12-09-14 09:15 AM
1,593 ... 1920212223 ...
tools
  1. Chris Degroote's Avatar
    For those who want the porche clock back , this one working fine on my Z10 STL-2

    https://mega.co.nz/#!ZIcVAawT!tIRrhe...8WsZk1K0X_XbwQ
    11-01-14 05:59 AM
  2. santhoshmanikandan's Avatar
    Can anyone upload the blitz upgrade os for stl1 in cloud services other than mega

    Z10STL100-1/10.3.1.938
    11-01-14 06:14 AM
  3. HotFix's Avatar
    For all those talking about Android apps running in the background, I think you might have missed my post from earlier:

    Many Android apps, by design, use Google's cloud notification service. The app will come back to life whenever it gets a notification from the cloud or if there is a change in your network state. You can't just shut them down.

    There is absolutely nothing you can do about it. This is intentional and is required for compatibility.

    Z30STA100-5/10.3.1.1016
    The apps I am having an issue with were installed via Amazon app store, and shouldn't be trying to talk to Google anything.

    These are the same apps and versions I had on 10.2.1 and they did NOT behave like this (constantly running in the background). Something changed in 10.3.1 where they are constantly running in the background and there is no reason for them to do so. Why would a credit card app need to constantly do anything in the background? It's not like there is some sort of auto-refresh interval.

    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.1.1016
    Last edited by HotFix; 11-01-14 at 08:01 AM.
    11-01-14 06:16 AM
  4. w_scott's Avatar
    Hub notification from android apps can't be opened on my z3 and when i hold it, it shows nothing text there


    Attachment 310872

    Anyone have this issue?

    Blackberry Z3 OS 10.3.1.1016
    Yes.

    Posted via CB10
    11-01-14 06:17 AM
  5. meprem's Avatar
    Installed on Z10-100-1
    11-01-14 06:19 AM
  6. w_scott's Avatar
    please can someone confirm if wifi connection issues is gone with this leak ...
    Only os 10.3.0.1154 works properly without wifi connection problems ,all other leaks have the same problem on my Q10 ..
    thanks
    The only WiFi issue I have is the icon doesn't show the signal level. Communication is good.

    Posted via CB10
    11-01-14 06:22 AM
  7. jdesignz's Avatar
    On my second reload today, this time I use and loaded via new SIC Multiwipe n Load Tool. Everything went fine after successful reload and hopefully this fixes my previous battery charging issue (phone not charging even charger still plugged). Thanks to you guys, you know who you are! Til nextweek, and goodnight!

    Cheers!

    Sentt frrom myy BlaackBerrryy Q10 | 10.3.1.1016 | Globe-Telecom
    Legal Eagle likes this.
    11-01-14 06:22 AM
  8. James97's Avatar
    every 10.3.1 for me has had wifi dropping issue's, this bulid its not as bad 1154 was the only one that everything worked perfect on, ive used autoloaders with no restore and secuirty wipes, only thing i havnt tried is reloading the wifi bars as i only know one name but someone on CB posted not so long ago theres 2 bars, if anyone could help i'd be nice and i'd be greatfull, it cant be my router because i never had wifi issue on 1154:/

    Posted via CB10
    Naeg1995 likes this.
    11-01-14 06:31 AM
  9. jhimmel's Avatar
    Anyone know if Verizon VVM working on Z30

    Posted via CB10
    Only one report I have seen so far. Not successful.

    Posted via CB10
    11-01-14 06:52 AM
  10. dpw09's Avatar
    Ok guys.
    After reading 26 pages and loading uo this os.
    I had to revert to 938.
    Keyboard did not work, serious battery drain.

    What i would like to know before i reinstall this os.
    Is scrolling through the app pages smooth?
    Does the option to turn the screen on when a not comes in work?

    Posted via CB10
    0 issues with keyboard. Not sure what wrong for you there. No issues scrolling no lags that I notices at all. Have not tested the turn on auto feature.
    As for Battery life. You have to give it at least 24hrs after load(bare minimum), preferably 48hrs before judging battery.

    Z10STL100-3/10.3.1.1016
    Edge of Night likes this.
    11-01-14 06:56 AM
  11. andysan1971's Avatar
    Powertools works fine on this build

    Result i'd say!

    Q10 - 10.3.1.1016
    Edge of Night likes this.
    11-01-14 07:09 AM
  12. conite's Avatar
    Satisfied with my pre 1000, 10.3.1 leak. Not loading another one until Blend comes up.
    Beyond requiring 10.3.1, Blend has nothing to do with the OS.

    Once your device gets whitelisted, it will start working.

    Z30STA100-5/10.3.1.1016
    11-01-14 07:10 AM
  13. bobshine's Avatar
    I'm still having issues launching apps from the voice assistant. Not tremendously important for me....but anyone know how to solve this?


    OS 10.3.1.1016 Fixes & Findings-img_20141101_081258.png

    Posted via CB10
    Kev480 likes this.
    11-01-14 07:15 AM
  14. roxie_28's Avatar
    HELP!

    I can't load my previous back-up (the one I did before I installed 1016 OS) due to "i.d. changes" according to my BB Link. Also, I can no longer install my playepub reader seemed to haven't upgraded to 1016.
    Other than that, smooth and battery seems to be okay.
    11-01-14 07:16 AM
  15. dpw09's Avatar
    Guys, one noob question-why some videos on youtube are now "video cannon be played" With 938 some of them were okay? What is the deal? Flash related? If yes 938 had no flash also. Thank you.
    Attachment 311179

    Posted via CB10
    If some YouTube work but some don't it would be either flash version or non-mobile version

    Z10STL100-3/10.3.1.1016
    dark0ne_ likes this.
    11-01-14 07:18 AM
  16. conite's Avatar
    The apps I am having an issue with were installed via Amazon app store, and shouldn't be trying to talk to Google anything.

    These are the same apps and versions I had on 10.2.1 and they did NOT behave like this where they were constantly running in the background. Something changed in 10.3.1 where they are constantly running in the background and there is no reason for them to do so. Why would a credit card app need to constantly do anything in the background? It's not like there is some sort of auto-refresh interval.

    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.1.1016
    The cloud notification service is not the same thing as Google Services. From my understanding, any android app can make use of it.

    Any app that has any kind of notification feature (whether turned on or off) will likely keep popping back up. This seems to be a new feature (or at least it seems better implemented in 10.3.1).

    For instance, Kik Messenger used to last a while running in the background but would eventually drop off. Notifications were therefore unreliable. Now, it works perfectly. I don't know how the memory management software handles these apps in terms of priority. I wish there was better documentation on exactly how this is done.



    Z30STA100-5/10.3.1.1016
    HotFix and HotFix like this.
    11-01-14 07:21 AM
  17. conite's Avatar
    HELP!

    I can't load my previous back-up (the one I did before I installed 1016 OS) due to "i.d. changes" according to my BB Link. Also, I can no longer install my playepub reader seemed to haven't upgraded to 1016.
    Other than that, smooth and battery seems to be okay.
    Your book reader app is an Adobe Air app. It is no longer supported in 10.3.1.

    Z30STA100-5/10.3.1.1016
    11-01-14 07:23 AM
  18. bobshine's Avatar
    I also got the issue that android notifications can't be opened anymore from the HUB.



    Posted via CB10
    11-01-14 07:32 AM
  19. Andy Bittner's Avatar
    every 10.3.1 for me has had wifi dropping issue's, this bulid its not as bad 1154 was the only one that everything worked perfect on, ive used autoloaders with no restore and secuirty wipes, only thing i havnt tried is reloading the wifi bars as i only know one name but someone on CB posted not so long ago theres 2 bars, if anyone could help i'd be nice and i'd be greatfull, it cant be my router because i never had wifi issue on 1154:/

    Posted via CB10
    Only thing that helped on mine z30 was to get static IP address for my handset. Works fine ever since, never dropped down WiFi.

    Posted via CB10
    jdesignz and James Blight like this.
    11-01-14 07:32 AM
  20. James97's Avatar
    Only thing that helped on mine z30 was to get static IP address for my handset. Works fine ever since, never dropped down WiFi.

    Posted via CB10
    How do i do that?

    Posted via CB10
    11-01-14 07:36 AM
  21. Randall Richter's Avatar
    Not sure if this is a bug. Swiping with two fingers from the bottom brings the keyboard on all the frames, even where its not required. o_O Attachment 311100
    Hmm doesn't work for me

    EDIT: Maybe it's a non-physical keyboard feature, duhhhhhh. Just woke up. Forgive me.

    Posted via CB10 on Q10 / 33485259
    11-01-14 07:49 AM
  22. bounce007's Avatar
    Just downloaded and installed. Works wonderfully well. Does anyone know where i can get the Lock Screen Wallpaper? I want to set it as my background but I can't find it anywhere.
    11-01-14 07:54 AM
  23. Michael Neubauer's Avatar
    Has anyone else lost all settings after restarting? If so, is there a fix? After a security wipe, installed with autoloader. Restarted after 24 hours and am back to square one.

    Using Z10 STL100-5 on T-Mobile.

    My apologies if asked and answered, searched thread and did not see it.

    Posted via CB10
    11-01-14 08:07 AM
  24. Michael Neubauer's Avatar
    Excuse me, STL100-3. Coffee hasn't kicked in.

    Posted via CB10
    11-01-14 08:09 AM
  25. bounce007's Avatar
    Hmm doesn't work for me

    EDIT: Maybe it's a non-physical keyboard feature, duhhhhhh. Just woke up. Forgive me.

    Posted via CB10 on Q10 / 33485259
    Two finger swipe up from bottom to bring up the keyboard has been there before 10.3. I think since the launch of BB10 actually.
    11-01-14 08:11 AM
1,593 ... 1920212223 ...

Similar Threads

  1. I thought 10.3.1
    By Sam Moussally in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 37
    Last Post: 01-05-15, 07:19 AM
  2. Replies: 11
    Last Post: 11-10-14, 10:50 AM
  3. What's the latest OS for Telus z30
    By nuangel2 in forum Telus Canada
    Replies: 3
    Last Post: 11-08-14, 04:54 PM
  4. OS 10.2.2.984 for Z10
    By StoffelRies in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 11-08-14, 09:20 AM
  5. Angry Birds Transformers - get it for free on your BlackBerry 10 smartphone
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-08-14, 04:51 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD