03-01-15 05:43 PM
893 ... 1213141516 ...
tools
  1. hamed_star's Avatar
    it show pincode on desktop?
    11-27-14 12:19 AM
  2. Abhay2903's Avatar
    Installed 10.3.1.1154 today.. Non of the notification profile works.!!!
    no Ring, no vibration No LED.
    I tried all modes and also tried custom notification but no result.
    Using SLT 100-1 i had same issue with 10.3.1.652
    11-27-14 12:35 AM
  3. santhoshmanikandan's Avatar
    Installed 10.3.1.1154 today.. Non of the notification profile works.!!!
    no Ring, no vibration No LED.
    I tried all modes and also tried custom notification but no result.
    Using SLT 100-1 i had same issue with 10.3.1.652
    Try going back to 10.3 and install 10.3.1 I had this problem too. Or don't use sic swipe before installation.

    Z10STL100-1/10.3.1.1154
    11-27-14 12:41 AM
  4. f0xG3's Avatar
    Not sure if this has been reported but the Flickering issue is still here. I also have turned off power saving already.

    Using a Passport btw.

    Passport | SQW100-1/10.3.1.1154 | Globe PH
    11-27-14 01:10 AM
  5. gpg1808's Avatar
    I have a Z30 and a Passport - both running 10.3.1.747 - on Z30 the Settings Menue is in black colour, on the Passport it's white. Can I change this? I can't find this setting. Thx
    11-27-14 02:18 AM
  6. Abhay2903's Avatar
    WHat you mean by sic swipe ?
    Try going back to 10.3 and install 10.3.1 I had this problem too. Or don't use sic swipe before installation.

    Z10STL100-1/10.3.1.1154
    11-27-14 02:34 AM
  7. blackbird666's Avatar
    Not sure if this has been reported but the Flickering issue is still here. I also have turned off power saving already.

    Using a Passport btw.

    Passport | SQW100-1/10.3.1.1154 | Globe PH

    I do not think the flickering is linked to power saving mode!!! I mean I never use Power Saving Mode and my screen flickers.

    Its more a a RAM thing may be, when the screen flickers while using an APP, I close the APP and reopen it. This usually fixes the Flickering but there are times even when restarting an APP does not work, this is where I close couple of Active Frames and reopen the APP that has the flickering problem and no more flickering !!!
    11-27-14 02:39 AM
  8. Chris Degroote's Avatar
    Maybe not the right place to post and maybe mentioned before.
    Yesterday I load the radio. 996 over the. 1155 with the autoloader and had to reinstall the core OK of 1154. Because I had 2 red led flashes.
    When I reboot the phone after reinstalling the core OS the blue circle start to run and when it reach 85% it stops and the phone start up.
    It seems that everything works fine but normally the blue circle goes to the 100% right?
    Anyone else have this seeing before?

    Posted via CB10
    11-27-14 03:13 AM
  9. ofutur's Avatar
    Wifi setup is messed up. Refuses some passwords as it gets confused by special characters.
    11-27-14 04:59 AM
  10. bbzak's Avatar
    I am surprised to see that the call history is very short now.
    I cant find numbers I dialled yesterday in phone history.

    Anybody else facing this issue?
    11-27-14 05:06 AM
  11. Legal Eagle's Avatar
    I am surprised to see that the call history is very short now.
    I cant find numbers I dialled yesterday in phone history.

    Anybody else facing this issue?
    Yep, read your post and checked mine, everything had disappeared, even calls made yesterday.

    Did a non destructive update and everything was fine immediately after the update.

    Did a hard reset and they are all back !
    11-27-14 05:12 AM
  12. santhoshmanikandan's Avatar
    WHat you mean by sic swipe ?
    Then do the other option. Install 10.3 or 10.2.1 then install 10.3.1.

    Z10STL100-1/10.3.1.1154
    11-27-14 05:24 AM
  13. Wissam Karaky's Avatar
    That's been fixed since 1151.
    1151 and still have that bug

    Posted via awesome Passport
    11-27-14 05:28 AM
  14. Abhay2903's Avatar
    Tried every thing. I was on 10.30.1154 then uploaded 10.3.1.1154.
    After install i didnt get setup screen.
    Then wiped the phone. Restarted still no setup or tutorial at starting.
    created custom notification profile.
    No positive result!!!
    11-27-14 05:32 AM
  15. santhoshmanikandan's Avatar
    Tried every thing. I was on 10.30.1154 then uploaded 10.3.1.1154.
    After install i didnt get setup screen.
    Then wiped the phone. Restarted still no setup or tutorial at starting.
    created custom notification profile.
    No positive result!!!
    Type oobe:// in browser and press enter

    Z10STL100-1/10.3.1.1154
    11-27-14 07:22 AM
  16. dpw09's Avatar
    Installed 10.3.1.1154 today.. Non of the notification profile works.!!!
    no Ring, no vibration No LED.
    I tried all modes and also tried custom notification but no result.
    Using SLT 100-1 i had same issue with 10.3.1.652
    Open the normal profile. Then click reset button at bottom. May need reboot after. Then test normal profile. Repeat for other profiles.
    What steps are you using to switch between profiles? Which profile shows active in quick settings?

    Z10STL100-3/10.3.1.1154
    11-27-14 07:33 AM
  17. tickerguy's Avatar
    I do not think the flickering is linked to power saving mode!!! I mean I never use Power Saving Mode and my screen flickers.

    Its more a a RAM thing may be, when the screen flickers while using an APP, I close the APP and reopen it. This usually fixes the Flickering but there are times even when restarting an APP does not work, this is where I close couple of Active Frames and reopen the APP that has the flickering problem and no more flickering !!!
    The flickering is a gpu mode problem coming out of sleep.

    These leaks are not yet fully checked out on the Passport

    Posted via CB10
    11-27-14 07:33 AM
  18. dpw09's Avatar
    I am surprised to see that the call history is very short now.
    I cant find numbers I dialled yesterday in phone history.

    Anybody else facing this issue?
    Mine are all in the hub back to Saturday (first call after load on Fri night)

    Z10STL100-3/10.3.1.1154
    11-27-14 07:36 AM
  19. BVB65's Avatar
    I reinstalled the 1154 Core OS and the 1155 radio, along with the bar files for the browser and blackberry weather apps using Sachesi 1.9. This appears to have fixed the problem that I was having when I first upgraded to 1154. Now when there is a weather alert shown within the weather app (ex. "Winter Storm Warning"), I am able to tap the alert and the browser opened to the apps web site to show the info regarding that alert. Reinstalling the browser bar file has seemed to rectify the You Tube issue. Now when I open the You Tube app it opens to the You Tube homepage. Also the LED light issue with the text messages has seemed to be corrected.

    Posted via CB10
    11-27-14 07:47 AM
  20. jzajac's Avatar
    I am surprised to see that the call history is very short now.
    I cant find numbers I dialled yesterday in phone history.

    Anybody else facing this issue?
    I loaded with sachesi and all calls are still there going back two weeks.

    Posted via CB10
    11-27-14 08:37 AM
  21. toobs623's Avatar
    The flickering is a gpu mode problem coming out of sleep.

    These leaks are not yet fully checked out on the Passport

    Posted via CB10
    How did you figure that ticker? I had the issue consistently, regardless of device usage. It only stopped after reflashing the core OS

    Posted via CB10
    11-27-14 08:51 AM
  22. mrjmc99's Avatar
    Sms message general failure. Seems to die after some time. This has been a persistent issue on z30's Verizon on the last 3 builds. Only a restart solves the issue (not airplane mode or turning Wireless off).


    Posted via CB10
    Switch to 939 radio, solved it for me

    Z30STA100-3/10.3.1.1154
    ehroberts likes this.
    11-27-14 09:10 AM
  23. Poncherelly's Avatar
    Finding this OS very buggy. Android player wouldn't launch (just got a black screen) until I did a hard reboot. My wife's Q10 battery life is terrible and the phone is always hot (waiting to see if that clears up), I couldn't' get in to settings just now and had to do a hard reset. All and all it's just a little more buggy than I would like but I'll stick with (don't want to rebuild) until the next leak ... hopefully some of my problems will clear themselves up.
    IMO 1151 was much more stable and if you're on that, it's not worth updating.

    Oh, and I updated a friend of mine from the last official build to 1154 and he lost his hub. I had to BLITZ 1154 to his phone and everything came back, but he too had a couple of hard resets to fix some issues such as predictive text stopped working (came back after the reboot). Just seems that there are many temp bugs that resets are needed to clear up until the next bug creeps up.

    Still wont stop loading them though ... it's addictive
    11-27-14 09:13 AM
  24. eywong's Avatar
    When I reboot the phone after reinstalling the core OS the blue circle start to run and when it reach 85% it stops and the phone start up.
    It seems that everything works fine but normally the blue circle goes to the 100% right?
    I touch and hold the blue circle, which slows updates to the display. Then, I see additional numbers until 100% is reached.
    Z10STL100-3/10.3.1.1153

    P.S.
    CB automatic censorship substitutes ***** for the word "r e t a r d s" even when it is used with non-derogatory sense in a post.
    Last edited by eywong; 11-27-14 at 10:16 AM.
    11-27-14 09:55 AM
  25. ucee1's Avatar
    This is by far the best and smoothest leak I've loaded thus far. Loaded with an autoloader and everything is working fine. One thing I noticed is that I do unlock my phone with one swipe, unlike the other complaints I've read on this forum.
    andre3030 likes this.
    11-27-14 10:01 AM
893 ... 1213141516 ...

Similar Threads

  1. How BB OS 10 in Q10 calculates the memory status ?
    By Dev Aryan in forum BlackBerry Q10
    Replies: 2
    Last Post: 11-27-14, 04:47 PM
  2. How BB OS 10 calculates the memory status ?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-24-14, 07:40 PM
  3. Unofficial OS 10.2.1.1154 Links now live and available
    By notfakeprofile in forum BlackBerry PlayBook OS
    Replies: 3
    Last Post: 11-24-14, 02:35 PM
  4. Where are Whatsapp settings on my BlackBerry Q5?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-24-14, 01:48 PM
  5. Contact based call recording and blocking comes to Phone Tap in the latest update
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-24-14, 01:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD