06-14-15 01:01 AM
833 ... 1819202122 ...
tools
  1. Chris Degroote's Avatar
    Thanks Conite . If you could direct me to a suitable link, I'd appreciate that. Don't want to risk my BBZ10 STA 100-1 and land into a bigger trouble.
    You may use the search button. Just type instal autoloader and you are fine. I cant post a direct link for now with the mobile cb app.

    Posted via CB10
    gfondeur likes this.
    02-12-15 08:31 AM
  2. ShurliAgati's Avatar
    You may use the search button. Just type instal autoloader and you are fine. I cant post a direct link for now with the mobile cb app.

    Posted via CB10
    Thanks Chris . I appreciate that
    02-12-15 08:38 AM
  3. jon4400's Avatar
    Can't speak for everyone here but for those carrying the Z30-STA5 model, this is solid as daily driver.

    Findings and fixes:
    - Music no longer cuts when pressing the volume buttons
    - Wi-Fi range has significantly increased
    - Camera opens and focus much faster , better snaps
    - No issues reading my exfat 64gb sd card after install
    - Battery life standby time improved (might be due to the fact that I removed a yahoo account)
    - Screen did flicker only once in 48 hours, haven't encountered it since.
    - no issues with notification volume

    Load method
    1. Full backup
    2. Ran autoloader
    3. Selective restore of device media and a few applications
    Didn't restore previous settings

    If you need me to test anything before you jump on this leak, feel free to reply or pm me.
    Again this is for the STA-5 model can't confirm the experience will be the same for others.

    Posted via CB10
    gfondeur likes this.
    02-12-15 08:54 AM
  4. factur's Avatar
    Anyone try .2267 for z10 stl 2 3 4?
    its ok??
    Tks
    02-12-15 09:47 AM
  5. Kaacz's Avatar
    My Z10 STL100-2 non-destructive upgraded from .2243 via Sachesi from blitz thread - only core & apps, radio leaved .2244
    All is ok and same as before upgrade..
    NinjaB likes this.
    02-12-15 10:05 AM
  6. youngguy7's Avatar
    Same problem here.



    It's More Fun Using Q10.3.1.2267
    Attachment 333197
    Same issue for me. A few reboots and uninstall/reinstall of Facebook hasn't solved it for me

    Posted via CB10
    02-12-15 10:05 AM
  7. petertinh's Avatar
    Anyone try .2267 for z10 stl 2 3 4?
    its ok??
    Tks
    Ok

    Posted via my Passport on OS 10.3.1.2267
    02-12-15 10:05 AM
  8. factur's Avatar
    Ok

    Posted via my Passport on OS 10.3.1.2267
    and? baterry signal, have information? my z10 stl2 Brasil
    02-12-15 10:12 AM
  9. petertinh's Avatar
    and? baterry signal, have information? my z10 stl2 Brasil
    I hear someone sad no problems with their device.

    Posted via my Passport on OS 10.3.1.2267
    02-12-15 10:15 AM
  10. chinmay007's Avatar
    Tried with firefox chrome, safari. No luck. I guess mega.co.nz is blocked at service provider level. Cant open even the site. Tried with broadband (BSNL) and mobile connections (MTNL/Vodafone/BSNL). A help with bitcasa will be great.
    Thanks.
    Got it. Mega.co.nz became available after changing the DNS.
    Installed just now.
    No flickering noticed till now.


    Posted via CB10
    02-12-15 10:34 AM
  11. gjcavana's Avatar
    I'll post up an autoloader I made for someone with a Z10 STL-2, it's a combo of the Z30 .2267 OS & Z10 STL-2,3,4,5 .2244 Radio files. It's uploading to mega right now and anyone is free to rehost it for the time being. I'm sure there will be a proper autoloader for it soon, but this should help anyone who needs it now.

    I'll edit the post in a few minutes when its done uploading.

    I'll add to OP later

    EDIT:

    Here's the link: https://mega.co.nz/#!KFBRGYJK!zTvNT4...5wO7QvEclf9-G4

    And odd, I didn't add that "I'll add to OP later" but if it gets added that's fine by me.
    Has anyone tried this on a Verizon Z10-4?
    02-12-15 10:37 AM
  12. El Gatto's Avatar
    Pls this mega is so slow. Where can I see the link for Q10 in bitcasa ?
    02-12-15 11:37 AM
  13. thurask's Avatar
    Pls this mega is so slow. Where can I see the link for Q10 in bitcasa ?
    It's been posted already. Read back a little.

    Posted via CB10
    gfondeur likes this.
    02-12-15 11:59 AM
  14. Vacchus's Avatar
    Thank You for the good news.
    But of course you did not encounter a Search in Contact fields, up to Notes.
    Pity, still downgraded in this, only in iPhone works ! (Cloud view of contacts too !)
    02-12-15 12:21 PM
  15. Paul94's Avatar
    Facebook App wont work on this build. This is the only problem. Also camera focus is much faster.
    Compared to 2072
    Last edited by Paul94; 02-12-15 at 12:35 PM. Reason: add
    02-12-15 12:33 PM
  16. Lawrie Sherratt's Avatar
    Can't speak for everyone here but for those carrying the Z30-STA5 model, this is solid as daily driver.

    Findings and fixes:
    - Music no longer cuts when pressing the volume buttons
    - Wi-Fi range has significantly increased
    - Camera opens and focus much faster , better snaps
    - No issues reading my exfat 64gb sd card after install
    - Battery life standby time improved (might be due to the fact that I removed a yahoo account)
    - Screen did flicker only once in 48 hours, haven't encountered it since.
    - no issues with notification volume

    Load method
    1. Full backup
    2. Ran autoloader
    3. Selective restore of device media and a few applications
    Didn't restore previous settings

    If you need me to test anything before you jump on this leak, feel free to reply or pm me.
    Again this is for the STA-5 model can't confirm the experience will be the same for others.

    Posted via CB10
    Ah but Jon. According to conite the screen flicker only pertains to the Passport. !!!! and not the Z30.
    02-12-15 12:33 PM
  17. Jan125's Avatar
    Q10 SQN100-3 here: Autoloaded and restored everything.

    Android runtime seems rather fast now. What did they do in the versions before? Calculate pi every frame?
    Tips still can't be disabled. Shame.
    App preferences, e.g. which apps are deleted, are still not carried over. Shame.
    No dark hub. Again. Shame for some.
    "Show Wallpaper When All Apps Are Closed" is still written like that, and the setting wasn't carried over. Shame.
    "Display Color Settings" is still it's own page. Shame.
    Had to update my accounts. Again. Shame.
    Had to update the settings in "Contacts" again. Shame.
    Wallpaper not carried over. Shame.
    Still can't delete SMS services. SHAME.
    Not quite sure, but the text on the lock screen seems a bit misaligned.
    Moving along text menus is still jumping quite a bit when you start dragging. They should get rid off this, and make it like the home screen. They should also make the home screen more sensitive.
    Browser still has "Settings" in the right menu. They should move it to the top bar. Same goes for the Hub. And Facebook.
    X To Go: Blue button still hides the text. Shame.
    No option for pre-10.3 UI. Shame, especially on Z10.


    Everything else works really well. I especially like that the apparent App-Drag-Lag after starting the device is gone. EDIT: Still there. Shame.
    Minecraft is now viable to play rather smoothly. Unfortunately, the Q10's screen is suboptimal for this.
    It also doesn't close automatically if you minimize it anymore.


    Waiting for the Z10 STL100-2 loader, maybe I'll choose to abandon 10.2.1 then. Until that happens: Skeuomorphism is my thing.
    Last edited by Jan125; 02-12-15 at 12:46 PM.
    vanthol likes this.
    02-12-15 12:35 PM
  18. MobileMadness002's Avatar
    Facebook App wont work on this build. This is the only problem. Also camera focus is much faster
    Do some searching before posting WRONG information. It was working fine until this morning. Been on 2267 or whatever it is for a week or so without issue.
    gfondeur likes this.
    02-12-15 12:36 PM
  19. Paul94's Avatar
    Can you help me fix it?

    Edit: nvm it started working. Lol
    02-12-15 12:44 PM
  20. Anubhav Nagpal's Avatar
    Can you help me fix it?

    Edit: nvm it started working. Lol
    It's down for some reasons and BlackBerry are working on the fix. Read the news posted on CrackBerry.

    Posted via CB10
    gfondeur likes this.
    02-12-15 12:53 PM
  21. Paul94's Avatar
    Thx just saw that
    02-12-15 01:33 PM
  22. Chris Degroote's Avatar
    Saw the mixed autoloader for Z10 and tried it - last time I installed an update it was 10.3.1.727 (I think), I used Sachesi to upgrade without erasing, but this time I thought I'd try the autoloader approach. It was easy, but now I have a problem with SDXC/exFAT card driver not being installed. Any suggestions?

    Attachment 333202Attachment 333203Attachment 333204
    I faced the same problem. This is how i fix it
    Put the sd card in the card reader of the pc and copy the whole content to a folder of your choice on your pc.
    After this format the card in exFAT
    Now first download this bar and install it on your phone with Sachesi:https://mega.co.nz/#!oA0C1YZS!9BECJH...A47PUABi4qFY7E
    Now put the sd card back in your phone. The download of the drivers start automaticly.
    After the download is done put the sd card back in your pc and copy the content from the folder you created in the first step back to your sd card.
    after that put the sd card back in your phone, wait 10 minutes or more ( depend how mutch content there is on your sd card ) and tadaa, everything should work again. The only thing that i mentioned is that the pc only reconise my flash memory and not the sd card. I have to put the phone in mass storage mode to see my sd card on the pc. Looking for a solution for that problem now.
    EDIT: fixed
    I uninstall all the blackberry software from my pc, reboot and reinstall latest blackberry blend software
    From my Z10 i uninstall all the computers and tablets in settings/ device connections
    Fire up blackberry link and connect my phone to the pc with usb cable. the drivers begin to install and after the whole proces was done my pc reconised my flash and SD card.
    Last edited by Chris Degroote; 02-12-15 at 03:51 PM.
    02-12-15 03:02 PM
  23. shanefoster75's Avatar
    any idea why I keep getting the "looking for decrypt key" message on IE 11 and Chrome and Firefox?
    02-12-15 03:18 PM
  24. sim_on94's Avatar
    just click it it opens a command programm, plug in your device via usb can be Turned on, take out sd card sim card and let the pragramm do its job. For my passport it took about 6 minutes
    02-12-15 03:19 PM
  25. geodorn's Avatar
    any idea why I keep getting the "looking for decrypt key" message on IE 11 and Chrome and Firefox?
    Because you are copying and pasting the link. Just click it...

    posted via CB10 on a Z10
    02-12-15 04:15 PM
833 ... 1819202122 ...

Similar Threads

  1. Thoughts when OS 10.3.1 is around the corner
    By macberry33 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 02-10-15, 03:52 PM
  2. Autoloader Z10?
    By Blacc9ite in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 02-10-15, 01:31 PM
  3. Upgrade Leaked Os An BackUp older VErsion
    By sim_on94 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 2
    Last Post: 02-10-15, 12:26 PM
  4. Hands-on with SketchBook for BlackBerry 10
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 02-10-15, 10:51 AM
  5. 10.3
    By Mothannation in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-10-15, 08:54 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD