12-04-14 12:16 PM
1,285 ... 3738394041 ...
tools
  1. prithvi64's Avatar
    634 is Much improved on Battery on Z10 (STL-1) over 1154. Reverse contrast and option for automatic/manual linking of contacts provide great relief. Previously, lot of juices were being consumed in linking of contacts unnecessarily with FB, Twitter and Linkedin etc. Although, being dev OS, some functions aren't working like search, alarm etc but ringtone working gives comfort of using it for daily driver.
    10-04-14 06:49 PM
  2. nycspaces.'s Avatar
    anyone have trouble getting your phone to connect to link after the update? pc is recognizing the phone but link is not.
    I got a back-up done but it would not recognize media or link to the device to show memory card assets.
    10-04-14 07:34 PM
  3. nycspaces.'s Avatar
    Also seeing some funk with BT, Talk2Watch and the connection being iffy. Clean install no back up but no security wipe.
    10-04-14 07:36 PM
  4. moody's Avatar
    Which download did you use for the Z30?
    Whatever link is in the op but under thurasks name. It's on Bitcasa
    Does it work with both AT&T and also Verizon?
    Yes. I'm on AT&T w/ my Z30

    I just reloaded OS and this time I did not do a security wipe (I don't usually - was just advised to when I first loaded) so guess I'll see how this goes.
    10-04-14 07:42 PM
  5. BK_NY_RAY's Avatar
    Still sometimes not as smooth when changing between home screens, a couple of visual bugs a couple of times, for example, in the action bar, weird voice of assistant at first (I think) and lift to wake / flat or whatever to lock worked at first but now it doesn't.

    Posted via CB10
    10-04-14 08:14 PM
  6. BK_NY_RAY's Avatar
    But this is without a doubt the best OS out right now. I am completely blown away. And what's crazy is that I haven't even done 50% of the new stuff.

    Posted via CB10
    10-04-14 08:15 PM
  7. BK_NY_RAY's Avatar
    I would like CB10 to make its font for the posts to be bigger. Size 8 seems to be good for everything, including CB10's thread font size, but for the posts it's too small IMO.

    Posted via CB10
    nycspaces. likes this.
    10-04-14 08:16 PM
  8. BK_NY_RAY's Avatar
    No sound with alarm. Sigh...

    Posted via CB10
    10-04-14 08:57 PM
  9. BK_NY_RAY's Avatar
    And no voice guidance in maps. Sigh.....

    Posted via CB10
    10-04-14 09:00 PM
  10. MarcoAntonioGR's Avatar
    im using Q5, may try reloading the os if secuirty wipe doesnt fix it

    Posted via CB10
    Yes. I also had this happen on 1154. It got better when I loaded a different radio while on 1154 but idk if that was a coincidence b/c idk if radio affects wifi connection.

    Also couldn't nail down if it is happening mostly just home wifi. Which means it's my AT&T U verse not BlackBerry. At the gym I can't hear the "no wifi" notification and at work I'm not paying attention to my phone so idk if it's dropping those places as well.

    Anyway on this leak it is happening again. Not as much today. So I'm thinking it's my U verse not my phone.
    Same problem here. Since I only have my Q5 device, I couldn't properly handle this new OS during the week because I use it as my main mobile. During the weekend, I noticed that the issue occurs only when the Wi-Fi signal is weak. At home, where I keep my modem relatively close, the problem has been "solved", at least for now. As moodyk13 mentioned, it happens even with past leaks. In fact, sometimes the device prompted to show my saved connections as hotspots. I read somewhere that it's a Q devices issue...
    moody likes this.
    10-04-14 10:02 PM
  11. moody's Avatar
    I would like CB10 to make its font for the posts to be bigger. Size 8 seems to be good for everything, including CB10's thread font size, but for the posts it's too small IMO.

    Posted via CB10
    Use tapatalk. Much better at handling forums. And you can send and receive PM's w/ it
    10-04-14 10:10 PM
  12. moody's Avatar
    No sound with alarm. Sigh...

    Posted via CB10
    My alarms work.
    10-04-14 10:10 PM
  13. BK_NY_RAY's Avatar
    Sigh, I restarted my phone and my phone resetted completely back to default / factory settings and I did a volume button reset and same thing. And now wifi isn't working.

    Should I do a security wipe or what?

    Posted via CB10
    10-04-14 10:23 PM
  14. BK_NY_RAY's Avatar
    And where can I get Tapatalk?

    Posted via CB10
    10-04-14 10:23 PM
  15. hamsterwheel's Avatar
    And where can I get Tapatalk?

    Posted via CB10
    Snap
    10-04-14 10:25 PM
  16. Uzi's Avatar
    Sigh, I restarted my phone and my phone resetted completely back to default / factory settings and I did a volume button reset and same thing. And now wifi isn't working.

    Should I do a security wipe or what?

    Posted via CB10
    Wow you experienced with weird issue phone reboot and then back to factory settings some people reporting the same like you when install 10.3


    Hope BlackBerry aware of this issue

    Posted via CB10
    10-04-14 10:32 PM
  17. BK_NY_RAY's Avatar
    What's the fix?

    Posted via CB10
    10-04-14 10:34 PM
  18. Uzi's Avatar
    What's the fix?

    Posted via CB10
    Sadly no fix for that yet,but if you install the Dev Os 10.3.1.634

    People reporting that reset to factory settings not happen

    But on the downside it is crippled OS not full os

    Posted via CB10
    dviles likes this.
    10-04-14 10:37 PM
  19. BK_NY_RAY's Avatar
    Any fix for no sound with alarm and no voice guidance in maps?

    Posted via CB10
    10-04-14 10:41 PM
  20. guygardner73's Avatar
    No Passport?

    PassportSQW100-1/10.3.0.1052 O2 UK
    10-04-14 10:47 PM
  21. BK_NY_RAY's Avatar
    It's on another thread.

    Posted via CB10
    10-04-14 10:55 PM
  22. keith1000's Avatar
    Sigh, I restarted my phone and my phone resetted completely back to default / factory settings and I did a volume button reset and same thing. And now wifi isn't working.

    Should I do a security wipe or what?

    Posted via CB10
    I have been having this very problem since the first .3 leak. And have not been able to get it working.

    Posted via CB10
    10-04-14 11:16 PM
  23. fr10's Avatar
    any mirror for stl100-2 OS 10.3.1.632 /SW 10.3.1.396 ?
    because i try the link from the first page, the rar when extracted is always corrupt,
    and the exe file autoloader always failed,
    after uploading ram completed 100% and writing signature trailer completed 100% :
    error : Failed to load images.
    error : security error.

    Do anyone know the problems or the fix for that? i already did SIC and try without battery.
    but no problem for autoloader on 10.3.0.1130 and below...
    please help me .. i really want to try the leak, thanks
    10-05-14 01:19 AM
  24. shirkeashutosh21's Avatar
    3.4 GB for STL100-1 .... opps ... largest OS ever...
    You got the link please?

    Sent using my Stormtrooper! White Z10!!
    10-05-14 02:15 AM
  25. santhoshmanikandan's Avatar
    You got the link please?

    Sent using my Stormtrooper! White Z10!!
    That os doesn't work

    Z10STL100-1/10.3.0.1154
    10-05-14 02:41 AM
1,285 ... 3738394041 ...

Similar Threads

  1. Any recommendations for Q10 Battery?
    By adrianlimsk in forum BlackBerry Q10
    Replies: 26
    Last Post: 02-23-15, 11:40 AM
  2. Gecko case for Passport: another near miss
    By shakingthrough in forum BlackBerry Passport
    Replies: 5
    Last Post: 10-26-14, 06:46 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 10-18-14, 08:08 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 10-18-14, 07:39 AM
  5. How can I update my Z10 (STL100-1) to 10.3.1.396?
    By KushalBhardwaj360 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 10-18-14, 07:27 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD