12-09-14 09:15 AM
1,593 ... 5152535455 ...
tools
  1. semapj's Avatar
    Is it worth the risk!


    Posted via CB10
    11-08-14 04:15 AM
  2. maqsalmina's Avatar
    Wifii connection is not stable
    11-08-14 05:50 AM
  3. andysan1971's Avatar
    Yeah, but this has nothing to do with your OS version, it's a well-documented Q10 quirk that seems to be due to a loose battery. The easiest fix is to insert something - usually a business card - between the battery and battery door. It mostly fixed the problem for me.
    Did not realise this - cheers

    Q10 - 10.3.1.1016
    11-08-14 07:02 AM
  4. gambit09's Avatar
    Guys, I still have this issue.

    I have tried uninstalling all softwares and drivers related to bb in my system and installing them again after rebooting.

    I also did a security wipe/ factory resetting and followed all steps mentioned below. Still I get the error saying "Device setup Incomplete" when i connect my z10 stl-1 10.3.1.1016 to bb link
    I was able to make the initial setup work by downgrading to 10.2.1.3447 then to 10.3.1.1016 using autoloader but at first it did not work, I made it on the second attempt
    anand_ma likes this.
    11-08-14 07:51 AM
  5. gambit09's Avatar
    Anyone don't know how resolve my problem?
    you have to make the initial setup run and complete it
    11-08-14 07:54 AM
  6. danp2000's Avatar
    Ho, and there is a strange little box on the bottom left corner of the screen...... haha, just kidding !

    Blackberry Z10 (STL 100-2) - running OS 10.3.1.1016
    I can remember a time when somebody asked a question on CB and it was just answered. No sarcasm, no flaming, just users helping one another.

    While I am also frustrated with that question being asked so many times the 10 negative responses to each question is worse and clogs the forum more.

    Would it be possible to go back to being a helpful community without all the useless collateral?

    Just my opinion.

    T-Mobile STL100-3 running autoloaded 10.3.1.1016 setup from scratch.
    11-08-14 08:13 AM
  7. andysan1971's Avatar
    I can remember a time when somebody asked a question on CB and it was just answered. No sarcasm, no flaming, just users helping one another.

    While I am also frustrated with that question being asked so many times the 10 negative responses to each question is worse and clogs the forum more.

    Would it be possible to go back to being a helpful community without all the useless collateral?

    Just my opinion.

    T-Mobile STL100-3 running autoloaded 10.3.1.1016 setup from scratch.
    I seconded your post - fully agree

    Q10 - 10.3.1.1016
    11-08-14 08:19 AM
  8. Legal Eagle's Avatar
    I can remember a time when somebody asked a question on CB and it was just answered. No sarcasm, no flaming, just users helping one another.

    While I am also frustrated with that question being asked so many times the 10 negative responses to each question is worse and clogs the forum more.

    Would it be possible to go back to being a helpful community without all the useless collateral?

    Just my opinion.

    T-Mobile STL100-3 running autoloaded 10.3.1.1016 setup from scratch.
    Perhaps in the "good old days" people took the trouble to read a thread to seek an answer to their problem and only posted if they could not find one.

    I, and seemingly quite a few others, are more than happy to spend time helping people who have first tried to help themselves and not found a solution to their issue but object to "spoon feeding" people who quite simply can't be bothered to try and help themselves.

    Seems to be a general trend in life, not just here on CB.
    11-08-14 08:21 AM
  9. abhishek91k's Avatar
    Hi facing one problem my phone is not ringing. I have blackberry z 10 st 100-1.

    Posted via CB10
    11-08-14 08:30 AM
  10. casunilmaurya's Avatar
    which model are u using??
    11-08-14 09:03 AM
  11. dpw09's Avatar
    How does the override function work? If I enable it what will happen?


    Posted via CB10
    It means if you set the override volume for yahoo to max in normal profile and you are using the normal profile no matter what volume you set normal at, yahoo will always come through maxed. All other apps will increase/decrease volume with main volume.

    Z10STL100-3/10.3.1.1016
    11-08-14 09:09 AM
  12. dpw09's Avatar
    Wifii connection is not stable
    This was also mentioned. Some have been able to set a static IP and it's been more stable

    Z10STL100-3/10.3.1.1016
    11-08-14 09:11 AM
  13. Nicola's Avatar
    Finding: I believe this is new. When I set an out office response on my active sync email I now have the option to set a different message for auto response to emails within my organization. MS Outlook and my web client don't display the option but the email settings on my phone do.

    BlackBerry Z30 STA100-5 on Rogers
    11-08-14 09:56 AM
  14. BVB65's Avatar
    U people have no patience. So what if a question regarding a problem is asked too many times. This is what the damn thread is for. No wonder the mods have a problem with the BS that often goes on in these threads. Instead of just answering the question and pointing the individual to the answer, some of you got to make a big production out of it and get ****ty about it.

    Posted via CB10
    11-08-14 11:13 AM
  15. cbcoza's Avatar
    Finding: I believe this is new. When I set an out office response on my active sync email I now have the option to set a different message for auto response to emails within my organization. MS Outlook and my web client don't display the option but the email settings on my phone do.

    BlackBerry Z30 STA100-5 on Rogers
    That is good to know, but Outlook and Web App do have this in place for internal and external.

    -- Z30STA100-6/10.3.1.1016. --
    11-08-14 12:18 PM
  16. cidewayz's Avatar
    I just received my Z30 ( at&t 100-5) on Wednesday, I autoloaded 10.3.0.908 then loaded 10.3.1.1016 Blitz. Everything seems to be running fine with the exception of when I turn off my wifi my at&t network has a H instead of 4G, Does anybody know what signal that is? Has this happened to anybody on at&t? Is there anyway to get the 4G back?

    Posted via CB10
    11-08-14 12:27 PM
  17. RoseBud68's Avatar
    AT&T does not offer the Z30.
    11-08-14 12:43 PM
  18. cidewayz's Avatar
    I bought it unlocked from shopblackberry.com

    AT&T 9700-->9900-->Z10-->Z30 10.3.1.1016
    11-08-14 12:50 PM
  19. cidewayz's Avatar
    It's from shopblackberry.com(Sta100-5), at&t is the network I'm on.

    AT&T 9700-->9900-->Z10-->Z30 10.3.1.1016
    11-08-14 12:58 PM
  20. gariac's Avatar
    This was also mentioned. Some have been able to set a static IP and it's been more stable

    Z10STL100-3/10.3.1.1016
    In my case, disabling the automatic wifi connections got rid of the wifi disconnection problem. I just had another day without the problem returning.

    Posted via CB10
    11-08-14 01:10 PM
  21. tickerguy's Avatar
    1016 has some minor but annoying instabilities in my workload. Specifically, on the Passport, I've managed to provoke a couple of all-in crashes. Android Skype, for example, can crash the runtime (which should be impossible), not just itself as a program.

    BeWeather Pro has gotten into a couple of really odd states and if pushed in that condition has crashed the entire device. Specifically, it will get into a state where it doesn't respond to back nav or attempts to drill into the detail for a city. If you minimize it in that state it may die instead of going to a tile, but if you get aggressive trying to get it to respond instead the device may crash and reload. The crash looks like a lockup (where the watchdog resets you) rather than an actual crash, but the effect is the same.

    It's not frequent but it's an every-couple-of-days thing -- except for Skype, which is a repeatable problem.

    There are also problems with some android apps that either don't recognize the back button on the screen or worse, don't recognize some of their own buttons. Groupme is one of them; it won't allow picture attachments because the on-screen button does nothing. In some cases if you put the screen in "zoom" mode you'll get a nav button or bar on the app itself (it thinks you're on a tablet) and you can work around that, in others not. In any event that's broken.

    I still think this release is still worth running but it definitely isn't entirely stable.
    11-08-14 01:13 PM
  22. cidewayz's Avatar
    AT&T does not offer the Z30.
    I bought the STA100-5 version unlocked thru shopblackberry.com, it works on at&t.

    AT&T 9700-->9900-->Z10-->Z30 10.3.1.1016
    11-08-14 01:21 PM
  23. Sari Shawash's Avatar
    Hello All,

    Good day to you all.

    Yesterday i installed OS 10.3.1.1016 on my Q10. it is a great update with many interesting improvements, i have many points to discuss:-
    1 - the HUB is white and i cannot find any option to change it to dark.
    2- the ringer volume is low, although it is adjusted to high levels for all accounts and apps.

    my questions are:-

    1- is there any possibilities to change the HUB environment to dark??
    2 - is there any problems with the ringer sound with this OS version?? and how can i fix it?
    11-08-14 01:29 PM
  24. andysan1971's Avatar
    Hello All,

    Good day to you all.

    Yesterday i installed OS 10.3.1.1016 on my Q10. it is a great update with many interesting improvements, i have many points to discuss:-
    1 - the HUB is white and i cannot find any option to change it to dark.
    2- the ringer volume is low, although it is adjusted to high levels for all accounts and apps.

    my questions are:-

    1- is there any possibilities to change the HUB environment to dark??
    2 - is there any problems with the ringer sound with this OS version?? and how can i fix it?
    As a fellow Q10 user the answer is no

    Q10 - 10.3.1.1016
    11-08-14 02:11 PM
  25. TheRaff's Avatar
    Noticed weird screen reader option is this new I accidentally triggered it what does this do and how do I turn it on and off

    Thank you

    Have z30 stl 5 with this thread OK and did a autoloader update

    Posted via CB10
    11-08-14 02:43 PM
1,593 ... 5152535455 ...

Similar Threads

  1. I thought 10.3.1
    By Sam Moussally in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 37
    Last Post: 01-05-15, 07:19 AM
  2. Replies: 11
    Last Post: 11-10-14, 10:50 AM
  3. What's the latest OS for Telus z30
    By nuangel2 in forum Telus Canada
    Replies: 3
    Last Post: 11-08-14, 04:54 PM
  4. OS 10.2.2.984 for Z10
    By StoffelRies in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 11-08-14, 09:20 AM
  5. Angry Birds Transformers - get it for free on your BlackBerry 10 smartphone
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-08-14, 04:51 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD