01-16-15 12:16 AM
1,274 ... 3031323334 ...
tools
  1. Ertank's Avatar
    My Evernote content is showing correctly in Remember. Perhaps try deleting and re-adding the Evernote account?
    Worked for me.
    11-17-14 11:37 AM
  2. Jeroen Vos's Avatar
    Calendar bug is still there. In month view flipping from portrait to landscape makes it jump back a full month...

    Posted via CB10
    11-17-14 11:38 AM
  3. Ertank's Avatar
    That's too bad. I really liked that phone feature. Oh, well. Mute icon works too, just an extra 1/4 second to find it.
    Maybe you can try Advanced Interactions->Flip to Mute
    11-17-14 11:45 AM
  4. ariendg's Avatar
    Cellular / mobile connection seems to be decreased on my Z30. No calls icon is being displayed until I take the phone out of my pocket. After this the reception builds up to one or two stripes.

    Anyone else having mobile reception decreases on this new version?
    I have used the blitz non destructive upgrade from 10.3.0

    BlackBerry Z30
    11-17-14 11:49 AM
  5. ezapper2's Avatar
    Not sure if anyone noticed this yet but bbm screen share is back...woooohooooo

    Posted via CB10
    11-17-14 11:55 AM
  6. Fret Madden's Avatar
    I am using copious amounts of sarcasm.
    Ah - I couldn't see the forest for the trees.

    Posted via CB10
    clie610 and Mecca EL like this.
    11-17-14 11:59 AM
  7. tgillan's Avatar
    Don't know if this has been posted yet... I ran a search and didn't see it.

    Office Mobile works perfectly now.


    Posted via CB10
    When I try to use it I end up with double spaces between each word. Does this happen to anyone else? (z10 stl100-3, autoloaded)
    It did this on all the past leaks too.



    Posted via CB10
    11-17-14 12:16 PM
  8. John Vieira's Avatar
    Cellular / mobile connection seems to be decreased on my Z30. No calls icon is being displayed until I take the phone out of my pocket. After this the reception builds up to one or two stripes.

    Anyone else having mobile reception decreases on this new version?
    I have used the blitz non destructive upgrade from 10.3.0

    BlackBerry Z30
    Yeah. Not a huge change, but I notice weaker signal strength as well.

    Passport on Wind
    11-17-14 12:20 PM
  9. Superfly_FR's Avatar
    Hey guys/girls.
    Seriously I can't read all 38 pages again, I did once looking for something else (two swipes unlock) is anyone else having problems with Facebook. I have been getting this error steady since the "quick non destructive " update. I have deleted and reinstalled.
    Keith
    Attachment 315046

    Posted via CB10
    Had it also in previous leak.
    A (or maybe 2) soft reset (+/- keys) solved it.
    11-17-14 12:47 PM
  10. Colin Wu's Avatar
    Calendar bug is still there. In month view flipping from portrait to landscape makes it jump back a full month...

    Posted via CB10
    Confirmed. And it doesn't matter which direction the rotation is, it always jumps back a month.
    11-17-14 12:51 PM
  11. SnoozerBold's Avatar
    I've had nothing but a great experience so far with this latest leak. Of course I've only used it about 18 hrs but it is my daily driver (Z30) so I've put it through all my usual daily paces so far.

    And nope no BBM or clock issues for me. Luckily.

    Posted via CB10
    11-17-14 01:02 PM
  12. dviles's Avatar
    Has anyone who has had the problem (boots with blue led) of wiping after reboot gotten this one to work OK without factory reset.

    Posted via CB10
    11-17-14 01:04 PM
  13. ariendg's Avatar
    Cellular / mobile connection seems to be decreased on my Z30. No calls icon is being displayed until I take the phone out of my pocket. After this the reception builds up to one or two stripes.

    Anyone else having mobile reception decreases on this new version?
    I have used the blitz non destructive upgrade from 10.3.0

    BlackBerry Z30
    Seems this has to do with 4G turned on with my provider. I will test some more with switching back to 3G.

    BlackBerry Z30
    11-17-14 01:26 PM
  14. sdgandhi's Avatar
    Has anyone faced video playback lags... in file manager or Video app...??

    Any solution for that?

    Thanks & Regards, Sent by Sanjiv from my BlackBerry Q10 using Vodafone, Gujarat, India. Q10SQN100-3/10.3.1.1151.
    11-17-14 01:29 PM
  15. dpw09's Avatar
    Panorama is not working. It opens but unable to capture panoramic scenes.
    Just tested and captured fine

    Z10STL100-3/10.3.1.1151
    11-17-14 01:38 PM
  16. Colin Wu's Avatar
    Panorama is not working. It opens but unable to capture panoramic scenes.
    Just tried it and works just fine.
    11-17-14 01:46 PM
  17. spooky2012's Avatar
    Working for me too
    11-17-14 02:20 PM
  18. bluegreen1965's Avatar
    Verizon Z10 -4
    Used autoloader; no restore

    Loaded this on Saturday afternoon. So far the battery is terrific. The double swipe to open is a pain but definitely there. Used the work-around as suggested of turning off "Swipe to wake" and now use the top button to activate. The notification volume seems to be better now. I still have trouble occasionally (came from 938 where it also did this) with predicted words showing up in-column instead of in-line, as it is set. Swipe accuracy seems to be much improved over 938. No other issues at this point. I still have to load Snap and reinstall my Droid apps, so hopefully that won't bring any other dings to this report.
    moody likes this.
    11-17-14 02:31 PM
  19. Didi besh's Avatar
    I just added the build Z10STL100-1/10.3.1.1151 and I'm not getting any notifications. Not even the led flashing. Annoying beyond believes. Am I the only one? Please help
    11-17-14 02:36 PM
  20. cukierkas's Avatar
    I fo like doubke swipe to wake option, it prevents ghost touches abd calls in the pocket I used to have many before.
    Not using the auto dictionary, my language, Lithuanian, is still not supported.

    Posted via CB10
    Mecca EL likes this.
    11-17-14 02:47 PM
  21. BVB65's Avatar
    I am on Z10 STL100-4. I am using the Z10 STL100-2,3 1152 radio with this OS. I did a non-destructive upgrade using Sachesi 2.4. The radio seems to be effecting the battery. Dont know if it the OS itself. Should I use the radio for the STL100-4 or should I give it a few more days? I upgraded 2 days ago.

    Posted via CB10
    11-17-14 02:57 PM
  22. RoseBud68's Avatar
    I am on Z10 STL100-4. I am using the Z10 STL100-2,3 1152 radio with this OS. I did a non-destructive upgrade using Sachesi 2.4. The radio seems to be effecting the battery. Dont know if it the OS itself. Should I use the radio for the STL100-4 or should I give it a few more days? I upgraded 2 days ago.

    Posted via CB10
    Yes use the STL-4 Radio.
    11-17-14 02:59 PM
  23. BVB65's Avatar
    Yes use the STL-4 Radio.
    Thanks

    Posted via CB10
    11-17-14 03:09 PM
  24. Colin Wu's Avatar
    I just added the build Z10STL100-1/10.3.1.1151 and I'm not getting any notifications. Not even the led flashing. Annoying beyond believes. Am I the only one? Please help
    This has been covered many times in this thread but basically the default state for most notifications, especially email, seem to be off. You need to go and turn them on. Use "search thread" button. It is most helpful.
    Mecca EL likes this.
    11-17-14 03:14 PM
  25. canadian nick's Avatar
    Installed yesterday and working perfectly
    Notifications are loud again
    Battery life is amazing
    Signal strength is amazing
    Android (Netflix) runs great
    No diagnostic information bottom left corner
    Seems very fast, less buggy
    Best leak I have installed so far

    Z30STA100-5/10.3.1.1151



    Posted via CB10
    tanzarian likes this.
    11-17-14 03:21 PM
1,274 ... 3031323334 ...

Similar Threads

  1. 10.3.1.1151 BlackBerry Links and Autoloaders
    By toobs623 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 675
    Last Post: 01-19-15, 06:58 AM
  2. How do I fix the front camera color bar glitch on my Z10?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-24-14, 12:23 AM
  3. Newest Instagram APK Works With 10.3.1.1151
    By SirJes in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 8
    Last Post: 11-19-14, 08:12 PM
  4. Why can't I access email attachments (Passport, 10.3)?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 7
    Last Post: 11-15-14, 10:20 PM
  5. Passport shipped with what OS version?
    By 2gwm in forum BlackBerry Passport
    Replies: 2
    Last Post: 11-14-14, 05:13 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD