11-22-14 11:04 PM
1,121 ... 2324252627 ...
tools
  1. nah.uhh's Avatar
    It's called "Calendar" in this build

    Posted via CB10
    Seriously? calendar & tasks(remember) use the same notification now?? Wow. That's wack.

    OS 10.3.1.938: destructive 821 > upgrade 800 > upgrade 938
    10-24-14 10:25 AM
  2. jonty12's Avatar
    Anytime, and yes the 1/2 on/off screen is hit or miss. I still find that when selecting multiple emails to either File or Delete, it is easier just to hit the overflow button and "select more"
    I've tried font sizes up to 12 and can't select unless I use the overflow. It does nothing (too far left), or opens the email (I guess too far right). Not sure what you're doing to get it to work.
    10-24-14 10:29 AM
  3. zephyr613's Avatar
    I've tried font sizes up to 12 and can't select unless I use the overflow. It does nothing (too far left), or opens the email (I guess too far right). Not sure what you're doing to get it to work.
    Like I said, it is hit or miss. I agree that the option may be too far left, but in trying this I have held my finger 1/2 on and off the screen) I noticed that sometimes it may not select the email by identifying it with the check mark, but instead it marks the email as not read. However, when trying to replicate this the success rate is in the 20% range....
    10-24-14 10:32 AM
  4. rinku198611's Avatar
    how do I manually complete setup after installing 10.3.1.938???
    10-24-14 10:33 AM
  5. todparsons's Avatar
    how do I manually complete setup after installing 10.3.1.938???
    If you go back a few pages there is a post on what to type into browser

    Posted with my z10 stl100-2 running 10.3.1.938
    10-24-14 10:43 AM
  6. nah.uhh's Avatar
    Like I said, it is hit or miss. I agree that the option may be too far left, but in trying this I have held my finger 1/2 on and off the screen) I noticed that sometimes it may not select the email by identifying it with the check mark, but instead it marks the email as not read. However, when trying to replicate this the success rate is in the 20% range....
    Only works for most recently closed message
    Otherwise, you'll have to select the "triage " button first.

    OS 10.3.1.938: destructive 821 > upgrade 800 > upgrade 938
    10-24-14 10:55 AM
  7. blackbird666's Avatar
    After a couple of restarts the problem is resolved...Z10 is fine now!

    It's now showing the right core os version

    Z30 STA100-2/10.3.1.938 ?
    10-24-14 11:00 AM
  8. jonty12's Avatar
    Only works for most recently closed message
    Otherwise, you'll have to select the "triage " button first.

    OS 10.3.1.938: destructive 821 > upgrade 800 > upgrade 938
    I can get switching from read <-> unread after triage working every time. That's a nice addition. What I can't get to work is "selecting" messages by touching the leftmost colour strip to create a "check". I can only check on the left after using the overflow to "select more".
    10-24-14 11:06 AM
  9. nah.uhh's Avatar
    I can get switching from read <-> unread after triage working every time. That's a nice addition. What I can't get to work is "selecting" messages by touching the leftmost colour strip to create a "check". I can only check on the left after using the overflow to "select more".
    Precisely

    "What I can't get to work is "selecting" messages by touching the leftmost colour strip to create a "check""

    This Isn't a feature^, so no surprise it doesn't work.

    OS 10.3.1.938: destructive 821 > upgrade 800 > upgrade 938
    10-24-14 11:10 AM
  10. rinku198611's Avatar
    which is the next leak OS after 10.3.1.938? anyone told me
    10-24-14 11:13 AM
  11. gh_m's Avatar
    Posted via CB10
    Last edited by gh_m; 10-24-14 at 11:58 AM.
    10-24-14 11:15 AM
  12. jonty12's Avatar
    Precisely

    "What I can't get to work is "selecting" messages by touching the leftmost colour strip to create a "check""

    This Isn't a feature^, so no surprise it doesn't work.

    OS 10.3.1.938: destructive 821 > upgrade 800 > upgrade 938
    yes, but that's precisely what we're talking about. This started with a screenshot showing the "checkmarks" that now appear at the left after selecting messages. Someone asked if you could now select by clicking that area on the left side. I said no, you can't. Someone else said they could. We weren't talking about marking read/unread.
    10-24-14 11:17 AM
  13. zephyr613's Avatar
    yes, but that's precisely what we're talking about. This started with a screenshot showing the "checkmarks" that now appear at the left after selecting messages. Someone asked if you could now select by clicking that area on the left side. I said no, you can't. Someone else said they could. We weren't talking about marking read/unread.
    Sorry for the misunderstanding, the check box showing after selecting through the overflow posting was mine - never saw that before. Some one else asked if you could just get the check box by touching email in the hub and out of the 10 times I tried it, I could only get that option twice - hence my comment about 20% success rate. In the course of that testing for the check box I found that if you use your finger to swipe (gently) to the left quickly, the email will change to "unread". Again very low success rate. I was only trying to ask if anyone else had seen the check box by using overflow and select all mode.

    Sorry for the confusion.
    10-24-14 11:22 AM
  14. Benjamin Hill's Avatar
    I have installed clean installation from autoloader but problem same here. After installing 10.3.1.938 setup screen is missing and by this I don't have any notification rings so plz help..
    I don't have much of a notification ringtone either. I have missed a few calls due to it being so quiet. I did a SIC multiwipe and re-ran the autoloader, but I still have practically no ringtone and notification volume. Anyone else experiencing this? Is there any way to fix it?

    Everything else has worked great. Just the bbid didn't let me sign in on setup, but I just went to settings and logged in. Just the notification volume that's driving me crazy.

    Posted via CB10
    10-24-14 11:47 AM
  15. tahabashir1991's Avatar
    I don't have much of a notification ringtone either. I have missed a few calls due to it being so quiet. I did a SIC multiwipe and re-ran the autoloader, but I still have practically no ringtone and notification volume. Anyone else experiencing this? Is there any way to fix it?

    Posted via CB10
    Yes try oobe:// in you browser or restart is few times

    Posted via CB10
    10-24-14 11:51 AM
  16. rinku198611's Avatar
    Complete the setup of installation..

    Posted via CB10
    10-24-14 11:52 AM
  17. Benjamin Hill's Avatar
    Just tried both. Didn't work. It is still super quiet. Hmm..

    Could it be the autoloader I used? I used thurask's. Idk if possibly there is a difference in any of them that might create/fix this problem. Or if it is better to upgrade via Sachesi. Just thinking aloud...

    Posted via CB10
    10-24-14 12:06 PM
  18. nairdaotnatus's Avatar
    which is the next leak OS after 10.3.1.938? anyone told me
    It would be 10.4.0.638 you can search it in www.kickass.to

    Posted via CB10
    Chris Degroote and gfondeur like this.
    10-24-14 12:08 PM
  19. Kamika007z's Avatar
    Hey all,

    THANK YOU for this leak!!

    Also, I don't know if this has been mentioned yet, but adobe flash not being in 10.3.1.x builds is not an "issue" they simply removed support for it as well as Adobe AIR going forward. HTML5 is what the industry is moving towards.
    10-24-14 12:30 PM
  20. azr817's Avatar
    My z10 STL-1 directly go to the home screen after installing OS 10.3.1.938. This is bypass the setup screen this is create problem in my z10 no notification ringtones. how could I resolve this problem or already present some bugs in this OS? please help soon
    Same happened to me. Try resetting the phone. It works for me. Z10STL100-1/10.3.1.938

    Posted via CB10
    10-24-14 12:46 PM
  21. kbz1960's Avatar
    Hey all,

    THANK YOU for this leak!!

    Also, I don't know if this has been mentioned yet, but adobe flash not being in 10.3.1.x builds is not an "issue" they simply removed support for it as well as Adobe AIR going forward. HTML5 is what the industry is moving towards.
    As for flash, I've been hearing that since 09. When does it happen????????.
    10-24-14 01:20 PM
  22. Randall Richter's Avatar
    In regards to the posts about being able to "select more" without the menu to the right, I'm having a very high success rate of simply pressing and holding a message for like 2 seconds, it brings up the check to the left, and then I simply click any other message I want to select as well and checks come up to left of those messages.

    Posted via CB10 on Q10 / 33485259
    10-24-14 01:35 PM
  23. mrjmc99's Avatar
    FYI, there are mega mirrors for most devices in the other thread, but he?s op never put them in the first post, you just have to search for them.

    Z30STA100-3/10.3.1.938
    10-24-14 01:36 PM
  24. Randall Richter's Avatar
    OK that's a lie. I was having a high success rate. Now not so much haha.

    Posted via CB10 on Q10 / 33485259
    10-24-14 01:38 PM
  25. ealvnv's Avatar
    I'm having problems with receiving phone calls on this leak. It seems to happen mostly (only?) with callers who are not in my contact list. The phone never rings and their calls go straight to voice mail. Does anyone know of a fix? Would using a different radio file work?
    Go to settings, security settings, Parental Controls and make sure phone calls from contacts only is disabled and then disable parental controls all together if is enabled.
    10-24-14 02:01 PM
1,121 ... 2324252627 ...

Similar Threads

  1. 10.3.1.821 Great Battery Life
    By Gearheadaddy in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 20
    Last Post: 10-29-14, 11:03 AM
  2. OS 10.3.1.938 Live
    By PeterRei in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 547
    Last Post: 10-23-14, 12:18 AM
  3. Ported Apps on 10.3 ??
    By craftEcowgirl in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 10-22-14, 01:02 AM
  4. How do I get 10.3 on my Q10?
    By BBMan1121 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 10-21-14, 09:31 PM
  5. Why won't 9810 connect to BIS after OS install?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-21-14, 06:01 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD