10-29-14 02:55 PM
852 ... 2122232425 ...
tools
  1. francoism's Avatar
    I installed the 10.3.1 leak on my Z30 and everything is working. Great great

    Francois Z30 10.3.1.632 (STA 100-6)
    jaydee5799 likes this.
    10-04-14 11:43 AM
  2. pttptppt's Avatar
    Thanks. Can anyone else report their experiences with the radio? If it is better than 1155 I might be tempted to install this.

    Posted via CB10
    I can report back in a week when I go to my cottage. With .1155, I got really good reception there but with 10.2.1, only 1 bar so we'll see

    Posted via CB10
    10-04-14 11:45 AM
  3. James97's Avatar
    not sure if its been mentioned, but the call volume is terrible even when its on max volume its still really low, a reboot/hard reset doesnt fix the problem, havnt tried a wipe yet

    Posted via CB10
    10-04-14 11:58 AM
  4. sweetrogue's Avatar
    Any fix for contacts getting mixed up(few contacts starting with B will be in A, C will be in B)??
    Also for the notifications - where the notification icons on the lock screen are jumbled up irrespective of the time of receipt, and the notification tone just rings even without any new messages as long as I have an unread message

    Any help on this would be really appreciated. Thank you

    Z30STA100-2/10.3.1.632

    Posted via CB10
    10-04-14 12:23 PM
  5. pttptppt's Avatar
    not sure if its been mentioned, but the call volume is terrible even when its on max volume its still really low, a reboot/hard reset doesnt fix the problem, havnt tried a wipe yet

    Posted via CB10
    I'll try right now

    Posted via CB10
    10-04-14 12:25 PM
  6. jaydee5799's Avatar
    Assistant is not working

    Posted via CB10
    It's working for me
    10-04-14 12:28 PM
  7. jaydee5799's Avatar
    Thanks. Can anyone else report their experiences with the radio? If it is better than 1155 I might be tempted to install this.

    Posted via CB10
    No problem with the radio
    10-04-14 12:30 PM
  8. stevewoodrow11's Avatar
    The only way I found to sort the contacts was to de-merge them. This may be a pain for those with a lot of contacts though.

    Posted via CB10
    10-04-14 12:36 PM
  9. James97's Avatar
    I'll try right now

    Posted via CB10
    is it effecting you aswell?

    Posted via CB10
    10-04-14 12:38 PM
  10. nycspaces.'s Avatar
    Did autoloader over .1154 everything seemed great...got everything set-up with appworld and then snap and got it all configured properly. Everything seemed great, until....

    I set up unique LED colors for each key profile, everything seemed like it was working but i had a missed call and the LED was displaying RED despite having set it to Magenta, picked up the phone and saw the missed call notification, hit dismiss and went to check the caller, my contacts app had blown up all my data, gone form the fully synced 3,600 plus contacts and found only 80 in my address book. Did a hard restart and it started re-populating the contacts and re-building the HUB.

    Running on a Q10 VZW, Hosted Exchange, Installed late last night - COntact blew up this morning.

    Not sure if this is tied to LED's or possibly the VZW Caller ID service. I had an earlier call which just displayed "Wireless Caller" even though it was a know contact who would have normally displayed the Contact Name and displayed their picture.
    Last edited by nycspaces.; 10-04-14 at 01:10 PM. Reason: A little addl platform info
    10-04-14 12:41 PM
  11. xACiD's Avatar
    Aside from the contacts issue (have to disable automatic merging) I haven't found anything that doesn't work yet. Possibly alarm issue, but will need to check more. I've been known to turn snooze/stop the alarm while still asleep, lol.

    Battery life not as good as 1154 IMO though (yes, I know, still early but I don't recall 1154 draining like this in the first few days). This is with a wipe, autoload, wipe, no restore.

    Posted via CB10
    10-04-14 12:46 PM
  12. nycspaces.'s Avatar
    My only other issue besides the contacts i have discovered in the first few hours of playing with this is that i can not change the wallpapers from the hideous stock images.

    I also only installed OS no additional apps so i have not played with social, music or pictures apps.
    10-04-14 01:14 PM
  13. zocster's Avatar
    My only other issue besides the contacts i have discovered in the first few hours of playing with this is that i can not change the wallpapers from the hideous stock images.
    No issue here...



    Sent from my Q10 using Tapatalk
    10-04-14 01:18 PM
  14. Hobiano's Avatar
    my z10 stl100-1 freeze 2 minutes and shutdown, i must remove battery and plug in to open phone :-/
    wtf !!!! can any body help me
    10-04-14 01:18 PM
  15. rbtg's Avatar
    Any fix for contacts getting mixed up(few contacts starting with B will be in A, C will be in B)??
    Also for the notifications - where the notification icons on the lock screen are jumbled up irrespective of the time of receipt, and the notification tone just rings even without any new messages as long as I have an unread message

    Any help on this would be really appreciated. Thank you

    Z30STA100-2/10.3.1.632

    Posted via CB10
    look under phone app the're just fine ignore the contact app as of right now
    10-04-14 01:34 PM
  16. Bonsaibo's Avatar
    my z10 stl100-1 freeze 2 minutes and shutdown, i must remove battery and plug in to open phone :-/
    wtf !!!! can any body help me
    What did you load, since there is no working 632 leak for the stl1? Did you use 634?
    10-04-14 01:40 PM
  17. rbtg's Avatar
    My only other issue besides the contacts i have discovered in the first few hours of playing with this is that i can not change the wallpapers from the hideous stock images.

    I also only installed OS no additional apps so i have not played with social, music or pictures apps.
    not sure yet but it might be LinkedIn that's messing up contacts if it's not stabilizing u might need to go back to 1154
    10-04-14 01:40 PM
  18. coolcut's Avatar
    Anyone else have this chart(sometimes graph) in bottom left corner?

    Edit
    Doesn't show up in screenshot. It's displays stats on cpu, memory, fps, etc in real time...

    Posted via CB10
    Attached Thumbnails OS 10.3.1.396 findings, fixes, feedback-img_20141004_142439.png   OS 10.3.1.396 findings, fixes, feedback-img_20141004_144302.png  
    10-04-14 01:43 PM
  19. zocster's Avatar
    Swipe down on battery icon until they're gone, this will appear on OS under 1000
    coolcut likes this.
    10-04-14 01:47 PM
  20. conite's Avatar
    look under phone app the're just fine ignore the contact app as of right now
    This is true. The data itself seems completely intact. It is the contacts app itself which is not correctly handling the information, and is not properly presenting it. Automatic merging makes it even worse.

    Z30STA100-5/10.3.1.632
    10-04-14 01:47 PM
  21. pttptppt's Avatar
    Anyone else have this chart(sometimes graph) in bottom left corner?

    Edit
    Doesn't show up in screenshot. It's displays stats on cpu, memory, fps, etc in real time...

    Posted via CB10
    Swipe down from the top left corner a couple of times until it disappears

    Posted via CB10
    10-04-14 01:48 PM
  22. Hobiano's Avatar
    What did you load, since there is no working 632 leak for the stl1? Did you use 634?
    i download 632 bars ?!
    10-04-14 02:00 PM
  23. Naeg1995's Avatar
    After 24 hours running this version on my Q5 device, I've also returned to the previous leak (10.3.0.1154). It's impossible to maintain an active Wi-Fi connection with Q devices, total deal breaker!
    Sorry to hear that you also have the same issue
    Returned back to ....1154 and everything perfect again
    MarcoAntonioGR likes this.
    10-04-14 02:27 PM
  24. daviddragon's Avatar
    go to settings in contacts uncheck automatically merge contacts, do a custom restore just for contacts again and then one by one merge contacts again deleting duplicates. that should fix them.
    10-04-14 02:32 PM
  25. conite's Avatar
    go to settings in contacts uncheck automatically merge contacts, do a custom restore just for contacts again and then one by one merge contacts again deleting duplicates. that should fix them.
    I have no contacts to restore - all are cloud based (Gmail) and BBM, along with Twitter, Facebook, and LinkedIn. No local or sim contacts.

    I have wiped them all, and added back the accounts one at a time with merging set to off. Still messes things up. Much, much worse if I allow automatic merging.

    I can live with it though. They are all still there behind a layer of obscurity provided by the contacts app. Hopefully we'll get a new bar file for the contacts app soon enough.

    Z30STA100-5/10.3.1.632
    Last edited by conite; 10-04-14 at 02:57 PM.
    10-04-14 02:44 PM
852 ... 2122232425 ...

Similar Threads

  1. Comparing Carrier Data to Device monitor Data in 10.3.0.
    By StormieTwo in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 05-24-15, 12:01 PM
  2. Sachesi does not connect after 10.3.0.1154 upgrade
    By mlb5000 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 11
    Last Post: 04-10-15, 11:13 AM
  3. 10.3.1.396 Dev OS Screenshot Thread
    By shorski in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 110
    Last Post: 10-09-14, 10:38 PM
  4. Why am I getting error messages when I try to use my Camera?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-01-14, 12:08 PM
  5. 10.3 tips and tricks? Some body?
    By amritanshu singh in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-01-14, 11:33 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD