01-16-15 12:16 AM
1,274 ... 2829303132 ...
tools
  1. lycan666's Avatar
    How do I get bbm and the clock to work (non destructive)

    Posted via CB10
    11-17-14 05:20 AM
  2. Croberry1989's Avatar
    Multiwiped-autoloaded-Sec wiped. BB Z30

    WIFI- is still weak but I assigned static IP to my Z30 in router options and now the connection is really stronger.
    ANDROID - apps I use for net banking and Medscape are still really buggy, compared to 10.2.1. where they work flawlessly.
    OS- doesn't seem snappier as some people are suggesting. Maybe in a few days while it indexes.



    Posted via CB10
    11-17-14 05:32 AM
  3. Glen Barnett's Avatar
    This build is looking a little buggy for my liking. Perhaps we were spoiled by how good 1016 was, but 1151 is proving a little troublesome.

    Various Android apps locking up or just not loading where there worked flawlessly before.

    Lock screen issue where it takes two swipes to get to the home screen.

    Overall the UI just doesn't seem as snappy as 1016 (in my opinion) .

    I did a full destructive autoloader install and a security wipe after for good measure.

    I'm going to re-install 1016 until the next leak is issued.

    BlackBerry Z30 running 10.3.1.1151
    11-17-14 05:36 AM
  4. Radu BARAC's Avatar
    My Voice assistant is running by itself ! Phone is on the table and voice assistant starts up, anyone having these problems?
    11-17-14 05:43 AM
  5. prateek.samtani's Avatar
    BBM quits automatically and takes a lot of time to open.


    Tried installing the latest version again over installed one.

    It still quits as soon as I open.

    I find hub loading slow and poor network reception.

    Posted via CB10
    11-17-14 06:05 AM
  6. moody's Avatar
    None that I can see. Oh wait, maybe read some of the thread. The last 3 or 4 10.3.1 OSes have been good enough for a daily driver. Why don't you try it out yourself. Everyone's needs are different

    Posted via CB10
    You too are such a Snot head.

    You speak truth. But a Snot head nonetheless.

    Lololol my auto correct capitalized "snot" so it must be official.

    I am.... Mrs. Peevishlicious
    Pdinos3 and Mecca EL like this.
    11-17-14 06:28 AM
  7. Ecm's Avatar
    Evernote won't connect to Remember. Does anybody experiencing the same?
    My Evernote content is showing correctly in Remember. Perhaps try deleting and re-adding the Evernote account?
    Mecca EL likes this.
    11-17-14 06:30 AM
  8. moody's Avatar
    Well, this is the third 10.3.1 leak I install on my devices (Q10, Z10 STL100-2), it works fine, but everytime I get the same issues :

    - the wifi gauge works fine for a moment, and suddenly it goes empty after a few minutes or hours (can't really see a pattern). Attachment 315008
    It happens on both my Z10 and my Q10 since the .938 leak. Wifi is ok though, no problem with network stability or speed. Rebooting the device fix the issue temporarily, but not for long.
    Try changing the channel on your router.


    I am.... Mrs. Peevishlicious
    Mecca EL likes this.
    11-17-14 06:30 AM
  9. ronfc's Avatar
    Yeap, i do. Remember app lists all notes in evernote but when opened it's empty. Found the fix by erasing the evernote account from settings>accounts and readded the evernote account.

    Posted via CB10
    Done. Still the same.
    11-17-14 06:32 AM
  10. kbz1960's Avatar
    Anybody having trouble with mobile Hotspot on z30?

    Posted via CB10
    Nope. Using it right now.
    Mecca EL likes this.
    11-17-14 06:40 AM
  11. kbz1960's Avatar
    My Voice assistant is running by itself ! Phone is on the table and voice assistant starts up, anyone having these problems?
    It has popped up a couple times but I think I hit the button. Not sure though.
    11-17-14 06:43 AM
  12. joewoo's Avatar
    im gonna stop reading these threads cuz peoples' conclusions are all over the place...
    Lawrie Sherratt and Flatman like this.
    11-17-14 06:46 AM
  13. Abk92's Avatar
    Installed non destructive on my Q10. First leak I've ever installed. Everything is working so smoothly. It's lightning fast (not that the previous OS is slow either). Only issue I have is with BlackBerry Assistant, which I rarely use.

    Posted via CB10
    11-17-14 06:53 AM
  14. enguroo's Avatar
    The radio in this build totally sucks.

    Posted via CB10
    Mecca EL likes this.
    11-17-14 07:11 AM
  15. alimin's Avatar
    I have got a problem with searching through Contacts. With previous leak quick search by typing partially of a certain contact will show result, but with this build even with typing the exact name some contacts just cannot be searched. Very frustrating. Strange though that comparing with the bar files from 1016 version, the bar file for contacts is just the same i.e. 10.5.310.754.

    Anyone else experience this issue? BTW, i installed this build via nondestructive blitz method.

    Posted via CB10
    11-17-14 07:12 AM
  16. conite's Avatar
    I have got a problem with searching through Contacts. With previous leak quick search by typing partially of a certain contact will show result, but with this build even with typing the exact name some contacts just cannot be searched. Very frustrating. Strange though that comparing with the bar files from 1016 version, the bar file for contacts is just the same i.e. 10.5.310.754.

    Anyone else experience this issue? BTW, i installed this build via nondestructive blitz method.

    Posted via CB10
    Mine seems to behave normally. Maybe try and flash the core again. This will also perform a hard reset.

    Z30STA100-5/10.3.1.1151
    Mecca EL likes this.
    11-17-14 07:19 AM
  17. Colin Wu's Avatar
    Everything is going good so far. Just wanted to find out whether I'm the only one who hasn't gotten any occasion the advanced interactions to work on any 10.3 build. Z10 stl3

    Posted via CB10
    You're not the only one, though maybe there are only two of us. I have the same hardware and have not been able to get any of it to work - at least the ones I care about: "Lift to wake" and "Stay awake if I'm holding" (or something like that).
    moody likes this.
    11-17-14 07:27 AM
  18. SupaPictave's Avatar
    Try changing the channel on your router.
    Already tried
    No matter what network my device is connected to (home, office, public hotspot...), the bug appears after an undefined amount of time. Once the bug has occured, the gauge remains empty even if I disconnect/deactivate wifi and connect to another wifi network. The only way to fix this is rebooting the device.

    It's no big deal, honnestly, as long as the wifi works.
    11-17-14 07:36 AM
  19. tayl0rd's Avatar
    Device: STL100-4 (Verizon Z10)
    Previous OS: 10.3.1.1016
    Install Method: Sachesi 2.0RC "non-destructive"
    Issue: BBM and Clock apps would not work.
    Observed Fix: Did an autoloader install. Checked that BBM worked. Did a full restore from backup. BBM and Clock apps continue to work.
    Issue: Settings won't open in the Contacts app. Took a very long time for the Contacts app to become responsive after opening it.
    Observed Fix: None yet. Working normally now.

    Finding: The wifi settings now have Wireless Protected Setup (WPS) option when connecting to a new network.
    Finding: Concerning the swipe to unlock; if you have no apps open, a single swipe will only bring you to the lock screen. If you have apps open, a single swipe will bring you back to the active frames or foreground app.
    Last edited by tayl0rd; 11-17-14 at 08:57 AM.
    clie610, chern, niss63 and 1 others like this.
    11-17-14 07:46 AM
  20. clie610's Avatar
    Wow...relying productivity over leak OS? I thought this thread is about finding and fixes ...anyway, will continue reading about findings and any fixes found for 1151.

    I found that everything running smooth with even cool temperature during synch time. Experience flicker screen after installing Path, turning off my passport for half an hour or so and turn it back on, so far never have the flicker screen anymore
    11-17-14 07:55 AM
  21. tickerguy's Avatar
    Device: ​SQW-100-1 (Passport)
    Previous OS:
    10.3.1.1016
    Install Method:
    Sachesi 2.0RC "non-destructive"; ~102 files loaded.Findings:

    1. Previous "flicking" issue with 10.3.1.1016 appears corrected; 2 full days without incident.

    2. Previous occasional instability (average time to onset 12-18 hours) appears to be corrected; the phone has been completely stable. BeWeather Pro would exhibit an inability to back out of screens, for example. If left alone and not reset eventually the device would lock up and reset itself. There have been no noted instances of instability or resets since loading 10.3.1.1151.

    3. Inactive "back" button in some Android apps corrected ("back" now works in all apps.)

    4. Autoconnect VPN profiles for selected WiFi access points, which was broken earlier in 10.3.1's development cycle, is not corrected. VPNs can be manually connected and selected for automatic cellular connection but choosing it for selected WiFi access points does not result in an automatic VPN connection being established when the access point is seen.

    5. You can now "dock" the hub account list by sliding the current view SLIGHTLY to the right and releasing. This allows the account being displayed to be scrolled and individually selected while leaving the hub view open. I don't know when this appeared but I found it by accident in this release. See below image.
    Attached Thumbnails OS 10.3.1.1151 Fixes & Findings-img_20141117_075643.jpg  
    11-17-14 08:06 AM
  22. gambit09's Avatar
    Disconnect your phone, turn it off, start the autoloader, plug your phone into USB , wait for install to complete and phone to shut down and reboot, do happy dance.
    I don't know if my practice is correct but I always use the autoloader while my phone is power off

    z10 stl-1/1.1151
    sent from my Nokia 3315
    Mecca EL likes this.
    11-17-14 08:23 AM
  23. jdesignz's Avatar
    Is it me or battery a bit terrible?

    Sentt frrom myy BlaackBerrryy Q10 on Globe-Telecom | OS 10.3.1.1151
    11-17-14 08:24 AM
  24. clie610's Avatar
    Is it me or battery a bit terrible?

    Sentt frrom myy BlaackBerrryy Q10 on Globe-Telecom | OS 10.3.1.1151 �
    It's you J hahaha
    Mecca EL likes this.
    11-17-14 08:30 AM
  25. AmritD's Avatar
    Device: ​SQW-100-1 (Passport)
    Previous OS:
    10.3.1.1016
    Install Method:
    Sachesi 2.0RC "non-destructive"; ~102 files loaded.Findings:

    1. Previous "flicking" issue with 10.3.1.1016 appears corrected; 2 full days without incident.

    2. Previous occasional instability (average time to onset 12-18 hours) appears to be corrected; the phone has been completely stable. BeWeather Pro would exhibit an inability to back out of screens, for example. If left alone and not reset eventually the device would lock up and reset itself. There have been no noted instances of instability or resets since loading 10.3.1.1151.

    3. Inactive "back" button in some Android apps corrected ("back" now works in all apps.)

    4. Autoconnect VPN profiles for selected WiFi access points, which was broken earlier in 10.3.1's development cycle, is not corrected. VPNs can be manually connected and selected for automatic cellular connection but choosing it for selected WiFi access points does not result in an automatic VPN connection being established when the access point is seen.

    5. You can now "dock" the hub account list by sliding the current view SLIGHTLY to the right and releasing. This allows the account being displayed to be scrolled and individually selected while leaving the hub view open. I don't know when this appeared but I found it by accident in this release. See below image.
    About the docking part, don't know about sooner but been there since 10.2.1

    Q5 SQR100-3/10.2.1.3442
    Mecca EL likes this.
    11-17-14 08:32 AM
1,274 ... 2829303132 ...

Similar Threads

  1. 10.3.1.1151 BlackBerry Links and Autoloaders
    By toobs623 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 675
    Last Post: 01-19-15, 06:58 AM
  2. How do I fix the front camera color bar glitch on my Z10?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-24-14, 12:23 AM
  3. Newest Instagram APK Works With 10.3.1.1151
    By SirJes in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 8
    Last Post: 11-19-14, 08:12 PM
  4. Why can't I access email attachments (Passport, 10.3)?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 7
    Last Post: 11-15-14, 10:20 PM
  5. Passport shipped with what OS version?
    By 2gwm in forum BlackBerry Passport
    Replies: 2
    Last Post: 11-14-14, 05:13 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD