01-16-15 01:16 AM
1,274 ... 3738394041 ...
tools
  1. VIP30's Avatar
    Battery life anyone???
    Snappy comes with sacrifice...

    OS 10.3.1.1151 Fixes & Findings-img_20141119_183528.png

    ODIN 9520 / 5.0.0.1743 Hybrid / 1850mAh
    11-19-14 05:37 AM
  2. yessuz's Avatar
    Battery life anyone???
    Snappy comes with sacrifice...

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141119_183528.png 
Views:	1765 
Size:	388.1 KB 
ID:	315423

    ODIN 9520 / 5.0.0.1743 Hybrid / 1850mAh
    battery life - better than on any 10.3.1 leak before.
    11-19-14 06:13 AM
  3. jackielio's Avatar
    OS 10.3.1.1151 Fixes & Findings-img_20141119_204100.png

    Pictures just don't show in library, anyone with the same issue? I'm on Z30, upgraded to 1151from 938. Thx!

    Posted via CB10
    11-19-14 07:44 AM
  4. VIP30's Avatar
    battery life - better than on any 10.3.1 leak before.
    The most that I 've got was 6hrs with browsing CB10 app last Sunday...
    Was on wifi all day...
    Autoloaded from 1016, customs restore without BBRuntime since 14/11/14...
    Sideload sysmon 10.3.1.12 because this sysmon build ****
    The best battery life to me for daily drive was the 1418...
    & maybe 10.3.1 was never meant for STL...

    ODIN 9520 / 5.0.0.1743 Hybrid / 1850mAh
    11-19-14 07:47 AM
  5. clieman's Avatar
    Waze crashes for me on start up which version are you running?
    I am using the BlackBerry World version.

    Posted via CB10
    11-19-14 08:10 AM
  6. lawguyman's Avatar
    The Android version of Minion Rush from Amazon, which used to work, now has problems. It often fails to load or freezes. Can anyone confirm?

    Posted via CB10
    11-19-14 08:38 AM
  7. lawguyman's Avatar
    The Optimum App from Cablevision, which used to work, now crashes on startup.

    Can anyone confirm?

    Posted via CB10
    11-19-14 08:48 AM
  8. UnlimitedEra's Avatar
    Random disabling to my wifi network occurs a lot

    |Posted Via Z10STL100-2|10.3.1.1151|
    11-19-14 09:18 AM
  9. filanto's Avatar
    Mine always shows 4G and the voice control does not activate with my Bluetooth anymore

    Posted via CB10
    11-19-14 09:22 AM
  10. gambit09's Avatar
    viber (android) latest update crashes

    z10stl-1/1.1151, autoload

    sent from my Nokia 3315
    11-19-14 09:34 AM
  11. muciumbe's Avatar
    No problems here, everything is ok, pictures are displayed correctly in library. Z30 - non destructive from 1016
    11-19-14 10:14 AM
  12. santhoshmanikandan's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141119_204100.png 
Views:	1558 
Size:	5.7 KB 
ID:	315453

    Pictures just don't show in library, anyone with the same issue? I'm on Z30, upgraded to 1151from 938. Thx!

    Posted via CB10
    Does all your pictures are in SD card?

    Posted via CB10
    Superfly_FR likes this.
    11-19-14 10:15 AM
  13. HotFix's Avatar
    Oh, and volume adjustment while watching videos causes short sound shutter

    Posted via CB10
    I have this problem when listening to Pandora and sometimes the native Music app.

    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.1.1016
    11-19-14 10:31 AM
  14. HotFix's Avatar
    My apologies if this has been asked before, I have read the entire thread over several days and don't remember seeing it. I have been working stupid hours though so I could be brain dead. But I digress... :-)

    When I was walking to the metro last night I got a call on my phone while I was listening to Pandora (android app) with BlackBerry earphones. I only know I got a call because the music stopped apparently randomly. When I took out my ear phones I could hear my phone ringing from the device only.

    While I have been running 10.3.1.1016 and now this build for a little while, I do seem to recall in 10.2.1 I would hear the phone ringing through my head phones.

    Anyone else notice their phone isn't running through their headphones?

    Almost forgot - non-destructive upgrade from 10.2.1 --> 10.3.1. 1016 --> 10.3.1.1151.



    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.1.1016
    11-19-14 10:38 AM
  15. world saviour's Avatar
    I'm reading through the post as we speak but was wondering if Password Keeper still available with this leak.

    Posted via CB10
    11-19-14 10:57 AM
  16. tayl0rd's Avatar
    Device: STL100-4 (Verizon Z10)
    Previous OS: 10.3.1.1016
    Install Method: Sachesi 2.0RC "non-destructive"
    Issue: BBM and Clock apps would not work.
    Observed Fix: Did an autoloader install. Checked that BBM worked. Did a full restore from backup. BBM and Clock apps continue to work.
    Issue: Settings won't open in the Contacts app. Took a very long time for the Contacts app to become responsive after opening it.
    Observed Fix: None yet. Working normally now.
    Issue: (MAJOR): Unable to save new contacts.
    Observed Fix: None.

    Finding: The wifi settings now have Wireless Protected Setup (WPS) option when connecting to a new network.
    Finding: Concerning the swipe to unlock; if you have no apps open, a single swipe will only bring you to the lock screen. If you have apps open, a single swipe will bring you back to the active frames or foreground app. if you do a slow to moderate swipe, it will open up to the lock screen; doesn't matter if you stop half screen or go all the way. If you do a quick flick, it will open all the way; again, doesn't matter if you go halfway or all the way. I repeated these procedures probably 10 times in a row. So I am 100% confident that is the secret sauce.



    Is no one else having the issue of not being able to save new contacts??
    Superfly_FR likes this.
    11-19-14 11:01 AM
  17. eywong's Avatar
    I'm reading through the post as we speak but was wondering if Password Keeper still available with this leak.
    Version 10.3.1.33 is in this package.
    Mecca EL likes this.
    11-19-14 11:01 AM
  18. Colin Wu's Avatar
    I'm reading through the post as we speak but was wondering if Password Keeper still available with this leak.

    Posted via CB10
    It is, but Cloud Sync doesn't seem to work. PK says it is "unable to connect to BlackBerry ID". I do remember it working in 1016.

    Not a huge deal since I export the db anyway, just not as convenient.

    Z10-3 10.3.1.1151 (autoloader and partial restore)
    11-19-14 11:06 AM
  19. moody's Avatar
    It is, but Cloud Sync doesn't seem to work. PK says it is "unable to connect to BlackBerry ID". I do remember it working in 1016.

    Not a huge deal since I export the db anyway, just not as convenient.

    Z10-3 10.3.1.1151 (autoloader and partial restore)
    Cloud sync worked for me just now. Z30STA100-3/10.3.1.1151

    I still do not get Facebook notifications. That's my only "bug" that I have been unable to solve.

    I am.... Mrs. Peevishlicious
    Colin Wu likes this.
    11-19-14 11:57 AM
  20. blackbird666's Avatar
    My apologies if this has been asked before, I have read the entire thread over several days and don't remember seeing it. I have been working stupid hours though so I could be brain dead. But I digress... :-)

    When I was walking to the metro last night I got a call on my phone while I was listening to Pandora (android app) with BlackBerry earphones. I only know I got a call because the music stopped apparently randomly. When I took out my ear phones I could hear my phone ringing from the device only.

    While I have been running 10.3.1.1016 and now this build for a little while, I do seem to recall in 10.2.1 I would hear the phone ringing through my head phones.

    Anyone else notice their phone isn't running through their headphones?

    Almost forgot - non-destructive upgrade from 10.2.1 --> 10.3.1. 1016 --> 10.3.1.1151.



    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.1.1016
    Non Destructive load

    Just tried to replicate the scenario and yes I cannot hear my ringtone through my headset! The music goes mute and the phone speakers blast me ringtone.




    Passport SQW100-1 / 10.3.1.1151
    HotFix likes this.
    11-19-14 12:40 PM
  21. Ertank's Avatar
    I have turned them on, and I even made a profile and had it active. Yet I don't get any notifications and I have used the search button didn't see anyone has the exact same issue I have. I'm not getting any notifications period!. P.S You really didn't need to be that blunt in your reply when I was only asking a simple question. Thanks for your help!!!
    Did you complete initial setup? Some STL100-1 models do not see it right after autoload (if that's how you loaded the OS). In my case, I started to get notifications after I could finish initial setup (start browser, go to oobe:// in the address, finish inital setup, in my case battery pull. Some others do hard reset).
    Minhaaj Rehman likes this.
    11-19-14 01:33 PM
  22. moody's Avatar
    Cloud sync worked for me just now. Z30STA100-3/10.3.1.1151

    I still do not get Facebook notifications. That's my only "bug" that I have been unable to solve.

    I am.... Mrs. Peevishlicious
    Cloud Sync worked but it wasn't accurate.

    What I mean is it went through the sync process but I had made changes on my device before syncing and those changes were "undone" by the sync.

    And backing it up to Drop Box didn't save changes either. How I know this is I made 3 changes in PK on my Z30, exported to folder on drop box.

    Then I opened PK on my Q10 and selected to import that file on drop box. It imported but the changes I had made were not there.

    Edited to say backup on SD card was a good and accurate backup.

    So not sure why but I'm guessing encryption to Cloud has a bug?

    I am.... Mrs. Peevishlicious
    Last edited by moodyk13; 11-19-14 at 02:29 PM.
    Mecca EL, zephyr613 and Colin Wu like this.
    11-19-14 01:54 PM
  23. Norg's Avatar
    My battery life is terrible. I used to leave work around 5:30PM with around 50% battery remaining. Now, I get to 50% by noon, and have to charge the phone by 4.

    It's been bad on the 10.3.1.X builds. Z10 AT&T

    I know that some say the battery on this build is great - I don't get it.
    Previous 10.3.1 builds were lasting quite a bit longer for me on my Q10, not sure why but this build is noticeably more thirsty. Been using task killer to kill off some background apps, but still very noticeable battery drainage since going to 1151 OS.

    Posted on CB10 via my Kick@ss Q10.
    11-19-14 02:01 PM
  24. Norg's Avatar
    My apologies if this has been asked before, I have read the entire thread over several days and don't remember seeing it. I have been working stupid hours though so I could be brain dead. But I digress... :-)

    When I was walking to the metro last night I got a call on my phone while I was listening to Pandora (android app) with BlackBerry earphones. I only know I got a call because the music stopped apparently randomly. When I took out my ear phones I could hear my phone ringing from the device only. While I have been running 10.3.1.1016 and now this build for a little while, I do seem to recall in 10.2.1 I would hear the phone ringing through my head phones.

    Anyone else notice their phone isn't running through their headphones?
    Almost forgot - non-destructive upgrade from 10.2.1 --> 10.3.1. 1016 --> 10.3.1.1151.
    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.1.1016
    Hey HotFix, you're always helping others out, so no apologies necessary my friend.
    I'll keep my ears open for this phenomena too. Will chime in later.

    Posted on CB10 via my Kick@ss Q10.
    11-19-14 02:03 PM
  25. wu-wei's Avatar
    My apologies if this has been asked before, I have read the entire thread over several days and don't remember seeing it. I have been working stupid hours though so I could be brain dead. But I digress... :-)

    When I was walking to the metro last night I got a call on my phone while I was listening to Pandora (android app) with BlackBerry earphones. I only know I got a call because the music stopped apparently randomly. When I took out my ear phones I could hear my phone ringing from the device only.

    While I have been running 10.3.1.1016 and now this build for a little while, I do seem to recall in 10.2.1 I would hear the phone ringing through my head phones.

    Anyone else notice their phone isn't running through their headphones?

    Almost forgot - non-destructive upgrade from 10.2.1 --> 10.3.1. 1016 --> 10.3.1.1151.



    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.1.1016
    I use a wired headset all the time, and I do not recall any BB10 OS ringing through to them...always device speaker.

    Most Bluetooth headsets provide for an "in-ear" ringtone, but in my experience wired sets do not.
    11-19-14 02:19 PM
1,274 ... 3738394041 ...

Similar Threads

  1. 10.3.1.1151 BlackBerry Links and Autoloaders
    By toobs623 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 675
    Last Post: 01-19-15, 07:58 AM
  2. How do I fix the front camera color bar glitch on my Z10?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-24-14, 01:23 AM
  3. Newest Instagram APK Works With 10.3.1.1151
    By SirJes in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 8
    Last Post: 11-19-14, 09:12 PM
  4. Why can't I access email attachments (Passport, 10.3)?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 7
    Last Post: 11-15-14, 11:20 PM
  5. Passport shipped with what OS version?
    By 2gwm in forum BlackBerry Passport
    Replies: 2
    Last Post: 11-14-14, 06:13 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD