12-09-14 09:15 AM
1,593 ... 3637383940 ...
tools
  1. flyinbryan1979's Avatar
    I've had this update on my Z10-3 for three days now and I've noticed that my battery goes down like the titanic and that the gps turns on when the screen times out.
    11-03-14 03:13 PM
  2. gfondeur's Avatar
    I've had this update on my Z10-3 for three days now and I've noticed that my battery goes down like the titanic and that the gps turns on when the screen times out.
    I'm been noticing the same.....
    11-03-14 03:19 PM
  3. tayl0rd's Avatar
    Too many pages to try to go back and catchup. Is it me or are the messages more densely packed in the Hub? Also, there's a glitch with orientation and the Android runtime. On some apps that use horizontal orientation, when I close the app, the home screen becomes unresponsive or doesn't function properly. The screen still functions/reacts as though it has horizontal capabilities. I know I'm not explaining it clearly, but just know that there is a glitch. I'll see how long I can live with it before I revert to a 10.3.0.xxxx build.
    11-03-14 03:35 PM
  4. tayl0rd's Avatar
    Sorry if this has been posted. Red a couple of pages and didn't see anything on this. It's the first time that happens to me that when I install a leaked OS the BBLink notes that the setup is incomplete. I did a full wipe to try again and the same thing happened. I configured manually the bb ID, BBM and also did the tutorials just in case, but always the same issue.

    Any ideas?

    Thanks
    You have to do the tutorials AND swipe through your screens with your phone disconnected from your PC. In other words, swipe through all your apps, swipe back to the home screen, swipe over into the Hub, swipe back through the home screen and your apps, swipe to pull down the quick settings menu. After you do all that, do a hard reboot, plug in your phone and start Link.
    11-03-14 03:50 PM
  5. nabollocks's Avatar
    Phone: Z30
    OS: 10.3.1.1016
    Problem App: BlackBerry Assistant

    Problem description: When searching for Apps on device via BlackBerry Assistant, Assistant returns no results.

    Additional information:
    Phone was upgraded OTA from 10.2.1 via Sachesi from AT&T. Search function on 10.2.1 always returned apps.
    I have tried to reset the search filter by removing Apps from the Categories list and re applying but no luck.

    Anybody else having this issue?

    Posted via CB10
    11-03-14 04:27 PM
  6. HotFix's Avatar
    Phone: Z30
    OS: 10.3.1.1016
    Problem App: BlackBerry Assistant

    Problem description: When searching for Apps on device via BlackBerry Assistant, Assistant returns no results.

    Additional information:
    Phone was upgraded OTA from 10.2.1 via Sachesi from AT&T. Search function on 10.2.1 always returned apps.
    I have tried to reset the search filter by removing Apps from the Categories list and re applying but no luck.

    Anybody else having this issue?

    Posted via CB10
    Kudos on the format of your problem statement! :-)

    I just tried to use the BA to launch CrackBerry and it said it couldn't find it. Same thing for android apps. It also couldn't find LinkedIn which came factory installed (just to rule out apps we added versus apps BlackBerry installed by default).

    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.1.1016
    nabollocks and James Blight like this.
    11-03-14 05:04 PM
  7. shriscean's Avatar
    Too many pages to try to go back and catchup. Is it me or are the messages more densely packed in the Hub?
    I've noticed this too. Tried using a bigger font but that doesn't suffice.

    Posted via CB10
    11-03-14 05:09 PM
  8. Colin Wu's Avatar
    Kudos on the format of your problem statement! :-)

    I just tried to use the BA to launch CrackBerry and it said it couldn't find it. Same thing for android apps. It also couldn't find LinkedIn which came factory installed (just to rule out apps we added versus apps BlackBerry installed by default).

    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.1.1016
    I just opened Crackberry with BA by saying "Open CB ten". Even found the Tim Hortons app "Timmy Me".

    (Z10-3)
    11-03-14 05:12 PM
  9. blackbird666's Avatar
    Has anyone tried to restore data from their Z10, Q10 or Z30 (with leak OS 10.3.1.1016) to Passport ?

    How are you finding leak OS 10.3.1.1016 on the Passport?




    Thank you for Answering !!!
    11-03-14 05:14 PM
  10. jdesignz's Avatar
    Buggy OS!

    Sentt frrom myy BlaackBerrryy Q10 | 10.3.1.1016 | Globe-Telecom
    11-03-14 05:21 PM
  11. bobshine's Avatar
    Kudos on the format of your problem statement! :-)

    I just tried to use the BA to launch CrackBerry and it said it couldn't find it. Same thing for android apps. It also couldn't find LinkedIn which came factory installed (just to rule out apps we added versus apps BlackBerry installed by default).

    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.1.1016
    It just doesn't launch anything. It's been there since 10.3... Not sure if it's the same problem on the passport but it was on my Z30 on 10.3

    I tried native stuff like calendar, calculator... nothing launches... even when you type it! But it launches the flashlight!

    Posted via CB10
    11-03-14 05:33 PM
  12. Tnc Ionut's Avatar
    What phone is that in the background?
    BlackBerry Porche edition Gold

    Posted via CB10
    11-03-14 05:40 PM
  13. djankrik86's Avatar
    I can't find welcome wizard. My BlackBerry link doesn't recognise the device. How to fix it?

    Posted via CB10
    11-03-14 05:52 PM
  14. Duffman19's Avatar
    Are you on WiFi?

    Posted via CB10
    Yes WiFi was on, lte too.

    Posted via CB10
    11-03-14 06:03 PM
  15. KemKev's Avatar
    Phone: Z30
    OS: 10.3.1.1016
    Problem App: BlackBerry Assistant

    Problem description: When searching for Apps on device via BlackBerry Assistant, Assistant returns no results.

    Additional information:
    Phone was upgraded OTA from 10.2.1 via Sachesi from AT&T. Search function on 10.2.1 always returned apps.
    I have tried to reset the search filter by removing Apps from the Categories list and re applying but no luck.

    Anybody else having this issue?
    Just want to give you a high-five (^5) on the format of your post. This should be the standard for all users seeking help with a problem.
    abhi21rocks, nabollocks and eiht like this.
    11-03-14 06:13 PM
  16. wu-wei's Avatar
    Kudos on the format of your problem statement! :-)

    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.1.1016
    Formerly used in BerryLeaks threads.
    Pdinos3, HotFix, moody and 1 others like this.
    11-03-14 06:14 PM
  17. SnoozerBold's Avatar
    Buggy OS!

    Sentt frrom myy BlaackBerrryy Q10 | 10.3.1.1016 | Globe-Telecom
    That's why it's a leak and not a final release! And maybe why it was pulled by the carrier

    Posted via CB10
    11-03-14 06:24 PM
  18. HotFix's Avatar
    I just opened Crackberry with BA by saying "Open CB ten". Even found the Tim Hortons app "Timmy Me".

    (Z10-3)
    You clearly have better luck than the rest of us then. ;-)


    OS 10.3.1.1016 Fixes & Findings-img_20141103_192413.png

    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.1.1016
    11-03-14 06:25 PM
  19. tmf06's Avatar
    Thanks for reply, but I don't have games app preloaded on my Z3.

    Posted via CB10
    here is a bar file from the games app on 10.2.1. I don't know if it can be loaded on 10.3.1. Mine was still available because i did a non-destructive update.

    https://mega.co.nz/#!DBImDB6K!F3N3YV...TcVbSq_Ut-3lUM
    11-03-14 06:32 PM
  20. wu-wei's Avatar
    Score loop support was EOL'd a while ago. Games app won't really be worth bothering with soon.
    11-03-14 06:34 PM
  21. Cong Tuan Nguyen's Avatar
    just wait till you get welcome message it doesn't came right the way and even if you can't go settings/bbid or try sec wipe
    I was able to get it to work with setting/BBID after starting up. Just want to cite an issue.
    Thanks for your response

    Posted via CB10
    11-03-14 06:47 PM
  22. bpw1972's Avatar
    Go to assistant, flip the top of the screen to access the settings. Once there, turn off the mute key function.
    I can access it through my stereo once I did that

    Posted via CB10
    11-03-14 06:49 PM
  23. Randall Richter's Avatar
    You clearly have better luck than the rest of us then. ;-)


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141103_192413.png 
Views:	3454 
Size:	33.4 KB 
ID:	311908

    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.1.1016
    Worked for me even with the mute key option on

    Posted via CB10 on Q10 / 33485259
    Attached Thumbnails OS 10.3.1.1016 Fixes & Findings-img_20141103_203639.png  
    mfreedmn97 likes this.
    11-03-14 07:37 PM
  24. hamsterwheel's Avatar
    You clearly have better luck than the rest of us then. ;-)


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141103_192413.png 
Views:	3454 
Size:	33.4 KB 
ID:	311908

    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.1.1016
    Works for me too
    11-03-14 07:39 PM
  25. JoseMercedes's Avatar
    Works for me too
    Works perfect
    OS 10.3.1.1016 Fixes & Findings-img_20141103_214037.png

    Posted via CB10
    11-03-14 07:41 PM
1,593 ... 3637383940 ...

Similar Threads

  1. I thought 10.3.1
    By Sam Moussally in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 37
    Last Post: 01-05-15, 07:19 AM
  2. Replies: 11
    Last Post: 11-10-14, 10:50 AM
  3. What's the latest OS for Telus z30
    By nuangel2 in forum Telus Canada
    Replies: 3
    Last Post: 11-08-14, 04:54 PM
  4. OS 10.2.2.984 for Z10
    By StoffelRies in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 11-08-14, 09:20 AM
  5. Angry Birds Transformers - get it for free on your BlackBerry 10 smartphone
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-08-14, 04:51 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD