10-29-14 02:55 PM
852 ... 2223242526 ...
tools
  1. dpw09's Avatar
    And P'9983

    Posted via CB10
    And my z10

    Z10STL100-3/10.3.1.632
    10-04-14 03:03 PM
  2. sasktorgy's Avatar
    Running a Z10, and just upgraded to 10.3.1.396. So far so good, except one issue. I cannot adjust my brightness. I checked Power Saving mode, and i tried turning it off, but it won't (check box appears to go off...but I still cannot update brightness) anyone else see this, and if so, where you able to resolve?

    I found the battery saving mode on/off mode...all works well now
    Last edited by sasktorgy; 10-04-14 at 03:32 PM. Reason: update
    10-04-14 03:09 PM
  3. pttptppt's Avatar
    And my z10

    Z10STL100-3/10.3.1.632
    Z10 can't use blend yet

    Posted via CB10
    10-04-14 03:22 PM
  4. pttptppt's Avatar


    Posted via CB10
    10-04-14 03:32 PM
  5. hugolobowolf@gmail.com's Avatar
    The only problem i find is that we cant share a photo or a txt to the facebook. The option for share isn't avaiable
    10-04-14 03:40 PM
  6. 00_Agent's Avatar
    Still works; sweet!

    Attachment 303037

    Posted via CB10
    Hoowww?? -__-

    Posted via CB10
    10-04-14 04:25 PM
  7. 00_Agent's Avatar
    10.3.1 camera Bar works on 10.3??

    Posted via CB10
    10-04-14 04:25 PM
  8. KemKev's Avatar
    Tried it and love some of the new features but had to go back to 10.3.0.1052 as some Android apps I have come to rely on do not work well on this leak. Will see what happens when another one or the official comes out.
    10-04-14 04:30 PM
  9. KemKev's Avatar
    Still works; sweet!

    Attachment 303037

    Posted via CB10
    Hoowww?? -__-
    Install / sideload the sys.clock-11.20.1.41.bar file and assuming you know the instructions, you are good to go. If you do a search on the site for the file, the link should still be in a thread somewhere.
    10-04-14 04:36 PM
  10. 00_Agent's Avatar
    Cool! Thanks a lot!

    Posted via CB10
    10-04-14 04:44 PM
  11. clipskid's Avatar
    The latest Instagram I installed off snap yesterday is working
    Not for me

    Posted via CB10
    10-04-14 04:44 PM
  12. jrcdpm's Avatar
    Anyone else having a problem with texts? I can send them but not getting responses. Verizon Z30 did install and security wipe. Did not restore from backup.

    Posted via CB10
    10-04-14 07:50 PM
  13. dpw09's Avatar
    Z10 can't use blend yet

    Posted via CB10
    Mine can

    Z10STL100-3/10.3.1.632
    10-04-14 08:11 PM
  14. daviddragon's Avatar
    sorry i can't send you a screenshot confirming the fix (only 4 post at the time). i noticed that no more G-mail contacts,only local and social networks appears.
    10-04-14 08:42 PM
  15. Bring It On 2's Avatar
    I'm having issues with android apps not closing properly. For example the siriusxm app- when I close it completely it is still running in a headless mode. After I finish a phone call it starts playing music even though I wasn't listening to music before I placed the call.

    When I check app permissions I have disabled "run when minimized " and there is no option for "run in background ". Is there something else I'm missing so that the app completely exits when I close it? Why is the "run in background " option not there?


    OS 10.3.1.396 findings, fixes, feedback-img_20141004_214402.png

    Posted via CB10 on my Z10
    10-04-14 08:44 PM
  16. sales 101's Avatar
    Is it this leak? When did they bring back classic ring tone? That and new toggle profiles is awesome! It's the little things.

    Posted via CB10
    bakron1 likes this.
    10-04-14 08:50 PM
  17. jafrul's Avatar
    I did FULL backup.
    Run autoloader.
    Wipe device once (again to be sure).
    FULL restore.

    The issues I have are:
    - WhatsApp cannot turn off my media image autodownload. I want to turn all OFF.
    - phonebook issue just like some of you guys had. I toggle the unlink all contacts and link it all over again.
    And that missing numbers too.

    Besides of that, everything works like a charm.
    Colour LED, sound profiles, picture password, everything works.
    Android apps working well too.. just downloaded Microsoft Office. Works really well.

    Only setback, the watermarks (got used to it already) and no black theme for twitter.

    With due diligence from my Astro on Z30STA100-2/10.3.0.1154
    10-04-14 09:09 PM
  18. Ed Gar's Avatar
    Text messages is ttishy. Im not using it but it eats more batt than others. Even when network is off its still eating it.
    10-04-14 09:39 PM
  19. Bring It On 2's Avatar
    Anyone tried the TimePlay app for trivia at the movies? It locks up my phone when I try to run it. Requires a reboot.

    Posted via CB10 on my Z10
    10-04-14 09:53 PM
  20. biggyrocks's Avatar
    Everything fine here except for voice mail. Don't seem to have in the hub anymore. Did a wipe,OS reload to no avail.
    10-04-14 10:30 PM
  21. BK_NY_RAY's Avatar
    Stl 3 z10 here. No sound on alarm, no voice guidance in maps, not smooth when changing through home screens sometimes, phones resets when turning off then back on and advanced interaction is a hit or miss. S I G H. S M H.

    Posted via CB10
    10-04-14 11:00 PM
  22. James Blight's Avatar
    After install this version. My z30 can not connect to my Laptop using win 8.1 no matter how hard I tried...
    Anyone have this problem?
    I had similar issues. Had to reboot the phone three times to get a connection through USB.

    Posted via CB 10 on my Z30 (STA100-5) w 10.3.0.1154
    10-04-14 11:27 PM
  23. PJD642's Avatar
    One can set any key for it or is it only limited to K?
    Would u mind explaining the password thing a bit? Didn't get it. So if I have an option that sets the password a minute after locking the phone normally, will pressing K password lock the phone immediately or will just lock the phone? (like the lock button)
    I believe it would override the wait period and lock it immediately, and require the password to unlock. You can set it for any key - to test this I just long pressed "Y" from the home screen. Got a message asking if I wanted to assign a shortcut to that key. Clicked "Yes", and got 4 options - Launch App Shortcut, Quick Compose Shortcut, Speed Dial, and Other Shortcut. Clicked "Other Shortcut" and got several more options, including "Lock Device".
    10-05-14 07:15 AM
  24. PJD642's Avatar
    Are custom ring tones working for anyone? I can assign different ring tones per email address but when I assign a specific ring tone for a contact that tone doesn't go off but the tone that's assigned for the email address.
    How's the radio in this build? Compared to 1154/1155?
    not sure if its been mentioned, but the call volume is terrible even when its on max volume its still really low, a reboot/hard reset doesn't fix the problem, havn't tried a wipe yet
    Custom ring tones seem to be working for me, but are "clipped" - the full ring tone doesn't play. I've got one on my SD card which is a sonar ping that "dings" three times. When it goes off, only the first 2 or sometimes 1 "ping" get played. If I use file manager and go to the file and click it, the whole thing plays fine.

    Radio is working fine for me - Verizon Q10 in the U.S.A.

    Call volume seems to be slightly lower than 10.2.1.xxx, ring tones are definitely quieter, even maxed out. Media Player is LOUD.
    Lawrie Sherratt likes this.
    10-05-14 07:29 AM
  25. nycspaces.'s Avatar
    Finally! Custom snooze function for reminders, this is probably the greatest feature enhancement for business professionals to come to BB10, that was left out from bbos7. Combined with custom profiles, keyboard short cuts, these enhancements make 3.1 a major update when to come to time management and notifications. Now if they could just give us holstered options in the profiles BBRY may have finally exceeded functionality that was baked into bbos7 in its final incarnation.
    George_B likes this.
    10-05-14 09:19 AM
852 ... 2223242526 ...

Similar Threads

  1. Comparing Carrier Data to Device monitor Data in 10.3.0.
    By StormieTwo in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 05-24-15, 12:01 PM
  2. Sachesi does not connect after 10.3.0.1154 upgrade
    By mlb5000 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 11
    Last Post: 04-10-15, 11:13 AM
  3. 10.3.1.396 Dev OS Screenshot Thread
    By shorski in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 110
    Last Post: 10-09-14, 10:38 PM
  4. Why am I getting error messages when I try to use my Camera?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-01-14, 12:08 PM
  5. 10.3 tips and tricks? Some body?
    By amritanshu singh in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-01-14, 11:33 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD