-22-14 11:50 PM
  23. zocster's Avatar
    http://forums.crackberry.com/bb10-le...thread-970094/ Let's just keep all the discussions here, as 938 live links has been killed. Thanks.
    10-23-14 12:18 AM
548 ... 202122

Similar Threads

  1. Navigon select on 10.3.1.821?
    By muindor in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 19
    Last Post: 03-12-15, 12:44 PM
  2. How Access Android Sys-Config on Blackberry 10
    By ditosoft in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 3
    Last Post: 10-26-14, 11:55 AM
  3. Blaq for BlackBerry 10 v1.4 now available in BlackBerry World!
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-22-14, 10:42 PM
  4. Replies: 13
    Last Post: 10-22-14, 10:11 AM
  5. Can someone explain memory using in BlackBerry 10?
    By notfakeprofile in forum BlackBerry Passport
    Replies: 1
    Last Post: 10-21-14, 03:57 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD