11-22-14 11:04 PM
1,121 ... 1718192021 ...
tools
  1. Jorge Zile Vaccaro's Avatar
    Jorge Zile, yes videos are not playing well
    Attachment 308790

    Posted via CB10
    I have the same problem, and not just instagram, keek also, i think are Android Apps
    10-23-14 01:37 PM
  2. James97's Avatar
    Yes. Sudden drops. I security wiped and nothing. :-(

    Posted via CB10
    only one that didnt have it was 1154

    Posted via CB10
    10-23-14 01:41 PM
  3. pvphooman's Avatar
    Yelp integration in BlackBerry Maps. Cool!

    Z10STL100-3/10.3.1.938 CB10
    10-23-14 01:42 PM
  4. stevewoodrow11's Avatar
    Alright I went through all 12 pages, whats the trick now for getting it to connect so I can backup or does no one know

    I used to be able to get it to connect using the Windows vs autodetect -- but seems that option is gone?
    I would try and delete the device drivers and then retry with link.

    Posted via CB10
    10-23-14 01:51 PM
  5. bmoney1229's Avatar
    Not sure if these have been mentioned yet, so...

    - still no dark hub
    - Password Keeper now comes pre-installed and has a few new features. New icon too.
    - There is a cloud sync option that doesn't work yet.
    - there's a scan button. This let's you scan your passwords for weak passwords, among other things.
    - simple pw option

    - also, there is now a progress bar for security wipe
    Attachment 308806
    Attachment 308807
    Attachment 308808
    Attachment 308809
    10-23-14 02:06 PM
  6. conite's Avatar
    Alright I went through all 12 pages, whats the trick now for getting it to connect so I can backup or does no one know

    I used to be able to get it to connect using the Windows vs autodetect -- but seems that option is gone?
    Just go the blackberry.com/blend. Download Blend. The setup will give you the opportunity of installing the latest drivers and Link that are able to "see" 10.3.1.

    Z30STA100-5/10.3.1.938
    10-23-14 02:08 PM
  7. Wilder169's Avatar
    Android Runtime has been complete garbage on all 10.3.1 builds.

    Posted via CB10
    10-23-14 02:08 PM
  8. Norg's Avatar
    I have tried registering my BlackBerry to the network again, rebooted and still nothing. Just restored APN, hopefully it's just a network down issue.

    Because i'm connected on Wifi now, but the Logo is still not appearing. oddly I can still access the browser
    I'd reinstall the Radio bar file for your model.

    Posted via my kick @ss Q10
    10-23-14 02:15 PM
  9. pttptppt's Avatar
    Is there flash in this build?????

    Posted via CB10
    Chris Degroote likes this.
    10-23-14 02:24 PM
  10. Croberry1989's Avatar
    Android Runtime has been complete garbage on all 10.3.1 builds.

    Posted via CB10
    Yes. For me even on 10.3.0. Apps I mostly used are crashing. :-(

    Posted via CB10
    10-23-14 02:25 PM
  11. go1ndr's Avatar
    Anyone having an issue with auto-correct words on a Q10? With the double typing issues on Q10's, having the auto-correct feature is awesome and needed but for some reason even though it pops up the correctly spelled words, when you touch on the correct word, nothing happens--it doesn't insert the new word. It highlights it but won't insert it. Any one have any ideas on how to fix this bug?
    10-23-14 02:25 PM
  12. Randall Richter's Avatar
    THIS ^^ alone made me upgrade.
    Since you used PS4 app as an example, how is the app working for you? Everytime I try to do something, it opens the browser, says I'm logged in, but then nothing on the app.

    This is more of a PS4 app question, not a leak question, but I don't care

    Posted via CB10 on Q10 / 33485259
    10-23-14 02:32 PM
  13. conite's Avatar
    Anyone having an issue with auto-correct words on a Q10? With the double typing issues on Q10's, having the auto-correct feature is awesome and needed but for some reason even though it pops up the correctly spelled words, when you touch on the correct word, nothing happens--it doesn't insert the new word. It highlights it but won't insert it. Any one have any ideas on how to fix this bug?
    I have the same issue, but it is intermittent. It actually works from time to time. Fresh install, BTW.

    Z30STA100-5/10.3.1.938
    10-23-14 02:35 PM
  14. cesarpq's Avatar
    Ok so i install this yesterday on my stl100-1 from 10.3.0.1418, i use an autoloader and then restore everything with link, at first i have a couple issues, initial setup didn't appear at first boot, since it was the first 10.3.1 leak i install wasn't sure it was a problem, but after a hard reboot, the setup appear, then i have a few issues with notifications not ringing, not sure if a reboot fix this, but now they're working.

    One of the best leaks i install in a long time, best battery life i have in a long time, all smooth, love the white kb, the only issue i have is with the video player, but nothing to big for me, i do miss a couple air apps i use (hope for an update someday).
    Attached Thumbnails OS 10.3.1.938 Fixes & Findings thread-img_20141023_130937.png  
    10-23-14 02:41 PM
  15. kbz1960's Avatar
    Sounds like one to skip for me.
    10-23-14 02:41 PM
  16. project_x's Avatar
    I don't have SMS in the hub or in there own area, despite settings. I don't get notifications for it either...however. If I search they show up in the search window.

    Any ideas besides autoloader? I came 800/821 to blitz938
    10-23-14 02:45 PM
  17. blackbird666's Avatar
    After installing (non destructive) and a day later, my Z30 has stabilised and I'm getting a good 14 hours use on a single charge that's with music, games, and 4 active frames opened! Moderate to heavy use that is.

    Can wait for the official 10.3.1

    But I still can figure out why has my BBM chat history disappeared on my Z30, I installed the leak 10.3.1.938 on my cousins Z10 and his BBM chat history was not lost like mine?


    Z30 STA100-2/10.3.1.938
    10-23-14 02:51 PM
  18. go1ndr's Avatar
    Since you used PS4 app as an example, how is the app working for you? Everytime I try to do something, it opens the browser, says I'm logged in, but then nothing on the app.

    This is more of a PS4 app question, not a leak question, but I don't care

    Posted via CB10 on Q10 / 33485259
    Hey Randall, I noticed that if you continue to tap on the word it will eventually insert but it took a few taps--like 5 to make it happen. I do remember seeing something about it in the first couple of pages also. Will search to see if there is a fix as I don't want to reinstall again. 3 installs in two days would be way over kill to me--lol
    10-23-14 02:55 PM
  19. blackbird666's Avatar
    Is there flash in this build?????

    Posted via CB10
    Nope

    Z30 STA100-2/10.3.1.938 ?
    10-23-14 02:59 PM
  20. shava9865's Avatar
    I would also like to know if anyone is having SMS issues on Verizon. Is flash enabled on this build?

    Ruling The Air with my ZED30, 10.3 (.1418), and Big Red! Simply the Exception.
    No issues here.

    Posted via my Z10: 10.3.1.938
    10-23-14 03:00 PM
  21. blackbird666's Avatar
    Anyone having an issue with auto-correct words on a Q10? With the double typing issues on Q10's, having the auto-correct feature is awesome and needed but for some reason even though it pops up the correctly spelled words, when you touch on the correct word, nothing happens--it doesn't insert the new word. It highlights it but won't insert it. Any one have any ideas on how to fix this bug?
    I'm having problems with adding new words to dictionary.

    When I click on the new word to add, I get the same word mashed up but when I erase it and type again magically the new words is saved in my dictionary. It not annoying but does cause delay in swiping typing words :P

    All part of installing leaks, enjoying it.

    Z30 STA100-2/10.3.1.938 ?
    10-23-14 03:01 PM
  22. carlosvalero772's Avatar
    Can anyone confirm if this build has watermarks?

    Thanks

    Posted via CB10
    10-23-14 03:14 PM
  23. Sayumi Whisp's Avatar
    ActiveSync is really messed up on all 10.3 not just this leak. It appears the developers messed up a good thing. It works great on 10.2.1. Its horrible in 10.3 both on the passport and on a Z30 and z 10 I use for testing. Half the time my appointments disapear. Half the time, the inbox resets itself and downloads all the messages again.
    i was running the 10.3.0.xx before the 10.3.1xx upgrade and Active Sync was running great. since the 8xx and now the 9xx Active Sync is a mess

    Best Wishes

    Sada
    10-23-14 03:15 PM
  24. Gearheadaddy's Avatar
    Can't seem to get misspelled words to correct with bubble in messaging apps. Works okay in email composing...Anyone else have a comment on this?

    Crackberry Genius on Verizon 10.3.1.938
    10-23-14 03:19 PM
  25. Gearheadaddy's Avatar
    Can anyone confirm if this build has watermarks?

    Thanks

    Posted via CB10
    No watermarks

    Crackberry Genius on Verizon 10.3.1.938
    10-23-14 03:19 PM
1,121 ... 1718192021 ...

Similar Threads

  1. 10.3.1.821 Great Battery Life
    By Gearheadaddy in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 20
    Last Post: 10-29-14, 11:03 AM
  2. OS 10.3.1.938 Live
    By PeterRei in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 547
    Last Post: 10-23-14, 12:18 AM
  3. Ported Apps on 10.3 ??
    By craftEcowgirl in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 10-22-14, 01:02 AM
  4. How do I get 10.3 on my Q10?
    By BBMan1121 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 10-21-14, 09:31 PM
  5. Why won't 9810 connect to BIS after OS install?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-21-14, 06:01 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD