12-04-14 12:16 PM
1,285 ... 2223242526 ...
tools
  1. deezy87's Avatar
    Where is the stl100-1??

    Posted via CB10
    Ceased to exist...
    10-02-14 01:32 AM
  2. andre3030's Avatar
    Thanks! I haven't got the chance to read through all the posts yet, is it possible to extract the bars and do the non destructive way?

    Thank you all

    Posted via CB10
    10-02-14 01:37 AM
  3. kunhoc9x's Avatar
    Did anyone successfully up this rom with Z10-STL01?
    10-02-14 01:38 AM
  4. Uzi's Avatar
    Did anyone successfully up this rom with Z10-STL01?
    Nope

    Posted via CB10
    kunhoc9x likes this.
    10-02-14 01:39 AM
  5. anon5817504's Avatar
    so finally, FINALLY, my upload for the STL100-2 is done. I see that there are already some links posted but I will post mine anyway. (it is zipped by the way, 1.72GB)

    https://mega.co.nz/#!Kttx2LKI!P7W4Pt...uelF9QxPXGrcXw

    Remember: this is for the Blackberry Z10 STL100-2
    Last edited by bozzg86; 10-02-14 at 02:03 AM.
    Carlos Argueta likes this.
    10-02-14 01:50 AM
  6. Grennith's Avatar
    Just suggestions, try restart?

    Posted via CB10
    working at the moment, it's weird
    probably some interference with the battery-saving mode
    10-02-14 01:55 AM
  7. pahuu's Avatar
    Waiting for z3 version


    Posted via CB10
    10-02-14 02:03 AM
  8. BSar's Avatar
    It's always nice to see a great leak out there, and from your comments I can tell this is a good one!. Such a shame this stl-1 problem (added to the long long list of problems with stl-1), I guess we'll have to wait and hope for a proper leak as full as this one.
    10-02-14 02:06 AM
  9. JoseMercedes's Avatar
    STL-1 Users, we need to wait... to the release soft.

    Z10- STL100-1 -10.3.0.1052
    hazary likes this.
    10-02-14 02:07 AM
  10. Sri Read's Avatar
    I tried all options of un-installing link and reinstalling drivers , restarting the pc still the same ..i cant autoload for stl100-1. Can somebody upload the correct one if they have ..
    10-02-14 02:14 AM
  11. KporalBoyQ10's Avatar
    STL100-1, STJ100-1 and SQW100-1 have no autoloader.
    Please stop ask in all page of the thread.
    Posted via CB10
    gfondeur likes this.
    10-02-14 02:16 AM
  12. VIP30's Avatar
    Are these figures correct?
    3.4GB for STL1
    1.3GB for STL2-4
    ???

    STL100-1 / 10.3.0.1154
    JoseMercedes likes this.
    10-02-14 02:17 AM
  13. Fret Madden's Avatar
    Well, drat. This is less than ideal.

    OS 10.3.1.632 / SW 10.3.1.396 autoloaders for Z10STL234, Q10, Q5 and Z30-doubleradio10.3.1.396.png
    10-02-14 02:19 AM
  14. anon5817504's Avatar
    Are these figures correct?
    3.4GB for STL1
    1.3GB for STL2-4
    ???

    STL100-1 / 10.3.0.1154
    Maybe the STL2-4 file(s) are zipped and the STL1 is not?

    Posted via CB10 using BlackBerry Z10 (10.3.1.396)
    10-02-14 02:22 AM
  15. JoseMercedes's Avatar
    Are these figures correct?
    3.4GB for STL1
    1.3GB for STL2-4
    ???

    STL100-1 / 10.3.0.1154
    Just in case you're planning to.. the Stl-1 autoloader is not working

    Z10- STL100-1 -10.3.0.1052
    10-02-14 02:25 AM
  16. matorix's Avatar
    It runs really nicely on my Q5, must say. Except those pin things which, actually, became seenless, as someone in previous post said. It doesn't take long to adapt(:
    P.S. Am I the only one who doesn't use LED colours other than red, although there's such an option? (:
    10-02-14 02:27 AM
  17. VIP30's Avatar
    Darn! 9++MB already been downloaded!

    STL100-1 / 10.3.0.1154
    10-02-14 02:31 AM
  18. derkposner's Avatar
    I loaded onto sprint q10 SQN100-4 but i dont get 4g just 3g is that a problem or is there something i can do?
    10-02-14 02:33 AM
  19. Sri Read's Avatar
    Dear -- KporalBoyQ10

    Pls remove 100-1 from the first page of this thread , so no confusion and no question for 100-1
    10-02-14 02:45 AM
  20. Vuneu's Avatar
    Thurask, what's the difference between the STL100-3 and the STL100-4? You said they were pretty much the same, but you still wanted the STL100-4 specific autoloader, why?
    10-02-14 02:47 AM
  21. Uzi's Avatar
    Dear -- KporalBoyQ10

    Pls remove 100-1 from the first page of this thread , so no confusion and no question for 100-1
    Removed

    Posted via CB10
    10-02-14 02:51 AM
  22. derkposner's Avatar
    Nevermind I had to change carrier setting to lte/cdma

    Posted via CB10
    10-02-14 02:56 AM
  23. anelizet's Avatar
    STA100-6 Bluetooth works!!!
    10-02-14 03:05 AM
  24. felberry83's Avatar
    For those on Z30 STA100-6 this fixes the bluetooth and FM Radio bug. I installed the STA100-5 though.

    Posted via CB10
    10-02-14 03:12 AM
  25. Fret Madden's Avatar
    Thurask, what's the difference between the STL100-3 and the STL100-4? You said they were pretty much the same, but you still wanted the STL100-4 specific autoloader, why?
    The radio frequencies they use, see here for a brief explanation.
    Vuneu likes this.
    10-02-14 03:15 AM
1,285 ... 2223242526 ...

Similar Threads

  1. Any recommendations for Q10 Battery?
    By adrianlimsk in forum BlackBerry Q10
    Replies: 26
    Last Post: 02-23-15, 11:40 AM
  2. Gecko case for Passport: another near miss
    By shakingthrough in forum BlackBerry Passport
    Replies: 5
    Last Post: 10-26-14, 06:46 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 10-18-14, 08:08 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 10-18-14, 07:39 AM
  5. How can I update my Z10 (STL100-1) to 10.3.1.396?
    By KushalBhardwaj360 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 10-18-14, 07:27 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD