11-22-14 11:04 PM
1,121 ... 2930313233 ...
tools
  1. marcati's Avatar
    Mobile Hotspot is not working in this build nor on .800.

    Posted via CB10
    10-26-14 12:46 AM
  2. Norg's Avatar
    Mobile Hotspot is not working in this build nor on .800.

    Posted via CB10
    Works fine on my Q10, perhaps reinstall.

    Posted via my kick@ss Q10
    10-26-14 12:50 AM
  3. nah.uhh's Avatar
    temperature rises when data services is on

    z10 stl-1/1.938
    Is 801 radio available for your device?

    Battery drain is high when phone is idle. I am not so impressed with battery life all along. Z10 probably is a device.

    Only z30 and passport are well build BlackBerry phones. And classic coming soon.


    I am waiting for a new full touch phone.

    Posted via CB10
    My battery drain is great when on wifi, horrible over mobile network .

    Loaded radio from 800(801) and running noticeably cooler again, though not quite as cool as full 800 was.

    OS 10.3.1.938: destructive 821 > upgrade 800 > upgrade 938
    10-26-14 12:59 AM
  4. RubenDM's Avatar
    Is 801 radio available for your device?



    My battery drain is great when on wifi, horrible over mobile network .

    Loaded radio from 800(801) and running noticeably cooler again, though not quite as cool as full 800 was.

    OS 10.3.1.938: destructive 821 > upgrade 800 > upgrade 938
    Would the 800 radio work on 10.3.0.1418?


    Posted via CB10
    10-26-14 01:31 AM
  5. TrueKulcha's Avatar
    Html5 it's called lol

    Posted via CB10
    10-26-14 01:52 AM
  6. KemKev's Avatar
    Battery drain is high when phone is idle. I am not so impressed with battery life all along. Z10 probably is a device.

    Only z30 and passport are well build BlackBerry phones. And classic coming soon.


    I am waiting for a new full touch phone.
    Battery life is very good on my Z10.
    prateek.samtani likes this.
    10-26-14 02:26 AM
  7. sayf777's Avatar
    Anyone having BlackBerry world payment issues on this build?

    Posted via CB10
    10-26-14 02:52 AM
  8. blackbird666's Avatar
    Has anyone experiencing sudden drop in calls?

    Last 2 days when having a conversation over my Z30, my calls randomly drop and then it's shows no networks and after few seconds I get my me two reception again!

    The problem isn't annoying, it's not every calls this happens to...but some random calls at random times!



    Z30 STA100-2/10.3.1.938 ?
    10-26-14 03:05 AM
  9. Chris Degroote's Avatar
    Has anyone experiencing sudden drop in calls?

    Last 2 days when having a conversation over my Z30, my calls randomly drop and then it's shows no networks and after few seconds I get my me two reception again!

    The problem isn't annoying, it's not every calls this happens to...but some random calls at random times!



    Z30 STA100-2/10.3.1.938 ?
    Try disable 4G. It works better for me.

    Posted via CB10
    blackbird666 likes this.
    10-26-14 04:39 AM
  10. KemKev's Avatar
    Unable to edit notifications. As a matter of fact, when I got to Settings -> Notifications, tapping on any of the options does nothing. Long press on any of the options and the edit option appears but doesn't do anything when tapped. Ideas anyone
    No one? Does anyone know the specific bar file I can reinstall?
    10-26-14 04:50 AM
  11. zack west's Avatar
    Favorited songs on media player won't save

    Z10STL100-4/10.3.1.938
    10-26-14 05:39 AM
  12. blackbird666's Avatar
    Try disable 4G. It works better for me.

    Posted via CB10
    I will try it...thanks

    Z30 STA100-2/10.3.1.938 ?
    10-26-14 05:40 AM
  13. blackbird666's Avatar
    Why do people keep complaining about missing adobe, pardon my Ignorance but if you can watch YouTube video using the BlackBerry browser, it means it supports flash right?

    Z30 STA100-2/10.3.1.938 ?
    10-26-14 05:46 AM
  14. bozzg86's Avatar
    Why do people keep complaining about missing adobe, pardon my Ignorance but if you can watch YouTube video using the BlackBerry browser, it means it supports flash right?

    Z30 STA100-2/10.3.1.938 ?
    No it does not. YouTube is now based on HTML5. It has nothing to do with flash

    Posted via CB10
    blackbird666 likes this.
    10-26-14 05:47 AM
  15. raj281977's Avatar
    Please help me configure Hub++ for ringtione & app notification sound for this OS.
    10-26-14 06:14 AM
  16. johnnyuk's Avatar
    so basically ive gotta format it... thats insane, its the same freaking device just different os.... should be able to enter a password or something
    It's not freaking crazy, it's freaking encryption.

    The encryption key is generated for the instance of the OS you have installed at the time. As the warning right underneath where you tapped to turn Encryption on the media card on clearly states, if you security wipe you could be an attacker so it's bye bye decryption key.

    Don't turn something on if you don't understand what it is and what the consequences are.

    Also, make frequent backups of your media card, they can go bang any time they feel like it whether they are encrypted or not.

    Posted from my BlackBerry Z30 STA100-2 /10.2.1.3247 on O2 UK - Activated on BES10.2.4
    Last edited by johnnyuk; 10-26-14 at 08:52 AM.
    zephyr613, gfondeur and FCSC like this.
    10-26-14 07:11 AM
  17. bnwg's Avatar
    I will try it...thanks

    Z30 STA100-2/10.3.1.938 ?
    Technically it will switch from 4G to 3G when there is a call

    Posted via CB10
    blackbird666 likes this.
    10-26-14 07:26 AM
  18. wolfee48's Avatar
    Bounced back to .800, 938 got weird on me.

    Notifications kept resetting. Contact didn't sync. No bueno.

    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.3.1.800
    10-26-14 07:33 AM
  19. Poncherelly's Avatar
    I've had the worst experience on this latest build. The phone was running hot for 4 days, the battery would last about 4 hours, apps would freeze when trying to launch or not launch at all, WiFi wouldn't work... this was the worst leak that I had experience ever....

    BUT I stuck it out, I figured because the phone was hot it was working on something. I pushed through and forced a reboot every couple of hours and put it on charge through the day to allow me to go out with the phone from time to time.

    Yesterday I woke up and before unplugging it from the charger, I forced a reboot. I noticed the battery didn't fully charge. Stopped at 88% even though it was on charge all night.

    I brought the phone downstairs and plugged it in to top up the battery. I had noticed that the phone wasn't jot anymore. Yesterday was the best experience I've had with this OS. Fast, snappy, battery life was amazing, apps are all launching, android apps are working as expected or better.

    So for anyone having issues after loading this leak, is your phone jot? If so, give it a few days. Once the phone stops heating up, it should settle in and work great.

    Posted via CB10
    10-26-14 07:43 AM
  20. Kaacz's Avatar
    Radio downgrade didn't work. Z30 still pulling battery. Reverted to 821.
    Posted via CB10
    Many people have problems in case to install .938 after .8xx buggy leaks (autoloaders include).
    Install back 10.2.1.xxx via BBLink > wipe > autoloader 10.3.1.938 > no restore settings ... all problems are gone ..
    That's is working for many people ..
    10-26-14 07:46 AM
  21. DEV560's Avatar
    STL-3 on ST - Battery great on WIFI and data. HotSpot works fine. Unzipped the Blitz and loaded
    10-26-14 07:48 AM
  22. Kaacz's Avatar
    Bounced back to .800, 938 got weird on me.
    Notifications kept resetting. Contact didn't sync. No bueno.
    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.3.1.800
    Installing .938 after .8xx is too often common step in case many of problems.
    .8xx are not better than .938, .8xx are reason for .938 problems after..
    PS: lost settings of new notification system looks as not finished save in .938 ..
    EDIT: i have not lost setting in bedside and meeting for call and sms ... only some mismatch for emails in default profile ..
    Last edited by Kaacz; 10-26-14 at 03:10 PM.
    10-26-14 07:51 AM
  23. Kaacz's Avatar
    My battery drain is great when on wifi, horrible over mobile network .
    OS 10.3.1.938: destructive 821 > upgrade 800 > upgrade 938
    Looks as problem is known. s*itty .8xx before .938.
    Install official release via BBLink, do wipe, then install .938 autoloader without restore .. then you see, if problems stay ...
    10-26-14 07:55 AM
  24. Chris Degroote's Avatar
    Technically it will switch from 4G to 3G when there is a call

    Posted via CB10
    That i didn't now. Where i live the 4G coverage is not everywhere optimal. When my phone is set to 2-3 and 4G he's keep on searching for that 4G signal. The result is that sometimes ( most of the time ) i have no mobile connection ( search for mobile network )
    10-26-14 08:12 AM
  25. CyberMan2013's Avatar
    Went from non-destructive 821 > 800 > 938. Outside of inablity to search apps even though Applications is checked under Categories, zero issues with Assistant. sms, text, call, email keywords all working. Search bar auto-clears (finally) upon subsequent searches. Nice!
    I wish they would fix that ability to search for any app and remember and list the last used ones. I really miss that feature.

    Posted via CB10
    10-26-14 08:24 AM
1,121 ... 2930313233 ...

Similar Threads

  1. 10.3.1.821 Great Battery Life
    By Gearheadaddy in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 20
    Last Post: 10-29-14, 11:03 AM
  2. OS 10.3.1.938 Live
    By PeterRei in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 547
    Last Post: 10-23-14, 12:18 AM
  3. Ported Apps on 10.3 ??
    By craftEcowgirl in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 10-22-14, 01:02 AM
  4. How do I get 10.3 on my Q10?
    By BBMan1121 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 10-21-14, 09:31 PM
  5. Why won't 9810 connect to BIS after OS install?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-21-14, 06:01 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD