06-14-15 02:01 AM
833 ... 2324252627 ...
tools
  1. Lawrie Sherratt's Avatar
    Hello friends....
    I m a new user of blackberry and I m using BlackBerry Z10 STL100-1 model...
    I want to upgrade my BlackBerry os to 10.3.1..
    Can anyone Pls help me.........

    Read item 1 on first page.

    Posted via CB10
    02-14-15 11:11 AM
  2. ajmalbinazeez's Avatar
    It is a carrier related issue.
    I am also having the same issue, hopefully it will resolve after getting 10.3.1 update from carrier.

    Posted via CB10
    02-14-15 11:23 AM
  3. nfsw's Avatar
    Thank you Sirjes for creating these autoloaders. And thank you mobilemadness002 uploading on torrent.

    This os is the best version amongst the 10.3.1 lot. This has finally solved my problems of call drops and disconnects. Wifi is also ok. It's been two days and everything is working fine. Battery life is settling down nicely.

    Thanks once again friends.

    Posted via CB10
    02-14-15 01:40 PM
  4. Jophizzy's Avatar
    Please I need the link to download the os for Q10SQN100-3. Thank you

    Posted via CB10
    02-14-15 03:24 PM
  5. Chris Degroote's Avatar
    Please I need the link to download the os for Q10SQN100-3. Thank you

    Posted via CB10
    Like always, take a look at the first post

    Posted via CB10
    02-14-15 03:27 PM
  6. Levi_Asaiah's Avatar
    Yes. You're not loading "z30" on your z10. You're loading qc8960 OS which is the same for z10 stl100-2,3,4, q5, q10, z30 and Classic. The only thing that matters is the radio, and hatax's autoloader has the radio that will work with your device. No worries.

    Via CB Running Gold Candidate PassportSQW100-1/10.3.1.2267
    Thanks

    Z10STL100-3/10.3.1.2072/Digicel/LIME
    02-14-15 03:31 PM
  7. Mr4aces's Avatar
    A thousand thank you's Sir Jes
    02-14-15 03:36 PM
  8. Athes84's Avatar
    Upgrade appears in HUB, but it was cancelled, I cannot find it. :-( T-Mobile Hungary

    Posted via CB10
    02-14-15 03:52 PM
  9. Mr4aces's Avatar
    I still show the Hub

    What were the changes?
    02-14-15 05:10 PM
  10. jon4400's Avatar
    What version were you at before installing this leak? That would help to know. If you were at the prior 3.1 leak and all these improvements are since then, it would be worth it for me to update from 10.3.1.1368.
    No problem. Previous version was 10.3.1.2072
    02-14-15 06:04 PM
  11. pcpaldm's Avatar
    Updating for me resulted in error BB10-0004. I've downloaded for my Z30. I guess I get to wait for the official release - while I restore to what I had.
    02-14-15 07:07 PM
  12. anon(9208252)'s Avatar
    Updating for me resulted in error BB10-0004. I've downloaded for my Z30. I guess I get to wait for the official release - while I restore to what I had.
    I thought that code was for having the wrong radio file, i could be wrong, but make sure your loader was the correct one.
    02-14-15 07:14 PM
  13. pcpaldm's Avatar
    I downloaded --> Z30_CLASSIC_OS_10_3_1_2267.7z .. and yes that is what BB reports for this error code. I thought it strange. I'll try it again when I have more time.
    02-14-15 07:41 PM
  14. geminiman7's Avatar
    I'm so frustrated! Installed this on my Q10 and everything worked great--except that whenever my device resets or powers down, the phone completely **HARD RESETS**.

    For example, my battery died and when the phone came back on after just charging it for a few minutes, EVERYTHING I custom configured and installed was gone. So I can't do a single thing with this. If the phone ever powers down or resets for any reason, I lose everything.

    Has any one else experienced this? I found a few more recent threads of people complaining about the same exact issue, but no resolution has been posted. Here's a couple:

    http://forums.crackberry.com/blackbe...reboot-983667/
    http://forums.crackberry.com/ask-que...10-3-a-960404/

    Someone HELP please...
    02-14-15 07:54 PM
  15. anon(9208252)'s Avatar
    I'm so frustrated! Installed this on my Q10 and everything worked great--except that whenever my device resets or powers down, the phone completely **HARD RESETS**.

    For example, my battery died and when the phone came back on after just charging it for a few minutes, EVERYTHING I custom configured and installed was gone. So I can't do a single thing with this. If the phone ever powers down or resets for any reason, I lose everything.

    Has any one else experienced this? I found a few more recent threads of people complaining about the same exact issue, but no resolution has been posted. Here's a couple:

    http://forums.crackberry.com/blackbe...reboot-983667/
    http://forums.crackberry.com/ask-que...10-3-a-960404/

    Someone HELP please...
    Load the loader to take you back to factory OS, see if it still happens, and then if you want try another time. You could also just reload the OS your on.

    Passport. SQW100-1/10.3.1.2267 The Best Phone On The Market Today
    02-14-15 08:09 PM
  16. conite's Avatar
    I'm so frustrated! Installed this on my Q10 and everything worked great--except that whenever my device resets or powers down, the phone completely **HARD RESETS**.

    For example, my battery died and when the phone came back on after just charging it for a few minutes, EVERYTHING I custom configured and installed was gone. So I can't do a single thing with this. If the phone ever powers down or resets for any reason, I lose everything.

    Has any one else experienced this? I found a few more recent threads of people complaining about the same exact issue, but no resolution has been posted. Here's a couple:

    http://forums.crackberry.com/blackbe...reboot-983667/
    http://forums.crackberry.com/ask-que...10-3-a-960404/

    Someone HELP please...
    Sounds like you have the infamous blue led problem. Check out :

    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=977265

    Z30STA100-5/10.3.1.2267
    02-14-15 08:23 PM
  17. motec bb's Avatar
    I wouldn't that's quite a big jump in your OS.

    Depending on what you want to restore, get Back up pro from bbw and save to your SD card or cloud.

    Passport. SQW100-1/10.3.1.2267 The Best Phone On The Market Today
    Would Ultimate Backup from bbw suffice?

    Q10 on 10.3.0.908
    02-14-15 09:15 PM
  18. anon(9208252)'s Avatar
    Would Ultimate Backup from bbw suffice?

    Q10 on 10.3.0.908
    I have never used it , sorry , does it say it backs up everything for you.
    02-14-15 09:22 PM
  19. Jivani's Avatar
    T-Mobile z10's have mostly been having that issue, including mine, having tried this vs yet though..no pc/macs laying around at the moment

    Posted via CB10
    02-15-15 02:01 AM
  20. Jivani's Avatar
    I have a blue light device, and I have T-Mobile US, meaning I will never get the OTA time to start saving up for a z30 referb
    02-15-15 02:16 AM
  21. rajeevluv's Avatar
    Don't worry. You softbricked your device. Download and install this

    https://mega.co.nz/#!Cw53QArJ!ZOFH0v...bciychHofCUDKw

    Via CB Running Gold Candidate PassportSQW100-1/10.3.1.2267
    Dear Mate,

    Yes, you were right. The suggestion worked for me. But struggled to restore my contacts.

    Sent from my BlackBerry Q10 (10.3.1.2072) using Tapatalk
    02-15-15 05:25 AM
  22. Brainiac101's Avatar
    Can someone please help me with the link to download the autoloader from another site? The one on mega fail to download, something about write error. Am using z10 stl 1

    Posted via CB10
    02-15-15 07:58 AM
  23. Legal Eagle's Avatar
    Can someone please help me with the link to download the autoloader from another site? The one on mega fail to download, something about write error. Am using z10 stl 1

    Posted via CB10
    http://forums.crackberry.com/bb10-le...rchive-943672/
    02-15-15 08:21 AM
  24. ronfc's Avatar
    Works fine.
    May I ask what OS installation method have you done? I was originally running 2072 then installed 2267 Blitz on top of that to no avail.

    Posted via CB10
    02-15-15 08:29 AM
  25. conite's Avatar
    May I ask what OS installation method have you done? I was originally running 2072 then installed 2267 Blitz on top of that to no avail.

    Posted via CB10
    The last time I did a clean install was going to 10.3.1.1949. I have done non-destructive Sachesi upgrades since with 2072, 2243, and 2276. I have never had an issue with USB OTG.

    Z30STA100-5/10.3.1.2267
    02-15-15 08:41 AM
833 ... 2324252627 ...

Similar Threads

  1. Thoughts when OS 10.3.1 is around the corner
    By macberry33 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 02-10-15, 04:52 PM
  2. Autoloader Z10?
    By Blacc9ite in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 02-10-15, 02:31 PM
  3. Upgrade Leaked Os An BackUp older VErsion
    By sim_on94 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 2
    Last Post: 02-10-15, 01:26 PM
  4. Hands-on with SketchBook for BlackBerry 10
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 02-10-15, 11:51 AM
  5. 10.3
    By Mothannation in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-10-15, 09:54 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD