10-29-14 02:55 PM
852 ... 7891011 ...
tools
  1. dwane32's Avatar
    Seems to be Ok for daily driver...but android player constantly working in background..some times android media apps as well...
    OS 10.3.1.396 findings, fixes, feedback-img_20141002_115616.png
    10-02-14 09:57 AM
  2. step07's Avatar
    FINALLY !!!!!

    We have proper icons when making a shortcut on the home screen!


    OS 10.3.1.396 findings, fixes, feedback-img_20141002_160254.png
    OS 10.3.1.396 findings, fixes, feedback-img_20141002_160259.png

    Posted via CB10
    10-02-14 10:04 AM
  3. CTU2fan's Avatar
    Opening folders on my sdcard is a little laggy now. Initial card scan was quicker, but when I navigate to files in file manager it hangs a bit before the folder opens. Didn't do this on 10.3.0.1154 or 10.2.1.


    Posted via CB10
    clipskid likes this.
    10-02-14 10:08 AM
  4. kmcobra64's Avatar
    FINALLY !!!!!

    We have proper icons when making a shortcut on the home screen!

    Posted via CB10
    We have had that before too. It all depends on the website you are at.

    Some gave you an icon, some didn't.

    I had several on my home screen on 10.2.1

    Posted via CB10
    10-02-14 10:09 AM
  5. 1magine's Avatar
    Hate to keep asking, I really do, but I have not gotten a response yet. Can anyone tell me if the music app rotates from portrait to landscape?
    10-02-14 10:22 AM
  6. wolfee48's Avatar
    Hate to keep asking, I really do, but I have not gotten a response yet. Can anyone tell me if the music app rotates from portrait to landscape?
    Negative

    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.3.1.632
    1magine likes this.
    10-02-14 10:25 AM
  7. pmccartney's Avatar
    Hate to keep asking, I really do, but I have not gotten a response yet. Can anyone tell me if the music app rotates from portrait to landscape?
    No, it does not rotate.
    Portrait view only.
    1magine likes this.
    10-02-14 10:26 AM
  8. barbarianthemadserb's Avatar
    Dang, autoloader does not work on my Z10-5. It starts to reset my Z30 and Z30 resets to power up and then resets again. I disconnect the cable and my Z30 powers up okay but again autoloader does not work. Ug. I tried this on 3 different windows 7 pcs with same results. I also re-downloaded the zip file again, unzipped it again. And the same results (or lack of results is a better word) happen. I also tried administrative mode. No go. Any pointers will be of help. Thanks in advance

    Fixed! dumb on my part. When I turned on development mode on the Z30, autoloader started to load .
    Last edited by barbarianthemadserb; 10-02-14 at 10:51 AM. Reason: fixed the problem
    10-02-14 10:35 AM
  9. Tater Tots's Avatar
    I read that the browser doesn't have flash support, has anyone used the browser bar from 10.3.0.1154?
    10-02-14 10:40 AM
  10. wolfee48's Avatar
    Hate to keep asking, I really do, but I have not gotten a response yet. Can anyone tell me if the music app rotates from portrait to landscape?
    Negative

    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.3.1.632
    10-02-14 10:47 AM
  11. tw820's Avatar
    is there no way to change notification sounds all I get it phone call sound on my q10
    Attachment 302477
    Attachment 302478
    Attachment 302479

    Posted via CB10
    Once you are there click on phone only,then you will see set notification!

    Posted via CB10
    10-02-14 10:51 AM
  12. tw820's Avatar
    I still haven't found keyboard shortcuts! Help?

    Posted via CB10
    10-02-14 10:55 AM
  13. nguyensang1990's Avatar
    After install this version. My z30 can not connect to my Laptop using win 8.1 no matter how hard I tried...
    Anyone have this problem?
    10-02-14 10:58 AM
  14. mrjmc99's Avatar
    Seems to be Ok for daily driver...but android player constantly working in background..some times android media apps as well...
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141002_115616.png 
Views:	2101 
Size:	105.4 KB 
ID:	302505
    I think they finally broke these functions out of system, makes sense. Before you would just see system usage

    Z30STA100-3/10.3.0.1154
    10-02-14 11:01 AM
  15. Damatrix02's Avatar
    PROFILES!!! Finallllllly wow, now to test if they work
    10-02-14 11:01 AM
  16. RubenDM's Avatar
    I still haven't found keyboard shortcuts! Help?

    Posted via CB10
    It is in the general settings menu


    OS 10.3.1.396 findings, fixes, feedback-img_20141002_180333.png

    Posted via CB10
    tw820 likes this.
    10-02-14 11:03 AM
  17. Damatrix02's Avatar
    Anyone know where the Auto Detect function went? I cant seem to get my bb to connect unless I set it to 'Windows' its not in storage and access dettings anymore.
    10-02-14 11:04 AM
  18. deezy87's Avatar
    Having issues with advance interactions, not working. Works fine on 1154 on my Z just not my Q

    Sent from my Q10 using Tapatalk
    It seems like it is on and off for me on my Q10 as well. Not a deal breaker, though.
    zocster likes this.
    10-02-14 11:05 AM
  19. jordan559's Avatar
    In you first pic it says "edit profiles" so click (or long press) on "normal" to edit it. All your apps will be inside.

    Z10STL100-3/10.3.0.1154
    Thank you for this!! I had searched for those for hours last night.
    10-02-14 11:09 AM
  20. yeek's Avatar
    I like upgrade OS, but really hate watermarks, will stay with my 10.3.0.1154.
    10-02-14 11:14 AM
  21. shorski's Avatar
    After install this version. My z30 can not connect to my Laptop using win 8.1 no matter how hard I tried...
    Anyone have this problem?
    I don't have that issue.
    Z30 and win 8.1 too

    Posting from my cute z30 on 10.3.1.633
    nguyensang1990 likes this.
    10-02-14 11:16 AM
  22. shorski's Avatar
    Anyone know where the Auto Detect function went? I cant seem to get my bb to connect unless I set it to 'Windows' its not in storage and access dettings anymore.
    Auto detect seems to have been removed.

    Posting from my cute z30 on 10.3.1.633
    Mattma43 likes this.
    10-02-14 11:16 AM
  23. jhimmel's Avatar
    Verizon Z30 owners: any issues with incoming calls and texts on this radio?

    Posted via CB10
    Seems to be working so far. Loaded yesterday evening.
    VZW Z30
    torcheredsole56 and 00stryder like this.
    10-02-14 11:22 AM
  24. jhimmel's Avatar
    After install this version. My z30 can not connect to my Laptop using win 8.1 no matter how hard I tried...
    Anyone have this problem?
    Working here.
    STA100-3 Win8.1
    nguyensang1990 and versus13 like this.
    10-02-14 11:24 AM
  25. sayf777's Avatar
    Edit: Disregard
    10-02-14 11:25 AM
852 ... 7891011 ...

Similar Threads

  1. Comparing Carrier Data to Device monitor Data in 10.3.0.
    By StormieTwo in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 05-24-15, 12:01 PM
  2. Sachesi does not connect after 10.3.0.1154 upgrade
    By mlb5000 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 11
    Last Post: 04-10-15, 11:13 AM
  3. 10.3.1.396 Dev OS Screenshot Thread
    By shorski in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 110
    Last Post: 10-09-14, 10:38 PM
  4. Why am I getting error messages when I try to use my Camera?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-01-14, 12:08 PM
  5. 10.3 tips and tricks? Some body?
    By amritanshu singh in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-01-14, 11:33 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD