11-22-14 11:04 PM
1,121 ... 1213141516 ...
tools
  1. yamahammer's Avatar
    Ok...so this is a new one....unless it's already been addressed, the videos I have taken on previous builds do not play on this one.
    Audio plays, but no video. Any suggestions or help on this one?
    Tap on the top right and change the aspect ratio. You should get video after that.


    Z10 STL 100-3 OS 10.3.1.938
    stevewoodrow11 and nah.uhh like this.
    10-22-14 06:26 PM
  2. MrGlenn's Avatar
    Finally a decent F&F thread again.
    now THIS is a true fixes and findings thread!
    I'm on CB10 now, search didn't result in anything.

    Using the Rectangular Setting for Android apps, what happens in the following scenario:
    Q10 or Q5, Netflix App (or other Android video app), Play Video and rotate screen to "landscape". Does the video now play in a horizontal rectangle?
    Attach to HDMI, does it show full screen on the external monitor?

    This is an option that I have suggested long ago at ICMIB, using a letterboxed view to emulate landscape mode so Android apps work full screen through HDMI (on 1:1 devices). Hope this works, if the Qs can rotate to begin with.

    Can't test by myself, as the Passport is unavailable still.
    BlackBerry 10 signed @ C0007CC89
    10-22-14 06:35 PM
  3. rcs36's Avatar
    just found a fix....somewhat...if you flip the phone into landscape the video will come up. then you can flip it back into portrait, it will work.
    10-22-14 06:45 PM
  4. cyberjunkie1's Avatar
    just found a fix....somewhat...if you flip the phone into landscape the video will come up. then you can flip it back into portrait, it will work.
    Yes I have this same issue. In fact I found the video laggy when recording or playing. And in some cases when I try to play the video I have to turn the phone to landscape then it starts to show and I can go back to portrait. How did you install? I was on 10.3.1.821 then I updated using sachesi non-destructive. I'm curious if you did autoloader. If you did maybe there is a bug after all.


    Posted via CB10
    10-22-14 06:56 PM
  5. cesarpq's Avatar
    hi, I installed latest leak 10.3.1.938 on my z10 stl100-1...did backup using link to my laptop of previous version of 10.3.0.1418 but now when I try to load my backup date from my laptop using link software I m in trouble...can somebody help me with this...attaching the error snapAttachment 308548
    This happend to me, when my phone first boot, it didn't show me the initial setup, a few restarts and the phone show me the setup, after that no issues connecting to link.
    10-22-14 06:59 PM
  6. Miqdad Raza's Avatar
    I'm using 10.3.1.821, to install this leak, should I load the core OS, debrick and radio, all 3 into sachesi or only the OS and debrick?

    Peevishlicious crew rejected me
    10-22-14 07:31 PM
  7. conite's Avatar
    I'm using 10.3.1.821, to install this leak, should I load the core OS, debrick and radio, all 3 into sachesi or only the OS and debrick?

    Peevishlicious crew rejected me
    Core OS, radio, and apps extracted from the debrick file.

    Z30STA100-5/10.3.1.938
    10-22-14 07:33 PM
  8. Miqdad Raza's Avatar
    Core OS, radio, and apps extracted from the debrick file.

    Z30STA100-5/10.3.1.938
    Previously I've just put all 3 into sachesi and let them load and it's worked, but that did not work well with 821. How do i extract apps from the debrick file?

    Peevishlicious crew rejected me
    10-22-14 07:34 PM
  9. conite's Avatar
    Previously I've just put all 3 into sachesi and let them load and it's worked, but that did not work well with 821. How do i extract apps from the debrick file?

    Peevishlicious crew rejected me
    Unzip the debrick file and use Sachesi to extract the apps from the unzipped file.

    Z30STA100-5/10.3.1.938
    10-22-14 07:47 PM
  10. b4jazzin's Avatar
    thnx,,,this is first time i m getting trouble with any leak i installed..i will follow the restart sequence .....hoping the solution will pop out
    10-22-14 08:24 PM
  11. b4jazzin's Avatar
    thanks guy my issue is resolved with couple of restarts ... on 2nd restart it asked me to complete initial setup of phone configurations n now its working
    10-22-14 08:31 PM
  12. yeosy z10's Avatar
    Mine Z10/STL100-2 Loaded leaked 10.3.1.938 the language selection of Chinese Pin Yin texting is not stable. Sometimes the language texting is missing and to reset device the texting was resumed. Weird!....

    Z10/STL2 BlackBerry 10
    10-22-14 09:07 PM
  13. Charbel Ir's Avatar
    Ok...so this is a new one....unless it's already been addressed, the videos I have taken on previous builds do not play on this one.
    Audio plays, but no video. Any suggestions or help on this one?
    Same issue. However when connected to the TV via hdmi, it works perfectly, it's a bug in the video app I think.

    Posted via CB10
    10-22-14 09:10 PM
  14. yeosy z10's Avatar
    Same issue. However when connected to the TV via hdmi, it works perfectly, it's a bug in the video app I think.

    Posted via CB10
    Open video player is not playing on screen and only has audio. To hitting right top box and video is playing. I did not tried hdmi to TV. Thank you

    Z10/STL2 BlackBerry 10
    10-22-14 09:17 PM
  15. Charbel Ir's Avatar
    just found a fix....somewhat...if you flip the phone into landscape the video will come up. then you can flip it back into portrait, it will work.
    Indeed, this works on my phone also

    Posted via CB10
    10-22-14 09:19 PM
  16. Ducca683's Avatar
    Can you block contacts yet

    Posted via CB10
    Yes, from few version back (HUB - > Settings - > Recent Contacts Management).. For Phone Calls, looks like no dice, only 3rd party app...(Prevent unwanted calls with BlockIt for BlackBerry 10 | CrackBerry.com)
    10-22-14 09:23 PM
  17. yeosy z10's Avatar
    The magnify Mode is" ON " and is having problems auto screen ZOOM IN. I did device a few hard reset and has not resolve. Anyone's having this issues. Thank you.

    Z10/STL2 BlackBerry 10
    10-22-14 09:26 PM
  18. tdyhedge's Avatar
    Previously I've just put all 3 into sachesi and let them load and it's worked, but that did not work well with 821. How do i extract apps from the debrick file?

    Unzip the debrick file and use Sachesi to extract the apps from the unzipped file.

    Z30STA100-5/10.3.1.938
    Conite is right. Download the debrick, core and radio files. Open Sachesi and go to the extract tab. Click on extract signed files button and select the debrick file. After that Sachesi, will split the debrick and create 2 more files. Next, click on the extract apps button a little further down and select the larger of the 2 files just Sachesi created (the Signed file) to extract apps. Sachesi will create another folder containing all the apps you need.

    Peevishlicious crew rejected me
    Better luck next time.


    "Proud member of the Peevishlicious Crew" (Parks and Rec Dept)
    10-22-14 09:30 PM
  19. tw820's Avatar
    My BlackBerry Channel is now in the list of my subscribed channels and CANNOT add a post to or access my own channel! Not good. Just updated using Sachsesi. Went from 821 to 938...

    Edit: I opened the Channel...I clicked "Leave Channel" and restarted...Fixed! It is back in the list of My Channels...weird one huh?

    Crackberry Genius on Verizon 10.3.1.938
    Are you experiencing any problems with BBM Channels not updating when you go to my channels? Mine will only update when I open a channel. It doesn't show the spark showing that it has new postings?

    Posted via CB10
    arvind1983 likes this.
    10-22-14 09:32 PM
  20. niceup's Avatar
    Anyone with data wifi issues? Losing data connection...timing out.
    I did a non-destructive upgrade from 1418.
    Would an auto loader fix this problem?
    Or do I need different radio?

    This is my only issue..I would hate to re-install 938 and discover new problems
    10-22-14 09:58 PM
  21. mrjmc99's Avatar
    Well my phone has finally settled, longest I've ever seen, but now things are nice and smooth.

    Z30STA100-3/10.3.1.938
    10-22-14 10:20 PM
  22. CheckWriter's Avatar
    I'm running it on Q10 and my device seems to be stuck on 1/3 when scanning my media card.
    10-22-14 10:35 PM
  23. gkl's Avatar
    Has anyone notice the multi-pages available for the pull down settings? Not sure of it had been mentioned yet...


    OS 10.3.1.938 Fixes & Findings thread-img_20141022_203639.png
    10-22-14 10:39 PM
  24. AmritD's Avatar
    Has anyone notice the multi-pages available for the pull down settings? Not sure of it had been mentioned yet...


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141022_203639.png 
Views:	2579 
Size:	85.0 KB 
ID:	308624
    Has been there since 10.2.1 when it was introduced.
    10-22-14 10:44 PM
  25. gkl's Avatar
    D'oh!
    10-22-14 11:11 PM
1,121 ... 1213141516 ...

Similar Threads

  1. 10.3.1.821 Great Battery Life
    By Gearheadaddy in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 20
    Last Post: 10-29-14, 11:03 AM
  2. OS 10.3.1.938 Live
    By PeterRei in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 547
    Last Post: 10-23-14, 12:18 AM
  3. Ported Apps on 10.3 ??
    By craftEcowgirl in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 10-22-14, 01:02 AM
  4. How do I get 10.3 on my Q10?
    By BBMan1121 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 10-21-14, 09:31 PM
  5. Why won't 9810 connect to BIS after OS install?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-21-14, 06:01 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD