11-22-14 11:04 PM
1,121 ... 7891011 ...
tools
  1. Foppa_21's Avatar
    "Idle" performance is looking really good.


    OS 10.3.1.938 Fixes & Findings thread-img_20141022_093042.png

    Posted with my Z10 via CB10
    10-22-14 10:33 AM
  2. smart548's Avatar
    Ok now I'm getting this check bottom left corner. Little screen that's running. What the hell?
    Attachment 308455

    Z10 STL100-2/10.3.1.938
    Don't worry: a reboot or several swipes from the battery icon should make it disappear It is usual thing for 'beta/leaked' os version..
    Naziem13 likes this.
    10-22-14 10:34 AM
  3. isp23's Avatar
    Ok� now I'm getting this check bottom left corner. Little screen that's running. What the hell?
    Attachment 308455

    Z10 STL100-2/10.3.1.938
    Just swipe a few times over the battery icon and it will go away.
    10-22-14 10:36 AM
  4. Randall Richter's Avatar
    Reset APN settings

    Posted via CB10
    I don't even know what that means haha

    Attachment 308460
    Doesn't let me (not that'd I'd know what to do anyway)

    Also I'm on Sprint, which seems to be why I can't change it? (after googling a bit)

    Posted via CB10 on Q10 / 33485259
    10-22-14 10:41 AM
  5. Naziem13's Avatar
    Don't worry: a reboot or several swipes from the battery icon should make it disappear It is usual thing for 'beta/leaked' os version..
    Yeah thanks men. It helped. Swiping on the battery

    Z10 STL100-2/10.3.1.938
    10-22-14 10:42 AM
  6. abass's Avatar
    Everything has been running great, though "Battery Saver Mode" doesn't show up in quick settings for me and many others who didn't do a destructive update. It has been the same since 10.3.1.8xx too. Anyone yet find a fix for this? Aside from probably wiping the device?
    10-22-14 10:47 AM
  7. shorski's Avatar
    Seems to me the "big red end call button" has been reduced just a little bit

    OS 10.3.1.938 Fixes & Findings thread-screenshot.png

    Official Board Member of the Peevishlicious Crew
    10-22-14 10:51 AM
  8. bozzg86's Avatar
    Everything has been running great, though "Battery Saver Mode" doesn't show up in quick settings for me and many others who didn't do a destructive update. It has been the same since 10.3.1.8xx too. Anyone yet find a fix for this? Aside from probably wiping the device?
    Maybe BlackBerry removed the 'Battery Saver Mode' option from the quick settings??

    Posted via CB10
    10-22-14 10:59 AM
  9. bozzg86's Avatar
    "Idle" performance is looking really good.


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141022_093042.png 
Views:	2496 
Size:	39.9 KB 
ID:	308456

    Posted with my Z10 via CB10
    What app is this?

    Posted via CB10
    10-22-14 11:00 AM
  10. horowitz's Avatar
    Looks like the notification area is getting finished with the 10.3.0 stuff

    Edit: note that this is an android app
    Attachment 308298



    Z30STA100-3/10.3.1.938
    I'm not able to find hub options even with native apps, i'm on z10
    10-22-14 11:00 AM
  11. speedbird1's Avatar
    Everything has been running great, though "Battery Saver Mode" doesn't show up in quick settings for me and many others who didn't do a destructive update. It has been the same since 10.3.1.8xx too. Anyone yet find a fix for this? Aside from probably wiping the device?
    There are 2 pages now for quick settings, it:s there just swipe right to left to move to page 2
    10-22-14 11:00 AM
  12. bozzg86's Avatar
    There are 2 pages now for quick settings, it:s there just swipe right to left to move to page 2
    I don't think that is what he meant. I have the same issue. Even when I go to 'settings' there is not the option to select the battery saving mode for the quick settings

    Posted via CB10
    10-22-14 11:03 AM
  13. altaf.s's Avatar
    What app is this?

    Posted via CB10
    BatteryGuru
    bozzg86 likes this.
    10-22-14 11:05 AM
  14. Charbel Ir's Avatar
    I've tried almost everything i'm gonna downgrade to another radio and see if the problem persist.
    Nothing worked, I had to do a destructive install to hell full radio back.

    Posted via CB10
    10-22-14 11:06 AM
  15. pradeep23oct's Avatar
    what about blend ? is it working ?
    Last edited by pradeep23oct; 10-22-14 at 11:17 AM.
    10-22-14 11:07 AM
  16. horowitz's Avatar
    how about blend ? is it working ?
    Recognise the phone but says that it's only for internal RIM phones
    jsimon208 and pradeep23oct like this.
    10-22-14 11:08 AM
  17. Randall Richter's Avatar
    I'm not able to find hub options even with native apps, i'm on z10
    Same here on Q10

    Posted via CB10 on Q10 / 33485259
    10-22-14 11:11 AM
  18. speedbird1's Avatar
    I don't think that is what he meant. I have the same issue. Even when I go to 'settings' there is not the option to select the battery saving mode for the quick settings

    Posted via CB10
    That's odd it shows up for me...from the settings menu in Quick settings....try sliding from up from the bottom to show the rest of the options for quick settings
    10-22-14 11:14 AM
  19. ConorRobinson's Avatar
    Can anyone with a Q10 and snapchat let me know that if they set the app orientation to rectangle are the pictures they send still square or are they now rectangle also?

    Posted via CB10
    10-22-14 11:18 AM
  20. nah.uhh's Avatar
    I don't think that is what he meant. I have the same issue. Even when I go to 'settings' there is not the option to select the battery saving mode for the quick settings

    Posted via CB10
    Happens when nondestructively upgrading from 10.3 >.3.1
    Anywau
    Fix is
    Go to settings > quick setting > reset to default
    Q10Bold, abass, bozzg86 and 2 others like this.
    10-22-14 11:18 AM
  21. Aju's Avatar
    Any solution to increase the notification volume ?? it seems volume is going down with every leak.....somebody help please....
    10-22-14 11:22 AM
  22. quizm's Avatar
    I tried to update to 938. But Sachesi said it could not read the rar file? I like 800 a lot but the device monitor is not working.

    Posted via CB10
    10-22-14 11:23 AM
  23. el_solitario's Avatar
    Again and again all 10.3.1.*** variants cause one devastating problem.
    my touch screen doesnt work!!! seems like Q5 users should have 10.2 for the rest of theirs lifes
    10-22-14 11:23 AM
  24. ofutur's Avatar
    Attachment 308442

    Is this correct? My system states 3.51GB of spaced used.

    Z10 STL100-2/10.3.1.938
    It's because of all the pr0n in the /temp folder
    10-22-14 11:26 AM
  25. shorski's Avatar
    I tried to update to 938. But Sachesi said it could not read the rar file? I like 800 a lot but the device monitor is not working.

    Posted via CB10
    You need to extract the rar file first before dropping it on sachesi to install. That version of sachesi was made to read zip files and not rar files. That's why you get that error.

    Official Board Member of the Peevishlicious Crew
    moody likes this.
    10-22-14 11:27 AM
1,121 ... 7891011 ...

Similar Threads

  1. 10.3.1.821 Great Battery Life
    By Gearheadaddy in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 20
    Last Post: 10-29-14, 11:03 AM
  2. OS 10.3.1.938 Live
    By PeterRei in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 547
    Last Post: 10-23-14, 12:18 AM
  3. Ported Apps on 10.3 ??
    By craftEcowgirl in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 10-22-14, 01:02 AM
  4. How do I get 10.3 on my Q10?
    By BBMan1121 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 10-21-14, 09:31 PM
  5. Why won't 9810 connect to BIS after OS install?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-21-14, 06:01 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD