11-23-14 12:04 AM
1,121 ... 1314151617 ...
tools
  1. DFloresT's Avatar
    I installed 10.3.1.522. The thing that i dont like about the hub is that is not displaying only the icons.
    OS 10.3.1.938 Fixes & Findings thread-img_1414037326535.jpg

    Posted via CB10
    scrapmetal58 likes this.
    10-23-14 12:16 AM
  2. aatali_2001's Avatar
    Diligence, restart mobile, it will ask for language selection & setup will go on.

    Posted via CB10
    10-23-14 12:44 AM
  3. tahabashir1991's Avatar
    I installed 10.3.1.522. The thing that i dont like about the hub is that is not displaying only the icons.
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_1414037326535.jpg 
Views:	3842 
Size:	56.0 KB 
ID:	308636

    Posted via CB10
    it is like this ......... if you hold a message and keep swiping your finger to icon they will behave like 10.2.1 but if you remove your finger the menu will open so you can read the options
    djseishin and DFloresT like this.
    10-23-14 12:44 AM
  4. nah.uhh's Avatar
    I installed 10.3.1.522. The thing that i dont like about the hub is that is not displaying only the icons.
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_1414037326535.jpg 
Views:	3842 
Size:	56.0 KB 
ID:	308636

    Posted via CB10
    Tap and hold on a message, don't let go.

    Slide you thumb (up, down or to the right in hub, any direction in other apps) and let go = menu doesn't pop open
    DFloresT likes this.
    10-23-14 12:46 AM
  5. aatali_2001's Avatar
    In hub for messaging, I see. Red & blue arrows for forward & reply

    Posted via CB10
    10-23-14 12:46 AM
  6. Pdinos3's Avatar
    Has been there since 10.2.1 when it was introduced.
    Edit. You are correct

    Via Cb10 Runnin PassportSQW100-1/10.3.1.632 Proud Member of the Board of Directors for the Peevishlicious Crew
    10-23-14 12:54 AM
  7. ppeters914's Avatar
    Has been there since 10.2.1 when it was introduced.
    Hmmmmm......... I only have two columns.

    Posted via CB10 with my Z10 STL 100-3 / 10.3.1.800
    10-23-14 01:15 AM
  8. Kaye_max008's Avatar
    hi, I installed latest leak 10.3.1.938 on my z10 stl100-1...did backup using link to my laptop of previous version of 10.3.0.1418 but now when I try to load my backup date from my laptop using link software I m in trouble...can somebody help me with this...attaching the error snapAttachment 308548
    Surprisingly this booted up without initial set up. Disconnect your phone from the laptop, hard reset it (pressing power button for more than 10 sec) then you will go pass initial set up and whalla

    Snow White Z10 10.3.0.1052
    10-23-14 01:20 AM
  9. nah.uhh's Avatar
    Hmmmmm......... I only have two columns.

    Posted via CB10 with my Z10 STL 100-3 / 10.3.1.800
    Need to add enable more quick settings...
    ppeters914 likes this.
    10-23-14 01:21 AM
  10. Nharzhool's Avatar
    Unfortunately (and I may be wrong..., I hope I am wrong!) but BBM chat history is not actually backed up/saved anywhere on the phone in BB10 (where it is actually backed up/saved to, I have no clue!), thus whenever we backup the phone using BB Link, everything else gets backep up (text messages, call history, local contacts, local calendar, apps and app data, etc) but BBM messages. Therefore, whenever you lose your BBM messages/chat history, they are gone forever (again, I hope I am wrong..., I do so want to be wrong on this!). That is the one part of my switching to BB10 (from OS 7) that has been a permanent downer. I have yet to be able to restore BBM messages from restoring a backup image whenever I do a destructive upgrade, or whenever I lose my BBM messages from installing an upgraded/different version of BBM that wipes my BBM messages.

    If I am wrong on this, I would be so glad to be corrected on this issue. I have spent 4 years going through this and just "learning to live with it" whenever I lose my BBM messages (and always hoping that the next OS update/leak would correct this)..., I would love to stop "learning to live with it" and just see that it works right!
    You're doing it wrong then...(Also, how did you spend four years going through this? BB10 is not even two years old...)

    In the options for BBM, there is an option to save your messages. It saves them to your phone.

    When you do a destructive upgrade, open BBM first, to make sure that it sets it up...then do your data restore.

    It doesn't save it to your SD card because that isn't secure...
    Yellowman11 likes this.
    10-23-14 01:59 AM
  11. Thesmartmale's Avatar
    I used to miss lot of calls due to this when it was in my pocket.
    Then you should really change your pocket, I can't believe BlackBerry is removing all the nice features for people like you, you must be one of those people who complained about the old call screen too.

    Posted via CB10
    Last edited by Thesmartmale; 10-23-14 at 02:40 AM.
    10-23-14 02:05 AM
  12. xtremez's Avatar
    Mmmmmm i've seen the amount of pages on this thread increase from 7 to 15, apart from one similar case where the BlackBerry services go missing. Haven't seen anyone seem to have that issue apart from few cases.

    So far i've tried the following to no avail :
    1. Reboot
    2. Settings - About - Network - Resync Config and Register BlackBerry
    3. Request for settings via SMS from Carrier
    4. It's in one of the post, diagnostic screen : http://escreen (it worked for the OP, but doesn't seem to work for me)

    Starting to think that maybe I might have left the radio on during the non-destructive installation. Still hoping for a fix without the need to hard-reset, the phone has been performing great so far.
    10-23-14 02:13 AM
  13. michalko58's Avatar
    Well, Skype finally works on my Q5 and there is (new?) possibility to set phone app, so that can override main device volume (finally!!!).

    And still doesnt work WiFi Analyzer (android) form me - on each 10.3.x

    Now to get to work HERE Maps and everything will be fine.
    10-23-14 02:23 AM
  14. avbercu's Avatar
    Touching screen to mute incoming calls has been removed. Thank you blackberry
    I agree. Thank you blackberry. It was very annoying. I hope that will remain in the final version.

    Posted via CB10
    10-23-14 02:24 AM
  15. Samikk1's Avatar
    Everything is OK. Especially I love text in the bottom in loading screen. And even more wipe screen.
    Attached Thumbnails OS 10.3.1.938 Fixes & Findings thread-img_20141023_091946.png  
    10-23-14 02:25 AM
  16. Thesmartmale's Avatar
    The bigger reason is because on an iPhone the pin is 4 digits; on a BB it may be 5,6,7,9,14,... you don't know how many digits. By autosubmitting you give away a big, big part of the security - how many digits the pin is. Mine, for instance is not 4 digits (I won't say how many though). 10000 attempts and you can hack an iPhone... unlimited on BB.
    Why not force users to use 5 digits then? that will increase the number of attempts needed to hack the phone by a few thousands.

    Posted via CB10
    10-23-14 02:31 AM
  17. non-vtec's Avatar
    Device manager is always messed up on the last few leaks.....anyone else?

    Always showing battery was just disconnected off charge when it has been off for long time.

    Posted via CB10
    momofteme likes this.
    10-23-14 02:32 AM
  18. JexterTuazon's Avatar
    someone with the android runtime bar of this build?
    10-23-14 02:34 AM
  19. cbcoza's Avatar
    Touching screen to mute incoming calls has been removed. Thank you blackberry
    I don't see this issue on a Z3, Mute is there and working.
    10-23-14 02:35 AM
  20. Thesmartmale's Avatar
    Tap and hold on a message, don't let go.

    Slide you thumb (up, down or to the right in hub, any direction in other apps) and let go = menu doesn't pop open
    So it's changed from 10.2.1?

    Posted via CB10
    10-23-14 02:39 AM
  21. cbcoza's Avatar
    I have noted this aswell, worse in this build. Charged device to full yesterday, unplugged around 13:40. Device Manager/Battery showed 2% till 15:00 and only then reflected a full charge. Right now I cannot say if the Graph is accurate in terms of the drain but if so, battery drain is worse.

    Device manager is always messed up on the last few leaks.....anyone else?

    Always showing battery was just disconnected off charge when it has been off for long time.

    Posted via CB10
    momofteme likes this.
    10-23-14 02:40 AM
  22. santhoshmanikandan's Avatar
    Device manager is always messed up on the last few leaks.....anyone else?

    Always showing battery was just disconnected off charge when it has been off for long time.

    Posted via CB10
    Same here

    Z10STL100-1/10.3.1.938
    momofteme likes this.
    10-23-14 02:53 AM
  23. Samikk1's Avatar
    BlackBerry WHY I CAN'T CHOOSE BETWEEN CONTACTS AND NUMBERS THAT NOT IN MY CONTACT LIST when writing massage. ( from hub or "calls")

    Posted via CB10
    10-23-14 02:57 AM
  24. arvind1983's Avatar
    I have noted this aswell, worse in this build. Charged device to full yesterday, unplugged around 13:40. Device Manager/Battery showed 2% till 15:00 and only then reflected a full charge. Right now I cannot say if the Graph is accurate in terms of the drain but if so, battery drain is worse.
    Device manager stops working when entering to "Battery Saver mode". I don't trust Device manager in this build.
    10-23-14 02:59 AM
  25. Akure4Life's Avatar
    I don't have WhatsApp icon in the hub.

    Anybody with the same issue?

    Posted Via CB10 On my Z10 Running OS 10.3.1.821
    10-23-14 03:22 AM
1,121 ... 1314151617 ...

Similar Threads

  1. 10.3.1.821 Great Battery Life
    By Gearheadaddy in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 20
    Last Post: 10-29-14, 12:03 PM
  2. OS 10.3.1.938 Live
    By PeterRei in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 547
    Last Post: 10-23-14, 01:18 AM
  3. Ported Apps on 10.3 ??
    By craftEcowgirl in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 10-22-14, 02:02 AM
  4. How do I get 10.3 on my Q10?
    By BBMan1121 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 10-21-14, 10:31 PM
  5. Why won't 9810 connect to BIS after OS install?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-21-14, 07:01 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD