01-16-15 12:16 AM
1,274 ... 1516171819 ...
tools
  1. blackbird666's Avatar
    I've said this before (a few times).. 1 more time for good measure

    Assistant launching apps is broken if you
    A) upgraded non destructively from 10.2.1
    Or
    B) restored 10.2.1 settings

    OS 10.3.1.1016: destructive 821 > upgrade 800 > upgrade 938 > delta 1016
    Is there a way to fix this problem?



    Passport SQW100-1 / 10.3.1.1151
    11-15-14 01:48 PM
  2. eywong's Avatar
    I am able to open apps with Assistant by saying eg "iaunch bbm".
    Posted via CB10
    I tried "launch bbm." The response was a message saying, "Unable to find bbm on your device."
    Z10STL100-3/10.3..1.1151
    11-15-14 01:49 PM
  3. Ertank's Avatar
    I say "launch C B Ten" and it does.

    Z30STA100-5/10.3.1.1151
    Same here. "open C B Ten" does it.
    11-15-14 01:51 PM
  4. VIP30's Avatar
    Waze working and Birthday's are there.

    Posted via CB10 on Z30 (10.3.1.1151)
    Got waze working now by reinstalling it...

    Still no Contacts birthday showing in calendar...

    ODIN 9520 / 5.0.0.1743 Hybrid / 1850mAh
    11-15-14 01:52 PM
  5. Ertank's Avatar
    I was having issues with connecting my Z10-1 to the laptop on 10.3.1.1016
    It was saying " Setup hasn't been completed..."
    Does this issue still persist?

    Posted via CB10
    Check it out here: http://forums.crackberry.com/bb10-le...l#post11081066
    Ganayni94 likes this.
    11-15-14 02:05 PM
  6. Dodopremier's Avatar
    I tried "launch bbm." The response was a message saying, "Unable to find bbm on your device."
    Z10STL100-3/10.3..1.1151
    Works for me. Passport updated from 10.3.1.1010 with blitz file
    11-15-14 02:15 PM
  7. 1oo1's Avatar
    Is there a way to fix this problem?



    Passport SQW100-1 / 10.3.1.1151
    You could try re blitzing 10.3.1.1151 with the allow downgrade option checked on Sachesi.
    Last resort would be to use an autoloader
    I have this problem too but don't want to use an autoloader because I'd need to re setup everything.
    I was thinking of re sideloading all the bar associated with the voice assistant but I don't know what the bars are.


    Posted via Cb10
    11-15-14 02:38 PM
  8. delroyj's Avatar
    I tried "launch bbm." The response was a message saying, "Unable to find bbm on your device."
    Z10STL100-3/10.3..1.1151
    Works for me.... updated to newest leak via sachesi blitz on z30 sta2.

    Posted via CB10
    11-15-14 02:39 PM
  9. Alain_A's Avatar
    remote access file not working..z30...autoloader...back up
    11-15-14 02:47 PM
  10. n3v3r_kw's Avatar
    I am again able to connect to my 5ghz 802.11n WiFi. I was unable to the last 2 leaks I installed (10.3.0.1418, 10.2.1.1016)!!

    Posted via CB10
    11-15-14 02:48 PM
  11. rbtg's Avatar
    all apps that i'm using for remote access don't work anymore ,no more cameras no more rdc ,they let me set it up but they don't connect
    11-15-14 02:49 PM
  12. snejpa's Avatar
    Does anyone use Spotify? I am no longer getting album art. Did fresh install with autoloader

    Posted via CB10
    Have the same problem. Weird. Everything else seems to work great after Blitz upgrade.
    11-15-14 02:55 PM
  13. 1oo1's Avatar
    Possible finding
    Two finger swipe to hide show keyboard works again. It did not use to work on my z10 while I was running 10.3.1.1016
    Non destructive update from 1016 to 1151
    11-15-14 03:00 PM
  14. moody's Avatar
    hmmm. uninstalled and installed again. both google drive and drop box on playcloud give the following error.

    Z30STA100-5/10.3.1.1151, I missed you.
    Playcloud connects to Dropbox for me. Make sure you've toggled enable to "on" and signed in.

    I am....... Mrs. Peevishlicious
    Mecca EL likes this.
    11-15-14 03:02 PM
  15. moody's Avatar
    I tried "launch bbm." The response was a message saying, "Unable to find bbm on your device."
    Z10STL100-3/10.3..1.1151
    I was unable to launch BBM as well. Several reboots didn't work. Manually turned phone off and left off about 10 min. Turned back on and all is well.

    I am.... Mrs. Peevishlicious
    Mecca EL likes this.
    11-15-14 03:07 PM
  16. Mecca EL's Avatar
    Opening apps via the android notifications is the one thing I can't seem to get working. Grrrrr. I'm pretty sure it's one of my 40+ Android apps that is messing with it.

    Z30STA100-5/10.3.1.1151
    please update which app is the culprit, when you locate.
    11-15-14 03:07 PM
  17. kpbutton's Avatar
    Could be wrong but I don't remember the green call active tab at the top of the screen in 1016. This comes up when you minimise call screen to main screen
    Attachment 314556

    Posted via CB10
    I am still on 1016 and I noticed the active call box yesterday. I think it is a great new feature.
    11-15-14 03:08 PM
  18. texn884's Avatar
    How do I get the Dark Theme in BBM after the update
    11-15-14 03:12 PM
  19. tayl0rd's Avatar
    Device: STL100-4 (Verizon Z10)
    Previous OS: 10.3.1.1016
    Install Method: Sachesi 2.0RC "non-destructive"
    Issue: BBM and Clock apps would not work.
    Observed Fix: Did an autoloader install. Checked that BBM worked. Did a full restore from backup. BBM and Clock apps continue to work.
    Issue: Settings won't open in the Contacts app. Took a very long time for the Contacts app to become responsive after opening it.
    Observed Fix: None yet. Working normally now.

    Finding: The wifi settings now have Wireless Protected Setup (WPS) option when connecting to a new network.
    Finding: Concerning the swipe to unlock; if you have no apps open, a single swipe will only bring you to the lock screen. If you have apps open, a single swipe will bring you back to the home screen.
    Last edited by tayl0rd; 11-17-14 at 07:46 AM.
    Mecca EL likes this.
    11-15-14 03:21 PM
  20. jon4400's Avatar
    Ok can someone tell me where I can find this wallpaper, interestingly enough, after loading the leak via autoloader it was my lock screen wallapaper. But I can't seem to find it in the default wallpapers.

    OS 10.3.1.1151 Fixes & Findings-img_20141115_113823.png

    Posted via CB10
    11-15-14 03:22 PM
  21. Dodger52's Avatar
    In BBM swipe down from the top, now tap settings and search for the black background button, now tap it.

    It should be at the bottom of the settings screen

    Posted via CB10
    Last edited by Dodger52; 11-15-14 at 03:50 PM.
    Mecca EL likes this.
    11-15-14 03:22 PM
  22. GeorgeKan's Avatar
    so my wifi issues were solved, the wifi router broke down :\

    Replaced it with a new and all is well now
    Mecca EL, cupid4ig and anikelaiya like this.
    11-15-14 03:30 PM
  23. conite's Avatar
    please update which app is the culprit, when you locate.
    Sadly the inability to launch android apps from their hub notifications does not seem related to any of my apps. I have two other bb10 phones and they have followed the same upgrade path as my primary device. One of them has no android apps at all and does the same thing.

    Over time, I did a clean install of 10.3.1.938, and non-destructively updated to 1016, and then 1151. I don't recall them ever having worked in any version of 10.3.1.

    I have absolutely NONE of the other issues normally associated with a non-destructive update. Everything else seems to work as designed.

    I call voodoo on this one for me.

    Z30STA100-5/10.3.1.1151
    11-15-14 03:31 PM
  24. Colin Wu's Avatar
    I was unable to launch BBM as well. Several reboots didn't work. Manually turned phone off and left off about 10 min. Turned back on and all is well.

    I am.... Mrs. Peevishlicious
    I wonder if we're supposed to be able to open BBM as an app because I see in the Assistant help a "BBM" category where you can start a BBM message, check for BBM messages, etc. Similarly, there is a "Text Messages" app but Assistant is not able to open that either. I have no trouble opening other "real" apps.
    moody likes this.
    11-15-14 03:34 PM
  25. HereticHermit's Avatar
    Thank you Thurask and everyone else pitching in with help.
    I did an autoloader install on Z3. Security wipe on old OS > Install new OS> Security wipe > contacts back up. Its been 12 hours and nothing by way niggles on my Z3. Running perfectly. I did notice however that one of music streaming app do not close by X when minimised. I have to go to Hub and close from there.
    Mecca EL likes this.
    11-15-14 03:38 PM
1,274 ... 1516171819 ...

Similar Threads

  1. 10.3.1.1151 BlackBerry Links and Autoloaders
    By toobs623 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 675
    Last Post: 01-19-15, 06:58 AM
  2. How do I fix the front camera color bar glitch on my Z10?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-24-14, 12:23 AM
  3. Newest Instagram APK Works With 10.3.1.1151
    By SirJes in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 8
    Last Post: 11-19-14, 08:12 PM
  4. Why can't I access email attachments (Passport, 10.3)?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 7
    Last Post: 11-15-14, 10:20 PM
  5. Passport shipped with what OS version?
    By 2gwm in forum BlackBerry Passport
    Replies: 2
    Last Post: 11-14-14, 05:13 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD