10-23-14 12:18 AM
548 ... 89101112 ...
tools
  1. bozzg86's Avatar
    I'm trying to do just that but it won't let me. It's wiping my phone instead.
    Read post #94. Maybe that works for you??

    Posted via CB10
    10-21-14 07:49 PM
  2. NickNick43's Avatar
    my apologies.
    Post #187
    Thanks man

    Posted via CB10
    10-21-14 07:50 PM
  3. glennster28's Avatar
    HELP! So I tried doing a non-destructive update via Sachesi, this is my first time doing this as well. I backed up, extracted all the apps from debrick file, and proceeded to do the install folder command.

    Here's my problem, I had the Core OS and Radio file in the main folder and just copied the extracted apps folder into the same folder. Sachesi only installed the 2 bars (Core and Radio) and not the apps folder.

    After restart, I figured I'd install the remaining apps after. I can't get Sachesi to recognize the device, how can I get those apps on without doing a full wipe? Thanks for all your help.
    10-21-14 07:51 PM
  4. ucee1's Avatar
    downloading for Z3........will update on how the installation went, will employ SIC multiwipe
    10-21-14 07:52 PM
  5. allbetsareoff29's Avatar
    Sir do you have autoloader for Z10 STL 100-1 ? Thanks
    not yet. I have the debric file for my device, and it happens to be the file I need for autoloaders for Z3,Z30, Q5, Q10 and Z10 STL-100-2/3/4. So I made the Z10 2/3/4 first. Just uploaded Q5 and Q10.
    someone else already uploaded Z30. so I'll make Z3 next

    then, if there is demand, I'll have to download Z10 STL100-1 debric file in order to do the -1. It's a 2GB file so it might take a while
    John Jose Salinas likes this.
    10-21-14 07:52 PM
  6. Pegon_Fighter's Avatar
    hey guys, so i started the autoloader about 10 min ago and it still stuck on uploading ram image is that normal?
    10-21-14 07:53 PM
  7. John Jose Salinas's Avatar
    not yet. I have the debric file for my device, and it happens to be the file I need for autoloaders for Z3,Z30, Q5, Q10 and Z10 STL-100-2/3/4. So I made the Z10 2/3/4 first. Just uploaded Q5 and Q10.
    someone else already uploaded Z30. so I'll make Z3 next

    then, if there is demand, I'll have to download Z10 STL100-1 debric file in order to do the -1. It's a 2GB file so it might take a while
    Thanks for the reply sir, I'll Wait for the autoloader for my Device. Any Suggestion sir ?
    Heres my Device Information. Thanks Alot .

    OS 10.3.1.938 Live-img_20141022_065327.png
    10-21-14 07:57 PM
  8. thurask's Avatar
    Hi Thurask, can you please look at my post (#182) and let me know if I did the right thing.

    Visit my BBM Channel - C000E96F6
    All bars extracted from debrick
    Core OS
    Radio

    Should be good.
    10-21-14 07:58 PM
  9. andreirad's Avatar
    Thank you very much!!! I will start the installation now .

    Visit my BBM Channel - C000E96F6
    10-21-14 08:00 PM
  10. da_flamer's Avatar
    for those who are asking for an autoloader its soooo simple actually


    1- download and run "Sachesi" from the forums .
    2- browse to the "extract tab " .
    3- chose this :
    OS 10.3.1.938 Live-sadasdas.jpg

    4- go to the place you saved the "debrick" and the "radio" file in and chose them both

    5- click ok and wait ....... wait .... wait that little sexy 100% and tataaaaaaaaaa you got an autoloader saved in the same place you saved the "debrick" and the "radio" file in ....


    note* this works on any bb10 device lol xD


    stop askking and begging start working people !!!

    i hope i didn't write this for my own diary lol
    10-21-14 08:01 PM
  11. Robbenezer's Avatar
    Uploading the "Blitz" to Mega currently, it still hasn't installed on my phone but I get same messages on Sachesi as I did with xSacha's Blitz for 800 lol link will be posted when finished of course

    OS 10.3.1.938 Live-img_3237.jpg
    Last edited by Robbenezer; 10-21-14 at 08:40 PM.
    laketrout73 likes this.
    10-21-14 08:01 PM
  12. allbetsareoff29's Avatar
    Thanks for the reply sir, I'll Wait for the autoloader for my Device. Any Suggestion sir ?
    Heres my Device Information. Thanks Alot .

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141022_065327.png 
Views:	3331 
Size:	97.9 KB 
ID:	308265
    That actually doesn't help me much. Which device do you have?
    10-21-14 08:04 PM
  13. bungaboy's Avatar
    Guys there's watermarks
    I'm glad. Are they coloured this time?
    mainely_linux and Fret Madden like this.
    10-21-14 08:08 PM
  14. masterscarhead1's Avatar
    That actually doesn't help me much. Which device do you have?
    Looks like a Z10. Based on his dp and post counts, I would guess STL100-1?
    10-21-14 08:09 PM
  15. rbtg's Avatar
    I never go to accessibility options so I never noticed. My bad

    on a different note:
    I do not guarantee this will work as this is my first time making autoloader so use at your own risk, but other than that... have at it boys (and girls)

    https://mega.co.nz/#!EQxS0Bia!lierxw...ZiPvW0cBHmzH1A
    nice malicious file thanks a lot just be careful guys with his file
    10-21-14 08:11 PM
  16. allbetsareoff29's Avatar
    i'm 5 min from downloading debric for -1
    then I gotta download -1 radio
    then compile
    then upload

    you're looking at at least 1.5 hours away if everything goes smoothly
    10-21-14 08:12 PM
  17. conite's Avatar
    Finally!!

    Phone rings through in bedside mode!

    Z30STA100-5/10.3.1.800
    10-21-14 08:15 PM
  18. allbetsareoff29's Avatar
    nice malicious file thanks a lot just be careful guys with his file
    how is it malicious?
    that's the autoloader I used and will be running as daily driver on my own Z10 STL100-4
    10-21-14 08:15 PM
  19. John Clark's Avatar
    Can you check bedside mode profile please? See if sound can be turned on for phone calls only, pretty please
    I've been waiting for this to be fixed before loading on my daily driver Z30. I've got it loaded on my Z10 though, and on 10.3.1.800 emails wouldn't come through in Bedside mode when exceptions were made for it in the Bedside profile. Today, the email notifications are coming through in Bedside mode when an exception is set. I can't test the phone since I don't have a sim in the Z10 but I have no reason to believe that the phone calls won't work as they're supposed to.

    It would be nice if someone could test, though. However, in reading the 821 thread it's apparent most don't even know how to work the new profiles yet.
    hamsterwheel likes this.
    10-21-14 08:16 PM
  20. immitchell's Avatar
    Q5Q10 just finished uploading.

    Once again, I don't know what i'm doing so use at your own risk but here is autoloader that should work for Q5 and Q10
    https://mega.co.nz/#!xBYiTZRT!6AtIrV...9DdduZioadCNDI
    Yes! Thank you!

    Posted from my Q10 on 10.3.1.632
    10-21-14 08:16 PM
  21. rbtg's Avatar
    how is it malicious?
    that's the autoloader I used and will be running as daily driver on my own Z10 STL100-4
    yea right
    10-21-14 08:17 PM
  22. vgorous's Avatar
    nice malicious file thanks a lot just be careful guys with his file
    It works fine guys. It probably flagged as malicious because of the .exe extension. Which means 'application' but its goes to dos window and runs the autoloader.

    Re-uploading to another mega as an extra link in case the other ones too slow.
    10-21-14 08:17 PM
  23. John Clark's Avatar
    Finally!!

    Phone rings through in bedside mode!

    Z30STA100-5/10.3.1.800
    Good news! I thought so but couldn't test for sure. I could only test emails and other messages and knew those were now working.

    thanks!
    10-21-14 08:19 PM
  24. bungaboy's Avatar
    autoloader for Z10 STL 100-1 ?
    ENOUGH already!
    middbrew, mainely_linux and cbcoza like this.
    10-21-14 08:20 PM
  25. allbetsareoff29's Avatar
    yea right
    Hey, if you don't trust it, maybe you shouldn't be clicking random links on the internet. Like I said, this is my first time building and uploading an autoloader and like I said, I have no clue what I'm doing. If the file doesn't work, I appologize for my incompetence but I assure you there is no malicious intent here.


    Anyone else is having issues with my uploads? please let me know. I don't intend to upload files that don't work. I just took whatever the Dracy's Tool spit out, zipped it, and uploaded to mega.
    peednus and marcosis like this.
    10-21-14 08:21 PM
548 ... 89101112 ...

Similar Threads

  1. Navigon select on 10.3.1.821?
    By muindor in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 19
    Last Post: 03-12-15, 12:44 PM
  2. How Access Android Sys-Config on Blackberry 10
    By ditosoft in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 3
    Last Post: 10-26-14, 11:55 AM
  3. Blaq for BlackBerry 10 v1.4 now available in BlackBerry World!
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-22-14, 10:42 PM
  4. Replies: 13
    Last Post: 10-22-14, 10:11 AM
  5. Can someone explain memory using in BlackBerry 10?
    By notfakeprofile in forum BlackBerry Passport
    Replies: 1
    Last Post: 10-21-14, 03:57 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD