12-09-14 10:15 AM
1,593 ... 3031323334 ...
tools
  1. tmf06's Avatar
    Has anyone mentioned that recorded videos don't play. Eg, recorded some footage on 10.3.1 and just a black screen on playback and no video controls.

    Posted via CB10
    I don't have this issue. Just tried it out after you mentioned.

    Posted via CB10
    11-02-14 01:40 PM
  2. rbtg's Avatar
    I have been getting just average 5 hrs battery on my Q10 with all OS since I bought the phone....

    I find Display & PIM services using maximum battery and help...


    Attachment 311579


    Attachment 311581


    Attachment 311584


    Attachment 311585


    Attachment 311586

    Thanks & Regards, Sent by Sanjiv from my BlackBerry Q10 using Vodafone, Gujarat, India. Q10SQN100-3/10.3.1.1016.
    press vol up down for 10 sec or remove battery couple of times than be patient if not change the phone , bb it's having big sale on gsm phones only
    11-02-14 01:45 PM
  3. James97's Avatar
    can i have some help please? someone a few pages back said them changing wifi to static stopped the wifi dropping, can someone tell me how to do that?

    Posted via CB10
    11-02-14 01:47 PM
  4. sdgandhi's Avatar
    press vol up down for 10 sec or remove battery couple of times than be patient if not change the phone , bb it's having big sale on gsm phones only
    I have many BBM & WhatsApp groups too.... but m worried why display & PIM services eating the battery...

    Need to find what is eating the battery... I have set display to low & also email to more then 4 hrs...

    Thanks & Regards, Sent by Sanjiv from my BlackBerry Q10 using Vodafone, Gujarat, India. Q10SQN100-3/10.3.1.1016.
    11-02-14 01:52 PM
  5. jsimon208's Avatar
    I'm still getting the diagnostics screen when I swipe from the top left corner. Anyone else?

    OS 10.3.1.1016: destructive 821 > upgrade 800 > upgrade 938 > delta 1016
    Just swipe down from there a couple more times and it will go away. It can be tricky so be patient.
    11-02-14 02:01 PM
  6. blackbird666's Avatar
    Can confirm. Minion rush is not working on mine either.

    Posted via CB10
    not working on my Z30 !!!
    11-02-14 02:09 PM
  7. habs_fan's Avatar
    Has anyone mentioned that recorded videos don't play. Eg, recorded some footage on 10.3.1 and just a black screen on playback and no video controls.

    Posted via CB10
    Just tested and it works fine for me

    Commander and Chief of the Peevishlicious Crew
    moody likes this.
    11-02-14 02:12 PM
  8. Colin Wu's Avatar
    That's what I was trying to point out; seems thought I was the only one, cuz I didnt get response from anybody.

    Posted via CB10
    Recorded footage of grandson yesterday and played it back. Got video and audio and everything. (on STL100-3)
    11-02-14 02:13 PM
  9. steven goldenboy's Avatar
    Just tested and it works fine for me

    Commander and Chief of the Peevishlicious Crew
    How abt trying to play videos on android version of instagram. Or mobo player?


    Posted via CB10
    11-02-14 02:25 PM
  10. HotFix's Avatar
    Losing the will to live !!!
    L O L!!!!

    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.1.1016
    11-02-14 02:26 PM
  11. nightridah's Avatar
    After Sachesi non destructive upgrade I didn't have Facebook in my notification settings. This happened to me since 10.3.1.821. Now, I deleted Outlook and Facebook. Restarted the phone, added Outlook back and after its finish downloaded Facebook and set it up again. And voila Facebook is back in my notifications 10.3.1.1016 rocks! I love you BlackBerry

    Z10STL100-2/10.3.1.1016
    HotFix likes this.
    11-02-14 02:27 PM
  12. KorChi_JapThai's Avatar
    can i have some help please? someone a few pages back said them changing wifi to static stopped the wifi dropping, can someone tell me how to do that?

    Posted via CB10

    This is what i know

    Go to settings
    Network
    Wifi
    Tap your wifi like in few seconds in order to see sub menu
    Then edit
    Off auto obtain IP

    Now you have to put all your ip address, subnet mask etc.

    I hope it helps. Cheers!

    Posted via CB10
    moody and James97 like this.
    11-02-14 02:28 PM
  13. habs_fan's Avatar
    How abt trying to play videos on android version of instagram. Or mobo player?


    Posted via CB10
    Don't have instagram or have no clue what mobo is sorry

    Commander and Chief of the Peevishlicious Crew
    11-02-14 02:33 PM
  14. eiht's Avatar
    I did fresh install twice and still getting this issue.
    Me too. I can't find enough difference to not just jump back to 938 because it worked there. Having been heavy into Android I'm pretty used to using those hub notifications as I would top bar notifications in android.
    11-02-14 02:40 PM
  15. KorChi_JapThai's Avatar
    How abt trying to play videos on android version of instagram. Or mobo player?


    Posted via CB10
    Instagram 6.2.2 works, video and everything on my z3
    Mobo, i dont know? I use native video player of bb

    Posted via CB10
    11-02-14 02:41 PM
  16. celalagrili's Avatar
    Everybody tired of waiting for 10.3.1 official realise ))) From Android apps better to use only Instagram version 6.2.2. Other apps didn't work correctly..

    Blackberry Z30, OS.10.3.1.1016
    11-02-14 02:45 PM
  17. Gearheadaddy's Avatar
    Device monitor is off a bit. Unplugged my phone about 4 hours ago after a small charge up to about 48%. Unplugged phone at 7 am. Got a call that lasted 22 minutes. Hung up. Device monitor showed 3 minutes since last charge. What the heck?
    OS 10.3.1.1016 Fixes & Findings-img_20141102_114137.png

    Crackberry Genius on Verizon 10.3.1.938
    11-02-14 02:49 PM
  18. dpw09's Avatar
    Question for the geeks here- is it true that usually after 4 digit leak the OS usually becomes official release? Thank you in advance.

    Posted via CB10
    No this usually means it's "close" to gold candidate. At this point also usually pin watermarks are gone and dev state overlay is gone. However 10.3.1 has its own set of rules it seems.

    Z10STL100-3/10.3.1.1016
    gfondeur and dark0ne_ like this.
    11-02-14 02:49 PM
  19. moody's Avatar
    Device monitor is off a bit. Unplugged my phone about 4 hours ago after a small charge up to about 48%. Unplugged phone at 7 am. Got a call that lasted 22 minutes. Hung up. Device monitor showed 3 minutes since last charge. What the heck?
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141102_114137.png 
Views:	1671 
Size:	247.8 KB 
ID:	311598

    Crackberry Genius on Verizon 10.3.1.938
    I loaded sys.sysmon-10.3.1.12.bar to get accurate device monitor. You can get it here https://mega.co.nz/#!Z0FmDbrI!bsalSu...l6_asTJP365oAg

    "I am 'Mrs.' Peevishilicious"
    VIP30 likes this.
    11-02-14 03:04 PM
  20. ddtrills's Avatar
    I noticed same thing too in my z30. Guess it will be fixed before the official release

    Posted via the Crackberry 10 App
    11-02-14 03:13 PM
  21. schtompi's Avatar
    Just a quick battery update: 27 hours and still 37% while the device was mostly idle. I am happy with that. Z10 STL 100-2.
    HotFix likes this.
    11-02-14 03:13 PM
  22. VIP30's Avatar
    I loaded sys.sysmon-10.3.1.12.bar to get accurate device monitor. You can get it here https://mega.co.nz/#!Z0FmDbrI!bsalSu...l6_asTJP365oAg

    "I am 'Mrs.' Peevishilicious"
    Which OS build is this bar came from?
    Cheers...

    ODIN 9520 / 5.0.0.1743 Hybrid / 1850mAh
    11-02-14 03:48 PM
  23. andysan1971's Avatar
    Device manager is OK on my device.

    Q10 - 10.3.1.1016
    11-02-14 03:57 PM
  24. James Blight's Avatar
    Attachment 311248

    Woke up to this, nearly 36 hours after installing ha!

    Posted via CB10 on Q10 / 33485259
    Yes I did as well. I am not sure if my carrier is pushing this release out or if it was some carrier specific files since I am with Telus and the leak was from Verizon.

    Posted via CB 10 on my Z30 (STA100-5) w 10.3.1.1016
    11-02-14 04:02 PM
  25. James Blight's Avatar
    can i have some help please? someone a few pages back said them changing wifi to static stopped the wifi dropping, can someone tell me how to do that?

    Posted via CB10
    I set this on my home router. Went into the router configuration, went to DHCP reservations and added one for my BlackBerry so that it always gets the same IP at home.

    Posted via CB 10 on my Z30 (STA100-5) w 10.3.1.1016
    11-02-14 04:04 PM
1,593 ... 3031323334 ...

Similar Threads

  1. I thought 10.3.1
    By Sam Moussally in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 37
    Last Post: 01-05-15, 08:19 AM
  2. Replies: 11
    Last Post: 11-10-14, 11:50 AM
  3. What's the latest OS for Telus z30
    By nuangel2 in forum Telus Canada
    Replies: 3
    Last Post: 11-08-14, 05:54 PM
  4. OS 10.2.2.984 for Z10
    By StoffelRies in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 11-08-14, 10:20 AM
  5. Angry Birds Transformers - get it for free on your BlackBerry 10 smartphone
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-08-14, 05:51 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD