12-04-14 12:16 PM
1,285 ... 2122232425 ...
tools
  1. JoseMercedes's Avatar
    Be more specific, what stl you have?

    Z10- STL100-1 -10.3.0.1052
    10-01-14 11:53 PM
  2. TheDutch20's Avatar
    Can you connect to Link? Have you rebooted your computer?

    Tried a different USB port on the computer? different usb cable?

    worst case scenario

    Uninstall Blackberry Device Manager and reinstall it. (and Link if you feel like it)

    That should be sufficient to get you going. Basically if you can get on Link though and see your phone you should be able to use an autoloader.
    restart of comp worked hit a snag as i had loader running and link pop open.. im good now i think......:S
    10-02-14 12:02 AM
  3. pvphooman's Avatar
    Can someone on T-Mobile test if Wi-Fi calling works?

    Also, I'm wondering if Android apps can have permissions toggled, such as run in background, etc..

    Thanks

    Z10STL100-3/10.3.0.1154 CB10
    10-02-14 12:14 AM
  4. Blacklatino's Avatar
    Be more specific, what stl you have?

    Z10- STL100-1 -10.3.0.1052
    ? Not sure who you're referring to, but just in case, my Q10 is SQN100-1. Specifically, it's working for me.
    Last edited by Blacklatino; 10-02-14 at 12:42 AM.
    10-02-14 12:22 AM
  5. bluepearls's Avatar
    Uploading usual mirrors to Bitcasa.

    Posted via CB10
    Thursak were you able to get the Z3 files?

    Posted via CB10
    10-02-14 12:24 AM
  6. Abrar0z's Avatar
    Identical to stl100-3, you can use that. Can even use stl100-4 if you had to with no I'll effects
    Posted via CB10
    but having error bb10-0004 after install.
    10-02-14 12:29 AM
  7. coldfir3's Avatar
    any update on non-destructive?
    10-02-14 12:29 AM
  8. zocster's Avatar
    STL 2 and STA 2 mirros on OP
    Abrar0z likes this.
    10-02-14 12:30 AM
  9. kratzer999's Avatar
    loaded up the SQN100-3 to my Sprint SQN100-4 so far it seems to be running just fine.
    10-02-14 12:30 AM
  10. icykle's Avatar
    FINALLY! After many restarts and 5+ hours upload to Mega, here is the link for the Z30 STA 100-5 in case anybody wants it:
    https://mega.co.nz/#!8Z1jlCoI!yTnoxA...H30k0B353wW9o8
    THANK YOU

    Z30 STA 100-5: https://mega.co.nz/#!8Z1jlCoI!yTnoxA...H30k0B353wW9o8 MEGA STILL GOOD TO GO!
    10-02-14 12:30 AM
  11. thurask's Avatar
    10-02-14 12:44 AM
  12. gfr3's Avatar
    Autoloader for passport?
    10-02-14 12:52 AM
  13. Abrar0z's Avatar
    STL 2 and STA 2 mirros on OP
    Thank You
    10-02-14 12:55 AM
  14. Abrar0z's Avatar
    10-02-14 12:56 AM
  15. Uzi's Avatar
    Autoloader for passport?
    Not available

    Posted via CB10
    10-02-14 01:00 AM
  16. Uzi's Avatar
    Renaming the Thread title to OS 10.3.1.632/SW 10.3.1.396 for Z10STL234,Q10,Q5 and Z30

    Posted via CB10
    10-02-14 01:05 AM
  17. Don_Henry's Avatar
    Hey Mr. Thurask,

    Is the package for STL-3 here any different than the one in the OP?

    Thanks,

    DonH
    10-02-14 01:06 AM
  18. xACiD's Avatar
    just curious, how come the other q10 autoloader was 2.66gb and this one is only 1.3gb?
    10-02-14 01:08 AM
  19. Uzi's Avatar
    just curious, how come the other q10 autoloader was 2.66gb and this one is only 1.3gb?
    The other one is compresed

    Posted via CB10
    10-02-14 01:09 AM
  20. xACiD's Avatar
    The other one is compresed

    Posted via CB10
    okay the autoloader is compressed, right? does it make any difference once installed? does the uncompressed take up more space on the device or no? is this similar to shrinking on BBOS?
    10-02-14 01:13 AM
  21. Uzi's Avatar
    okay the autoloader is compressed, right? does it make any difference once installed? does the uncompressed take up more space on the device or no? is this similar to shrinking on BBOS?
    Basically is the same no different

    Won't make any difference once installed

    Posted via CB10
    xACiD likes this.
    10-02-14 01:15 AM
  22. Grennith's Avatar
    Guess I'm having the weirdest issue on my STL100-2:
    It won't charge lying on its back (screen facing up). Laying on the screen or standing up it charges just fine

    NOT JOKING
    10-02-14 01:21 AM
  23. Uzi's Avatar
    Guess I'm having the weirdest issue on my STL100-2:
    It won't charge lying on its back (screen facing up). Laying on the screen or standing up it charges just fine

    NOT JOKING
    Just suggestions, try restart?

    Posted via CB10
    10-02-14 01:23 AM
  24. hazary's Avatar
    Where is the stl100-1??

    Posted via CB10
    10-02-14 01:25 AM
  25. deezy87's Avatar
    Okay...Just to help out here I managed to make it home from the office kinda late, I've managed to get a loader on MEGA. It is 1.57 GB in size, compressed.

    Here you go ALL Q5 and Q10 AUTOLOADER FOR OS 10.3.1.632 MIRRORED ON MEGA
    Iphunz Madden likes this.
    10-02-14 01:29 AM
1,285 ... 2122232425 ...

Similar Threads

  1. Any recommendations for Q10 Battery?
    By adrianlimsk in forum BlackBerry Q10
    Replies: 26
    Last Post: 02-23-15, 11:40 AM
  2. Gecko case for Passport: another near miss
    By shakingthrough in forum BlackBerry Passport
    Replies: 5
    Last Post: 10-26-14, 06:46 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 10-18-14, 08:08 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 10-18-14, 07:39 AM
  5. How can I update my Z10 (STL100-1) to 10.3.1.396?
    By KushalBhardwaj360 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 10-18-14, 07:27 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD