12-09-14 09:15 AM
1,593 ... 3435363738 ...
tools
  1. Colin Wu's Avatar
    This is new.... and a pain to turn off. Swipe from the left corner down. You will get a box in the right corner with cpu and memory stats. Swipe down again and it will turn into a graph.
    Neat! Had no trouble switching to graph or turnkey it off, though. Sorry.

    Posted via CB10
    11-03-14 07:48 AM
  2. cbcoza's Avatar
    This is new.... and a pain to turn off. Swipe from the left corner down. You will get a box in the right corner with cpu and memory stats. Swipe down again and it will turn into a graph.
    IFCArea51 likes this.
    11-03-14 07:52 AM
  3. nhdkhang's Avatar
    My Z10 STL100-2 have no mobile network radio after autoload to 10.3.1.1016 from 10.3.0.1418. But sim card already and unlocked. Help me to solve!
    Thanks

    Posted via CB10
    11-03-14 07:56 AM
  4. rbtg's Avatar
    My Z10 STL100-2 have no mobile network radio after autoload to 10.3.1.1016 from 10.3.0.1418. But sim card already and unlocked. Help me to solve!
    Thanks

    Posted via CB10
    make sure you've got the right autoloader do a sec wipe settings/security and privacy/wipe data if not open bb link and reload than do it again
    2littlels likes this.
    11-03-14 08:04 AM
  5. Pdinos3's Avatar
    This is new.... and a pain to turn off. Swipe from the left corner down. You will get a box in the right corner with cpu and memory stats. Swipe down again and it will turn into a graph.
    Actually, it's the bottom left corner. I find the best and easiest way to get rid of it is to go to your home screen (app icons) and swipe down on the battery.

    Posted via CB10
    moody likes this.
    11-03-14 08:15 AM
  6. cukierkas's Avatar
    Nokia's Here beta maps just don't works. It hangs whole android player.

    Posted via CB10
    molson0 likes this.
    11-03-14 08:28 AM
  7. edsam's Avatar
    I have 10.3.1.1016 on my Z10 and Q10. On the Z, I sometimes see a debugger showing resource utilization as attached. Any idea on how to turn it off?

    OS 10.3.1.1016 Fixes & Findings-img_20141103_091743.jpg
    OS 10.3.1.1016 Fixes & Findings-img_20141103_091726.jpg

    Posted via CB10
    11-03-14 08:28 AM
  8. needforbbx's Avatar
    "No its not new. It's been discussed numerous times. "

    ok... well it's new to me... and probably 10.3.1

    "Neat! Had no trouble switching to graph or turnkey it off, though. Sorry. "

    I noticed, but it likes to pop back open. It does eventually close.

    "Actually, it's the bottom left corner. I find the best and easiest way to get rid of it is to go to your home screen (app icons) and swipe down on the battery. "

    thanks.
    11-03-14 08:30 AM
  9. ehroberts's Avatar
    Still having issues with Verizon and my STA100-3 and text messages. Intermittently getting "General Problem" when trying to send text message. Probably not receiving text messages either but haven't confirmed that. A reset fixes the issue for a while but it does come back.
    Yes, I've seen this immediately after the Blitz update. Also, I used to get a green check...Now only gray. Will look further into this.


    Posted via CB10
    11-03-14 08:34 AM
  10. wsfahmed's Avatar
    Loved this leak last night no set up option came up.

    Did a security swipe but still no set up option. What to do. Is it really necessary to go thru the initial setup screens.

    Added my email accounts fb and all other stuff having no real issues s such

    Only noticeable issue is that Hub ++ is not recognising what's app messages or FB notifications so not getting any visual or audio notifications for new messages from what's app or FB updates.

    While setting up Hub ++ I got the message that what's app n FB will need one time manual linking but not getting the prompt to do so

    Would appreciate help on the above.

    Posted via CB10
    Can anyone please advice / help on this one !

    Thanks
    11-03-14 08:34 AM
  11. IFCArea51's Avatar
    I have 10.3.1.1016 on my Z10 and Q10. On the Z, I sometimes see a debugger showing resource utilization as attached. Any idea on how to turn it off?

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141103_091743.jpg 
Views:	3224 
Size:	24.3 KB 
ID:	311789
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141103_091726.jpg 
Views:	3227 
Size:	28.2 KB 
ID:	311790

    Posted via CB10


    Posted via CB10
    UnlimitedEra likes this.
    11-03-14 08:44 AM
  12. cbcoza's Avatar
    I have 10.3.1.1016 on my Z10 and Q10. On the Z, I sometimes see a debugger showing resource utilization as attached. Any idea on how to turn it off?

    Posted via CB10
    This has been addressed at length..... Swipe top left diagonally down twice. Stats to Graphs to Off.
    11-03-14 08:47 AM
  13. SnoozerBold's Avatar
    I have 10.3.1.1016 on my Z10 and Q10. On the Z, I sometimes see a debugger showing resource utilization as attached. Any idea on how to turn it off?

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141103_091743.jpg 
Views:	3224 
Size:	24.3 KB 
ID:	311789
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141103_091726.jpg 
Views:	3227 
Size:	28.2 KB 
ID:	311790

    Posted via CB10
    I........ I don't really know what to say anymore. :s

    Posted via CB10
    moody likes this.
    11-03-14 09:04 AM
  14. Dekapris's Avatar
    After five days, battery life was worst, and notifications sometimes not work, revert back to 938 more stable for me...

    Posted via Q10
    11-03-14 09:07 AM
  15. CheckWriter's Avatar
    I'm just glad that the spellcheck suggestions are now working in all apps.

    Posted via CB10
    11-03-14 09:20 AM
  16. howards's Avatar
    Sorry for asking a third time but has anyone been able to get Verizon visual voice mail to work. Thanks in advance

    Posted via CB10
    Check out this thread. Seems as though the OP in that thread has had success with all the leak builds. But you'll need to follow his directions. http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=954488

    Z30 / STA 100-3 / 10.2.1.3289
    11-03-14 09:22 AM
  17. CheckWriter's Avatar
    For me, on the Q...what has worked has been a couple swipes on the left from top to bottom.

    Posted via CB10
    11-03-14 09:24 AM
  18. nhdkhang's Avatar
    Let me try
    Thanks your reply
    11-03-14 10:07 AM
  19. nah.uhh's Avatar
    Screen share gone http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=973489

    OS 10.3.1.1016: destructive 821 > upgrade 800 > upgrade 938 > delta 1016
    11-03-14 10:14 AM
  20. James97's Avatar
    wifi issue that was said a few pages back, doesnt just happen on home wifi, happens on public wifi too, reverting back to 1154 when this issue did not happen

    Posted via CB10
    11-03-14 10:17 AM
  21. KorChi_JapThai's Avatar
    This bbOS is great, installed on four bbZ3 and no one complain.

    Posted via CB10
    11-03-14 10:23 AM
  22. MrGabriel's Avatar
    The Passport media keys (-,+ and Mute) now function with Spotify.

    I know it's nothing grand, but it makes it more convenient than having to enter the app just to skip the track.

    Posted via CB10
    11-03-14 10:24 AM
  23. montberry's Avatar
    Overall it's very good especially the battery life,

    Just having some bugs with notifications when I get two emails or sms from the same sender at the same time it will not use their customized notification (i'm using silent for some)

    Posted via CB10
    11-03-14 10:26 AM
  24. Tnc Ionut's Avatar
    OS 10.3.1.1016 Fixes & Findings-img_20141103_182938.png

    This is new!

    Posted via CB10
    11-03-14 10:30 AM
  25. bobshine's Avatar
    Overall it's very good especially the battery life,

    Just having some bugs with notifications when I get two emails or sms from the same sender at the same time it will not use their customized notification (i'm using silent for some)

    Posted via CB10
    Yeah I noticed that too when someone text me two messages very close to each other, the second one will ring with the "normal profil" and not the customised one

    Posted via CB10
    11-03-14 10:47 AM
1,593 ... 3435363738 ...

Similar Threads

  1. I thought 10.3.1
    By Sam Moussally in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 37
    Last Post: 01-05-15, 07:19 AM
  2. Replies: 11
    Last Post: 11-10-14, 10:50 AM
  3. What's the latest OS for Telus z30
    By nuangel2 in forum Telus Canada
    Replies: 3
    Last Post: 11-08-14, 04:54 PM
  4. OS 10.2.2.984 for Z10
    By StoffelRies in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 11-08-14, 09:20 AM
  5. Angry Birds Transformers - get it for free on your BlackBerry 10 smartphone
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-08-14, 04:51 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD