11-23-14 12:04 AM
1,121 ... 23456 ...
tools
  1. Pegon_Fighter's Avatar
    does adobe flash works

    Posted via CB10
    If another forum member ask, if might start working again who knows

    Posted via CB10
    10-22-14 03:38 AM
  2. mitchy_mitch's Avatar
    My Yahoo emails are not coming through. It seems to be an on going problem with every OS lately

    Posted via CB10
    10-22-14 03:53 AM
  3. jon4400's Avatar
    Erhmahgerd !!
    This os is amazing, so many brought back features from BBOS.
    :') that nostalgia

    It runs quite fast on my end, no issues so far. For those still wondering, no dark hub nor BLEND, but everything else is working quite well.

    Posted via CB10
    10-22-14 03:55 AM
  4. Gearheadaddy's Avatar
    Wait for phone to settle? Try again tomorrow...keep us posted
    10-22-14 04:01 AM
  5. niceup's Avatar
    Erhmahgerd !!
    This os is amazing, so many brought back features from BBOS.
    :') that nostalgia

    It runs quite fast on my end, no issues so far. For those still wondering, no dark hub nor BLEND, but everything else is working quite well.

    Posted via CB10
    Was hoping for auto bcc on emails

    Posted via CB10
    10-22-14 04:02 AM
  6. xtremez's Avatar
    I seem to have lost Data Services after doing a non-destructive update from .800 to .938
    10-22-14 04:03 AM
  7. Gearheadaddy's Avatar
    Nope, no Flash yet...
    10-22-14 04:07 AM
  8. adamlau's Avatar
    Went from non-destructive 821 > 800 > 938. Outside of inablity to search apps even though Applications is checked under Categories, zero issues with Assistant. sms, text, call, email keywords all working. Search bar auto-clears (finally) upon subsequent searches. Nice!
    10-22-14 04:07 AM
  9. iansantos17's Avatar
    I seem to have lost Data Services after doing a non-destructive update from .800 to .938
    Check your Network settings.
    10-22-14 04:08 AM
  10. yeosy z10's Avatar
    Mine Z10/STL100-2 on leaked 10.3.1.938 .i have found that first screen is empty no apps and has clock display . Anyone's having same problem or 10.3.1.938 is designed for. Thank you
    OS 10.3.1.938 Fixes & Findings thread-img_20141022_160039.png

    Z10/STL2 BlackBerry 10
    10-22-14 04:10 AM
  11. FabianB's Avatar
    Mine Z10/STL100-2 on leaked 10.3.1.938 .i have found that first screen is empty no apps and has clock display . Anyone's having same problem or 10.3.1.938 is designed for. Thank you
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141022_160039.png 
Views:	5066 
Size:	163.3 KB 
ID:	308336

    Z10/STL2 BlackBerry 10
    I don't see anything wrong? And yes, on 10.3+ you have an empty screen with date (homescreen). You can turn it off in the settings somewhere.

    Posted via CB1.8.2.0
    10-22-14 04:15 AM
  12. xtremez's Avatar
    Check your Network settings.
    I have tried registering my BlackBerry to the network again, rebooted and still nothing. Just restored APN, hopefully it's just a network down issue.

    Because i'm connected on Wifi now, but the Logo is still not appearing. oddly I can still access the browser
    10-22-14 04:17 AM
  13. Nharzhool's Avatar
    Mine Z10/STL100-2 on leaked 10.3.1.938 .i have found that first screen is empty no apps and has clock display . Anyone's having same problem or 10.3.1.938 is designed for. Thank you
    *snip*

    Z10/STL2 BlackBerry 10
    Settings>Display>"Show wallpaper when all apps are closed"
    vuanhk10 likes this.
    10-22-14 04:45 AM
  14. iansantos17's Avatar
    Notifications: App Notifications
    OS 10.3.1.938 Fixes & Findings thread-img_20141022_164622.png

    OS 10.3.1.938 Fixes & Findings thread-img_20141022_164831.png
    nightridah likes this.
    10-22-14 04:53 AM
  15. vuanhk10's Avatar
    Does this os got hub crashing when click on main compose button? (just ask before upgrading)
    10-22-14 04:55 AM
  16. yeosy z10's Avatar
    Settings>Display>"Show wallpaper when all apps are closed"
    Thank you!

    Z10/STL2 BlackBerry 10
    10-22-14 05:11 AM
  17. muciumbe's Avatar
    Does this os got hub crashing when click on main compose button? (just ask before upgrading)
    No, is ok
    Andreapea, vuanhk10 and nightridah like this.
    10-22-14 05:13 AM
  18. jefftoa's Avatar
    I seem to have lost Data Services after doing a non-destructive update from .800 to .938

    Same problem here

    Posted via CB10
    10-22-14 05:25 AM
  19. Hitchi's Avatar
    Anyone else has the problem that enterprise emails will not work because the phone tells me that I'm not connected to a network...

    I can browse normally and all other Internet stuff is working well. I've already tried to delete and reactivate my workspace account but now I can't add it again because "no network connection available"...

    Os 10.3.1.938
    Radio 10.3.1.939

    Everything else is working fine so far
    10-22-14 05:25 AM
  20. w_scott's Avatar
    Link to 10.3.1.938 Live and possibly autoloaders

    10.3.1.938 / 201410210811

    • BBM enterprise 10.5.5.24
    • Lots of COPE/CLEO related work (calls, network, camera, media player, etc.)
    • Console mode for Blend
    • Virtual Keyboard Appearance setting
    • Touch-Enabled Keyboard configuration. i.e "If you turn off this setting, the device will not detect touch gestures on the keyboard"
    • "About" page will list supported UMTS and LTE bands
    • More detailed info about the SIM card in use (license, services, etc.)
    • Lock screen and hub notification section in Notifications
    • Contacts app fixes, maybe ghosts are gone and maybe there is a faster multi-select
    • Minor fixes in Remember
    • Design fixes in the Phone app
    • BBM, Adobe Reader, Calculator, Picture Password, Story Maker are trackpad ready
    • RTL improvements
    • Data Manager now lets you configure all the email downloading limits in one place
    • More migration fixes
    • Dialog UI improvements (Toasts, instant preview, etc.)
    • Fix HDMI refresh rate on Passport
    • Improved ActiveSync reliability
    • Notifications and contacts merger fixes
    • Improved S/Mime decoder and secure email creator which may finally improve compatibility with more clients
    • Max recipient per message policy
    • Improvements to vcard parser
    • "Bright" keyboard improvements

    Thanks for summurizing !

    I didn't find the new android apps zoom options - one more than on 821. On my Q10, it has helped at least one app to work, that crashed before !

    Posted via CB10
    10-22-14 05:48 AM
  21. oneday116's Avatar
    How's the voice assistant on this build? Does it open apps when asked for?
    10-22-14 05:54 AM
  22. W1ck3D86's Avatar
    Keyboard is a lot smoother

    Posted via CB10
    nightridah likes this.
    10-22-14 05:59 AM
  23. mhhH4RI's Avatar
    I seem to have lost Data Services after doing a non-destructive update from .800 to .938
    Same problem here

    Posted via CB10
    Try to change your APN Settings ( Settings > Networks and connection > mobile network, on bottom bar click APN).
    In my case, by default it's "internet" and lost data connection frequently. So, changed with other my carrier APN setting and it works since then. You have to ask your carrier for APN Settings.
    10-22-14 06:16 AM
  24. aatali_2001's Avatar
    FOR STL 100 -1 users.

    load distructive leak file,

    STL100-1 http://l.bitcasa.com/rVkWHAGm

    from non destructive leak, all new features are not available.
    uk0311 likes this.
    10-22-14 06:20 AM
  25. erezzun's Avatar
    Android app run very fast on this leak, way faster than previous leaks.

    Posted via CB10
    bozzg86 and nightridah like this.
    10-22-14 06:21 AM
1,121 ... 23456 ...

Similar Threads

  1. 10.3.1.821 Great Battery Life
    By Gearheadaddy in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 20
    Last Post: 10-29-14, 12:03 PM
  2. OS 10.3.1.938 Live
    By PeterRei in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 547
    Last Post: 10-23-14, 01:18 AM
  3. Ported Apps on 10.3 ??
    By craftEcowgirl in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 10-22-14, 02:02 AM
  4. How do I get 10.3 on my Q10?
    By BBMan1121 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 10-21-14, 10:31 PM
  5. Why won't 9810 connect to BIS after OS install?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-21-14, 07:01 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD