12-04-14 12:16 PM
1,285 ... 1617181920 ...
tools
  1. R Field's Avatar
    Contacts app fixed and camera performance any better?

    Posted via CB10
    10-01-14 05:05 PM
  2. tw820's Avatar
    Loaded up my St- 100-3 Z10 about a hour ago,so far it's sweet!!!!!

    Posted via CB10
    10-01-14 05:06 PM
  3. RubenDM's Avatar
    I love those shortcuts
    B : launch bbm
    C : launch CB app
    W : weather app and so on...

    Font size is also more baked into the os. Even the bars in bbw, when you go to my apps are smaller. Has a cleaner look.
    This also is the case for the hub.
    Messages look better because empty space Has been filled up.

    REALLY love the cleaner look so far and the way the os runs while setting up.
    No major hickupps so far!
    Wel done for a early dev os! Thumbs up

    Posted via CB10

    Posted via CB10
    howards and anon5817504 like this.
    10-01-14 05:10 PM
  4. lawguyman's Avatar
    OK thanks. Do android apps appear to run a bit faster?

    Posted via CB10
    Yes. They seem to be. I'll do some comparing.

    Posted via CB10
    10-01-14 05:10 PM
  5. ad19's Avatar
    Would you recommend this as a daily driver?
    10-01-14 05:10 PM
  6. zjxpot's Avatar
    Guys. can someone post a Mega-link for Stl 100-3 please
    10-01-14 05:11 PM
  7. qmendiv's Avatar
    OK thanks. Do android apps appear to run a bit faster?

    Posted via CB10
    Que tal, Patrick? Como estas?

    Z10STL100-3/10.3.0.1154
    tdyhedge, eldricho and moody like this.
    10-01-14 05:11 PM
  8. Ertank's Avatar
    I get below error. Z10 STL100-1

    C:\Users\Ertan\Desktop>Autoload-STL100-1-10.3.1.396.exe -V
    RIM Wireless Device Command-Line Auto-Programmer Version 3.11.0.13 (Win32) [Sep
    12 2014 17:34:27]
    Copyright 2012 Research In Motion Limited

    Connecting to Bootrom: Connected

    [ Uploading RAM Image 0x8013D230 ] [############## 100 ##############]

    QCFMv1/v2 Hybrid File
    containing: OS, User File System

    Signature Trailer:
    EC521_512 Signer: 0x48564544 (DEVH-OS-1)
    EC521_256 Signer: 0x4C564544 (DEVL-OS-1)
    --> Secure device requires PROD signed QCFM file.


    Error: Failed to load images.


    Error: OS is not crypto signed

    C:\Users\Ertan\Desktop>
    10-01-14 05:12 PM
  9. andre3030's Avatar
    Is the app versions newer than on 1154?
    If so can someone extract the bars and upload?
    Thanks in advance!

    Posted via CB10
    10-01-14 05:15 PM
  10. pttptppt's Avatar
    Que tal, Patrick? Como estas?

    Z10STL100-3/10.3.0.1154
    Bueno

    Posted via CB10
    SteelGreek and moody like this.
    10-01-14 05:15 PM
  11. plugin's Avatar
    I've notice that a few users, perhaps 2 in this thread have reported the same issue I`m having with the stl100-1 autoloader.

    I did a full sec wipe before launching the autoloader, and now I get the following output from the console each time I run the autoloader:

    D:\bbtools>Autoload-STL100-1-10.3.1.396.exe
    RIM Wireless Device Command-Line Auto-Programmer Version 3.11.0.13 (Win32) [Sep
    12 2014 17:34:27]
    Copyright 2012 Research In Motion Limited

    Connecting to Bootrom: Connected

    [ Uploading RAM Image 0x8013D230 ] [############## 100 ##############]

    QCFMv1/v2 Hybrid File
    containing: OS, User File System

    Signature Trailer:
    EC521_512 Signer: 0x48564544 (DEVH-OS-1)
    EC521_256 Signer: 0x4C564544 (DEVL-OS-1)
    --> Secure device requires PROD signed QCFM file.

    Error: Failed to load images.
    Error: OS is not crypto signed



    Is anyone else having this same issue and has figured out a solution or does anyone have an idea as to what might be happening?

    Thanks!
    10-01-14 05:15 PM
  12. Ertank's Avatar
    I've notice that a few users, perhaps 2 in this thread have reported the same issue I`m having with the stl100-1 autoloader.

    I did a full sec wipe before launching the autoloader, and now I get the following output from the console each time I run the autoloader:

    D:\bbtools>Autoload-STL100-1-10.3.1.396.exe
    RIM Wireless Device Command-Line Auto-Programmer Version 3.11.0.13 (Win32) [Sep
    12 2014 17:34:27]
    Copyright 2012 Research In Motion Limited

    Connecting to Bootrom: Connected

    [ Uploading RAM Image 0x8013D230 ] [############## 100 ##############]

    QCFMv1/v2 Hybrid File
    containing: OS, User File System

    Signature Trailer:
    EC521_512 Signer: 0x48564544 (DEVH-OS-1)
    EC521_256 Signer: 0x4C564544 (DEVL-OS-1)
    --> Secure device requires PROD signed QCFM file.

    Error: Failed to load images.
    Error: OS is not crypto signed



    Is anyone else having this same issue and has figured out a solution or does anyone have an idea as to what might be happening?

    Thanks!
    I suspect we need to install this over another OS. So, I'm installing 10.3.0.1052 on my device. Then try to install this one without SEC wipe.
    plugin likes this.
    10-01-14 05:19 PM
  13. DLewis13's Avatar
    All in post by OP:
    http://l.bitcasa.com/FFA3AU0w

    Would you recommend this as a daily driver?
    10-01-14 05:21 PM
  14. Jorge Zile Vaccaro's Avatar
    Instagram 6.7.1 work??
    Android Runtime??
    10-01-14 05:22 PM
  15. uk0311's Avatar
    I get below error. Z10 STL100-1

    C:\Users\Ertan\Desktop>Autoload-STL100-1-10.3.1.396.exe -V
    RIM Wireless Device Command-Line Auto-Programmer Version 3.11.0.13 (Win32) [Sep
    12 2014 17:34:27]
    Copyright 2012 Research In Motion Limited

    Connecting to Bootrom: Connected

    [ Uploading RAM Image 0x8013D230 ] [############## 100 ##############]

    QCFMv1/v2 Hybrid File
    containing: OS, User File System

    Signature Trailer:
    EC521_512 Signer: 0x48564544 (DEVH-OS-1)
    EC521_256 Signer: 0x4C564544 (DEVL-OS-1)
    --> Secure device requires PROD signed QCFM file.


    Error: Failed to load images.


    Error: OS is not crypto signed

    C:\Users\Ertan\Desktop>
    me too stl-1, may be file error
    10-01-14 05:24 PM
  16. plugin's Avatar
    I was dreading that possible solution because I'm picky and would have appreciated a clean install from scratch, plus, it takes more time and I want to test drive this contraption ASAP!
    10-01-14 05:24 PM
  17. Arabianhorse's Avatar
    Hahahahahhahaha
    Wow in Excel
    His name in highlights

    STA-100-3/10.3.0.1154
    moody likes this.
    10-01-14 05:25 PM
  18. plugin's Avatar
    me too stl-1, may be file error

    Uk0311, did you perform a full sic multiwipe before trying to install, or are you getting the same message by trying to load the OS without any prior wipe?
    10-01-14 05:27 PM
  19. Ertank's Avatar
    I was dreading that possible solution because I'm picky and would have appreciated a clean install from scratch, plus, it takes more time and I want to test drive this contraption ASAP!
    I'm sorry. Trying to install over another OS did not work either. So, anyone with a solution?
    10-01-14 05:28 PM
  20. uk0311's Avatar
    Uk0311, did you perform a full sic multiwipe before trying to install, or are you getting the same message by trying to load the OS without any prior wipe?
    at first i load os no wipe ERROR!
    then i wipe and load os but still ERROR!!
    10-01-14 05:30 PM
  21. plugin's Avatar
    I'm sorry. Trying to install over another OS did not work either. So, anyone with a solution?
    Ertank, you tried to load over a working OS and got the same thing? If that is the case, I suspect BB sent a botched autoloader as a token of appreciation to all of us stl100-1 users. Black sheep.

    im going to try darcys beta for this autoloader and split it into os, radio and bars and sideload all of it on top of 10.3.0.1154

    Any other ideas?
    wolffkrieger likes this.
    10-01-14 05:33 PM
  22. zjxpot's Avatar
    Guys. can someone post a Mega-link for Stl 100-3 please
    can someone help me with this? I am getting 8hrs download time on the current stl 100-3 link
    10-01-14 05:35 PM
  23. Ertank's Avatar
    Ertank, you tried to load over a working OS and got the same thing? If that is the case, I suspect BB sent a botched autoloader as a token of appreciation to all of us stl100-1 users. Black sheep.

    im going to try darcys beta for this autoloader and split it into os, radio and bars and sideload all of it on top of 10.3.0.1154

    Any other ideas?
    Keep us informed. If it works, upload split files, please.
    It is very late and I'm going to bed. Will check tomorrow morning.
    10-01-14 05:35 PM
  24. plugin's Avatar
    Will do. Any non stl100-1 user has encountered a similar issue in the past with another release, or can suggest a workaround?
    10-01-14 05:40 PM
  25. LamarStarr's Avatar
    Swipe down in PICTURES app.. You can HIDE ITEMS I just wish it was password locked now!
    10-01-14 05:41 PM
1,285 ... 1617181920 ...

Similar Threads

  1. Any recommendations for Q10 Battery?
    By adrianlimsk in forum BlackBerry Q10
    Replies: 26
    Last Post: 02-23-15, 11:40 AM
  2. Gecko case for Passport: another near miss
    By shakingthrough in forum BlackBerry Passport
    Replies: 5
    Last Post: 10-26-14, 06:46 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 10-18-14, 08:08 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 10-18-14, 07:39 AM
  5. How can I update my Z10 (STL100-1) to 10.3.1.396?
    By KushalBhardwaj360 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 10-18-14, 07:27 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD