10-29-14 03:55 PM
852 ... 1112131415 ...
tools
  1. merli001's Avatar
    this leak os is the only one that has wifi connection issues for me .i am about to reinstall 1054.any fix for that ?
    10-02-14 03:53 PM
  2. ZeroBarrier's Avatar
    no. when someone comments with photo only. still shows as empty post
    Still don't understand what you mean. "When someone comments with photo only"? Sounds like you're saying people can comment on Facebook with a pic, but facebook only allows comments to be typed words, not pictures. Or I'm just misunderstanding you entirely.

    Posted via CB10
    10-02-14 03:54 PM
  3. mixsiak's Avatar
    I like upgrade OS, but really hate watermarks, will stay with my 10.3.0.1154.
    Newone is better..faster and no battery drainage...so I dont realy mind watemarks..
    10-02-14 04:01 PM
  4. pttptppt's Avatar
    4% screen... sort of - device all time on standby?
    Actually no. I played fifa this morning and since then have been messaging a lot

    Posted via CB10
    10-02-14 04:09 PM
  5. jordan559's Avatar
    I had the contact issue on my Q10 as well. Some were missing and others were in the wrong section. One of my contacts I needed and since it wasn't showing I decided to just add it in again.

    Once I put their basic info and hit "save" the OS asked me if I wanted to make a new contact or add to the existing one (which wasn't actually visibly showing). I tapped on the make new option and from there all my missing contacts reappeared on there own. It even corrected my issue with some showing in the wrong section.

    Once I scrolled through all my contacts and noticed everything was back to normal I just deleted the second entry I had made for that one contact I was putting in again.

    Not sure if adding the contact somehow reset things but it definitely brought things back to normal for me. Maybe it will for anyone else having the issue.
    10-02-14 04:11 PM
  6. xACiD's Avatar
    so far everything works good. i am noticing sometimes where they have a big space around text in lists, where before it was OK because the text would be middle justified but now it's not and i guess they forgot to tighten around certain places.

    aside from that, it's going to take some used to the less padding around list items, messages, etc. now i feel like i have to be very precise but it's nice to see a lot more stuff at once now, especially on my q10.
    10-02-14 04:27 PM
  7. yessuz's Avatar
    Still don't understand what you mean. "When someone comments with photo only"? Sounds like you're saying people can comment on Facebook with a pic, but facebook only allows comments to be typed words, not pictures. Or I'm just misunderstanding you entirely.

    Posted via CB10
    you can comment on FB with uploading photo only. like this
    OS 10.3.1.396 findings, fixes, feedback-2014-10-02-21_32_10-facebook-opera.png

    such comments on BB fb app are displayed as empty comment. you see the person who commented, you see the time, date, but it is empty
    10-02-14 04:33 PM
  8. yessuz's Avatar
    Z10?
    I wish I had same..
    just loaded up
    10-02-14 04:34 PM
  9. SirJes's Avatar
    my phone just disconnected from my mobile network, then when i restarted it, all i got is blinking red light now.

    here goes my attempt to revive

    autoloader isn't connecting to it
    10-02-14 04:41 PM
  10. ZeroBarrier's Avatar
    you can comment on FB with uploading photo only. like this
    Click image for larger version. 

Name:	2014-10-02 21_32_10-Facebook - Opera.png 
Views:	2268 
Size:	19.3 KB 
ID:	302603

    such comments on BB fb app are displayed as empty comment. you see the person who commented, you see the time, date, but it is empty
    OK, I didn't know about this. I tend to stay away from Facebook as a whole, and only have an account and post due to a job social media post requirment.

    Posted via CB10
    10-02-14 04:42 PM
  11. geodorn's Avatar
    this leak os is the only one that has wifi connection issues for me .i am about to reinstall 1054.any fix for that ?
    What exactly is a wifi connection issue?

    Posted via CB10
    10-02-14 04:47 PM
  12. bdt417's Avatar
    Picture password working on my Z10 STL-100-3.
    10-02-14 04:56 PM
  13. bdt417's Avatar
    Try a hard reset (hold volume up and down keys until phone shuts down) see if that works. I have Picture Password Working on my Z10
    10-02-14 04:58 PM
  14. bdt417's Avatar
    Two new things i have seen in the new OS. You now have the ability to set alarms in the calendar (just tap the three dots (menu at the bottom).
    On the music app, when you swipe down from the top you have access to the equalizer.
    10-02-14 05:01 PM
  15. wolfee48's Avatar
    Nice find with music player.

    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.3.1.632
    10-02-14 05:04 PM
  16. nah.uhh's Avatar
    my phone just disconnected from my mobile network, then when i restarted it, all i got is blinking red light now.

    here goes my attempt to revive

    autoloader isn't connecting to it
    Uhoh

    I've lost a couple z10s myself in unconfirmed circumstances

    We're you charging?
    10-02-14 05:04 PM
  17. merli001's Avatar
    Quote Originally Posted by merli001 View Post
    this leak os is the only one that has wifi connection issues for me .i am about to reinstall 1054.any fix for that ?
    What exactly is a wifi connection issue?
    1054 was working well .with this leak it connects but after few seconds disconnects .suprised how nobody has mentioned that.
    10-02-14 05:05 PM
  18. joshmc82's Avatar
    Was curious about the 10.3.1.88 runtime from this os. Got it to install on .1154. However it hangs at about 75% when loading. Anyone out there know of any other bars that need to be loaded along side or can think of any kind of work arounds?
    OS 10.3.1.396 findings, fixes, feedback-img_20141002_160533.png

    Posted via CB10
    10-02-14 05:17 PM
  19. mixsiak's Avatar
    Best battery life ever
    Attachment 302583

    Posted via CB10
    I must really agree..same experiene....playing with a phone for last 6 hours..batery still 50
    10-02-14 05:18 PM
  20. dpw09's Avatar
    Can someone please please please test contact override? If I set it to silent and the wife calls I want it to RING no matter what. Does this work in 10.3.1 if so Im in.
    I set wife bbm override and was receiving sound while in meeting mode (set to silent)

    Z10STL100-3/10.3.1.632
    10-02-14 05:20 PM
  21. dpw09's Avatar
    I noticed custom snooze options for calendar notifications. Also had new open apt and open location options. Looks more advanced and polished.

    Z10STL100-3/10.3.1.632
    10-02-14 05:22 PM
  22. yessuz's Avatar
    Picture password working on my Z10 STL-100-3.
    works on my stl100-2.
    but was able to set up only from the second try
    10-02-14 05:29 PM
  23. mixsiak's Avatar
    no Advance interactions working on my Q10 ..anyone have the same problem
    10-02-14 05:29 PM
  24. yessuz's Avatar
    Nice find with music player.

    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.3.1.632
    what exactly??
    10-02-14 05:35 PM
  25. mrjmc99's Avatar
    I had the contact issue on my Q10 as well. Some were missing and others were in the wrong section. One of my contacts I needed and since it wasn't showing I decided to just add it in again.

    Once I put their basic info and hit "save" the OS asked me if I wanted to make a new contact or add to the existing one (which wasn't actually visibly showing). I tapped on the make new option and from there all my missing contacts reappeared on there own. It even corrected my issue with some showing in the wrong section.

    Once I scrolled through all my contacts and noticed everything was back to normal I just deleted the second entry I had made for that one contact I was putting in again.

    Not sure if adding the contact somehow reset things but it definitely brought things back to normal for me. Maybe it will for anyone else having the issue.
    Merging wasn?t working correctly for me, I turned it off and back on it Re downloaded most of my contacts and fixed a lot of them but my count is still higher than my Z30STA100-3/10.3.0.1154. I'm running 10.3.1 on my z10

    I'm going to hold out for a few days and see if there are any other problems before loading up my z30

    Z30STA100-3/10.3.0.1154
    raddn5 and tomasdorf like this.
    10-02-14 05:37 PM
852 ... 1112131415 ...

Similar Threads

  1. Comparing Carrier Data to Device monitor Data in 10.3.0.
    By StormieTwo in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 05-24-15, 01:01 PM
  2. Sachesi does not connect after 10.3.0.1154 upgrade
    By mlb5000 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 11
    Last Post: 04-10-15, 12:13 PM
  3. 10.3.1.396 Dev OS Screenshot Thread
    By shorski in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 110
    Last Post: 10-09-14, 11:38 PM
  4. Why am I getting error messages when I try to use my Camera?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-01-14, 01:08 PM
  5. 10.3 tips and tricks? Some body?
    By amritanshu singh in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-01-14, 12:33 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD