10-29-14 03:55 PM
852 ... 1718192021 ...
tools
  1. dpw09's Avatar
    My BIG issue is that I simply cannot get Sachesi or the Chrome Browser to connect to the phone, so I can't install snap or my other converted bar files. I've rebooted both the phone & the PC, changed the IP address for the phone, and nothing works. Problem is I've got one or two apps that I converted to bar files & don't have access to the original apks any more.
    Try setting connection to Windows instead of auto.
    If not try turning off wife and connect to link. Then try the other 2


    Z10STL100-3/10.3.1.632
    10-03-14 08:29 AM
  2. jaydee5799's Avatar
    I guess most of you guys who have bugs and problems did the auto loader with no wipe after and did a full restore.

    Posted via CB10
    autoloader wipes your device. Why do it twice?
    BB_Phoenix likes this.
    10-03-14 08:39 AM
  3. UnlimitedEra's Avatar
    Yes and so you have a comparison, I turned it off while playing fifa

    Posted via CB10
    Is fifa playing good?
    Which version do you have?

    ~Omar Via CB10 on Z10STL100-2/10.3.0.1154
    10-03-14 08:41 AM
  4. jaydee5799's Avatar
    I didn't restore anything

    Posted via CB10
    I always restore and everything works.
    BB_Phoenix likes this.
    10-03-14 08:43 AM
  5. jaydee5799's Avatar
    Oh wow,you can't see it in the screen shot....

    It's a block of constantly changing numbers about the cause, memory, etc...

    Posted via CB10
    swipe the battery icon at the top or tap it. it goes away
    10-03-14 08:44 AM
  6. dad2bandm's Avatar
    Is it just me, or did anyone else notice that the "notifications" volume toggle is different now?
    I used to be able to use the volume keys to lower the volume, and if you kept lowering the volume to the lowest setting, it would toggle to vibrate (or silent mode if you had that instead) mode.

    Now it just seems to only do volume.
    If I manually set the phone to vibrate, it only does vibrate, and you can no longer use the volume to toggle between vibrate, and your actual volume levels for audible notifications now. The "vibrate" actually shows a lock symbol next to it.
    10-03-14 08:45 AM
  7. Bring It On 2's Avatar
    I am noticing the keyboard bug where it occasionally uses the passport version of auto complete even though I have a z10. For example, in the CB app, I type messages with the normal z10 keyboard but when I use the search function it shows only 3 auto complete words at the top.
    And it is not consistent. I just did another search in CB and the keyboard worked properly.

    Posted via CB10 on my Z10
    10-03-14 08:46 AM
  8. Bring It On 2's Avatar
    I haven't seen this mentioned yet... when toggling profile in quick settings, you can toggle more than 2 profiles. See screenshot to see quick settings profile list.



    Attachment 302789

    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.3.1.632
    This is great. Exactly what I needed.

    Posted via CB10 on my Z10
    10-03-14 08:47 AM
  9. wolfee48's Avatar
    autoloader wipes your device. Why do it twice?
    Password still present after autoload with no restore = no wipe.

    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.3.1.632
    jonty12 and khehl like this.
    10-03-14 08:50 AM
  10. J4m3z420's Avatar
    I haven't seen this mentioned yet... when toggling profile in quick settings, you can toggle more than 2 profiles. See screenshot to see quick settings profile list.



    Attachment 302789

    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.3.1.632
    Nice!
    10-03-14 08:55 AM
  11. dad2bandm's Avatar
    Is it just me, or did anyone else notice that the "notifications" volume toggle is different now?...
    Actually, this may just be me not being used to the new "editable" profiles. It looks like the "Vibrate" profile by default, has sound disabled, hence why it was "locked". I enabled sound on the Vibrate profile, and now it seems to work the old way again, mostly.
    10-03-14 09:00 AM
  12. merli001's Avatar
    Unfortunately it's a big issue for me .
    The wifi connection is awful
    Sad to say but I have to go back ....
    Post #331
    Weird thing only 2 of us have this issue ....
    Q10
    i tried one more time...wipe+ fresh install and NO restores. still no luck

    soo i reinstalled 1154.happy now
    10-03-14 09:00 AM
  13. cupid4ig's Avatar
    I'm finding that this OS 10.3.1.632 is using or holding on to about 300mb more of RAM than 10.3.0.1154. Yes it's a leak and probably not optomized.

    STL 100-3 OS 10.3.1.632

    I thinks it's even better than 10.2.1.2977. Am on the os 10.2.1.2977 and I have like only 5 apps and this is my memory.

    Post via my wonderful Z30
    Attachment 302837
    Last edited by cupid4ig; 10-03-14 at 10:22 AM.
    10-03-14 09:15 AM
  14. Norg's Avatar
    swipe the battery icon at the top or tap it. it goes away
    Yes, you have to swipe downwards from battery icon using 1 finger.
    jaydee5799 likes this.
    10-03-14 09:18 AM
  15. Niels B's Avatar
    Sandpaper. Lightly.
    What grid?

    Posted via CB10
    10-03-14 09:19 AM
  16. FCSC's Avatar
    Password still present after autoload with no restore = no wipe.

    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.3.1.632
    I think it's in between.


    I believe the autoloader deletes data, but doesn't rewite over it like a security wipe does.

    Which is why things like pictures, texts etc aren't present after an autoloader, but the password remains.






    Posted via CB10
    10-03-14 09:42 AM
  17. damienR's Avatar
    Fresh install, unnecessary security wipe, and another install. NO restores, added everything again. All seems to be working except for minor glitches (occasionally when I tap "Add" in the calendar it does nothing. Close & reopen calendar & works fine). One other thing I've noticed, is when getting an audible alert for an email, the sound cuts out. I'm using "Sonar", which is 3 ping tones. It will play 2 pings, sometimes just 1. Never plays all three.

    My BIG issue is that I simply cannot get Sachesi or the Chrome Browser to connect to the phone, so I can't install snap or my other converted bar files. I've rebooted both the phone & the PC, changed the IP address for the phone, and nothing works. Problem is I've got one or two apps that I converted to bar files & don't have access to the original apks any more.

    OS 10.3.1.396 findings, fixes, feedback-img_20141001_165901.png do this

    Posted via CB10
    10-03-14 09:55 AM
  18. volodka777's Avatar
    Hello , yesterday there was a problem . got a call in viber , accepted, but the vibration continued to work until the phone is rebooted
    my phone z10 100-4.
    10-03-14 10:38 AM
  19. Gearheadaddy's Avatar
    Contact app is buggy, per example it displays some of my "b" names where "a" is
    Attachment 302365

    Posted via CB10
    Mine too...

    CrackBerry Genius on Verizon Z10 on 10.3.0.1154
    10-03-14 10:44 AM
  20. stevewoodrow11's Avatar
    I had the same issue with the contacts and i think it is the merging element.
    If you de-merge them, they appear to show ok. I didn't have hundreds of contacts so have been able to re-link them manually.
    10-03-14 10:54 AM
  21. jaydee5799's Avatar
    Has anyone tried syncing a Fitbit? I'll load 10.3 for that, otherwise I'll wait.

    Posted via CB10
    My fitbit syncs on 10.3.0.1154 which I have been using for a while now. I have no idea about this latest OS
    Chris S Mellor likes this.
    10-03-14 10:56 AM
  22. mania626's Avatar
    I had the same issue with the contacts and i think it is the merging element.
    If you de-merge them, they appear to show ok. I didn't have hundreds of contacts so have been able to re-link them manually.
    Great! ,just unchecked the "automatically link contacs" and the should be back to normal!! Thanks!

    Posted via CB10
    10-03-14 11:13 AM
  23. ikalinin's Avatar
    did i miss it in here? is anyone else missing facebook from the hub?

    OS 10.3.1.396 findings, fixes, feedback-img_20141003_111337.pngOS 10.3.1.396 findings, fixes, feedback-img_20141003_111325.png
    Last edited by ikalinin; 10-03-14 at 12:41 PM.
    10-03-14 12:12 PM
  24. PJD642's Avatar
    Have you toggled all of these to off?
    Try setting connection to Windows instead of auto.
    If not try turning off wife and connect to link. Then try the other 2
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141001_165901.png 
Views:	1912 
Size:	77.1 KB 
ID:	302823 do this
    Thank you all. I did all of the above, and then realized I hadn't actually connected the phone to Link since I'd installed the OS (I don't use Link for anything). So once Link had connected to the phone, I exited Link and then Chrome Browser connected as normal & I was uninstalling languages & installing bar files without issue!

    Now my only complaint is 1) volume on notifications seems lower than it was on 10.2.1.3254 (even with the sound slider all the way up, and 2) the new LED and custom profiles means it takes me longer to re-add everything to my liking
    10-03-14 12:21 PM
  25. kberube911's Avatar
    Just for Verizon z30 users. Texting issue seems fixed from 1154. I am receiving them since the upgrade to 10.3.1

    Visual voice mail does not work still. Not sure if I should even try the bar files from 10.3 or not. I'm worried that somehow impacted the texting issue.

    Posted via CB10
    10-03-14 12:30 PM
852 ... 1718192021 ...

Similar Threads

  1. Comparing Carrier Data to Device monitor Data in 10.3.0.
    By StormieTwo in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 05-24-15, 01:01 PM
  2. Sachesi does not connect after 10.3.0.1154 upgrade
    By mlb5000 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 11
    Last Post: 04-10-15, 12:13 PM
  3. 10.3.1.396 Dev OS Screenshot Thread
    By shorski in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 110
    Last Post: 10-09-14, 11:38 PM
  4. Why am I getting error messages when I try to use my Camera?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-01-14, 01:08 PM
  5. 10.3 tips and tricks? Some body?
    By amritanshu singh in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-01-14, 12:33 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD