01-16-15 12:16 AM
1,274 ... 1920212223 ...
tools
  1. deiop's Avatar
    Mine is working fine....

    Posted via CB10
    11-15-14 11:04 PM
  2. chiefx13's Avatar
    I'm on the q10 and used the autoloader and can't get any android app to work. I installed Instagram and Google maps using snap and when I open them it's just a black screen and nothing happens....Any way to fix this?
    Just open and close them a few times. And if that doesn't work. Try a reset.

    I think it has more to do with the android runtime getting started than the apps themselves.

    Passport || Fido
    11-15-14 11:05 PM
  3. KenV54's Avatar
    It's your OWN fault if BBM doesn't open/work or anything else. You aren't meant to do non-destructive O/S installs because you are mashing together two separate OS coding or outdated OS coding with new coding, it's common sense you are going to have problems as a result and it should be expected.

    I have none of the problems everyone is claiming exists because I used the autoloader.

    Android notifications fully work and are openable now on this O/S which is amazing.

    Posted via CB10
    Well, I have no BBM issues and I nondestructively loaded this over 1016 ( which was an autoload), and there are people who are having problems with BBM and the clock who have done wipes and autoloads. None of this is anyone's fault. It's what leaks are all about.

    I posted earlier on the other 1151 thread or maybe this one that nondestructive loads, which are the equivalent of OTA loads, are, in fact, the way to upgrade, at least with official releases.

    Posted via CB10
    Mecca EL, kbz1960, moody and 2 others like this.
    11-15-14 11:17 PM
  4. Signhere's Avatar
    Swipe twice to open my phone is super annoying. Hope this isn't a permanent change, and if so, at least have an option around it.

    Posted via CB10
    Mecca EL, dawnjc79 and nah.uhh like this.
    11-15-14 11:25 PM
  5. John Vieira's Avatar
    It seems that low notification tones are just for custom notification sounds.

    The built in one's sound fine.

    Hopefully this is fixed later on, but for now that's a workaround, to just use the stock notification tones.

    Passport on Wind
    Mecca EL and geekaren like this.
    11-15-14 11:30 PM
  6. rbtg's Avatar
    i've got few apps working(not working on 1016) few not working(but working on 1016) i just don;t get it how that we go back instead of going forward
    11-15-14 11:31 PM
  7. bobshine's Avatar
    It's your OWN fault if BBM doesn't open/work or anything else. You aren't meant to do non-destructive O/S installs because you are mashing together two separate OS coding or outdated OS coding with new coding, it's common sense you are going to have problems as a result and it should be expected.

    I have none of the problems everyone is claiming exists because I used the autoloader.

    Android notifications fully work and are openable now on this O/S which is amazing.

    Posted via CB10
    I don't think everyone is having problems with BBM, just a few!

    Also non destructive is always done with official updates! When you download and update OTA, it's a nondestructive update.



    Posted via CB10
    Mecca EL, ronfc, nah.uhh and 1 others like this.
    11-15-14 11:51 PM
  8. bobshine's Avatar
    Swipe twice to open my phone is super annoying. Hope this isn't a permanent change, and if so, at least have an option around it.

    Posted via CB10
    Oh I didn't actually notice before I read your post! Looks like a bug... cause swipe to unlock doesn't seem to work properly.

    I have been using the lift to wake feature... so have been using less swipe to wake.

    Posted via CB10
    11-15-14 11:54 PM
  9. BDLIVE4463's Avatar
    Anyone have issues accessing either USB Mass Storage or smb shares with Linux in this built. Has been an issue for me in 1016

    Posted via CB10
    11-15-14 11:58 PM
  10. rbtg's Avatar
    I don't think everyone is having problems with BBM, just a few!

    Also non destructive is always done with official updates! When you download and update OTA, it's a nondestructive update.



    Posted via CB10
    i've got an update from vzw ota and right after that my phone was restarting by itself so i'm thinking it must be better to do a clean install wipe data and do everything again even if it takes longer ,if you have any issues after you will think about doing a clean install and that will be double the work
    11-15-14 11:59 PM
  11. WGn199's Avatar
    Tired. Same result...

    Posted via CB10
    Make sure your phone isn't plugged into the computer until you see the bootrom prompt.

    Run the autoloader without phone plugged in and only plug it in once you see the bootrom prompt.
    11-16-14 12:03 AM
  12. vgorous's Avatar
    Think this is new in the pictures app.

    Attachment 314505
    Attachment 314506

    Via CB10 from Scotland using PassportSQW100-1/10.3.1.1151
    Not new. It's also there on 1016.

    Posted via CB10
    11-16-14 12:05 AM
  13. djfawbz's Avatar
    Do a few reboots. The runtime should restore. If not, you may have to wipe and reload the OS if you've restored the runtime setting.

    Posted via CB10
    Thanks... Things seem to be slowly working out...
    Mecca EL likes this.
    11-16-14 12:16 AM
  14. Cong Tuan Nguyen's Avatar
    In the hub, whenever I choose an item, it got scroll down a bit ... weird

    Posted via CB10
    11-16-14 12:23 AM
  15. idees's Avatar
    Works here. Do not Forget to restart the app.
    I did Many times but nothing.
    It doesn't get any changes on settings. when I leave app, turns into default settings

    Posted via CB10
    11-16-14 12:30 AM
  16. canuck.bb's Avatar
    Don't know if this has been posted yet... I ran a search and didn't see it.

    Office Mobile works perfectly now.
    OS 10.3.1.1151 Fixes & Findings-img_20141116_025517.png
    OS 10.3.1.1151 Fixes & Findings-img_20141116_025542.png

    Posted via CB10
    Mecca EL, moody and Ealaionta like this.
    11-16-14 12:57 AM
  17. johnnyuk's Avatar
    Don't know if this has been posted yet... I ran a search and didn't see it.

    Office Mobile works perfectly now.

    Posted via CB10
    It also did in 10.3.1.1016

    Posted from my BlackBerry Z30 STA100-2 /10.2.1.3442 on O2 UK - Activated on BES10.2.4
    Mecca EL likes this.
    11-16-14 01:28 AM
  18. chiefx13's Avatar
    Answered my own questions.

    Camera seems to be largely unaffected in focus ability in this leak. No noticeable difference.

    Notification volumes are still in mousey and quiet.

    Raised new ones.

    And a new problem. The keyboard seems bit off. Actually quite off.
    The touch component is very jumpy and misinterpreting my gestures.

    And no more auto-correct to the when I press the ':'

    Reads a double tap on the enter bottom as a backspace sometimes

    And not more swipe down on the keyboard to bring up the auxiliary characters.

    Odd, no??

    I'm on a passport.

    Did all the resets I know how to do to see if that helps. Hasn't so far.

    Edit:

    The auto correct is slowly learning the smiley face but it used to 'just be there'.

    Passport || Fido
    11-16-14 01:33 AM
  19. wu-wei's Avatar
    It's your OWN fault if BBM doesn't open/work or anything else. You aren't meant to do non-destructive O/S installs because you are mashing together two separate OS coding or outdated OS coding with new coding, it's common sense you are going to have problems as a result and it should be expected.

    I have none of the problems everyone is claiming exists because I used the autoloader.

    Android notifications fully work and are openable now on this O/S which is amazing.

    Posted via CB10
    For someone who typically posts with a holier-than-thou attitude, you've really outdone yourself here. Are you completely stoopid? How, pray tell, do you think all of our carriers deliver updates to their loyal subscribers? Seriously, take your uninformed drivel somewhere else. I'm sure you've got a hot new version of the OS that fixes everything, cures crippled babies, and grants immortality.

    But only if you use an autoloader.

    Duh.
    RA-HA, Mecca EL, habs_fan and 9 others like this.
    11-16-14 02:06 AM
  20. BDLIVE4463's Avatar
    Anyone having any issues with Facebook messages not coming through while the chat is open via the hub?

    Posted via CB10
    11-16-14 02:06 AM
  21. will308's Avatar
    I used blitz to update and have no problems so far,bbm,clock all working
    kbz1960 and Mecca EL like this.
    11-16-14 02:26 AM
  22. blackbird666's Avatar
    Installed this Leak 10.3.1.1151 on my Passport and Z30 (non destructive) everything works!

    BATTERY performance is EPIC

    VOULME when playing media is LOUD, for NOTIFICATIONS it's a little LOW.


    BBM and CLOCK works without crashing from the start


    Screen FLICKERING when working with multiple apps opened, a quick hard reset sorted that out. No more screen flickering.


    CALENDAR NOTIFICATIONS work and all SAVED DATES are displayed correctly!


    Keyboard swipe and gestures work better than 10.3.1.1016


    Camera autofocus does a better job than 10.3.1.1016


    Blend works on my Passport! Version 1.0.1.74 from BlackBerry World


    By far the best leak, fast to boot and very snappy.


    GIGGITY


    Passport SQW100-1 / 10.3.1.1151
    11-16-14 02:30 AM
  23. massacra77's Avatar
    Installed on Z10/stl2 with nondestructive from 10.2

    Everything looks perfect except Android apps not working - just loading green bar, and then disappear after several minutes.

    Did hard reset (long press of volume keys ) - didnt helped.

    How to make android apps work?

    Do security wipe , reload nondestructive with Sachesi (2.0) and then restore form backup?

    Can someone help me? Thanks.
    11-16-14 02:54 AM
  24. Thesmartmale's Avatar
    BBM v10.5.5.46, from OS 1151


    Attachment 314756

    BBM v10.5.5.33, from OS 1016


    Attachment 314759



    Posted via CB10
    This has nothing to do with OS or BBM it's just that when u first start BBM it has a low Memory consumption but when you open channels or leave BBM open in an active frame for quite sometime it goes to 100+ MB in memory, just close it and open it back

    Posted via CB10
    Mecca EL and Ealaionta like this.
    11-16-14 04:04 AM
  25. deiop's Avatar
    Hm, everything is fine with this leak and my passport, but LTE / 4G does not work. ( Vodafone / Germany).

    Does anybody has the same problem?

    Posted via CB10
    11-16-14 04:07 AM
1,274 ... 1920212223 ...

Similar Threads

  1. 10.3.1.1151 BlackBerry Links and Autoloaders
    By toobs623 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 675
    Last Post: 01-19-15, 06:58 AM
  2. How do I fix the front camera color bar glitch on my Z10?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-24-14, 12:23 AM
  3. Newest Instagram APK Works With 10.3.1.1151
    By SirJes in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 8
    Last Post: 11-19-14, 08:12 PM
  4. Why can't I access email attachments (Passport, 10.3)?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 7
    Last Post: 11-15-14, 10:20 PM
  5. Passport shipped with what OS version?
    By 2gwm in forum BlackBerry Passport
    Replies: 2
    Last Post: 11-14-14, 05:13 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD