12-04-14 12:16 PM
1,285 ... 4243444546 ...
tools
  1. rramnel's Avatar
    Love the leak. Second day.
    Attachment 303723
    Attachment 303724

    Posted via CB10
    Wow, is this on a Q10? I have it loaded on a Q10 as well. But by 7pm I am at 40%. What brightness setting do you have?
    10-08-14 05:10 AM
  2. Hphv's Avatar
    Found out in contact you can select several contacts to link them in to one. Nice new feature.

    Posted via CB10
    10-08-14 05:38 AM
  3. dilsayess's Avatar
    Which one set is compatible 4G LTE Q10 or Z10?? Tel. Me model please??..

    Posted via CB10
    10-08-14 06:25 AM
  4. dilsayess's Avatar
    Wow, is this on a Q10? I have it loaded on a Q10 as well. But by 7pm I am at 40%. What brightness setting do you have?
    Q10 is compatible for 4G LTE?

    Posted via CB10
    10-08-14 06:32 AM
  5. Class--'s Avatar
    Found out in contact you can select several contacts to link them in to one. Nice new feature.

    Posted via CB10
    This has been feature since 10.0 no?

    Posted via CB10
    10-08-14 08:13 AM
  6. Numero12's Avatar
    Thanks to Shorski! I installed this leak and is awesome except for the watermarks. It has many and good new features on my Z30. Love it!

    Posted via CB10 for BlackBerry 10.3.1
    10-08-14 08:16 AM
  7. Bring It On 2's Avatar
    This has been feature since 10.0 no?

    Posted via CB10
    You can link them right from the main page by selecting multiple contacts and the link option appears at the bottom. I used to go into each contact individually and then link profiles one by one. It was very cumbersome.

    Not sure what version if was introduced but it is much easier, thanks for the tip!

    Posted via CB10 on my Z10
    10-08-14 10:05 AM
  8. Hphv's Avatar
    You can link them right from the main page by selecting multiple contacts and the link option appears at the bottom. I used to go into each contact individually and then link profiles one by one. It was very cumbersome.

    Not sure what version if was introduced but it is much easier, thanks for the tip!

    Posted via CB10 on my Z10
    Yes that is what I meant

    Posted via CB10
    10-08-14 10:22 AM
  9. vag65's Avatar
    Did we lose ringtone previews with this leak. I see they reorganized notification sounds and they are under profiles now but I can't find any way to preview the sounds anymore.

    Posted via CB10
    10-08-14 10:34 AM
  10. Pdinos3's Avatar
    Did we lose ringtone previews with this leak. I see they reorganized notification sounds and they are under profiles now but I can't find any way to preview the sounds anymore.

    Posted via CB10
    Select a tone, then go back to the previously selected tone. The tone sounds as you select

    Via CB10 Runnin Z10STL100-3/10.3.1.632
    10-08-14 11:06 AM
  11. chudypee's Avatar
    Anyone please hook me up with download link for stl100-2 the links in the front of this post isn't working for me

    Posted via CB10
    10-08-14 11:16 AM
  12. vag65's Avatar
    Select a tone, then go back to the previously selected tone. The tone sounds as you select

    Via CB10 Runnin Z10STL100-3/10.3.1.632
    Ok, I figured out my problem. My profile volume was too low, duh!

    Posted via CB10
    10-08-14 11:23 AM
  13. James Blight's Avatar
    This has been feature since 10.0 no?

    Posted via CB10
    I think so...

    Posted via CB 10 on my Z30 (STA100-5) w 10.3.1.632
    10-08-14 11:50 AM
  14. shorski's Avatar
    Anyone please hook me up with download link for stl100-2 the links in the front of this post isn't working for me

    Posted via CB10
    The two links posted in the first post are still working fine.
    But if you are bothered about the file size, here's a link from Thurask Database. It is just 1.3gb
    http://l.bitcasa.com/25Npb6tA
    10-08-14 11:56 AM
  15. vag65's Avatar
    Something that is working again for me which was a bug on all of the 10.3 OS's I have used is toggling on and off data services works correctly again. Previously whenever I toggled data services back on I would have to turn off the mobile network completely and then turn it back on and turn data services back on. If I didn't turn off the mobile network, I would still only have lte with voice only after I turned on data services again. It was very annoying!

    Posted via CB10
    10-08-14 12:35 PM
  16. drew8484's Avatar
    Over the last 2 days i have read the entire thread. I have downloaded all the Z30 autoloaders that are on here. For the most part, I have been unable to extract the files. I have tried 8zip, Mzip, and win zip. The one time I was able to extract the files the .exe was corrupted. Does anyone have a working mirror, and/or a solution to my extraction problem?
    10-08-14 12:45 PM
  17. shorski's Avatar
    Over the last 2 days i have read the entire thread. I have downloaded all the Z30 autoloaders that are on here. For the most part, I have been unable to extract the files. I have tried 8zip, Mzip, and win zip. The one time I was able to extract the files the .exe was corrupted. Does anyone have a working mirror, and/or a solution to my extraction problem?
    You didn't try 7zip and winRAR.

    Lola - Official Board Member of the Peevishlicious Crew
    Last edited by shorski; 10-08-14 at 01:06 PM.
    10-08-14 12:49 PM
  18. drew8484's Avatar
    And now I've tried 7zip. Still no go. I am downloading one more time unless someone has a working Z30 mirror.
    10-08-14 01:06 PM
  19. shorski's Avatar
    And now I've tried 7zip. Still no go. I am downloading one more time unless someone has a working Z30 mirror.
    This link is working good
    https://mega.co.nz/#!B4JDBYja!BxG8kY...3fonb91kU0_okk

    Lola - Official Board Member of the Peevishlicious Crew
    drew8484 likes this.
    10-08-14 01:07 PM
  20. moody's Avatar
    Which one set is compatible 4G LTE Q10 or Z10?? Tel. Me model please??..

    Posted via CB10
    I believe it will be carrier/band dependent. What I mean is I have a Verizon q10 using Verizon network and I get 4g LTE.

    However, I have a Verizon z30 I use on AT&T network and I only get 4g.

    With that said, I have a few friends using Verizon z30 on AT&T who live in diff states and they will sometimes get LTE and sometimes not, depending on their location.

    So the phones are capable, but other factors come into play.

    "Proud to be the Mrs. of the Peevishlicious Crew"
    10-08-14 01:20 PM
  21. ahpitre's Avatar
    Will this work on Z30?
    10-08-14 01:41 PM
  22. texn884's Avatar
    I have a Verizon Z30 with a ATT sim and it will get LTE is some of the strangest places, in the middle of bum f uck egypt or along the freeway. It is spotty.

    Id love to load a leak on my Z30.

    I did it back in January on my Q10 and worked perfect but forgot what all i did to make it work
    10-08-14 01:48 PM
  23. tobian's Avatar
    I have an issue on my BB Q10 (10.3.1.632). It's not charging battery when the phone is OFF! Only when it's ON then it will charging ... Anybody know this problem ? What should I do ?
    Last edited by tobian; 10-08-14 at 02:55 PM.
    10-08-14 02:24 PM
  24. drew8484's Avatar
    [QUOTE=shorski;10947196]This link is working good
    https://mega.co.nz/#!B4JDBYja!BxG8kY...3fonb91kU0_okk

    Open AutoLoader, connects with Z30, reboots Z30, error. I'm really about to give up on this. I've loaded hundreds of OS and hybrids over the years, and quite a few on my Z30. So, I'm not new to this. Any ideas would be appreciated.
    10-08-14 02:29 PM
  25. ahpitre's Avatar
    For the link provided above (From Mega), is there a HASH so that I can verify that my file downloaded correctly?
    10-08-14 02:54 PM
1,285 ... 4243444546 ...

Similar Threads

  1. Any recommendations for Q10 Battery?
    By adrianlimsk in forum BlackBerry Q10
    Replies: 26
    Last Post: 02-23-15, 11:40 AM
  2. Gecko case for Passport: another near miss
    By shakingthrough in forum BlackBerry Passport
    Replies: 5
    Last Post: 10-26-14, 06:46 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 10-18-14, 08:08 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 10-18-14, 07:39 AM
  5. How can I update my Z10 (STL100-1) to 10.3.1.396?
    By KushalBhardwaj360 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 10-18-14, 07:27 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD