03-29-15 05:20 PM
472 ... 1011121314 ...
tools
  1. RAYHER's Avatar
    10.3.1.821
    Very fluid but some errors:
    Video plays audio but no picture.
    I can not activate notifications on screen and turn it on when you receive them.
    Wi-fi is lost once.
    On Z10 STL100-1
    10-20-14 11:47 AM
  2. canadian nick's Avatar
    My wifi is like on 1418. Sometimes it just loses the connection and the range is much reduced. I hope it settles somehow. :-( Wishful thinking.
    Had this problem also, after a hard reset it seems to be going great.
    Z30STA100-5/10.3.1.821

    Posted via CB10
    10-20-14 11:52 AM
  3. geppoG1's Avatar
    10.3.1.821
    Very fluid but some errors:
    Video plays audio but no picture.
    I can not activate notifications on screen and turn it on when you receive them.
    Wi-fi is lost once.
    On Z10 STL100-1
    Don't have any issues you told...have you make a restore?
    10-20-14 11:55 AM
  4. Hphv's Avatar
    Box, onedrive, dropbox are not syncing. Also remote file not accesable.
    using file manager gives folder not available message
    10-20-14 11:59 AM
  5. satchit's Avatar
    Notifications do not work several times , only get the vibration.
    10-20-14 12:00 PM
  6. geppoG1's Avatar
    I disagree for all issues you mentioned: I do a sic wipe in my Q10,than run autoloader and NO restore any backup...all works perfect and smoothly
    10-20-14 12:06 PM
  7. Ratche101's Avatar
    All permissions checked on Box. Deleted and did re-install. Appears that I can login from the App but it wont list the directory. Perhaps the remote access file is what's broken?

    Posted via CB10
    10-20-14 12:16 PM
  8. ofutur's Avatar
    • Accounts have a recently added section (can't remember the exact name)
    • It's still not possible to send emails encrypted with PGP. Probably needs BES 12
    • s/mime encryption is still not a 100% compatible
    • Valid certificates still can't be manually trusted
    • Ghost contacts are not removed
    • Contact app does not break like on 632
    • Message truncation doesn't work properly. You get the full email, but a button at then end asks you if you want to download more and the circle spin endlessly.
    • "Navigation requested" popup message when clicking on link in an work email. also asks if we'd rather use the work browser. Might not be new...
    The Big Picture likes this.
    10-20-14 12:17 PM
  9. geppoG1's Avatar
    All permissions checked on Box. Deleted and did re-install. Appears that I can login from the App but it wont list the directory. Perhaps the remote access file is what's broken?

    Posted via CB10
    Have you try it with your phone's data connection or in wifi?And which connection are you using to setup box access?
    10-20-14 12:21 PM
  10. tickerguy's Avatar
    • Accounts have a recently added section (can't remember the exact name)
    • It's still not possible to send emails encrypted with PGP. Probably needs BES 12
    • s/mime encryption is still not a 100% compatible
    • Certificates still can't be trusted
    • Ghost contacts are not removed
    • Contact app does not break like on 632
    • Message truncation doesn't work properly. You get the full email, but a button at then end asks you if you want to download more and the circle spin endlessly.
    • "Navigation requested" popup message when clicking on link in an work email. also asks if we'd rather use the work browser. Might not be new...
    CAs can be trusted; how did you get S/MIME to work at all outside of BES? I cannot get it to recognize S/MIME at all nor can I find a way to send a secured (signed or encrypted) email; a received S/MIME email (with a certificate signed by my local CA, which the phone DOES know as I use it for my VPN) is correctly received but the signature "disappears" silently.
    10-20-14 12:26 PM
  11. ofutur's Avatar
    CAs can be trusted; how did you get S/MIME to work at all outside of BES? I cannot get it to recognize S/MIME at all nor can I find a way to send a secured (signed or encrypted) email; a received S/MIME email (with a certificate signed by my local CA, which the phone DOES know as I use it for my VPN) is correctly received but the signature "disappears" silently.
    Yeah, only CA's, but the device fails to trust a valid chain and there is no way to get it to trust it.
    S/Mime only works on BES unfortunately, but consumers should have access to PGP at some point.
    10-20-14 12:31 PM
  12. tickerguy's Avatar
    I knew it worked with BES -- they really ought to enable it for non-BES users. There's no reason not to, since you can use either the public CAs (if you have a publicly-issued cert) or your own private CA if you load it (and that DOES work for VPN authentication; I have used it for that since 10.0!)
    10-20-14 12:39 PM
  13. mkye86's Avatar
    Mine does the same thing on z10. Any luck finding a fix?

    Wipe on restart that is. My z10 keeps going back to default when I restart the phone..
    10-20-14 12:44 PM
  14. Hphv's Avatar
    Had a strange problem with the file -manager: Box and Dropbox folders show up, but I could not connect. Got an error message (invalid argument).
    Tried a lot of things, at last installed the core-file again. Working now.
    You mean OS core? Got same
    OS 10.3.1.821 Fixes & Findings thread-img_20141020_194526.png

    Posted via CB10
    10-20-14 12:48 PM
  15. Hypnoboy's Avatar
    Im liking the keyboard flicking finally....seems to work as good as the 10.2.1 os's

    Posted via CB10
    I'm happy to hear that they knew they needed to fix our touch screen keyboards.
    10-20-14 12:55 PM
  16. blackbird666's Avatar
    How is the battery life on this build?
    Battery life is alright ... not the best like 10.3.0.1418
    10-20-14 01:35 PM
  17. Kaacz's Avatar
    SMS doesn't haave a green check mark anymore when it's sent. Its just grey which I think looks like crap.
    Check your settings in SMS - after first set of SMS/MMS i was losted delivery confirmation. After set it ON in second, "blue delivered" working for me ..
    blackbird666 likes this.
    10-20-14 01:42 PM
  18. KenV54's Avatar
    What is this all about?! Never seen it before. I only have one line.


    OS 10.3.1.821 Fixes & Findings thread-img_20141020_133342_edit.png

    Posted via CB10
    10-20-14 01:48 PM
  19. conite's Avatar
    Just noticed a small glitch. BBM group names are not correct in my hub - they show another one of my group names instead. No problems within bbm itself though.

    I've tried resetting the hub, but the problem is not fixed.

    Edit: I deleted chat history, and all group chats out of the hub, and did a hard reset. Seems to have fixed it for now.

    Z30STA100-5/10.3.1.800
    Last edited by conite; 10-20-14 at 02:48 PM.
    10-20-14 02:03 PM
  20. R Field's Avatar
    Getting serious battery drain even in bedside mode for text messages of all things that I'm not receiving wtf?! Anybody else having this issue? The only thing I had enabled for text permissions is BeBuzzPro so disabled that and will report back.


    OS 10.3.1.821 Fixes & Findings thread-img_20141020_144636.png

    Posted via CB10
    10-20-14 02:20 PM
  21. The Big Picture's Avatar
    Getting serious battery drain even in bedside mode for text messages of all things that I'm not receiving wtf?! Anybody else having this issue? The only thing I had enabled for text permissions is BeBuzzPro so disabled that and will report back.


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141020_144636.png 
Views:	1060 
Size:	84.9 KB 
ID:	307812

    Posted via CB10
    Reload APN under settings then mobile network.

    Posted via CB10
    10-20-14 02:58 PM
  22. Kaacz's Avatar
    I'm starting to think about returning to 10.3.1.632 ..
    This version have a few nice features, but does not bring anything that held me to her .. on the contrary - has errors that bothers me.
    - Bedside meeting and profiles are boiled to silence without vibration. Intended for modifying some kinds of them does not work. So i am not able to set bedside what has worked before - everything quiet except for the call. When calls are only illuminates the display with a call .. silence ..
    - The insane touring marked the second day in the calendar, so a little irritated ...
    - Sometimes not up the keyboard and vice versa sometimes remains displayed - eg. During the formation of groups of icons maybe every third case ..
    - The compose bug in the HUB, although I do not interfere too .. but does not add to the joy ..
    (BBZ10, autolader, no restore, no wipe)
    10-20-14 03:12 PM
  23. PeterRei's Avatar
    Did a non-destructive upgrade but can seem to open my box directory. It gives me an invalid argument when I try to look at my files. Anyone else have this issue?
    Attachment 307732

    Posted via CB10
    Same for me, as I wrote. Install core OS again, should help.
    10-20-14 03:48 PM
  24. R Field's Avatar
    Reload APN under settings then mobile network.

    Posted via CB10

    OS 10.3.1.821 Fixes & Findings thread-img_20141020_165014.png

    So just reset the defaults? Or do something else. Not sure exactly how to do that.

    Posted via CB10
    10-20-14 03:51 PM
  25. The Big Picture's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141020_165014.png 
Views:	941 
Size:	40.7 KB 
ID:	307843

    So just reset the defaults? Or do something else. Not sure exactly how to do that.

    Posted via CB10
    Yes reset.

    Posted via CB10
    10-20-14 04:23 PM
472 ... 1011121314 ...

Similar Threads

  1. 10.3.1.821 links LIVE
    By DarcyTallGuy in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 752
    Last Post: 02-16-15, 02:36 PM
  2. 10.3.1.800 vs 10.3.1.821
    By JexterTuazon in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 76
    Last Post: 10-22-14, 04:25 PM
  3. BlackBerry 10 or Q5 books?
    By UKrussia in forum BlackBerry Q5
    Replies: 1
    Last Post: 10-19-14, 05:16 PM
  4. Why can't my BB Link find photos on my Passport?
    By MapleLane in forum BlackBerry Passport
    Replies: 0
    Last Post: 10-18-14, 09:35 PM
  5. Latest Leak: 10.3.1.800
    By clwydog in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 10-18-14, 07:34 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD