11-23-14 12:04 AM
1,121 ... 2526272829 ...
tools
  1. hamsterwheel's Avatar
    When I go to email notifications, it only shows "email". No indication as to which account it is and when mails come in they all have the same tone. My former OS listed each account by name.
    So you are going to settings / notifications / normal profile / customize app notifications / email messages / should be list of your accounts there...and then you can set for each one
    10-24-14 10:57 PM
  2. BlueRocks's Avatar
    Hi all. N00b question here (this is only my second ever leak used (10.2.1was the first)).

    The autoloader worked great - thanks @thurask - and my device is up and running 10.03.1.938.

    Now how do I get all my accounts and contacts ad calendar items and apps back? Do I manually have to load them up again from scratch?

    I did a sync and backup before the autoload thru BB Link.

    Thanks in advance.

    Blue.
    10-24-14 11:10 PM
  3. tw820's Avatar
    Ok,i asked this earlier in this thread and got no response. So,I'm going to ask again! Am I the only one having trouble with BBM no showing new posts in the My Channels section! No red spark indicators, and when I go through each one there's not nearly as many new posts as normal!

    Posted via CB10
    10-24-14 11:12 PM
  4. hamsterwheel's Avatar
    Hi all. N00b question here (this is only my second ever leak used (10.2.1was the first)).

    The autoloader worked great - thanks @thurask - and my device is up and running 10.03.1.938.

    Now how do I get all my accounts and contacts ad calendar items and apps back? Do I manually have to load them up again from scratch?

    I did a sync and backup before the autoload thru BB Link.

    Thanks in advance.

    Blue.
    You can do a restore through link. Choose custom restore and in app data uncheck blackberry runtime. This always gives issues to a lot of people.
    Or you could manually load them again for a fresh install and possibly less issues.
    BlueRocks likes this.
    10-24-14 11:14 PM
  5. boody78's Avatar
    Ok,i asked this earlier in this thread and got no response. So,I'm going to ask again! Am I the only one having trouble with BBM no showing new posts in the My Channels section! No red spark indicators, and when I go through each one there's not nearly as many new posts as normal!

    Posted via CB10
    I don't have this issue.

    Posted via CB10
    10-24-14 11:14 PM
  6. VIP30's Avatar
    Wish I could say same. My usage was nearly flat at first also but last few days the system has been consuming major battery. I sic wiped and autoloader, no restore. Thinking it might be radio. Will downgrade radio, no improvement I'm going back to 10.3.1.6xx

    Attachment 309093

    Posted via CB10
    You might need to let it settles in for a bit...
    Mine took 4 days & a restrart each day...

    ODIN 9520 / 5.0.0.1743 Hybrid / 1850mAh
    10-24-14 11:16 PM
  7. VIP30's Avatar
    You might need to let it settles in for a bit...
    Mine took 4 days & a restrart each day...
    I did let the auto Battery Savings Mode on...
    Autoloaded on STL1 & custom restores + binaries from 1418 with BBLink...

    ODIN 9520 / 5.0.0.1743 Hybrid / 1850mAh


    ODIN 9520 / 5.0.0.1743 Hybrid / 1850mAh
    Attachment 309152
    Attachment 309153
    10-24-14 11:17 PM
  8. BlueRocks's Avatar
    You can do a restore through link. Choose custom restore and in app data uncheck blackberry runtime. This always gives issues to a lot of people.
    Or you could manually load them again for a fresh install and possibly less issues.
    Thanks for the quick reply. I'll avoid Link. I never got it to work all that well for me until 10.2. Still, I don't trust it. A start from scratch every once in a while is a good thing (as long as I can remember all my ppasswords!)

    Thanks again .
    10-24-14 11:30 PM
  9. ArchGalileu's Avatar
    Hello all

    This build is fabulous

    I did SIC Multiwipe + Autoloader - NO RESTORE

    And...

    It is really fast, responsive, stable

    The best SO until now since I have my Q10

    It is a joy to play with it

    I have many apps, the ones I need


    OS 10.3.1.938 Fixes & Findings thread-img_20141025_042936.png


    OS 10.3.1.938 Fixes & Findings thread-img_20141025_042939.png


    OS 10.3.1.938 Fixes & Findings thread-img_20141025_042943.png

    Q10SQN100-3/10.3.1.938

    Best regards - ArchGalileu - Q10SQN100-3/10.3.1.938
    BlueRocks likes this.
    10-24-14 11:34 PM
  10. James Blight's Avatar
    The Bedside Mode issue seems solved for me with this leak. What isn't working for you?

    Posted via CB10
    It just won't ring in bedside mode. I need phone only ideally and I have tried every fix suggested without luck. The screen lights up and shows a call incoming, but no ring.

    Posted via CB 10 on my Z30 (STA100-5) w 10.3.1.938
    10-25-14 01:34 AM
  11. sdgandhi's Avatar
    Hi... I didn't see solutions for alert notifications... when I edit alert for BBM, BBM Groups, Email, Whatsapp etc... If I restart phone it doesn't save & resets all notifications....

    Also I have set different ringtones for different contacts but it rings only default ring only on my Q10, I have contacts sync with Gmail... it works though on my Q5 where I have local contacts only...

    Wallpaper Changer HD doesn't go past splash screen on Q10.... even reinstall doesn't help...

    Also device monitor shows batter usage graph as straight line only.

    Any help & guide..

    Thanks & Regards, Sent by Sanjiv from my BlackBerry Q10 using Vodafone, Gujarat, India. Q10SQN100-3/10.3.1.938.
    alcapone89 and TheRaff like this.
    10-25-14 01:39 AM
  12. psarna's Avatar
    THANK YOU! I posted this same issue earlier it's nice to know it's not just me!

    Posted via CB10
    After reading your posts, I'm double checked my contacts as I had added a new contact just a day before. And it has disappeared. Looks like a sync bug with gmail.

    Posted via CB10
    10-25-14 01:51 AM
  13. Jeroen Vos's Avatar
    Add to dictionary bug. When I hit add, it splits the word in half and reinsert the word within the word.
    Attachment 309098

    Z10STL100-4/10.3.1.938
    I've had the same problem after installing by the Blitz method. Did a multi wipe and autoloader install later and the problem is gone.

    Posted via CB10
    10-25-14 02:09 AM
  14. sdgandhi's Avatar
    After reading your posts, I'm double checked my contacts as I had added a new contact just a day before. And it has disappeared. Looks like a sync bug with gmail.

    Posted via CB10
    Yup I too tested now.. new contacts don't stay added on Gmail sync...

    Thanks & Regards, Sent by Sanjiv from my BlackBerry Q10 using Vodafone, Gujarat, India. Q10SQN100-3/10.3.1.938.
    10-25-14 02:12 AM
  15. n8tiveg's Avatar
    I'm having problems with receiving phone calls on this leak. It seems to happen mostly (only?) with callers who are not in my contact list. The phone never rings and their calls go straight to voice mail. Does anyone know of a fix? Would using a different radio file work?
    Have you checked in HUB settings under recent contact management to see if by chance any of them are blocked

    Posted via CB10
    TheRaff and TheRaff like this.
    10-25-14 02:17 AM
  16. blackbird666's Avatar
    Wish I could say same. My usage was nearly flat at first also but last few days the system has been consuming major battery. I sic wiped and autoloader, no restore. Thinking it might be radio. Will downgrade radio, no improvement I'm going back to 10.3.1.6xx

    Attachment 309093

    Posted via CB10
    Must be frustrating, it confuses me as to why some devices perform well on leaks and some don't!




    Z30 STA100-2/10.3.1.938 ?
    10-25-14 02:23 AM
  17. bnwg's Avatar
    10.3.1.938 is running mostly fine on Q10 SQN100-3.
    It seems to me that it is the fastest OS to syncs email, contact, etc.
    Improvement here and there makes the device run much smoother and faster in overall.
    Android app opens faster. The choice of size for android app is neat as well.
    However, the social messaging app namely LINE and Wechat (I use android version as it gives full functionality like backup and restore history just to name one) are suddenly lost connect to internet today. They worked fine before I test out Xender. Reboot, hard reset can't bring the internet connect back to these two apps. But other android apps do not come across this problem.
    10-25-14 03:57 AM
  18. PeterRei's Avatar
    Can't invoke apps out of the hub or out of other apps. Anyone else?
    Edit:Android apps...
    Last edited by PeterRei; 10-25-14 at 05:21 AM.
    10-25-14 04:54 AM
  19. w_scott's Avatar
    After a few days use, I would say the release is working great, except for the radio : connections are unstable on wifi and 3G. 4G seems ok.

    That is the biggest issue faced yet.

    Q10SQN100-3/10.3.1.938, upgraded non destructively from autoloaded 821 + 800 apps.

    Posted via CB10
    10-25-14 05:15 AM
  20. Radu BARAC's Avatar
    Rolled back to ....821, more stable, battery much better, no bugs !!! waiting for the next leak !!!
    10-25-14 05:38 AM
  21. Matty's Avatar
    I'm sure this will get lost in this thread but just so this update can be put in perspective

    The last global update that BlackBerry sent out was on...

    28th January 2014 which was the 10.2.1.xxxx update.

    That is a staggering 271 days ago. I'm sure there are many people just like me who are dying to get this update. It's been so long and would love to have it yesterday.

    BlackBerry 10 Wallpapers (BBM Channel) C004635F8
    kbz1960 likes this.
    10-25-14 05:41 AM
  22. jhimmel's Avatar
    Rolled back to ....821, more stable, battery much better, no bugs !!! waiting for the next leak !!!
    Yup, same here.

    Posted via CB10
    10-25-14 05:49 AM
  23. Hphv's Avatar
    Who has trouble with exchange contacts? I selected some folders and other not to sync. Now I see that the ones I deselected are synced!
    10-25-14 07:02 AM
  24. DLewis13's Avatar
    Had to use autoloader and downgraded to 10.3.0.1418. Never had the problem before, but battery life took a dump on my Z30 with 938.
    Always lasted all day and then some, but dropped to 50% in a few hours. Bummer.
    10-25-14 07:32 AM
  25. sayf777's Avatar
    Anyone getting notifications for battery saving mode even when on silent and vibrate?

    Posted via CB10
    10-25-14 08:01 AM
1,121 ... 2526272829 ...

Similar Threads

  1. 10.3.1.821 Great Battery Life
    By Gearheadaddy in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 20
    Last Post: 10-29-14, 12:03 PM
  2. OS 10.3.1.938 Live
    By PeterRei in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 547
    Last Post: 10-23-14, 01:18 AM
  3. Ported Apps on 10.3 ??
    By craftEcowgirl in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 10-22-14, 02:02 AM
  4. How do I get 10.3 on my Q10?
    By BBMan1121 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 10-21-14, 10:31 PM
  5. Why won't 9810 connect to BIS after OS install?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-21-14, 07:01 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD