10-29-14 03:55 PM
852 ... 678910 ...
tools
  1. josh74's Avatar
    same here
    10-02-14 08:53 AM
  2. jonty12's Avatar
    Not sure if anyone has mentioned this yet, but this is something I've been waiting for since April 2013... They've adjusted hub spacing based on font size.

    before this, lets say you had a font size of 8, and you got 20 lines in your hub, when you changed font to 5, you still got 20 lines, just with more space around the text. Now when you change to 5 you get 30 lines (i.e., more content which is the point of changing font size).

    Also, not sure it mentioned before, and not positive it's new (but pretty sure it is), hitting "compose" from the hub now brings up "suggestions" in addition to the list of accounts (matching the "share" menu that comes up when hitting share).
    10-02-14 09:02 AM
  3. derkposner's Avatar
    In you first pic it says "edit profiles" so click (or long press) on "normal" to edit it. All your apps will be inside.

    Z10STL100-3/10.3.0.1154
    This worked thanks! It's just weird that they put it all in there instead of having the normal profile on that first page to me.

    Posted via CB10
    10-02-14 09:03 AM
  4. Timbosaurus's Avatar
    Now that we have OneNote working, please could somebody test Office Mobile from Snap? Would be great if we can finally get past the login screen.

    Posted via CB10
    10-02-14 09:07 AM
  5. topherparker's Avatar
    Facebook from beta zone ain't showing up on this build for me only twittly, breakfast saga and whatsapp show as available.

    Posted From A Zed30Berry via CB10
    That's because the beta version is the final in 10.3.1.xxx.

    Q10SQN100-1/10.3.1.632
    10-02-14 09:30 AM
  6. jrcdpm's Avatar
    Having an odd issue with my contacts on this leak. Just a few are not showing up or showing up and then disappearing. Anyone else having this issue? On Verizon Z30 and did security wipe but then did restore from 1154 backup.
    10-02-14 09:32 AM
  7. geodorn's Avatar
    Now that we have OneNote working, please could somebody test Office Mobile from Snap? Would be great if we can finally get past the login screen.
    I have just tried it and it's working fine, could login with my Office 365 account
    Timbosaurus likes this.
    10-02-14 09:37 AM
  8. jonty12's Avatar
    Now that we have OneNote working, please could somebody test Office Mobile from Snap? Would be great if we can finally get past the login screen.

    Posted via CB10
    Full office works fine now.

    Posted via CB10
    Timbosaurus and allengeorge like this.
    10-02-14 09:42 AM
  9. Damatrix02's Avatar
    is there no way to change notification sounds all I get it phone call sound on my q10

    Attachment 302479

    Posted via CB10
    Can someone please please please test contact override? If I set it to silent and the wife calls I want it to RING no matter what. Does this work in 10.3.1 if so Im in.
    10-02-14 09:44 AM
  10. James Blight's Avatar
    Mine's always done that since leaks back on 10.1 :\
    The password has always stayed but no other info, which is what I'd expect...

    Curious no one else had that?

    Z10STL100-3/10.3.0.1052
    My password always was retained as well.

    Posted via CB 10 on my Z30 (STA100-5) w 10.3.0.1154
    10-02-14 09:45 AM
  11. MaxxJag's Avatar
    OS 10.3.1.396 findings, fixes, feedback-img_20141002_094500.png
    (red boxes added for emphasis)
    Shows call status and mute status on the home screen. Neat if you ask me.
    Strange colors though.
    step07, Ealaionta and allengeorge like this.
    10-02-14 09:57 AM
  12. Charbel Ir's Avatar
    Has anyone been getting two short vibrations, or one sometimes, for no apparent reason ?

    Posted via CB10
    10-02-14 09:58 AM
  13. RubenDM's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141002_094500.png 
Views:	3975 
Size:	304.4 KB 
ID:	302496
    (red boxes added for emphasis)
    Shows call status and mute status on the home screen. Neat if you ask me.
    Strange colors though.
    Without mute, the colour is green

    OS 10.3.1.396 findings, fixes, feedback-img_20141002_121521.png

    Posted via CB10
    10-02-14 10:05 AM
  14. jonty12's Avatar
    Noticed the calendar meeting notification reminder has changed - much cleaner now.
    10-02-14 10:08 AM
  15. Mozdony's Avatar
    I installed this build on my Z10 STL100-3 on the AT&T network using a model-appropriate autoloader for this phone. Download and install were normal. I did not use link to restore anything and, instead, opted for a "fresh" install of apps from Blackberry World and Snap and Contact information from AT&T's cloud service. Then I setup the phone far enough to allow the running of a security wipe. Again, all went fine.

    I note that this build fixed a minor problem in my Contacts app that became apparent when font size was moved up above 10. At 12 or above, the Contact information would bunch up making it difficult to chose a home phone over a mobile phone for a given Contact. This has, as I said, now been corrected over 10.3.0.1154.
    Even though this is an early build with pin marks, it seems to be fully functional and I intend to use it as a daily driver for now. I have not yet used it long enough to encounter any new features that matter to my daily use. This build does seem to fully support my 128 GB micro SDXC card without issue. So far, I give it two thumbs up! Note: Blackberry Blend is still not functional on my phone with this build. Blackberry servers must be blocking same for all but the Passport.
    10-02-14 10:14 AM
  16. garg2k7's Avatar
    Is their a option for specific number call blocking on 10.3.1????

    Posted via CB10
    10-02-14 10:19 AM
  17. shorski's Avatar
    By the way, I just noticed that the new Twitter does not have the night mode(dark background) on this OS

    Posting from my cute z30 on 10.3.1.633
    10-02-14 10:22 AM
  18. Schmie Chen's Avatar
    LED notfications do not work properly. If you have two email accounts, just one of it works with customized LED alerts

    Posted via CB10
    10-02-14 10:32 AM
  19. evergray's Avatar
    This version has wifi connection issue with my q10.....
    It really annoying me!!!

    Posted via CB10
    10-02-14 10:36 AM
  20. yessuz's Avatar
    Fb from beta zone on 10.3.0 does not mark the read fb notifications from the first time

    Posted via CB10
    10-02-14 10:45 AM
  21. Damatrix02's Avatar
    Im on 10.3.1154 and I get the same thing -- it kind of drops out. and then you realize 2 hours later you are streaming on 4G. I went mad over my bill this month only because of that. But I think its Q5 H/W -- because it never happened on my Z/Q10
    10-02-14 10:46 AM
  22. owadkelly's Avatar
    Just found this.... customizable visual alerts:



    OS 10.3.1.396 findings, fixes, feedback-img_20141002_094245.png

    Posted via CB10
    10-02-14 10:47 AM
  23. kmcobra64's Avatar
    Fb from beta zone on 10.3.0 does not mark the read fb notifications from the first time

    Posted via CB10
    This is due to the FB beta and not an OS related issue. I was having this same problem in 10.2.1. Report the bug in beta zone.

    Posted via CB10
    10-02-14 10:49 AM
  24. jonty12's Avatar
    Im on 10.3.1154 and I get the same thing -- it kind of drops out. and then you realize 2 hours later you are streaming on 4G. I went mad over my bill this month only because of that. But I think its Q5 H/W -- because it never happened on my Z/Q10
    There are many threads on this. I used to be convinced it was a BB thing. Not so sure anymore. It now happens all the time on my SP3 as well as on my Carbon X1 - limited connectivity on WiFi - and never at the same time. One will be down while the others are fine. Happening to a bunch of people I work with on their iPhones too. The conspiracy folks should be having an NSA field day on this one.
    10-02-14 10:50 AM
  25. step07's Avatar
    I like the way the browser blurs out screenshots of web pages that can have sensitive information on
    OS 10.3.1.396 findings, fixes, feedback-img_20141002_152748.png

    Posted via CB10
    10-02-14 10:51 AM
852 ... 678910 ...

Similar Threads

  1. Comparing Carrier Data to Device monitor Data in 10.3.0.
    By StormieTwo in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 05-24-15, 01:01 PM
  2. Sachesi does not connect after 10.3.0.1154 upgrade
    By mlb5000 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 11
    Last Post: 04-10-15, 12:13 PM
  3. 10.3.1.396 Dev OS Screenshot Thread
    By shorski in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 110
    Last Post: 10-09-14, 11:38 PM
  4. Why am I getting error messages when I try to use my Camera?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-01-14, 01:08 PM
  5. 10.3 tips and tricks? Some body?
    By amritanshu singh in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-01-14, 12:33 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD