03-29-15 05:20 PM
472 ... 7891011 ...
tools
  1. Michael Neubauer's Avatar
    Two issues, zero resolution thus far.

    1) Rebooted device, all settings/customization lost.

    2) Unable to install Android apps, endless processing loop (Snap and Amazon).

    Device: Z10 STL100-3 on T-Mobile.

    Suggestions, resolutions encouraged and appreciated.

    Posted via CB10
    10-19-14 09:22 PM
  2. UberBlackBerry's Avatar
    Not sure when this was added but red strike through on completed tasks is nice
    OS 10.3.1.821 Fixes & Findings thread-img_20141019_192548.png

    Posted via CB10
    10-19-14 09:27 PM
  3. Kaacz's Avatar
    The compose button in the hub stopped working after 10 minutes, the hub just crashes.
    Same problem.. but when in first select email, bbm or sms account, compose is working .. only in HUB or Priority HUB compose do crash on target selection..
    10-19-14 09:55 PM
  4. santhoshmanikandan's Avatar
    Two issues, zero resolution thus far.

    1) Rebooted device, all settings/customization lost.

    2) Unable to install Android apps, endless processing loop (Snap and Amazon).

    Device: Z10 STL100-3 on T-Mobile.

    Suggestions, resolutions encouraged and appreciated.

    Posted via CB10
    Installed non destructively?

    Z10STL100-1/10.3.1.821
    10-19-14 10:04 PM
  5. santhoshmanikandan's Avatar
    Touching anywhere on the screen doesn't silent the call.

    Z10STL100-1/10.3.1.821
    10-19-14 10:05 PM
  6. Tater Tots's Avatar
    I don't know if anyone has posted this but when you're fixing a spelling mistakes the accent on the pop-up is red.
    OS 10.3.1.821 Fixes & Findings thread-img_20141019_231902.png

    Posted via CB10
    10-19-14 10:22 PM
  7. n8tiveg's Avatar
    Loading android apps works great no issues on reboot. The security wipe screen now looks like the load screen but in green. Works great so far

    Posted via CB10
    10-19-14 10:44 PM
  8. azr817's Avatar
    Anyone having problems with WhatsApp Media auto download settings? Seems can't uncheck the selections. Whenever unchecked it will not save.

    Posted via CB10
    10-19-14 10:49 PM
  9. Foppa_21's Avatar
    I've noticed the virtual keyboard responds better than previous 10.3 leaks, but it still isn't as good as on 10.2.1.

    The only major problem I've noticed is with the Calendar. First the days displayed were off. The month is October 2014, but all the days are off by one. The 19th falls on a Sunday, but the 18th is displayed:


    I rebooted the phone. Then I noticed that when I tap on a day a green box fills the day. Then I tap on another day. The new day I tapped turns gray, but the previous green box just moves over to the next day. If I keep tapping other days the green box just moves to the next day in the calendar.


    Several reboots but the problem still persists.
    Mine calendar is lining up properly.

    OS 10.3.1.821 Fixes & Findings thread-img_20141019_215052.png

    I did see the weird problem with green and gray highlights where selecting a different day, but I clicked around a few times and it eventually went away. Closed and reopened calendar and its still working as expected.

    Note: I'm on 800 via non destructive upgrade from 10.3.0.1418.

    Posted with my Z10 via CB10
    10-19-14 10:57 PM
  10. vgorous's Avatar
    When playing a video, and it's hooked to an hdmi, the video doesn't show on the screen when you select the "play-on" function. Just a blank screen but you can still hear the audio.

    It mirrors fine though.

    Posted via CB10
    10-19-14 10:58 PM
  11. 1oo1's Avatar
    Voice assistant
    Can someone try this?
    "Open docs to go" or Maps or Calculator
    Mine only opens sms. Well I've only tried those 4 for now.
    To be fair, I haven't been able to open apps using the assistant since I installed the 10.3 leak. It's the same on this one too.

    OS 10.3.1.821 Fixes & Findings thread-img_20141020_000158.png

    OS 10.3.1.821 Fixes & Findings thread-img_20141020_000125.png

    OS 10.3.1.821 Fixes & Findings thread-img_20141020_000128.png

    OS 10.3.1.821 Fixes & Findings thread-img_20141020_000127.png

    Posted via Cb10 on 10.3.1.821
    10-19-14 11:06 PM
  12. joeragan's Avatar
    Is the keyboard supposed to close by itself after a few seconds after you finished typing? I think it does it on 10.3.0.1418, but on this 10.3.1.821 it stays open forever until I manually close it or the screen timed out.
    10-19-14 11:32 PM
  13. blackbird666's Avatar
    I also received the same message when performing a non-destructive for the Z30.
    Is there a way to resolve this problem?

    Z30STA100-2/10.3.0.1418 ?
    10-19-14 11:32 PM
  14. blackbird666's Avatar
    I also received the same message when performing a non-destructive for the Z30.
    Darcy has posted the fixed radio file, you can find it in the 10.3.1.832 link live 1st post!





    Z30STA100-2/10.3.0.1418 ?
    10-19-14 11:38 PM
  15. joeragan's Avatar
    Voice assistant
    Can someone try this?
    "Open docs to go" or Maps or Calculator
    Mine only opens sms. Well I've only tried those 4 for now.
    To be fair, I haven't been able to open apps using the assistant since I installed the 10.3 leak. It's the same on this one too.
    Everything is working on mine.

    I can make a call, even it recognize it when I said "call David" then it showed 5 contacts which has 'david' as part of their name.
    I can make an SMS, send BBM, send an email, open calculator, maps, etc, create a note.

    But the Assistant takes about 5 - 10 secs to analyze my command, perhaps because I am not native speaker.

    Edit: I installed the OS using autoloader, if that's matter.
    10-19-14 11:48 PM
  16. jas1978's Avatar
    I don't know exactly what I did to make a small screen appear at the bottom left of the screen. I was opening and closing a few apps when I noticed it appear.

    OS 10.3.1.821 Fixes & Findings thread-img_20141019_234447.jpg

    I rebooted and it went away. I guess it is info for the software people.
    10-20-14 12:05 AM
  17. KemKev's Avatar
    I don't know exactly what I did to make a small screen appear at the bottom left of the screen. I was opening and closing a few apps when I noticed it appear.

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141019_234447.jpg 
Views:	1440 
Size:	109.7 KB 
ID:	307601

    I rebooted and it went away. I guess it is info for the software people.
    Yeah, info for developers and it has been on the past several leaks. Swipe the battery icon a few times and it should go away.
    10-20-14 12:07 AM
  18. tanmay324's Avatar
    Is BBM video working on this one?

    Posted via CB10
    10-20-14 12:16 AM
  19. jas1978's Avatar
    Yup, same problem
    Are we the only two?

    Z10STL100-4/10.3.1.821
    I left my phone alone for a couple of hours and then I rebooted it. The Calendar problems have gone away (for now). I wonder if the OS was just settling in or it may return later.
    10-20-14 12:17 AM
  20. ronfc's Avatar
    There's only 2 "problems" people have faced after non destructive:
    No "hide action bar when scrolling" which isn't too serious
    And broken hub which is fixed after loading the bar files from the debrick file.

    So really there's 1 problem that isn't too serious

    Posted via CB10
    I did nondestructive and haven't encountered any of this. I didn't even experienced a "broken" Hub even before installing the "newer" .800 apps. The only thing I noticed now is the Dark theme on Contacts not sticking on the Z10.
    10-20-14 12:41 AM
  21. RobinVandaele's Avatar
    Same problem.. but when in first select email, bbm or sms account, compose is working .. only in HUB or Priority HUB compose do crash on target selection..
    It was the same for me, till I went back to official.
    Last edited by RobinVandaele; 10-20-14 at 01:56 AM.
    10-20-14 01:06 AM
  22. AndreyLepher's Avatar
    Everything will Works great so far Since u do A security Wipe Before Install It , Mine Z10 Stl 02 Is workin everything great Even advanced interactions All workin no problems ... here
    PatrickMJS likes this.
    10-20-14 01:06 AM
  23. AndreyLepher's Avatar
    composin is fully workin here ..
    10-20-14 01:07 AM
  24. celalagrili's Avatar
    Viber from Blackberry World works fine on this OS. But it needs some update from Viber.

    Blackberry Z30, 10.3.1.821
    10-20-14 01:08 AM
  25. nass_gunsmoke's Avatar
    anyone having problem with their keyboard? i cannot swipe left to delete anymore and language detaction also missing. no more word suggestion too. my model stl100-1

    Attachment 307608
    10-20-14 01:14 AM
472 ... 7891011 ...

Similar Threads

  1. 10.3.1.821 links LIVE
    By DarcyTallGuy in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 752
    Last Post: 02-16-15, 02:36 PM
  2. 10.3.1.800 vs 10.3.1.821
    By JexterTuazon in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 76
    Last Post: 10-22-14, 04:25 PM
  3. BlackBerry 10 or Q5 books?
    By UKrussia in forum BlackBerry Q5
    Replies: 1
    Last Post: 10-19-14, 05:16 PM
  4. Why can't my BB Link find photos on my Passport?
    By MapleLane in forum BlackBerry Passport
    Replies: 0
    Last Post: 10-18-14, 09:35 PM
  5. Latest Leak: 10.3.1.800
    By clwydog in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 10-18-14, 07:34 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD