12-09-14 09:15 AM
1,593 ... 3940414243 ...
tools
  1. Kaacz's Avatar
    looks like incomplete ..1.41GB or 1.31GiB is ok ..
    11-04-14 06:16 AM
  2. enguroo's Avatar
    10.3.1 has been a battery sucker for my z10 stl4....
    OS 10.3.1.1016 Fixes & Findings-img_20141104_183243.png

    Posted via CB10
    11-04-14 07:03 AM
  3. Randall Richter's Avatar
    Some have seen this before, so its not entirely new, but this is the first 10.3 release I am seeing this in for myself. It seems BB are polishing up for final release.
    Attachment 311949
    Attachment 311950
    I got it for the first time with this release

    Posted via CB10 on Q10 / 33485259
    11-04-14 07:08 AM
  4. d3rd's Avatar
    Try doing a selective restore with only media and apps. Skip the settings. You will lose *some* stuff, but not everything. It seems to be the settings restores that cause the most problems across OS versions.

    I also recommend SMS Backup by Epic Windmill for saving txt conversations. Those are part of the Settings category of backup/restore (for some reason) and would be lost if Settings are not restored.
    I also found that restoring settings caused me to lose all sound on calendar alarms/ notifications regardless of settings.

    Posted via CB10
    11-04-14 07:41 AM
  5. indyaachen's Avatar
    I have no the sound notification for the new emails. The profile settings look alright. Anyone had the same issue and got it resolved?
    device: Z30.
    11-04-14 07:47 AM
  6. Legal Eagle's Avatar
    Hey Guys

    I have just downloaded this OS from Mega. Before downloading it was showing size 1.41 gb while after downloading it shows 1 gb.

    Is it okay? Or I have downloaded incomplete file..

    Please advise. ...

    Blackberry Passport from Vodafone India
    Try downloading from here:

    https://drive.bitcasa.com/send/Y3O97...tuwe3nBTZVxOjo
    11-04-14 07:52 AM
  7. Itstakenovermylife's Avatar
    Sorry for asking a third time but has anyone been able to get Verizon visual voice mail to work. Thanks in advance

    Posted via CB10
    There is a fix out there that's been posted, but I haven't been able to get it to work for me yet.
    http://forums.crackberry.com/bb10-le...il-fix-954488/

    Hoping there will be alternative fix posted soon...
    11-04-14 07:55 AM
  8. Pdinos3's Avatar
    Hey Guys

    I have just downloaded this OS from Mega. Before downloading it was showing size 1.41 gb while after downloading it shows 1 gb.

    Is it okay? Or I have downloaded incomplete file..

    Please advise. ...

    Blackberry Passport from Vodafone India
    Did you extract the file using 7zip?


    Via CB10 Runnin Z10STL100-3/10.3.1.1016 and Official Member of The Peevishlicious Crew
    11-04-14 08:09 AM
  9. tcee-'s Avatar
    Anybody else finding the ART to be slower? I'm judging by the launch time for instagram but I remember on one of the low 10.3.0.1xxx builds launch time seemed to be much quicker

    Posted via CB10
    11-04-14 08:17 AM
  10. indyaachen's Avatar
    I have no the sound notification for the new emails. The profile settings look alright. Anyone had the same issue and got it resolved?
    device: Z30.
    The sweet sound of email notification

    Just added a new customized profile with sound and other options (LED etc) for various apps ... and finally selected it to activate ... and voila.
    11-04-14 08:38 AM
  11. aapresley's Avatar
    OK, that's usually my first approach to these issues. I'm bummed it didn't work, but I will take a look at a few other things and see if I can find a solution. I have also seen similar issues with SMS, where the device appears to hang and be indexing the message database before finally showing messages. I've also seen weird delays in sending, etc.

    One thing that has been helping me lately is to toggle Airplane Mode on then back off. For whatever reason, it seems to 'kickstart' things again.

    If that doesn't work, try powering off the device, removing the SIM card, powering on without SIM, then power off and reinsert SIM...power back on. Again, if it's some weird network fluke that should help.

    So I have a better idea of a few things, which carrier are you with?
    I have T-Mobile, I tried both suggestions the airplane toggle and also the sim-less reboot but still nothing.. I appreciate you trying to help I hope we get it figured out!
    11-04-14 08:43 AM
  12. kfroese's Avatar
    I have no the sound notification for the new emails. The profile settings look alright. Anyone had the same issue and got it resolved?
    device: Z30.
    I have found that the 10.3.# OS's have sound turned off by default for email accounts. Happened to me on several loads. Go to the notification screen, click on. Normal, then Customize App Notification, Email Messages, then each account in turn. turn on sound a/o vibrate on as necessary.

    Q10SQN100-1/10.3.1.1016
    ppeters914 likes this.
    11-04-14 09:17 AM
  13. jkuyp's Avatar
    Z30 on Verizon, still can't send MMS on 1016. Had the same problem on the previous leak. Gives me an error that "message was not saved" and it will never send. Anyone else have this problem?
    11-04-14 09:41 AM
  14. indyaachen's Avatar
    I have found that the 10.3.# OS's have sound turned off by default for email accounts. Happened to me on several loads. Go to the notification screen, click on. Normal, then Customize App Notification, Email Messages, then each account in turn. turn on sound a/o vibrate on as necessary.

    Q10SQN100-1/10.3.1.1016
    I had done that, but it still didn't affect the sound notification. Now with a new profile customized, it seems to work.
    11-04-14 10:20 AM
  15. jhrain's Avatar
    Join Now, for calendar invites is no longer appearing. This has worked for every build up until now. I have added Conference details into the calendar app, and still nothing.

    Am I alone? Any one know of a fix, besides rolling backwards?

    I also do not see the small "telephone" icon next to the number when I open a calendar entry that has a conference number included. This is baffling.

    JIM
    11-04-14 10:30 AM
  16. cryptoclam's Avatar
    Cangjie and Pinyin Chinese input both do not work.

    Posted via CB10
    11-04-14 11:30 AM
  17. hamsterwheel's Avatar
    Z30 on Verizon, still can't send MMS on 1016. Had the same problem on the previous leak. Gives me an error that "message was not saved" and it will never send. Anyone else have this problem?
    This happened to me on one of the leaks when I loaded my sms backup. I could send to some contacts and not others. What I ended up doing was deleting the conversation thread where I would get the message is not saved error. Then started a new conversation with the person and it worked. Must have been something corrupt in the backup and restore of the messages.


    Posted via CB10
    jkuyp and atisvt99 like this.
    11-04-14 11:31 AM
  18. rbtg's Avatar
    how can i get a bluetooth .bar file from a verizon os 10.2.xxxx?
    11-04-14 12:17 PM
  19. chris8189's Avatar
    I've found that the battery life is just as good as 938. - brilliant

    Posted via CB10
    11-04-14 02:50 PM
  20. Hedi Regaya's Avatar
    Hi following this update the Hub is not responding anymore when I tap on Android related notifications

    OS 10.3.1.1016 Fixes & Findings-img_20141104_220824.png

    Posted via CB10
    11-04-14 03:09 PM
  21. jkuyp's Avatar
    This happened to me on one of the leaks when I loaded my sms backup. I could send to some contacts and not others. What I ended up doing was deleting the conversation thread where I would get the message is not saved error. Then started a new conversation with the person and it worked. Must have been something corrupt in the backup and restore of the messages.


    Posted via CB10
    My savior.
    11-04-14 04:21 PM
  22. jhrain's Avatar
    @Hamsterwheel, I had a similar problem. Delete ALL existing text messages. Performer a reset (hold both Vol up/down buttons and press button on top of the phone at the same time, wait until device goes dark, then restarts, then release buttons). Let it boot back up, give a few minutes to settle down and try it. If that doesn't work, I'd re-load the O/S from scratch.
    11-04-14 04:34 PM
  23. hamsterwheel's Avatar
    @Hamsterwheel, I had a similar problem. Delete ALL existing text messages. Performer a reset (hold both Vol up/down buttons and press button on top of the phone at the same time, wait until device goes dark, then restarts, then release buttons). Let it boot back up, give a few minutes to settle down and try it. If that doesn't work, I'd re-load the O/S from scratch.
    Thanks, but I don't have the issue anymore, I fixed it. Was just trying to help the other guy there
    11-04-14 05:00 PM
  24. bobshine's Avatar
    I noticed another issue: when you try to share a picture by text message... then you cancel it and share another picture, the SMS thread will that contact will "duplicate" in the Hub.

    Posted via CB10
    11-04-14 05:35 PM
  25. Enzetsu's Avatar
    If it still matters
    OS 10.3.1.1016 Fixes & Findings-img_20141104_184037.png
    Upgraded with blitz
    11-04-14 05:43 PM
1,593 ... 3940414243 ...

Similar Threads

  1. I thought 10.3.1
    By Sam Moussally in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 37
    Last Post: 01-05-15, 07:19 AM
  2. Replies: 11
    Last Post: 11-10-14, 10:50 AM
  3. What's the latest OS for Telus z30
    By nuangel2 in forum Telus Canada
    Replies: 3
    Last Post: 11-08-14, 04:54 PM
  4. OS 10.2.2.984 for Z10
    By StoffelRies in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 11-08-14, 09:20 AM
  5. Angry Birds Transformers - get it for free on your BlackBerry 10 smartphone
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-08-14, 04:51 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD